Αναζήτηση βασική
Βρείτε αυτό που ζητάτε είτε εισάγοντας μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί όπως "ξενοδοχείο", "εστιατόριο" κ.α. ή μια ονομασία επιχείρησης όπως "Χρυσός Οδηγός". Επίσης, προαιρετικά (συνιστάται) μπορείτε να εισάγετε τον τόπο για τον οποίο ενδιαφέρεσθε, π.χ. "Θεσσαλονίκη", "Καλαμάτα", "Άρτα" κ.λπ. Χρήσιμη λειτουργία, επίσης, είναι η περιήγηση στις κατηγορίες του Χρυσού Οδηγού, είτε αλφαβητικά είτε θεματικά.
Αναζήτηση 'Κοντά μου'
Χρησιμοποιώντας την αναζήτηση βάσει εγγύτητας (επιλογή 'ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ'), μπορείτε γύρω από μια ορισμένη διεύθυνση να αναζητήσετε επιχειρήσεις και οργανισμούς. Για παράδειγμα, θέλετε να αναζητήσετε τα "Φαρμακεία", που υπάρχουν σε ακτίνα "5 χλμ." γύρω απ' το σημείο: "Μιχαλακοπούλου 184 Αθήνα".
Αποτελέσματα αναζήτησης
Ό,τι και να αναζητήσετε, ο "κινητός" Χρυσός Οδηγός θα σας επιστρέψει πληροφορίες, που θα ικανοποιούν τις ανάγκες σας. Οι πληροφορίες αυτές εμφανίζονται είτε σε μορφή λίστας (βασική αναζήτηση) είτε σε μορφή χάρτη και λίστας μαζί (αναζήτηση 'Κοντά μου').
Χάρτης και οδηγίες διαδρομής
Για κάθε επιχείρηση ή οργανισμό μπορείτε να δείτε σε μορφή χάρτη το σημείο, στο οποίο εδρεύει. Μπορείτε να πλοηγηθείτε: βόρεια, νότια, δυτικά, ανατολικά και επίσης να δείτε μεγαλύτερη ή μικρότερη απεικόνιση. Επίσης, μπορείτε να διαβάσετε λεπτομερείς οδηγίες για το πως θα φτάσετε (οδικώς) προς την κάθε επιχείρηση και μάλιστα να δείτε τα βήματα της διαδρομής πάνω σε χάρτη.
Πληροφορίες επιχείρησης
Για όλες τις καταχωρίσεις, που παρουσιάζονται, μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες, δηλαδή: α) πλήρη στοιχεία επικοινωνίας, β) χάρτη, γ) οδηγίες διαδρομής προς την εκάστοτε επιχείρηση, δ) ειδικές πληροφορίες και ε) λογότυπο επιχείρησης. Επίσης, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στην επιχείρηση και να βρείτε την πιο σύντομη διαδρομή προς αυτήν την επιχείρηση.
[iTunes link - Τιμή: ΔΩΡΕΑΝ - website: xo.gr]