Τιllter χαλαρωσε ρε μη παθεις κανα εγκεφαλικο.Απ'οτι καταλαβα πρεπει να εισαι μεσα στους σχεδιαστες του i phone και προσβληθηκες.Οταν μια συσκευη εχει τοσα λεφτα τοτε περιμενεις να εχει και καποια πραγματα που ειναι πολυ απλα και να μην πρεπει να πληρωνεις για το παραμικρο.Οπως εγραψα δεν ειμαι και ο πιο σχετικος με ολα αυτα και απλα τονισα κατι που δεν εχει ξενισει μονο εμενα αλλα και αλλους που εχω μιλησει μαζι τους.Βαλε ενα ουισκακι να χαλαρωσεις και μην υποτροπιαζεις ετσι.Οσο και να θες να αποδειξεις το αντιθετο δεν γινεται ρε μαγκα,ειναι αστειο που αυτο το πραμα για να σου δωσει δυνατοτητες πρεπει να κατεβαζεις ολη την ωρα.Και μεσα σε ολα αυτα δε μπορω να του κανω και jailbreak.Αυτο οντως ηταν μαλακια που δεν το εψαξα λιγο νωριτερα.Αλλα οπως ειπα ειμαι και λιγο ασχετος.
Καταρχάς δε νομίζω να κάναμε μαζί στρατό για να έχεις και το δικαίωμα να με λες "ρε". Αυτό για να ξέρουμε ο καθένας που στέκεται...
Απο εκεί και πέρα, όσον αφορά το "
Οταν μια συσκευη εχει τοσα λεφτα τοτε περιμενεις να εχει και καποια πραγματα που ειναι πολυ απλα και να μην πρεπει να πληρωνεις για το παραμικρο": για ρίξε μια ματιά στο Nokia 8800 Arte Gold. Έχει 1.400 ευρώ, και του λείπουν ένα κάρο πράγματα που σύμφωνα με τη λογική σου θα έπρεπε να έχει μια συσκευή που κοστίζει τόσα χρήματα. Ε, δεν τα έχει. Έχεις ακούσει κανέναν που το έχει πάρει να παραπονιέται; όχι βέβαια, γιατί αυτοί που το παίρνουν δίνουν τόσα λεφτά για το χρυσό σασί του, όχι για έχουν browser και οθόνη 3.5 ιντσών. Έτσι και αυτοί που παίρνουν το iPhone (αυτοί που ξέρουν τουλάχιστον), το παίρνουν για το internet και την πληθώρα εφαρμογών. Ούτε για την φωτογραφική του μηχανή, ούτε για το ράδιο, ούτε για το τηλέφωνο.
Για το Internet και την πληθώρα εφαρμογών.
Το γεγονός ότι έχει ξενίσει και άλλους που έχεις μιλήσει μαζί τους, απλά σημαίνει ότι υπάρχουν και άλλοι σαν εσένα, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Όσον αφορά το "
Οσο και να θες να αποδειξεις το αντιθετο δεν γινεται ρε μαγκα,ειναι αστειο που αυτο το πραμα για να σου δωσει δυνατοτητες πρεπει να κατεβαζεις ολη την ωρα". Το μόνο που είναι αστείο είναι το ότι δεν μπορείς να καταλάβεις ότι το iPhone είναι πρώτα και κύρια μια συσκευή internet. Και για να δουλέψει μια συσκευή internet, χρειάζεται internet. Κατάλαβες;
Ι-ΝΤΕ-ΡΝΕΤ.
Απο εκεί και πέρα, το λες και μόνος σου: δεν το έψαξες και είσαι άσχετος. Δεν είμαι λοιπόν εγώ που προσβλήθηκα (σιγά μη με νοιάζει τι λέει ο καθένας που έκανε την πατάτα και άλλα περίμενε, άλλα βρήκε), εσύ είσαι που δεν καταλαβαίνεις. Υποθέτω πως δεν έχεις πρόγραμμα με data plan, ούτε καν συμβόλαιο (μάλλον με καρτοκινητή θα είσαι), οπότε τι το πήρες το iPhone; μη μου πεις για να ακούς radio...