Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

iPhone v3.2 FM (Firmware Missing)

• Please log in to reply
29 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   iPhoneHellas

iPhoneHellas

iPH Admin

• 640,961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 08/12/2009 - 14:38

iPhone v3.2 firmware missing...

Έχουν περάσει περίπου 9 εβδομάδες από την κυκλοφορία του τελευταίου iPhone firmware version 3.1.2 (8 Οκτωβρίου 09) και η iPhone v3.2 αγνοείται επιδεικτικά...

Αναρτημένη εικόνα

Οι φήμες κάνουν λόγο για καθυστέρηση του νέου firmware λόγο μεγάλων και δραστικών αλλαγών στο Maps.app του iPhone (βλ. Apple is looking to improve maps.app- Apple buys Placebase) αλλά και στην ενεργοποίηση των FM Radio δυνατοτήτων της συσκευής (βλ. In-house Radio.app for iPhone/iPod Touch).

Χωρίς να επιβεβαιώνουμε αλλά και χωρίς να απορίπτουμε τις εν λόγω φήμες θα θέλαμε να ακούσουμε την δική σας άποψη πάνω στο θέμα.

Γιατί καθυστερεί η iPhone v3.2 και τι αλλαγές πιστεύετε ότι θα φέρει;
Behind the Scenes...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   chris1994

chris1994

iPH newbie

• 45 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/12/2009 - 14:47

Η 3.1.2 εχει καποια bugs αλλα ενταξει ειναι αρκετα γρηγορη δεν εχω προβλημα το μονο που θελω ειναι το ραδιοφωνο. (Αυτο το εχει ραδιοφωνο αλλα δεν εχει ραδιοφωνο δεν το καταλαβαινω η το αλλο με το bluetooth)

#3   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3,248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Θα φέρει τα πάνω-κάτω...

#4   asikis

asikis

iPH newbie

• 58 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Μακαρι να βαλουνε το FM radio. Αν γινει και αυτο τοτε δεν υπαρχει ποτε περιπτωση να παω σε αλλη συσκευη (ειμαι φανατικος FM ακροατης).
Ενταξει και η βελτιωση του maps (αν και μια χαρα ειναι τωρα αν εξαιρεσουμε την απουσια voice navigation) ειναι ευπροσδεκτη.

fingers crossed!!

Τελευταία επεξεργασία από: asikis, 08/12/2009 - 14:48.

#5   tonydeli7

tonydeli7

iPH User

• 114 μηνύματα
  • GameCenter:tonydeli7

Δημοσίευση 08/12/2009 - 14:52

Η 3.1.2 εχει καποια bugs αλλα ενταξει ειναι αρκετα γρηγορη δεν εχω προβλημα το μονο που θελω ειναι το ραδιοφωνο. (Αυτο το εχει ραδιοφωνο αλλα δεν εχει ραδιοφωνο δεν το καταλαβαινω η το αλλο με το bluetooth)

ακομα και η HTC το ειχε κανει αυτο.Δεν θυμαμαι ποια συσκευη ηταν,που ειχε GPS αλλα δεν ηταν ενεργοποιημενο απο το firmware...και κανα εξαμηνο μετα εβγαλαν ενα update και λειτουργουσε οκ.. :blink:
για το bt ουτε εγω το καταλαβαινω αυτο αυτο...αλλα θα βγει το iBluetooth πριν τα χριστουγεννα.. :excl:

#6   jwr

jwr

iPH Contributor

• 1,090 μηνύματα
  • Twitter:@jwr_
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:jwr_p

Δημοσίευση 08/12/2009 - 14:55

fingers crossed

μακάρι μακάρι και πολλά άλλα features να φέρουν...πάντως εγώ πιστεύω πως η apple θα κυκλοφορήσει την νέα έκδοση πριν το τέλος του χρόνου ως ένα "δωράκι" για τα χριστούγεννα για αυτό το έτος για τους χρήστες τις.

#7   imposter

imposter

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 08/12/2009 - 14:57

εγω γιατι παλι πιστευω οτι ετοιμαζουνε κανα SUPER ULTRA MEGA PRO κλειδωμα ωστε να παρουμε τα απίδια μας?
μεχρι ο Geohot να κανει το θαυμα του παλι ?

Τελευταία επεξεργασία από: iPhoneHellas, 08/12/2009 - 15:15.

#8   anesi

anesi

iPH newbie

• 78 μηνύματα

Δημοσίευση 08/12/2009 - 15:00

παιδια δν πιστευω να ενεργοποιησουν τα FM ακομα. Η μονη βελτιωση που βλεπω να ερχεται θα ειναι τα mapps, και πολλες ρυθμισης ασφαλειας... Δεν θελω να πω για το jailbreaking το οποιο παιζει και να ειναι ακατορθοτο... Βασικα πιστευω χαρη μας κανει η apple τοσο καιρο με το jailbreaking αμα ηθελε θα μας το ειχε κοψει, ισως να την συνφερει στις πωλησεις... κανεις δεν ξερει!

#9   VVAIT

VVAIT

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 08/12/2009 - 15:06

να ρωτησω και εγω κατι κ εγω που δεν εχω καταλαβει το ''Ή το HD στο 3GS'' τι εννοει????

#10   thanozr

thanozr

iPH Contributor

• 1,429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 08/12/2009 - 15:11

Αυτό για το ράδιο ισχύει και για το 3G ή μόνο το 3GS; Αλήθεια δεν ήξερα ότι έχει ενσωματομένο δέκτη και απλά δεν είναι ενεργός...

#11   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3,248 μηνύματα

Δημοσίευση 08/12/2009 - 15:12

ακομα και η HTC το ειχε κανει αυτο.Δεν θυμαμαι ποια συσκευη ηταν,που ειχε GPS αλλα δεν ηταν ενεργοποιημενο απο το firmware...και κανα εξαμηνο μετα εβγαλαν ενα update και λειτουργουσε οκ.. :blink:
για το bt ουτε εγω το καταλαβαινω αυτο αυτο...αλλα θα βγει το iBluetooth πριν τα χριστουγεννα.. :excl:

HTC P3600

#12   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3,248 μηνύματα

Δημοσίευση 08/12/2009 - 15:13

να ρωτησω και εγω κατι κ εγω που δεν εχω καταλαβει το ''Ή το HD στο 3GS'' τι εννοει????

High Definition

#13   viperlesgr

viperlesgr

iPH Enthousiast

• 438 μηνύματα
  • GameCenter:viperlesgr

Δημοσίευση 08/12/2009 - 15:24

Συμφωνω με imposter . Ετοιμαζουν κανα χριστουγενιάτικο αγγουράκι που θα κλάψει πολυς κόσμος που θα βιαστεί να αναβαθμίσει . Μονο αν ανοιξουν bluetooth και προσφέρουν κανα δυο κόλπα του jailbroken world όπως π.χ εικόνες στις επαφές , μεμονομένη διαγραφή κλήσεων ,file manager κ.τλ θα πάψει ο κόσμος να θέλει να σπάσει το iphone .

#14   VVAIT

VVAIT

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 08/12/2009 - 15:36

High Definition

και το ενεργοποιουμε καπως??? ?

Τελευταία επεξεργασία από: VVAIT, 08/12/2009 - 15:37.

#15   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9,340 μηνύματα

Δημοσίευση 08/12/2009 - 15:58

λοιπον ειδα σε ενα site αν και εγω το πιστευω οτι πριν αλλαξουμε στο 10 θα βγει 3.2

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες