Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Πρόβλημα με Cydia

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
7 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   Eddieson

Eddieson

iPH User

• 112 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 11/05/2010 - 12:04

Καλημέρα στην κοινότητα..
Όπως περιγράφω και στον τίτλο μετά απο εγκατάσταση του Installous απο το repo του Hackulo όταν προσπαθώ να κατεβάσω κάτι από το Cydia μου βγάζει τα παρακάτω errors.
Παρ'όλα τα μηνύματα που εμφανίζονται γίνεται κανονικά η εγκατάσταση των εφαρμογών που κατεβάζω αλλά δεν μπορώ να διαγράψω πράγματα μέσω Cydia.. Περιμένω τα "φώτα" σας αλλιώς να προχωρήσω σε restore και jb ξανά. (Το κινητό μου είναι σε fw 3.1.3 και Spirit JB) Thanks in advance..!! :D

Αναρτημένη εικόνα Αναρτημένη εικόνα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   Eddieson

Eddieson

iPH User

• 112 μηνύματα

Δημοσίευση 11/05/2010 - 22:50

Πφφ.. 48 Views - 0 Replies... Ας ασχοληθεί και κάποιος με μένα... :lol:

#3   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.755 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 11/05/2010 - 23:00

Kατι που θα εκανα εγω ΧΩΡΙΣ ΩΣΤΟΣΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ αφου πρωτα καποιος το επιβεβαιωσει με σιγουρια θα πηγαινα στις πρωτες δυο διαδρομες και θα διεγραφα αυτα που βγαζουν το error.Ο mikexs ξερει να σου πει σιγουρα περισσοτερα διοτι ξερει παρα πολλα πραγματα για το Cydia.

#4   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 12/05/2010 - 09:31

Με μια πρωτη ματια απο το πρωτο και δευτερο screenshot φαινεται οτι το Appsync 3.1 εχει ηδη εγκατασταθει (πιθανα μπηκε με το installous, ως dependency).

Εσυ προσπαθεις να το βαλεις και παλι απο πανω για δευτερη φορα. Σκαει η εγκατασταση επειδη παει να γραψει πανω σε αρχειο (το installd) το οποιο ηδη υπαρχει και χρησιμοποιειται απο την πρωτη εγκατασταση του AppSync 3.1.

Γι'αυτο και στο δευτερο screenshot σου πεταει οτι το dpkg process σκαει. Ειναι νορμαλ αυτο, επειδη τα καταλληλα αρχεια εχουν ηδη patchαριστει και δεν χρειαζεται να γινει για δευτερη φορα.

Επιβεβαιωσε οτι εχεις εγκατεστημενο το AppSync απο τα packages του Cydia. Δοκιμασε να κανεις sync μια σπασμενη εφαρμογη και θα εισαι οκ. Απλα μην προσπαθεις να κανεις εγκατασταση ξανα το AppSync. Δοκιμασε να εγκαταστησεις καποιο αλλο package, οτιδηποτε, για να δεις οτι εισαι οκ με τα υπολοιπα...

#5   Eddieson

Eddieson

iPH User

• 112 μηνύματα

Δημοσίευση 12/05/2010 - 22:46

Φίλτατε mikexs έκανα ότι μου είπες αλλά και πάλι, σε οτιδήποτε κατεβάζω απο Cydia μου βγάζει τα παραπάνω screenshots και errors. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι
γίνεται κανονικά η εγκατάσταση... Δηλαδή το μόνο πρόβλημα είναι αυτά τα μηνύματα.. Πιστεύω το καλύτερο θά'ταν κάποια στιγμή ένα restore as new, JB κλπ για να ξεμπερδεύω..
Αν έχεις να προτείνεις κάτι άλλο μετά χαράς αλλιώς topic closed..!! Thanks για το χρόνο σου και τις συμβουλές σου.. :D

#6   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα

Δημοσίευση 13/05/2010 - 08:20

1. πήγαινε στο /var/cache/apt/archives λογικά θα βρεις ένα αρχείο us.hackulo.appsync31_xxxx.deb
Αν δεν είναι εκεί, πιθανά να είναι στο /var/cache/apt/archives/partial/.

Σβήστο και κάνε respring (ή reboot).

Αν υπάρχουν και άλλα deb αρχεία εκεί καλό είναι να τα σβήσεις... Αν θες τα μεταφέρεις στο PC σου για να τα έχεις και πρόχειρα αν χρειαστούν για μελλοντική εγκατάσταση.

Φαίνεται ότι έχει κρατήσει το deb αρχείο στην cache του apt, και κάθε φορά που πας να βάλεις οτιδήποτε, βλέπει το apt και αυτό το αρχείο (ότι είναι στην cache και νομίζει ότι δεν έχει εγκατασταθεί) και προσπαθεί να το εγκαταστήσει. Κατά τ'άλλα όσον αφορά το θέμα της εγκατάστασης ισχύουν ότι σου είπα παραπάνω... ότι προσπαθεί να μπει για δεύτερη φορά το AppSync...

Σβήσε αυτά στην cache λοιπόν και λογικά θα είσαι οκ...

Τελευταία επεξεργασία από: mikexs, 13/05/2010 - 08:22

#7   Eddieson

Eddieson

iPH User

• 112 μηνύματα

Δημοσίευση 13/05/2010 - 13:02

Πήγα στο path που μου είπες αλλά δυστηχώς δεν είχε τίποτα μέσα..!! :P

#8   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα

Δημοσίευση 13/05/2010 - 13:25

Κάπου αλλού το κρατάει τότε... κανε restore όπως είπες και jb ξανά...

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες