Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

[Solved] Αντιγραφή δεδομένων απο iphone στο itunes νεου υπολογιστή

• Please log in to reply
13 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   Zres

Zres

iPH newbie

• 76 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 20/06/2010 - 20:25

Καλησπέρα,

Πριν απο λίγες μέρες έκαψα τον σκληρό μου και ψάχνω επιγόντως μια σχετική λύση όπως περιγράφω στον τίτλο.
Ψάχνω κάποιο τρόπο ή εφαρμογή για να κάνω πλήρη συγχρονισμό με νεο itunes.Δυστυχώς όσες λύσεις δοκίμασα αφορούσαν μόνο εξαγωγή μουσικής και όχι των υπόλοιπων δεδομένων.
Όποιος μπορεί να με βοηθήσει ειλικρίνα με γλυτώνει απο μεγάλο μπελά.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12,812 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 20/06/2010 - 21:44

1)Θα εγκαταστησεις το iTunes
2)Θα κανεις authorise computer βαζοντας τα στοιχεια του λογαριασμου σου στο Store/Authorise Computer.
3)Θα κανεις μια επαφη-δοκιμη στο outlook/windows contacts αναλογα το λογισμικο του υπολογιστη σου.
4)Αφου κανεις αυτα συνδεεις το κινητο σου στον υπολογιστη και ανοιγεις το iTunes.
5)Πας στο tab info και βαζεις στο Sync contacts with ενα απο τα αντιστοιχα:outlook,windows contacts και μετα κατω δεξια apply και μετα sync.Οταν σε ρωτησει θα πατησεις merge.Προσοχη εαν δεν πατησεις merge θα χασεις τις επαφες.
6)Πας αριστερα πανω στο File και μετα θα πας κατω κατω και θα πατησεις Transfer purchases.Ετσι θα περαστουν ολες οι εφαρμογες που εχεις ηδη στο κινητο σου.Ολες τις αλλες που εχεις αγορασει(δωρεαν η μη) δυστυχως θα πρεπει να τις ξανακατεβασεις.Δεν υπαρχει καμια χρεωση ξανα.

Για την μουσικη που τυχον εχεις μεσα χρησιμοποιησε το sharepod(google it).

Για τις φωτογραφιες πηγαινε εναρξη/ο υπολογιστης μου και θα δεις το iPhone σαν εξωτερικο σκληρο.Μπες μεσα και κανε τες copy-paste στον υπολογιστη σου.

Ετοιμος.

Κλαη επιτυχια.

#3   ca6pma

ca6pma

iPH User

• 132 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2010 - 11:55

1)Θα εγκαταστησεις το iTunes
2)Θα κανεις authorise computer βαζοντας τα στοιχεια του λογαριασμου σου στο Store/Authorise Computer.
3)Θα κανεις μια επαφη-δοκιμη στο outlook/windows contacts αναλογα το λογισμικο του υπολογιστη σου.
4)Αφου κανεις αυτα συνδεεις το κινητο σου στον υπολογιστη και ανοιγεις το iTunes.
5)Πας στο tab info και βαζεις στο Sync contacts with ενα απο τα αντιστοιχα:outlook,windows contacts και μετα κατω δεξια apply και μετα sync.Οταν σε ρωτησει θα πατησεις merge.Προσοχη εαν δεν πατησεις merge θα χασεις τις επαφες.
6)Πας αριστερα πανω στο File και μετα θα πας κατω κατω και θα πατησεις Transfer purchases.Ετσι θα περαστουν ολες οι εφαρμογες που εχεις ηδη στο κινητο σου.Ολες τις αλλες που εχεις αγορασει(δωρεαν η μη) δυστυχως θα πρεπει να τις ξανακατεβασεις.Δεν υπαρχει καμια χρεωση ξανα.

Για την μουσικη που τυχον εχεις μεσα χρησιμοποιησε το sharepod(google it).

Για τις φωτογραφιες πηγαινε εναρξη/ο υπολογιστης μου και θα δεις το iPhone σαν εξωτερικο σκληρο.Μπες μεσα και κανε τες copy-paste στον υπολογιστη σου.

Ετοιμος.

Κλαη επιτυχια.

Φίλε μου είσαι σίγουρος για το βήμα ΝΟ 3?
Ρωτάω γιατί και γω αναγκάστηκα να κάνω Format και το μόνο που δεν έχω Backed Up είναι τα contacts μου.
Επίσης όταν κάνω sync για τις επαφές χωρίς να έχω επιλεγμένες για sync τις υπόλοιπες καρτέλες (Φωτογραφίες, Εφαρμογές, κλπ) επειδή είναι κενό το library στο PC μου θα μου σβήσει τα πάντα από το iphone ή όχι?

Τέλος, έχω σώσει ότι χρειάζομαι από saved information σε applications εκτός από μία εφαρμογή.
Αυτή είναι CityMaps2Go.
Έχω βάλει λοιπόν κάποια pins μαρκάροντας κάποιες τοποθεσίες στους χάρτες και δεν θέλω να τις χάσω.
Γνωρίζεις αν υπάρχει τρόπος?

Ευχαριστώ πολύ

#4   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5,698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 24/06/2010 - 11:59

Φίλε μου είσαι σίγουρος για το βήμα ΝΟ 3?
Ρωτάω γιατί και γω αναγκάστηκα να κάνω Format και το μόνο που δεν έχω Backed Up είναι τα contacts μου.
Επίσης όταν κάνω sync για τις επαφές χωρίς να έχω επιλεγμένες για sync τις υπόλοιπες καρτέλες (Φωτογραφίες, Εφαρμογές, κλπ) επειδή είναι κενό το library στο PC μου θα μου σβήσει τα πάντα από το iphone ή όχι?

Τέλος, έχω σώσει ότι χρειάζομαι από saved information σε applications εκτός από μία εφαρμογή.
Αυτή είναι CityMaps2Go.
Έχω βάλει λοιπόν κάποια pins μαρκάροντας κάποιες τοποθεσίες στους χάρτες και δεν θέλω να τις χάσω.

Ευχαριστώ πολύ

Το Βημα 3 ειναι το βασικοτερο. Πρεπει το outlook να εχει μια τουλαχιστον επαφη για να γινει πετυχημενο sync.

#5   hector

hector

iPH Contributor

• 936 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2010 - 12:00

Θα σου σβήσει μόνο ότι επιλέξεις να κάνει Sync(αν και ρωτάει"erase and sync?)

]Τέλος, έχω σώσει ότι χρειάζομαι από saved information σε applications εκτός από μία εφαρμογή.
Αυτή είναι CityMaps2Go.

Για δες εδώ μπορεί να βρεις κάτι >/private/var/mobile/Applications/ΧΧΧΧΧΧΧΧ-XXXX-XXXX-XXXX-XXXXXXXXXXXX/Documents

Ευχαριστώ πολύ

#6   ca6pma

ca6pma

iPH User

• 132 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2010 - 12:17

Για δες εδώ μπορεί να βρεις κάτι >/private/var/mobile/Applications/ΧΧΧΧΧΧΧΧ-XXXX-XXXX-XXXX-XXXXXXXXXXXX/Documents

Ευχαριστώ φίλε μου αλλά δεν έχω Jailbroken iphone.
Γίνεται κάτι με μαμίσιο?

#7   hector

hector

iPH Contributor

• 936 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2010 - 12:19

Ευχαριστώ φίλε μου αλλά δεν έχω Jailbroken iphone.
Γίνεται κάτι με μαμίσιο?

Όχι δυστυχώς τίποτα εκτός αν έχεις κρατίσει το app...

Τίποτα Να 'σαι καλά! :)

#8   ca6pma

ca6pma

iPH User

• 132 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2010 - 12:26

Όχι δυστυχώς τίποτα εκτός αν έχεις κρατίσει το app...

Τίποτα Να 'σαι καλά! :)

Το app είναι στο iphone μου και έχω κάνει transfer purchases στο itunes.
Οπότε αν κάνω Set As New και κάνω sync τα apps θα φέρει και τα pins που έχω βάλει?

#9   hector

hector

iPH Contributor

• 936 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2010 - 12:29

Το app είναι στο iphone μου και έχω κάνει transfer purchases στο itunes.
Οπότε αν κάνω Set As New και κάνω sync τα apps θα φέρει και τα pins που έχω βάλει?

Όχι λογικά θα έχουν χαθεί γιατί τα δεδομένα αυτά αποθηκεύονται στο iPhone συνήθως

#10   ca6pma

ca6pma

iPH User

• 132 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2010 - 12:52

εκτός αν έχεις κρατίσει το app...

Οπότε τι εννοούσες?

#11   hector

hector

iPH Contributor

• 936 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2010 - 12:54

Οπότε τι εννοούσες?

π.χ. αν το είχες κρατίσει μέσα απο το root που σου έδωσα για να μην χαθούν τα δεδομένα σου

Y.Γ : Αν είχες κρατίσει το app εννουύσα

Τελευταία επεξεργασία από: hector, 24/06/2010 - 12:55.

#12   ca6pma

ca6pma

iPH User

• 132 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2010 - 12:57

π.χ. αν το είχες κρατίσει μέσα απο το root που σου έδωσα για να μην χαθούν τα δεδομένα σου

Y.Γ : Αν είχες κρατίσει το app εννουύσα

Α ok τώρα κατάλαβα.

Anyway, ευχαριστώ πολύ παιδιά για τη βοήθεια!

#13   Zres

Zres

iPH newbie

• 76 μηνύματα

Δημοσίευση 25/06/2010 - 13:42

Το καλύτερο της υπόθεσης είναι ότι δεν χρειάστηκε καν να ψάξω για τις δωρεάν (η μή) εφαρμογές μιας και όλες μεταφέρθηκαν στο library του iTunes.
Και πάλι ευχαριστώ!

#14   pkountanis

pkountanis

iPH Member

• 214 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 26/07/2010 - 08:34

εγω παντως οσον αφορα τις επαφες, εχω σωθει με το http://my.funambol.c..._id=PUB.1001.1. συνχρονισμος επαφων on air ανα πασα στιγμη, απο και προς τον σερβερ, και δεν τις χανεις ποτε οπου και αν εισαι, με ενα απλο πατημα κουμπιου. :)

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες