Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

FM Radio στο iPhone

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
39 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   gkalas

gkalas

iPH User

• 106 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 10/01/2010 - 22:26

iPH: Μεταφορά από το θέμα iRadio γιατί η συζήτηση δεν αφορά την εφαρμογή αλλά το ραδιόφωνο (ή καλύτερα την μη ύπαρξή του στο iPhone)

Παιδια την αγορασα και εγω την εφαρμογη και λιγο που την ξαψαχνισα μου φανηκε καλη.Επειδη ειμαι πολυ νεος γενικα με ιντερνετ και τετοια κολπα ειμαι ασχετος σε πολλους τομεις.Κατεβασα το radio και ενας φιλος σε αλλο thread μου επιβεβαιωσε οτι πρεπει να εχω συνδεση ιντερνετ για να ακουσω ραδιο αρα να πληρωνω απο τη στιγμη που δεν εχει παντου wi fi.Το βλεπετε λογικο αυτο ρε μαγκες?Εχετε εσεις απειρο ιντερνετ στα κινητα σας η εγω κανω κατι λαθος?Δεν μπορει μια συσκευη οπως το i-phone να εχει ραδιο οπως ολες οι αλλες συσκευες και να μην πληρωνεις?Συγχωρεστε με για τις noobικες αποριες μου αλλα αναρωτιεμαι πως η apple μας αφηνει να κανουμε και κλησεις χωρις να μας χρεωνει με συνδεση στο ιντερνετ.Απλα απιστευτα τα βλεπω αυτα τα πραγματα.

Τελευταία επεξεργασία από: IPH, 11/01/2010 - 08:57

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   kormos

kormos

iPH Elite Poster

• 1.943 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 10/01/2010 - 22:37

Την απάντηση την έχεις λάβει στο προηγούμενο σου ποστ από το άλλο θέμα μιας και η εφαρμογή είναι από τους ίδιους δημιουργούς και είναι λίγο πολύ πανομοιότυπη.Ισχύει ότι και για την άλλη.

Προσωπικά ναι έχω απεριόριστο internet (3GB/μήνα) 8)

:ph34r:  bit.ly/iPhoneHellas  :ph34r:

#3   gkalas

gkalas

iPH User

• 106 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2010 - 22:43

Αυτο που θελω να ρωτησω ομως ρε φιλε ειναι αν υπαρχει δωρεαν ραδιο στο i phone.Δε σου φαινεται τραγικο να μην εχει ραδιο μια τετοια συσκευη?

Τελευταία επεξεργασία από: gkalas, 10/01/2010 - 22:43

#4   Tillter

Tillter

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα
  • Twitter:@Till773
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:Kajuku

Δημοσίευση 10/01/2010 - 23:07

Παιδια την αγορασα και εγω την εφαρμογη και λιγο που την ξαψαχνισα μου φανηκε καλη.Επειδη ειμαι πολυ νεος γενικα με ιντερνετ και τετοια κολπα ειμαι ασχετος σε πολλους τομεις.Κατεβασα το radio και ενας φιλος σε αλλο thread μου επιβεβαιωσε οτι πρεπει να εχω συνδεση ιντερνετ για να ακουσω ραδιο αρα να πληρωνω απο τη στιγμη που δεν εχει παντου wi fi.Το βλεπετε λογικο αυτο ρε μαγκες?Εχετε εσεις απειρο ιντερνετ στα κινητα σας η εγω κανω κατι λαθος?Δεν μπορει μια συσκευη οπως το i-phone να εχει ραδιο οπως ολες οι αλλες συσκευες και να μην πληρωνεις?Συγχωρεστε με για τις noobικες αποριες μου αλλα αναρωτιεμαι πως η apple μας αφηνει να κανουμε και κλησεις χωρις να μας χρεωνει με συνδεση στο ιντερνετ.Απλα απιστευτα τα βλεπω αυτα τα πραγματα.

