[Solved] spirit, SHSH, ECID κλπ!
Δημοσίευση 30/04/2010 - 20:49
επειδη λοιπον εχασα την μπαλα ξεκιναω κ ρωταω καποια πραγματα κ ελπιζω οι γνωριζοντες να βοηθησουν noobadikes ερωτησεις..
1. εχω Ελληνικο iPhone οποτε δεν με ενδιαφερει που δεν κανει unlock. σωστα?
2. εχω version 3.1.3(7E18) κ modem firmware (bootrom?) 05.12.01. δεν εχω προβλημα με το jb. σωστα?
3. καταλαβιανω οτιο πρεπει να κανουμε backup ECID (SHSH) της version που εχουμε σε περιπτωση που βγει firmware πχ 3.1.4 κ θελουμε να κανουμε downgrade σε 3.1.3 για να κανουμε jb. σωστα?
4. για να παρω backup SHSH. ειδα 2 επιλογες. umbrella με ecid grabber κ AutoSHSH by iH8Sn0w. σωστα?
στη δευτερη περιπτωση ειδα οτι πρεπει να μπει η συσκευη σε recovery mode. αυτο σημαινει οτι σβηνονται τα παντα απο μεσα?
ειμαι σιγουρος οτι με τις πρωτες απαντησεις θα προκυψουν κ αλλες ερωτησεις
Ad
Δημοσίευση 30/04/2010 - 20:52
2)Δεν εχεις με το που βγει το spirit.
3)Σωστα.
4)Δεν σβηνεται τιποτα.Για να επανερθει η συσκευη μετα απο την κατασταση που θα βρισκεται θα κανεις hard reset.Πατημενα home+power button μεχρι να δεις το μηλο και μετα ασε το να κανει επαννεκινηση μονο του φιλε μου.
Δημοσίευση 30/04/2010 - 21:12
1)Σωστα.
2)Δεν εχεις με το που βγει το spirit.
3)Σωστα.
4)Δεν σβηνεται τιποτα.Για να επανερθει η συσκευη μετα απο την κατασταση που θα βρισκεται θα κανεις hard reset.Πατημενα home+power button μεχρι να δεις το μηλο και μετα ασε το να κανει επαννεκινηση μονο του φιλε μου.
thanks paris!
μονο που δεν μπαινω σε recovery mode..... εκανα ακριβως αυτο που λεει απο κατω αλλα δεν εισα ποτε το λογότυπο του iTunes με το καλώδιο USB.
Revovery Mode: Για να “μπείτε” σε Recovery mode κρατήστε τα sleep/wake και home buttons μέχρι το iPhone να κάνει Reboot. Μόλις δείτε το μηλαράκι της Apple, αφήστε το sleep/wake και συνεχίστε να κρατάτε πατημένο το home button μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο του iTunes με το καλώδιο USB.
σε πια κατασταση πρεπει να ειναι η συσκευη? κλειστη? ανοικτη κ κλειδωμενη ή ξεκλειδωτη?
Δημοσίευση 30/04/2010 - 21:16
Με αυτο προσπαθησες?
Τελευταία επεξεργασία από: Paris1986, 30/04/2010 - 21:18
Δημοσίευση 30/04/2010 - 21:19
Η κατασταση στην οποια πρεπει να βρισκεται οταν ειναι σε recovery mode πρεπει να σου δειχνει την εικονα με το usb και το iTunes.Aπ'οσο ξερω ομως για να κρατησεις τ SHSH αρχειο θα πρεπει η συσκευη σου να βρισκεται σε DFU mode και σε αυτη την κατασταση θα πρεπει η οθονη να ειναι μαυρη.Μηπως δεν εκανες κατι σωστα?Μου φαινεται λιγο περοεργοο γιατι το εκανα προσφατα σε εναν φιλο.
εννοουσα σε πια κατασταση πρεπει να βρισκεται η συσκευη για να ξεκινισω την διαδικασια! δλδ ακριβως πριν πατησω τα sleep/wake και home buttons.
γιατι τα παταω κ μολις εμφανιστει το μηλαρακι αφηνω το sleep/wake κ κραταω το home. αλλα τπτ!
Δημοσίευση 30/04/2010 - 21:22
Για να "μπείτε" σε DFU mode συνδέστε το iPhone με το καλώδιο USB στον H/Y σας και ανοίξτε το iTunes. Κρατήστε πατημένα τα sleep/wake και home buttons για περίπου 7 δευτερόλεπτα. Η συσκευή θα κάνει Reboot. ΠΡΙΝ δείτε το μηλαράκι της Apple πρέπει να έχετε ήδη αφήσει το sleep/wake ενώ συνεχίζετε να κρατάτε πατημένο το home button μέχρι το iTunes να εντοπίσει το iPhone σε Recovery mode και μετα κανε την διαδικασια που θες.
Αντιγραφη απο το λεξιλογιο.
Δημοσίευση 30/04/2010 - 21:27
Κανε αυτο: DFU Mode (Device Firmware Update):
Για να "μπείτε" σε DFU mode συνδέστε το iPhone με το καλώδιο USB στον H/Y σας και ανοίξτε το iTunes. Κρατήστε πατημένα τα sleep/wake και home buttons για περίπου 7 δευτερόλεπτα. Η συσκευή θα κάνει Reboot. ΠΡΙΝ δείτε το μηλαράκι της Apple πρέπει να έχετε ήδη αφήσει το sleep/wake ενώ συνεχίζετε να κρατάτε πατημένο το home button μέχρι το iTunes να εντοπίσει το iPhone σε Recovery mode και μετα κανε την διαδικασια που θες.
Αντιγραφη απο το λεξιλογιο.
done!! ευχαριστω πολυ φιλε μου!
Δημοσίευση 30/04/2010 - 21:48
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες