Ο Steve Jobs απαντώντας σε e-mail αναγνώστη επιβεβαίωσε ότι το iPhone OS θα αποκτήσει ένα καθολικό inbox για την εφαρμογή Mail.app
Οι χρήστες iPhone, iPod touch και σύντομα του iPad που χρησιμοποιούν πολλούς λογαριασμούς e-mail στη συσκευή τους θα αποκτήσουν τώρα τη δυνατότητα universal inbox για την εφαρμογή Mail.app, όπως και στην αντίστοιχη εφαρμογή Mail στο Mac OS X.
Anyway, I just have one question for you: will iPhone ever have a universal mailbox just like Mail has on my Mac? It would be so much easier and efficient.
Mέχρι τώρα οι χρήστες που χρησιμοποιούν άνω του ενός account έπρεπε χειροκίνητα να ελέγχουν το inbox για κάθε λογαριασμό ενώ η αντίστοιχη εφαρμογή στο Mac OS X προσφέρει ένα universal inbox για όλους τους λογαριασμούς σε ένα παράθυρο.
Ο Steve Jobs επιβεβαίωσε ότι το iPhone OS θα αποκτήσει αυτή τη δυνατότητα αν και δεν υπάρχει κάποια ένδειξη για το πότε θα ενσωματωθεί. Πιθανόν στο iPhone OS 3.2 με την κυκλοφορία του iPad ή στο iPhone OS 4.0 το ερχόμενο καλοκαίρι.
[via MacRumors]
iPhone OS to gain universal inbox for mail
Από
sepsis
, 23/03/2010 18:38
4 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Ad
Δημοσίευση 23/03/2010 - 22:51
Όντως. Κατι αρκετα χρησιμο! Εχω καπου 5 λογαριασμους. χρονοβορο να αλλαζω καθε φορα λογαριασμο!
Δημοσίευση 24/03/2010 - 00:39
Μια από τα ίδια!
Θα βοηθήσει κι έμενα που έχω διάφορα e-mail και δεν ξέρω τι να κάνω!!
Θα βοηθήσει κι έμενα που έχω διάφορα e-mail και δεν ξέρω τι να κάνω!!
Δημοσίευση 24/03/2010 - 01:34
Πουλάει και μούρη ο Steve που μας στέλνει mail from iPad!!!
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες