Android sales exceed iPhone in the US
Δημοσίευση 10/05/2010 - 19:50
Συγκεκριμένα, το Android κατέλαβε το 28% των πωλήσεων smartphones έναντι 21% του iPhone ενώ η RIM παρέμεινε στην πρώτη θέση με 36%
Η άνοδος αυτή οφείλεται στην ισχυρή προώθηση αλλά και στην ευρύτερη διάθεση των Android συσκευών και ειδικότερα μέσω του δικτύου της Verizon, η οποία μέσω της προσφοράς Buy-One-Get-One έχει θέσει ισχυρές βάσεις. Αποτελεί, ίσως, και ένδειξη του τέλους του iPhone 3GS μιας και συσκευές όπως το Nexus One και το Droid προσφέρουν περισσότερα χαρακτηριστικά.
Το iPhone πωλείται αποκλειστικά μέσω της AT&T που καταλαμβάνει το 32% της αγοράς των smartphone ενώ ελάχιστα πίσω βρίσκεται η Verizon με ποσοστό 30%.
Αρκετές φορές στο παρελθόν η Apple φημολογείται ότι θα διαθέσει το iPhone μέσω της Verizon, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το πότε.
Follow me on twitter
Ad
Δημοσίευση 10/05/2010 - 19:58
Αν και ακούγεται υπερβολικό βέβαια !!
Τελευταία επεξεργασία από: kitkat1, 10/05/2010 - 20:03
Δημοσίευση 10/05/2010 - 21:30
Δημοσίευση 10/05/2010 - 21:51
Έτσι είναι το μονοπώλιο ακόμα και από την αγαπημένη μας Apple είναι κακό για μας ...Είπαν ( φήμες πάντα ) ότι θα βγουν δύο εκδόσεις iPhone 4G .. Μία έκδοση αποκλειστικά για την Verizon ( ;; ) και μία άλλη έκδοση για όλους τους υπόλοιπους ! Αναμένουμε όπως και να'ναι !
Αν και ακούγεται υπερβολικό βέβαια !!
Δημοσίευση 10/05/2010 - 22:50
Έχει ομως πάρει νομίζω την πλειψηφια των επιχηρησεων ή κάτι άλλο ;
Δημοσίευση 11/05/2010 - 02:08
Μέσα είσαι!Πολύ ευχάριστα νέα! Όσο μεγαλώνει ο ανταγωνισμός τόσα περισσότερα χαρακτηριστικά θα διατίθονται ξεκλείδωτα από την Apple στο iPhone 4G/HD
Αν και η ίδια η Apple ξέρει ΠΟΛΥ καλά ότι όλο αυτό είναι στιγμέο, αφού τελειώνει ο κύκλος του 3GS για να έρθει το 4G/HD και να ανεβεί ξανά στον θρόνο!...
Φίλε μου, δεν είναι «τίποτα» αυτό σε σχέση με πριν... Είχε ΠΟΛΥ μεγαλύτερο (όπως και η Nokia - Στα «απλά» κινητά είναι ακόμα πρώτη, αλλά με τρομακτικά μικρότερο μερίδιο από αυτό που είχε μέχρι και πριν 3 χρόνια...)Καλά η RIM έχει τοοοσο μεγάλο ποσοστό.....
Έχει ομως πάρει νομίζω την πλειψηφια των επιχηρησεων ή κάτι άλλο ;
Δημοσίευση 11/05/2010 - 02:20
Follow me on twitter
Δημοσίευση 11/05/2010 - 18:03
Επίσεις, κατά την άποψή μου, εαν κυκλοφορήσει και έκδοση iphone απο την verizon, τότε δεν μπορώ να καταλάβω για τι ανταγωνισμό μιλάτε. H verizon δεν χρησιμοποιεί GSM δίκτυα αλλά CDMA. Eάν κάνω λάθος παρακαλώ κάποιος να με διορθώσει. Επίσεις εξ' όσον γνωρίζω στην Ευρώπη δεν χρησιμοποιείται αυτή η τεχνολογία τουλάχιστον όχι ευρέως. Οπόταν για την Ελλάδα δεν τίθεται θέμα ανταγωνισμού καθότι θα μας είναι άχρηστα αυτά τα μοντέλα, οπόταν θα είμαστε αναγκασμένοι να ακριβοπληρώνουμε τα "συμβατικά" μοντέλα GSM αφού δεν θα έχουμε άλλη επιλογή....
Δημοσίευση 13/05/2010 - 01:14
Σωστές οι παρατηρήσεις σου και συμφωνώ μαζί σου. Να μου επιτρέψεις όμως να διαφωνήσω μόνο στο σημείο που λες ότι το iphone είναι διαθέσιμο μόνο απο την AT&T. Παρόλο που είναι γεγονός αυτό εντούτοις πιστεύω ότι παίζει ελάχιστο ρόλο καθώς το ξεκλείδωμα του iphone βρίσκεται σε έξαρση και στην τελική μπορεί να χρησιμοποιηθεί απο οποιοδήποτε πάροχο ανα το παγκόσμιο (όπως και το Android). Επίσεις η αναφορά αυτή κατα την άποψή μου αναφέρεται σε στοιχεία που αφορούν την Αμερικάνική αγορά, σε αντίθετη περίπτωση δεν πιστεύω να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Επίσεις, κατά την άποψή μου, εαν κυκλοφορήσει και έκδοση iphone απο την verizon, τότε δεν μπορώ να καταλάβω για τι ανταγωνισμό μιλάτε. H verizon δεν χρησιμοποιεί GSM δίκτυα αλλά CDMA. Eάν κάνω λάθος παρακαλώ κάποιος να με διορθώσει. Επίσεις εξ' όσον γνωρίζω στην Ευρώπη δεν χρησιμοποιείται αυτή η τεχνολογία τουλάχιστον όχι ευρέως. Οπόταν για την Ελλάδα δεν τίθεται θέμα ανταγωνισμού καθότι θα μας είναι άχρηστα αυτά τα μοντέλα, οπόταν θα είμαστε αναγκασμένοι να ακριβοπληρώνουμε τα "συμβατικά" μοντέλα GSM αφού δεν θα έχουμε άλλη επιλογή....
Στην Αμερική αναφέρεται η έρευνα κ μάλιστα σε δείγμα μόλις 150,000 ατόμων μέσω ηλεκτρονικής συμμετοχής. Mπορεί να υπάρχει το unlock αλλά στο δίκτυο της T-Mobile δεν πιάνει 3G σήμα, μόνο GPRS οπότε δεν είναι κ τόσο συμφεροντικό.
Για τον ανταγωνισμό που λες όντως αφορά μόνο την Αμερικανικη αγορά κ τις εκεί πωλήσεις που σίγουρα θα δουν τρομερη ώθηση.
Follow me on twitter
Δημοσίευση 13/05/2010 - 16:10
StatCounterGlobal.jpg 99,74KB 10 λήψεις
πηγη:statcounter
Τελευταία επεξεργασία από: mike26, 13/05/2010 - 16:16
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες