Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Μπαταρία πρόβλημα με os3.1.3

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
29 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 03/02/2010 - 19:47

Καλησπέρα.. Έχω ένα πρόβλημα που παρουσιάστηκε σήμερα.. Έχω το iPhone 3Gs 16gb και χθες πέρασα την OS 3.1.3 που υπόσχεται μάλιστα και κάποιες βελτιώσεις στη μπαταρία στην ακρίβεια από ότι είδα.. Το update το έκανα χθες το βράδυ. Σήμερα παρατηρώ ότι όταν είναι κλειστό το κινητό και το ανοίγω δείχνει κατά 20-30% περίπου πιο κάτω από ότι είναι και μετά από λίγα δευτερόλεπτα επανέρχεται στα κανονικά... Δηλαδή το μόνο πρόβλημα είναι στο εικονίδιο που το δείχνει δεν έχω πρόβλημα με τη διάρκεια της μπαταρίας.. Δοκίμασα να κλείσω το κινητό για λίγο.. το ξανάνοιξα , αλλά πάλι τα ίδια..
Να σημειώσω ότι το κινητό είναι αγορασμένο τον Δεκέμβριο και δεν έχω κάνει ποτέ jb.. Οπότε δεν νομίζω να χρειάζεται restore κτλ και να μπλέξω.. Έχει κανείς άλλο τέτοιο πρόβλημα με την 3.1.3 ??

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2010 - 20:34

Όποιος με βοηθήσει θα τσιμπήσει και ένα +1 που ξέρω ότι καίγεστε :lol:

#3   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2010 - 20:39

φιλε το ιδιο προβλημα παρατηρω και εγω απο εχθες στην δικη μου συσκευη.. θα το παρακολουθησω καποιες μερες και μετα θα κανω οποιαδηποτε ενεργεια.. (restore).. δεν μενει κατι αλλο να κανεις.. (οσο για το (+) φαντοζομαι το λες χαρητολογοντας.. κανεις δεν καιγεται..)

#4   rally170hp

rally170hp

iPH Addict

• 1.175 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:Rally170hp

Δημοσίευση 03/02/2010 - 20:40

Βγαλε το % που έχεις να μην σου δείχνει πιο λίγο

#5   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2010 - 20:48

Βγαλε το % που έχεις να μην σου δείχνει πιο λίγο

.Μα δεν είναι μόνο το %.. Από 50% που είναι πχ και είναι πράσινη, όταν είναι κλειστό, με το που το ανοίγω γίνεται κόκκινό , σαν να ναι 10% δηλαδή περίπου για 4-5 δευερόλεπτα και επανέρχεται μετά.. Restore γιατί να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ jb τίποτα.. Υποψιάζομαι μήπως είναι πρόβλημα του νέου 3,1,3 ?? Γιατί είχα διαβάσει ότι υποτίθεται κάτι έφτιαξαν με το ποσοστό της μπαταρίας και την ακρίβεια...

#6   thanar

thanar

iPH newbie

• 81 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2010 - 21:29

Μπορεί ο νέος αλγόριθμος υπολογισμού του επιπέδου της μπαταρίας να θέλει μερικές μέρες για να εκτιμήσει τα "μπόσκα" της μπαταρίας... Ψυχραιμία, πιστεύω πως θα φτιάξει!

#7   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα

Δημοσίευση 04/02/2010 - 01:00

Συμβαίνει σε κανέναν άλλον ή μόνο σε μένα? Απλά ρωτάω γιατι προσπαθώ να καταλάβω αν είναι πρόβλημα του κινητού hardware ή έγινε εξαιτίας του νέου software

Τελευταία επεξεργασία από: Alex0077, 04/02/2010 - 01:01

#8   JohnHasio

JohnHasio

iPH Contributor

• 1.268 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 04/02/2010 - 01:06

Απενεργοποίησε την επιλογή ένδειξης μπαταρίας (ποσοστό), κάνε ένα απλό restart στο iPhone , ενεργοποίησε πάλι και δες τι γίνετε!!
Αν δεν το είχες το πρόβλημα ΠΡΙΝ την αναβάθμιση , δεν υπάρχει λόγος ανησυχείς.., σίγουρα είναι θέμα software και θα στρώσει μόνο του πιστεύω!
Good Luck :)

Τελευταία επεξεργασία από: JohnHasio, 04/02/2010 - 01:12

#9   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα

Δημοσίευση 04/02/2010 - 01:09

Απενεργοποίησε την επιλογή ένδειξης μπαταρίας, κάνε ένα απλό restart στο iPhone , ενεργοποίησε πάλι και δες τι γίνετε!!
Αν δεν το είχες το πρόβλημα ΠΡΙΝ την αναβάθμιση , δεν υπάρχει λόγος ανησυχείς.., θα στρώσει πιστεύω!
Good Luck :)

Tι εννοείς να απενργοποιήσω την επιλογή ένδειξης της μπαταρίας?? Το ποσοστό ?? Δεν το έχω ποτέ ενεργοποιημένο.. Αν δει πιο πάνω λέω ότι το καταλαβαίνω από το χρώμα.. Πχ αν η μπαταρία ειναι στη μέση και έχει πράσινο χρώμα .. το κλείνω , το ξανανοίγω και για κάποια δευτερόλεπτα με το που το ανοίγω η μπαταρία γίνεται κόκκινη, που σημαίνει δηλαδή >20% και μετά επανέρχεται ξανά.. Έχω κάνει πολλά restarts τίποτα δεν έχει φτιάξει ακόμα.. Τώρα θα ξεφορτίσω τελείως τη μπαταρία, θα την φορτίσω πλήρως ξανά να δω μήπως γίνει τπτ.. .Κανείς άλλος με την 3,1,3 που να έχει κάτι παρόμοιο?

#10   JohnHasio

JohnHasio

iPH Contributor

• 1.268 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 04/02/2010 - 01:12

Ναι το ποσοστό εννοούσα.. :) , δεν ξέρω τι να σου πω! Κάνε υπομονή και πιστεύω θα στρώσει!!

Τελευταία επεξεργασία από: JohnHasio, 04/02/2010 - 01:13

#11   tesalat

tesalat

iPH Enthousiast

• 443 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 04/02/2010 - 01:37

Δεν νομιζω να γλειτωσεις το restore.

Επέλεξε restore απο backup και σε μιση ωριτσα θα ειναι ολα οπως πριν.

Αν δεν ξερεις πως γινεται, θα πας αριστερα στο μενου στο Devices εκει που δειχνει το εικονιδιο του iphone σου και θα κανεις δεξι κλικ. Θα σου βγαλει καποιες επιλογες.
Κλικαρεις στο restore from backup και στην συνεχεια επιλεγεις πιο backup θελεις.
Με αυτο τον τροπο κρατας τα παντα εκτος απο το firmware που εκει ειναι το προβλημα.
Λογικα θα εισαι ενταξη.
Καμια φορα δεν καθεται καλα το νεο λειτουργικο και γινονται τετοια.

Τελευταία επεξεργασία από: tesalat, 04/02/2010 - 01:45

#12   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 04/02/2010 - 01:41

Δεν νομιζω να γλειτωσεις το restore.
Λογικα θα εχει κρατηθει ενα παλιοτερο backup κι ενα χθεσινο αμεσως μετα το upgrate του νεου os.
Επέλεξε restore απο backup και διαλεξε το παλιοτερο.
Λογικα θα εισαι ενταξη.
Καμια φορα δεν καθεται καλα το νεο λειτουργικο και γινονται τετοια.
Αν ειχες προσφατο backup δεν θα χασεις σχεδον τιποτα εκτός απο μερικα sms και ιστορικό κλήσεων.

κανουμε καθαρα restore αν κανει restore from back up αν ειχε κανει jailbreak πιο πριν στην 3.1.2 θα περασει και ενα καρο σκουπιδια μεσα στο iphone...σας ειπα και χθες γ μενα προσωπικα μην βιαζεσε περιμενε τωρα την 3.2 που θα ερθει συντομα απο οτι νομιζω

Τελευταία επεξεργασία από: tiloverboy, 04/02/2010 - 01:43

#13   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα

Δημοσίευση 04/02/2010 - 02:02

κανουμε καθαρα restore αν κανει restore from back up αν ειχε κανει jailbreak πιο πριν στην 3.1.2 θα περασει και ενα καρο σκουπιδια μεσα στο iphone...σας ειπα και χθες γ μενα προσωπικα μην βιαζεσε περιμενε τωρα την 3.2 που θα ερθει συντομα απο οτι νομιζω

Αν διάβαζες το αρχικό ποστ θα δεις ότι γράφω ότι δεν έχω κάνει ποτέ jb και ούτε πρόκειται..
Δηλαδή να πάω πίσω με το restore και να ξαναεγκαταστήσω την 3.1.3 από την αρχή?

Απλά περιμένω να δω αν κάποιος άλλος με την 3,1,3 έχει δει παρόμοιο πρόβλημα.. μήπως δηλαδή είναι κάποιο λάθος του software από την apple πριν κάνω τπτ άλλο.. Εντάξει δεν είναι και τόσο σημαντικό πρόβλημα , αφού δεν επηρεάζει την μπαταρία, αλλά είναι σπαστικό..

Τελευταία επεξεργασία από: Alex0077, 04/02/2010 - 02:04

#14   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 04/02/2010 - 02:19

διαβασε προσεχτικα τι ειπα...για να μην την ακουω τζαμπα ειπα ΑΝ συγγνωμη φιλε μου αν ειπα κατι και στραβωσες

Τελευταία επεξεργασία από: tiloverboy, 04/02/2010 - 02:19

#15   tesalat

tesalat

iPH Enthousiast

• 443 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 04/02/2010 - 10:52

Παιδιά η apple το αναφέρει ξεκάθαρα. Κάνοντας restor from backup περνάει ξανά το firmware και το μόνο που μένει είναι τα data του χρήστη συν οι ρυθμίσεις του.
Είναι ότι πιο εύκολο και το συνιστά η Apple όταν έχουμε κάποιο software πρόβλημα.
Δεν βλέπω τον λόγο να το φοβάσαι.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1