Εγώ πάλι το βλέπω απίστευτο το να δίνει κανείς κοντά 600 ευρώ και να μην ξέρει τι ακριβώς κάνει (και τι ΔΕΝ κάνει) η συσκευή που αγοράζει. Όσον αφορά το ερώτημα αν το βρίσκουμε λογικό να πρέπει να πληρώνουμε internet για να ακούμε radio, φυσικά και το βρίσκουμε λογικό. Εφόσον η συσκευή δεν διαθέτει FM receiver (ή διαθέτει, αλλά δεν είναι ενεργός), πως αλλιώς περιμένεις να ακούσεις radio, με εγκεφαλικά κύματα; Όσoν αφορά το αν έχουμε άπειρο internet στα κινητά μας, οι περισσότεροι απο εμάς διαθέτουμε κάποιο συμβόλαιο παροχού που μας δίνει αρκετά MB δωρεάν traffic τον μήνα. Το Iphone είναι πρώτα απ΄ όλα Internet appliance και έπειτα τηλέφωνο (και μάλιστα μέτριο τηλέφωνο). Τα μεγάλα σύν του iPhone έχουν όλα να κάνουν με το Internet. Αμα αφαιρέσεις αυτό το κομμάτι, μένεις με ένα τούβλο στα χέρια το οποίο σαν τηλέφωνο λειτουργεί χειρότερα και απο ένα Nokia των 25 ευρώ. Επίσης, όσον αφορά το ερώτημα σου γιατί δεν μπορεί το iPhone να έχει radio όπως οι άλλες συσκευές, αυτό είναι ένα ερώτημα το οποίο έπρεπε να το κάνεις στον εαυτό σου πριν αγοράσεις iPhone. Η συσκευή δεν διαθέτει radio επειδή πολύ απλά δεν γουστάρει ο Jobs να έχει η συσκευή radio. Όταν θα το αποφασίσει να του βάλει και radio, θα το μάθεις, όπως θα το μάθουμε και όλοι μας. Και φυσικά και είναι δυνατόν να μην έχει radio ένα smartphone: ορίστε, το iPhone δεν έχει! είδες που είναι δυνατόν; Τέλος, όσον αφορά το ότι τα βλέπεις απίστευτα τα πράγματα, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κιόλας απίστευτα. Υπάρχει κάτι που λέγεται "έρευνα αγοράς", και συνήθως γίνεται πρωτού προβεί κανείς σε αγορά κάποιου προϊόντος. Ειδικά όταν το κόστος αυτού του προϊόντος είναι μεγάλο, η έρευνα αγοράς είναι εξίσου ενδελεχής. Δεν μπαίνουμε δηλαδή με το καλημέρα σε ένα μαγαζί και λέμε "βάλε ένα iPhone και μια πατάτες για το σπίτι", και μετά αναρωτιόμαστε γιατί δεν υποστηρίζει το a ή το b στοιχείο. Κατά τα άλλα δεν μας πειράζει να σε συγχωρήσουμε για τις noobικες απορίες σου, θα πρέπει όμως να ξέρεις ότι τέτοια άγνοια δεν δικαιολογείται παρά μόνο αν δεν έχεις δώσει εσύ ο ίδιος φράγκα για την συσκευή και σου ήρθε πακετάκι δώρο χωρίς να το γνωρίζεις...

#5   gkalas

gkalas

iPH User

• 106 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2010 - 23:16

Τιllter χαλαρωσε ρε μη παθεις κανα εγκεφαλικο.Απ'οτι καταλαβα πρεπει να εισαι μεσα στους σχεδιαστες του i phone και προσβληθηκες.Οταν μια συσκευη εχει τοσα λεφτα τοτε περιμενεις να εχει και καποια πραγματα που ειναι πολυ απλα και να μην πρεπει να πληρωνεις για το παραμικρο.Οπως εγραψα δεν ειμαι και ο πιο σχετικος με ολα αυτα και απλα τονισα κατι που δεν εχει ξενισει μονο εμενα αλλα και αλλους που εχω μιλησει μαζι τους.Βαλε ενα ουισκακι να χαλαρωσεις και μην υποτροπιαζεις ετσι.Οσο και να θες να αποδειξεις το αντιθετο δεν γινεται ρε μαγκα,ειναι αστειο που αυτο το πραμα για να σου δωσει δυνατοτητες πρεπει να κατεβαζεις ολη την ωρα.Και μεσα σε ολα αυτα δε μπορω να του κανω και jailbreak.Αυτο οντως ηταν μαλακια που δεν το εψαξα λιγο νωριτερα.Αλλα οπως ειπα ειμαι και λιγο ασχετος. :D

#6   xilaren

xilaren

iPH Member

• 337 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2010 - 23:29

Φίλε gkala, πέρνα μια βόλτα από κάποιο Fnac και θα βρείς radio FM receivers, τόσο με ακουστικά, όσο και για αυτοκίνητο... Τρίτων κατασκευαστών, βέβαια, έτσι; Και σε πολύ λογικές -σχετικά- τιμές! Εάν, δε, είσαι τόσο μεγάλος λάτρης του ραδιοφώνου, ώστε δε μπορείς να φανταστείς τη ζωή σου χωρίς αυτό, θα σου φανούν σχεδόν "τσάμπα"!
xilaren

#7   gkalas

gkalas

iPH User

• 106 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2010 - 23:34

Αφου εσεις δεν ειστε λατρεις γιατι πληρωνετε για να αγοραζετε την εφαρμογη του τυπου?Θα σας ξενιζε να την εχει το κινητο στο τσαμπα?Αφου σας ξυνιζει πληρωστε και σταματηστε να παραπονιεστε στον τυπο που καθε φορα ζηταει λεφτα για το update.Ο τροπος ειναι ενας fm receiver.Σωστα xilaren?

#8   xilaren

xilaren

iPH Member

• 337 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2010 - 23:41

Κοίταξε να δεις, φίλε μου... Αν είσαι από εδώ, από Αθήνα, γεννήθηκες και μεγάλωσες εδώ, οπότε ακούς και ξέρεις όλους τους σταθμούς του λεκανοπεδίου, τότε, ναι! Θεωρώ κουταμάρα να επενδύσεις σε μια εφαρμογή ένα άλφα ποσό και μετά να χρεώνεσαι για να τη λειτουργείς. Εάν όμως, είσαι από επαρχία, ήρθες εδώ για σπουδές ή δουλειά, ή έχεις μετακομίσει γενικότερα και θες να έχεις μια επαφή με τον τόπο σου, κάτι να σε κρατάει κοντά στη γεννέτειρά σου, τότε η εφαρμογή Ραδιόφωνο, αλλά και κάυε παρόμοιά της, είναι must για τη συσκευή σου! Και να δώσεις, χαλάλι, ακόμα και τα δεκαπλάσια που κοστίζει!
Με "έπιασες", έτσι; ;)
Νά'σαι καλά!
xilaren

#9   computeras

computeras

Advanced Member

• 916 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 10/01/2010 - 23:42

Με μια διαφορά. Άλλο το fm receiver και άλλο μια εφαρμογή. Μέσω της εφαρμογής μπορείς να ακούς ραδιόφωνα απ' οπουδήποτε ενώ με το fm receiver μόνο τα τοπικά ;)

#10   gkalas

gkalas

iPH User

• 106 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2010 - 23:45

Δεν αντιλεγω φιλε μου.Απλα πιστευω οτι θα ηταν ευπροσδεκτο το ραδιο.Εγω ιντερνετ στο κινητο δεν εχω πολλα mb και σιγουρα παει χαραμι η εφαρμογη που αγορασα.

#11   Tillter

Tillter

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2010 - 23:46

Τιllter χαλαρωσε ρε μη παθεις κανα εγκεφαλικο.Απ'οτι καταλαβα πρεπει να εισαι μεσα στους σχεδιαστες του i phone και προσβληθηκες.Οταν μια συσκευη εχει τοσα λεφτα τοτε περιμενεις να εχει και καποια πραγματα που ειναι πολυ απλα και να μην πρεπει να πληρωνεις για το παραμικρο.Οπως εγραψα δεν ειμαι και ο πιο σχετικος με ολα αυτα και απλα τονισα κατι που δεν εχει ξενισει μονο εμενα αλλα και αλλους που εχω μιλησει μαζι τους.Βαλε ενα ουισκακι να χαλαρωσεις και μην υποτροπιαζεις ετσι.Οσο και να θες να αποδειξεις το αντιθετο δεν γινεται ρε μαγκα,ειναι αστειο που αυτο το πραμα για να σου δωσει δυνατοτητες πρεπει να κατεβαζεις ολη την ωρα.Και μεσα σε ολα αυτα δε μπορω να του κανω και jailbreak.Αυτο οντως ηταν μαλακια που δεν το εψαξα λιγο νωριτερα.Αλλα οπως ειπα ειμαι και λιγο ασχετος. :D

Καταρχάς δε νομίζω να κάναμε μαζί στρατό για να έχεις και το δικαίωμα να με λες "ρε". Αυτό για να ξέρουμε ο καθένας που στέκεται...

Απο εκεί και πέρα, όσον αφορά το "Οταν μια συσκευη εχει τοσα λεφτα τοτε περιμενεις να εχει και καποια πραγματα που ειναι πολυ απλα και να μην πρεπει να πληρωνεις για το παραμικρο": για ρίξε μια ματιά στο Nokia 8800 Arte Gold. Έχει 1.400 ευρώ, και του λείπουν ένα κάρο πράγματα που σύμφωνα με τη λογική σου θα έπρεπε να έχει μια συσκευή που κοστίζει τόσα χρήματα. Ε, δεν τα έχει. Έχεις ακούσει κανέναν που το έχει πάρει να παραπονιέται; όχι βέβαια, γιατί αυτοί που το παίρνουν δίνουν τόσα λεφτά για το χρυσό σασί του, όχι για έχουν browser και οθόνη 3.5 ιντσών. Έτσι και αυτοί που παίρνουν το iPhone (αυτοί που ξέρουν τουλάχιστον), το παίρνουν για το internet και την πληθώρα εφαρμογών. Ούτε για την φωτογραφική του μηχανή, ούτε για το ράδιο, ούτε για το τηλέφωνο. Για το Internet και την πληθώρα εφαρμογών.

Το γεγονός ότι έχει ξενίσει και άλλους που έχεις μιλήσει μαζί τους, απλά σημαίνει ότι υπάρχουν και άλλοι σαν εσένα, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Όσον αφορά το "Οσο και να θες να αποδειξεις το αντιθετο δεν γινεται ρε μαγκα,ειναι αστειο που αυτο το πραμα για να σου δωσει δυνατοτητες πρεπει να κατεβαζεις ολη την ωρα". Το μόνο που είναι αστείο είναι το ότι δεν μπορείς να καταλάβεις ότι το iPhone είναι πρώτα και κύρια μια συσκευή internet. Και για να δουλέψει μια συσκευή internet, χρειάζεται internet. Κατάλαβες; Ι-ΝΤΕ-ΡΝΕΤ.

Απο εκεί και πέρα, το λες και μόνος σου: δεν το έψαξες και είσαι άσχετος. Δεν είμαι λοιπόν εγώ που προσβλήθηκα (σιγά μη με νοιάζει τι λέει ο καθένας που έκανε την πατάτα και άλλα περίμενε, άλλα βρήκε), εσύ είσαι που δεν καταλαβαίνεις. Υποθέτω πως δεν έχεις πρόγραμμα με data plan, ούτε καν συμβόλαιο (μάλλον με καρτοκινητή θα είσαι), οπότε τι το πήρες το iPhone; μη μου πεις για να ακούς radio...

#12   xilaren

xilaren

iPH Member

• 337 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2010 - 23:47

Έτσι είναι, φίλτατε computera! Και αυτό ακριβώς θέλω να διευκρινήσω στο φίλο gkala! Tου πρότεινα μια εναλλακτική -και σαφώς πολύ πιο οικονομική (μακροχρόνια) λύση...
xilaren

#13   Tillter

Tillter

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2010 - 23:49

Δεν αντιλεγω φιλε μου.Απλα πιστευω οτι θα ηταν ευπροσδεκτο το ραδιο.Εγω ιντερνετ στο κινητο δεν εχω πολλα mb και σιγουρα παει χαραμι η εφαρμογη που αγορασα.

Τι πάει να πει δεν έχεις πολλά MB; Το χαμηλότερο συμβόλαιο δίνει 250MB το μήνα, και ακόμα κι αν ακούς ράδιο 24 ώρες το 24ωρό και πάλι ούτε τα μισά δεν γεμίζεις...

#14   gkalas

gkalas

iPH User

• 106 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2010 - 23:52

Εχω wind συμβολαιο και μου εχουν μονο 120 mb ιντερνετ.

#15   gkalas

gkalas

iPH User

• 106 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2010 - 23:54

οπότε τι το πήρες το iPhone; μη μου πεις για να ακούς radio...

Για να σπαω πλακα με κανα fanboy οπου και αν βρισκομαι.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες