ειμαι, οπως και εσυ, μελος αυτου του forum απο Αυγουστο του 2009.. εκει που υπαρχει εμπειρια ( βλεπε iphone ).. δεν υπαρχει κατι που θα ρωτησεις.. και δεν θα παρεις αμεσα.. την λυση στο προβλημα σου..
με το ipad ομως η εμπειρια μας ειναι μικρη.. σκεψου πως στο forum ipad εχουμε το πολυ 10 ατομα.. και τωρα το μαθαινουμε.. το χ2 εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει η αναλυση του.. προτιμω να κατεβαζω εφαρμογες για ipad.. καθαρα.. και ειμαι απολυτικα ικανοποιημενος για την χρηση που του κανω.. αυτα απο μενα φιλικα παντα..
ερωτησεις για το iphone πασης φυσεως δεκτες.. και μετρησε και τον χρονο αποκρισης του forum
dinfun το επιχείρημά σου δεκτό, πιθανότατα αυτό θα συμβαίνει. Όσο για τα posts του iPhoneHellas, χωρίς να θέλω να γίνω ερειστικός, το ότι μπαίνουν 99999999+ άτομα δε μου λέει κάτι σχετικά με τις πηγές των άρθρων σου...
Φυσικά και δεν είναι ούτε κακό, ούτε κατακριτέο να παίρνεις ύλη από αλλού, δεδομένου πως πολλοί δε γνωρίζουν ούτε το abcd, και παρόλα αυτά θέλουν να ενημερωθούν. Την πορεία του site δε τη γνωρίζω και φυσικά τα στατιστικά δεν τα πιστεύω, γιατί η αυτοπροβολή είναι το πρώτο βήμα της διαφήμισης. Εάν είναι έτσι συγχαρητήρια και καλή δύναμη για συνέχεια. Ούτε άλλο site διατηρώ και επιπλέον έγινα member γιατί το iphonehellas, έχει βοηθήσει κόσμο και κοσμάκι και είπα τώρα που έγινα κάτοχος και ipad, μήπως και χρειαστεί να βοηθήσω και εγώ σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται, δεδομένου πως είμαι κάτοχος iphone πριν δημιουργηθεί το site αυτό (για τους δύσπιστους μπορώ να δώσω serial number συσκευής).
Συγκεντρωτικά, δεν ήθελα να προσβάλω, απλώς καταφανώς posts επί posts χωρίς ανατροφοδότηση=0. O DIFDUN πιθανότατα ως πιο οξυδερκής και ομοιοπαθών έδωσε τη λύση, αφού κατάλαβε το point μου.
Eυχαριστώ,
ps: @ iPhoneHellas περιμένουμε περισσότερα feedback από τους admins, αλλιώς μετά εμείς πως θα μεταλαμπαδεύσουμε τη γνώση;
Για όσους παρακολουθούν το θέμα: μετά από αρκετά βίντεο επί του παρόντος θέματος στο youtube, δεν αναφέρεται ούτε εκεί τα περί ανάλυσης μόνο το ότι ο Opera είναι τζι-τζι, ότι και αν σημαίνει αυτό.
Επιπλέον είμαι ακόμη επιφυλακτικός στη σίτιση του iPad με Cydia εφαρμογές καθ'ότι δεν έχουν πάρει τελική μορφή, οπότε ρωτώντας προσπαθώ να ψυχανεμιστώ το κλάσμα όφελος/ ρίσκο πριν εγκαταστήσω κάτι.
Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 08/05/2010 - 22:37
διορθωση username