Apple may soon enable paid iPhone app upgrades
Δημοσίευση 05/03/2010 - 00:10
Μέχρι στιγμής ως απαράβατος κανόνας στο App Store ήταν το γεγονός ότι κάθε νέο update για μια εφαρμογή θα ήταν για πάντα δωρεάν από τη στιγμή που ο χρήστης είχε αγοράσει την εφαρμογή. Aυτό είχε δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στους προγραμματιστές με πιο χτυπητό παράδειγμα αυτό της εφαρμογής Tweetie.
Τώρα, όμως, η Apple σκέφτεται να αλλάξει αυτό το μοντέλο και έχει αρχίσει ήδη να το προωθεί. Ο προγραμματιστής Fraser Speirs, όπως και ορισμένοι χρήστες του iPhoneHellas.gr, αναφέρουν ένα περιέργο μήνυμα που τους εμφάνισε το iTunes κατά τη διαδικασία της αναβάθμισης ορισμένων εφαρμογών:
Οι προγραμματιστές των εφαρμογών στους υπολογιστές γραφείου έχουν υιοθετήσει ένα μοντέλο όπου οι χρήστες που έχουν αγοράσει μια εφαρμογή απολαμβάνουν μια έκπτωση στην τιμή όταν το προϊόν αναβαθμιστεί. Στο App Store δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Oι προγραμματιστές ζητούσαν αυτή τη δυνατότητα από την αρχή της έναρξης λειτουργίας του App Store και φαίνεται ότι η Apple θα ικανοποιήσει αυτό που θέλουν.
[via ArsTechnica]
Follow me on twitter
Ad
Δημοσίευση 05/03/2010 - 00:21
Δημοσίευση 05/03/2010 - 00:30
Δημοσίευση 05/03/2010 - 00:33
Σε δύσκολους καιρούς που η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει όλο τον κόσμο η Apple σκέφτεται παραπάνω κέρδη με κάθε τρόπο , ας συνεχίσει έτσι και θα δει πόσο εύκολα θα χάσει τους πελάτες της!!!
Το είδα και γω το μήνυμα αυτό σήμερα όταν πήγα να κάνω update σε ένα παιχνίδι από promo code.. έτυχε όμως σήμερα και έγινε FREE, μιλάω για το Adam's Trouble ! Έτσι το απεγκατέσησα (μιας και ήταν από το Αμερικάνικο store) και έβαλα το κανονικό δωρεάν από το Ελληνικό!
Άρα μπορεί ήδη να έχει ξεκινήσει η μέθοδος αυτή!!!
Τελευταία επεξεργασία από: JohnHasio, 05/03/2010 - 00:37
Δημοσίευση 05/03/2010 - 01:40
IMG_0178.PNG 184,84KB 4 λήψεις
Τελευταία επεξεργασία από: AnKi, 05/03/2010 - 01:45
Δημοσίευση 05/03/2010 - 02:13
Δημοσίευση 05/03/2010 - 02:31
Μην μασάτε ρε παιδιά δεν είναι τίποτα! Τζάμπα σας πανικοβάλλουν! Απλά τραβάει κόλλημα αν πας να αναβαθμίσεις εφαρμογή που είναι από άλλης χώρας Appstore κατεβασμένη!!! Μου το κάνει εδώ και πάρα πολύ καιρό! Εφαρμογές που κατέβασα από το ελληνικό Appstore δεν τις αναβαθμίζει όταν είμαι συνδεδεμένος με το αμερικάνικο account μου και μου πετάει το ίδιο μήνυμα να την αγοράσω κτλ. Πατάω να την αγοράσει και κάνει το update κανονικά χωρίς να σε χρεώνει ούτε cent! Άλλωστε δεν έχω καν δηλωμένη πιστωτική στο account μου! Μην ψαρώνετε τόσο εύκολα!
Μακάρι να είναι αυτό φίλε , ίσως γι' αυτό μου το έκανε και σε μένα σε εφαρμογή από το Αμερικάνικο store! Πάντως όλα να τα περιμένεις από την Apple...
Y.γ. καλώς ήρθες στο iphonehellas ..
Τελευταία επεξεργασία από: JohnHasio, 05/03/2010 - 02:32
Δημοσίευση 05/03/2010 - 02:34
Αυτό συμβαίνει ήδη σε' μένα! Έχω το FlightTrack Pro και εδώ και δύο μέρες μου έχει βγάλει update αλλά μου βγάζει το ίδιο μήνυμα, ότι πρέπει να το αγοράσω.
IMG_0178.PNG 184,84KB 4 λήψεις
Το ίδιο έχω πάθει και εγώ...Μου το βγάζει σε μερικές εφαρμογές που έχω αγοράσει αλλά και σε μερικές που όταν τις είχα αγοράσει ήταν δωρεάν !!!
Τελευταία επεξεργασία από: kitkat1, 05/03/2010 - 02:34
Δημοσίευση 05/03/2010 - 02:47
Καλώς σας βρήκα παιδιά! Να σαι καλά φίλε! Όσο για το πόστ όντως όλα να τα περιμένεις πάντως προς το παρών η είδηση δεν ευσταθεί!Μακάρι να είναι αυτό φίλε , ίσως γι' αυτό μου το έκανε και σε μένα σε εφαρμογή από το Αμερικάνικο store! Πάντως όλα να τα περιμένεις από την Apple...
Y.γ. καλώς ήρθες στο iphonehellas ..
Δημοσίευση 05/03/2010 - 07:44
Δημοσίευση 05/03/2010 - 10:14
Εφαρμογές που κατέβασα από το ελληνικό Appstore δεν τις αναβαθμίζει όταν είμαι συνδεδεμένος με το αμερικάνικο account μου και μου πετάει το ίδιο μήνυμα να την αγοράσω κτλ.
Σε εμένα όταν είμαι στο ελληνικό AppStore και προσπαθώ να κάνω update κάποια εφαρμογή που την έχω κατεβάσει από το αμερικανικο δεν μου λέει να την αγοράσω απλά βγάζει μήνυμα ότι το update μπορεί να γίνει μόνο στο αμερικανικό AppStore, καμία σχέση με το μήνυμα που είναι στα screenshots των παιδιών πιο πάνω.
Τελευταία επεξεργασία από: Aster, 05/03/2010 - 10:15
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες