[Solved] Αντιγραφή δεδομένων απο iphone στο itunes νεου υπολογιστή
Δημοσίευση 20/06/2010 - 20:25
Πριν απο λίγες μέρες έκαψα τον σκληρό μου και ψάχνω επιγόντως μια σχετική λύση όπως περιγράφω στον τίτλο.
Ψάχνω κάποιο τρόπο ή εφαρμογή για να κάνω πλήρη συγχρονισμό με νεο itunes.Δυστυχώς όσες λύσεις δοκίμασα αφορούσαν μόνο εξαγωγή μουσικής και όχι των υπόλοιπων δεδομένων.
Όποιος μπορεί να με βοηθήσει ειλικρίνα με γλυτώνει απο μεγάλο μπελά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ad
Δημοσίευση 20/06/2010 - 21:44
2)Θα κανεις authorise computer βαζοντας τα στοιχεια του λογαριασμου σου στο Store/Authorise Computer.
3)Θα κανεις μια επαφη-δοκιμη στο outlook/windows contacts αναλογα το λογισμικο του υπολογιστη σου.
4)Αφου κανεις αυτα συνδεεις το κινητο σου στον υπολογιστη και ανοιγεις το iTunes.
5)Πας στο tab info και βαζεις στο Sync contacts with ενα απο τα αντιστοιχα:outlook,windows contacts και μετα κατω δεξια apply και μετα sync.Οταν σε ρωτησει θα πατησεις merge.Προσοχη εαν δεν πατησεις merge θα χασεις τις επαφες.
6)Πας αριστερα πανω στο File και μετα θα πας κατω κατω και θα πατησεις Transfer purchases.Ετσι θα περαστουν ολες οι εφαρμογες που εχεις ηδη στο κινητο σου.Ολες τις αλλες που εχεις αγορασει(δωρεαν η μη) δυστυχως θα πρεπει να τις ξανακατεβασεις.Δεν υπαρχει καμια χρεωση ξανα.
Για την μουσικη που τυχον εχεις μεσα χρησιμοποιησε το sharepod(google it).
Για τις φωτογραφιες πηγαινε εναρξη/ο υπολογιστης μου και θα δεις το iPhone σαν εξωτερικο σκληρο.Μπες μεσα και κανε τες copy-paste στον υπολογιστη σου.
Ετοιμος.
Κλαη επιτυχια.
Δημοσίευση 24/06/2010 - 11:55
1)Θα εγκαταστησεις το iTunes
2)Θα κανεις authorise computer βαζοντας τα στοιχεια του λογαριασμου σου στο Store/Authorise Computer.
3)Θα κανεις μια επαφη-δοκιμη στο outlook/windows contacts αναλογα το λογισμικο του υπολογιστη σου.
4)Αφου κανεις αυτα συνδεεις το κινητο σου στον υπολογιστη και ανοιγεις το iTunes.
5)Πας στο tab info και βαζεις στο Sync contacts with ενα απο τα αντιστοιχα:outlook,windows contacts και μετα κατω δεξια apply και μετα sync.Οταν σε ρωτησει θα πατησεις merge.Προσοχη εαν δεν πατησεις merge θα χασεις τις επαφες.
6)Πας αριστερα πανω στο File και μετα θα πας κατω κατω και θα πατησεις Transfer purchases.Ετσι θα περαστουν ολες οι εφαρμογες που εχεις ηδη στο κινητο σου.Ολες τις αλλες που εχεις αγορασει(δωρεαν η μη) δυστυχως θα πρεπει να τις ξανακατεβασεις.Δεν υπαρχει καμια χρεωση ξανα.
Για την μουσικη που τυχον εχεις μεσα χρησιμοποιησε το sharepod(google it).
Για τις φωτογραφιες πηγαινε εναρξη/ο υπολογιστης μου και θα δεις το iPhone σαν εξωτερικο σκληρο.Μπες μεσα και κανε τες copy-paste στον υπολογιστη σου.
Ετοιμος.
Κλαη επιτυχια.
Φίλε μου είσαι σίγουρος για το βήμα ΝΟ 3?
Ρωτάω γιατί και γω αναγκάστηκα να κάνω Format και το μόνο που δεν έχω Backed Up είναι τα contacts μου.
Επίσης όταν κάνω sync για τις επαφές χωρίς να έχω επιλεγμένες για sync τις υπόλοιπες καρτέλες (Φωτογραφίες, Εφαρμογές, κλπ) επειδή είναι κενό το library στο PC μου θα μου σβήσει τα πάντα από το iphone ή όχι?
Τέλος, έχω σώσει ότι χρειάζομαι από saved information σε applications εκτός από μία εφαρμογή.
Αυτή είναι CityMaps2Go.
Έχω βάλει λοιπόν κάποια pins μαρκάροντας κάποιες τοποθεσίες στους χάρτες και δεν θέλω να τις χάσω.
Γνωρίζεις αν υπάρχει τρόπος?
Ευχαριστώ πολύ
Δημοσίευση 24/06/2010 - 11:59
Φίλε μου είσαι σίγουρος για το βήμα ΝΟ 3?
Ρωτάω γιατί και γω αναγκάστηκα να κάνω Format και το μόνο που δεν έχω Backed Up είναι τα contacts μου.
Επίσης όταν κάνω sync για τις επαφές χωρίς να έχω επιλεγμένες για sync τις υπόλοιπες καρτέλες (Φωτογραφίες, Εφαρμογές, κλπ) επειδή είναι κενό το library στο PC μου θα μου σβήσει τα πάντα από το iphone ή όχι?
Τέλος, έχω σώσει ότι χρειάζομαι από saved information σε applications εκτός από μία εφαρμογή.
Αυτή είναι CityMaps2Go.
Έχω βάλει λοιπόν κάποια pins μαρκάροντας κάποιες τοποθεσίες στους χάρτες και δεν θέλω να τις χάσω.
Ευχαριστώ πολύ
Το Βημα 3 ειναι το βασικοτερο. Πρεπει το outlook να εχει μια τουλαχιστον επαφη για να γινει πετυχημενο sync.
Δημοσίευση 24/06/2010 - 12:00
Θα σου σβήσει μόνο ότι επιλέξεις να κάνει Sync(αν και ρωτάει"erase and sync?)
Για δες εδώ μπορεί να βρεις κάτι >/private/var/mobile/Applications/ΧΧΧΧΧΧΧΧ-XXXX-XXXX-XXXX-XXXXXXXXXXXX/Documents]Τέλος, έχω σώσει ότι χρειάζομαι από saved information σε applications εκτός από μία εφαρμογή.
Αυτή είναι CityMaps2Go.
Ευχαριστώ πολύ
Δημοσίευση 24/06/2010 - 12:17
Για δες εδώ μπορεί να βρεις κάτι >/private/var/mobile/Applications/ΧΧΧΧΧΧΧΧ-XXXX-XXXX-XXXX-XXXXXXXXXXXX/Documents
Ευχαριστώ φίλε μου αλλά δεν έχω Jailbroken iphone.
Γίνεται κάτι με μαμίσιο?
Δημοσίευση 24/06/2010 - 12:19
Όχι δυστυχώς τίποτα εκτός αν έχεις κρατίσει το app...Ευχαριστώ φίλε μου αλλά δεν έχω Jailbroken iphone.
Γίνεται κάτι με μαμίσιο?
Τίποτα Να 'σαι καλά!

Δημοσίευση 24/06/2010 - 12:26
Όχι δυστυχώς τίποτα εκτός αν έχεις κρατίσει το app...
Τίποτα Να 'σαι καλά!
Το app είναι στο iphone μου και έχω κάνει transfer purchases στο itunes.
Οπότε αν κάνω Set As New και κάνω sync τα apps θα φέρει και τα pins που έχω βάλει?
Δημοσίευση 24/06/2010 - 12:29
Όχι λογικά θα έχουν χαθεί γιατί τα δεδομένα αυτά αποθηκεύονται στο iPhone συνήθωςΤο app είναι στο iphone μου και έχω κάνει transfer purchases στο itunes.
Οπότε αν κάνω Set As New και κάνω sync τα apps θα φέρει και τα pins που έχω βάλει?
Δημοσίευση 24/06/2010 - 12:52
εκτός αν έχεις κρατίσει το app...
Οπότε τι εννοούσες?
Δημοσίευση 24/06/2010 - 12:54
π.χ. αν το είχες κρατίσει μέσα απο το root που σου έδωσα για να μην χαθούν τα δεδομένα σουΟπότε τι εννοούσες?
Y.Γ : Αν είχες κρατίσει το app εννουύσα
Τελευταία επεξεργασία από: hector, 24/06/2010 - 12:55.
Δημοσίευση 24/06/2010 - 12:57
π.χ. αν το είχες κρατίσει μέσα απο το root που σου έδωσα για να μην χαθούν τα δεδομένα σου
Y.Γ : Αν είχες κρατίσει το app εννουύσα
Α ok τώρα κατάλαβα.
Anyway, ευχαριστώ πολύ παιδιά για τη βοήθεια!
Δημοσίευση 25/06/2010 - 13:42
Και πάλι ευχαριστώ!
Δημοσίευση 26/07/2010 - 08:34

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες