Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Προειδοποίηση για αυξημένη θερμοκρασία στο iPhone

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
22 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 12/05/2009 - 00:32

Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα screenshot που δείχνει μια προειδοποίηση για αυξημένη θερμοκρασία σε περίπτωση που η συσκευή ζεσταθεί πολύ.

Σύμφωνα με το Knowledge Base της Apple το συγκεκριμένο screenshot είναι αληθινό αν και πολλοί λίγοι το έχουν δει.

Το iPhone 3G πρέπει να λειτουργεί σε μέρος με θερμοκρασίες μεταξύ 0º και 35º C (32º μέχρι 95º F). Χαμηλές ή υψηλές συνθήκες θερμοκρασίας μπορεί προσωρινά να μειώσουν την διάρκεια ζωής της μπαταρίας ή να προκαλέσουν προσωρινή διακοπή της ομαλής λειτουργίας του iPhone 3G.

Να φυλάτε το iPhone 3G σε μέρος με θερμοκρασίες μεταξύ -20º και 45º C (-4º  μέχρι 113º F). Μην αφήνετε το iPhone 3G στο αυτοκίνητο διότι οι θερμοκρασίες σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα μπορεί να υπερβούν τα απαιτούμενα όρια.

Αν η εσωτερική θερμοκρασία του iPhone 3G υπερβεί τις κανονικές συνθήκες λειτουργίας υπάρχει η ενδεχόμενη παρουσία των εξής συμβάντων:
-Το iPhone 3G να σταματήσει να φορτίζει
-H οθόνη του iPhone 3G να σκοτεινιάσει
-Να υπάρχει αδύνατο σήμα
-Να εμφανιστεί προειδοποιητική οθόνη με το μήνυμα ''iPhone needs to cool down before you can use it''

Aυτό το μήνυμα εμφανίζεται όταν το iPhone έχει ζεσταθεί υπερβολικά. Πρόκειται για έναν μηχανισμό ασφαλείας που προστατεύει τα μέρη του iPhone 3G. Αν το συγκεκριμένο μήνυμα εμφανιστεί πρέπει να κλείσετε το iPhone 3G, να το μετακινήσετε σε ένα πιο δροσερό περιβάλλον και να το αφήσετε να 'κρυώσει' πριν συνεχίσετε τη χρήση του.

Σημείωση: Όταν το μήνυμα εμφανιστεί θα μπορείτε ακόμα να κάνετε κλήσεις ανάγκης

Μερικές συνθήκες και δραστηριότητες που μπορεί να προκαλέσουν το μήνυμα είναι:
-Να αφήσετε το iPhone 3G στο αυτοκίνητο σε μια ζεστή μέρα
-Να αφήσετε το iPhone 3G στον ήλιο για μεγάλα χρονικά διαστήματα
-Να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές σε ζεστές συνθήκες περιβάλλοντος, όπως το GPS ή να ακούτε μουσική ενώ βρίσκεστε υπό το φως του ήλιου σε μέρες με υψηλή θερμοκρασία

Posted Image

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   epaminos

epaminos

iPH Contributor

• 1.546 μηνύματα
  • Twitter:@epaminos
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:epaminos

Δημοσίευση 16/05/2009 - 00:14

Ναι, και στην 3.0 beta 5 υπάρχει στην διαδρομή System/Library/SystemConfiguration/ThermalMonitor.bundle το εξής Info.plist:

{
"CFBundleDevelopmentRegion" = English;
CFBundleExecutable = ThermalMonitor;
CFBundleIdentifier = "com.apple.SystemConfiguration.ThermalMonitor";
"CFBundleInfoDictionaryVersion" = "6.0";
CFBundleName = ThermalMonitor;
CFBundlePackageType = BNDL;
"CFBundleShortVersionString" = "1.10";
CFBundleSignature = "??";
"CFBundleSupportedPlatforms" = (
iPhoneOS,
);
CFBundleVersion = "1.10";
DTPlatformName = iphoneos;
DTSDKName = "iphoneos3.0.internal";
MinimumOSVersion = "3.0";
}

#3   jwr

jwr

iPH Contributor

• 1.090 μηνύματα
  • Twitter:@jwr_
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:jwr_p

Δημοσίευση 12/08/2009 - 03:03

Αναρτημένη εικόνα

H apple προοιδοποιει τους κατοχους Iphone να προσεχουν τα Iphone τους απο την υψηλη θερμοκρασια.
Η Apple συγκεκριμενα αναφερει

This message appears when the operating temperature has become too hot. This is a safety mechanism that protects the components of your device. If this message appears, you should turn the device off, move it to a cooler environment, and allow it to cool before resuming use.

Note: When this message appears, the device may still be able to make emergency calls.

Some conditions and activities that may activate the Temperature warning message:

Leaving the device in a car on a hot day.
Leaving it in direct sunlight for extended amounts of time.
Using certain applications in hot conditions or direct sunlight for long periods of time, such as GPS tracking in a car on a sunny day or listening to music while in direct sunlight.

Εγω παντως σας ευχομαι να μην δειτε ποτε αυτη την φωτογραφια στο Iphone σας :excl: :o

#4   GiannisR

GiannisR

iPH Enthousiast

• 399 μηνύματα

Δημοσίευση 12/08/2009 - 03:09

Κι άμα το δούμε τί κάνουμε; Το σβήνουμε;

#5   jwr

jwr

iPH Contributor

• 1.090 μηνύματα
  • Twitter:@jwr_
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:jwr_p

Δημοσίευση 12/08/2009 - 03:14

Κι άμα το δούμε τί κάνουμε; Το σβήνουμε;

τι να σου πω συνονοματε :P το support της apple δεν λεει κατι....φυσα το :P βασικα εγω θα ελεγα να το αφηνες σε καποιο δροσερο μερος η να δροσιζοταν καπως...

#6   AlexisGon

AlexisGon

iPH Contributor

• 842 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/08/2009 - 10:10

Το λέει....

to cool down before you can use it....

#7   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2.047 μηνύματα

Δημοσίευση 12/08/2009 - 10:21

Ρε παιδιά, σε κάποιους το iphone έχει πρόβλημα με την φόρτιση της μπαταρίας (including me)... Το βάζω να φορτίσει και αυτό ξεκινάει και ζεσταίνεται υπερβολικά και δεν φορτίζει (μένει για ώρες στο ίδιο ποσοστό) αλλά ούτε και κρυώνει!!! Στο ποστ ο sepsis αναφέρει πως αν αυξηθεί η θερμοκρασία μπορεί να μην φορτίζει...

Λέτε;

#8   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 12/08/2009 - 10:33

Στο ποστ ο sepsis αναφέρει πως αν αυξηθεί η θερμοκρασία μπορεί να μην φορτίζει...

+1 sepsis

Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 12/08/2009 - 10:34

ezgif_com_crop_2.gif

#9   Bonewarrior

Bonewarrior

iPH Member

• 209 μηνύματα

Δημοσίευση 12/08/2009 - 11:34

+1 sepsis

εχω και εγω το ιδιο προβλημα με την μπαταρια ... το βαζω να φορτισει και σταματαει σε καποιο ποσοστο πιθανον λογο θερμοκρασιας (επαιζα κατι games και τα ειχε φτυσει)

απλα το αφησα να κουλαρει λιγο και ολα καλα

#10   thanozr

thanozr

iPH Contributor

• 1.429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 12/08/2009 - 13:50

Ρε παιδιά εγώ έτυχε και πήγα σε μέρος που η θερμοκρασία αέρα ήταν 46 C οπότε μέσα στην τσάντα μου κάτω από τον ήλιο θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη αλλά κάτι τέτοιο δεν είδα. Ισχύει όντως;

#11   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2.047 μηνύματα

Δημοσίευση 12/08/2009 - 16:06

Τεσταρεις τις αντοχες του ε; Χαχαχα next time βαλ´το κ στο φουρνο στους 250 πανω-κατω, οχι στον αερα γιατι δεν θα σου βγαλει την ενδειξη αυτη... Ελα πλακα κανω!!! Μαλλον ισχυει φιλε μου γιατι τουλαχιστον το συμπτωμα του να μην φορτιζει το εχουμε πολλοι μεχρει τωρα... Απλα την ενδειξει αυτη την βγαζει οταν φτανει στα ορια του!!!

Τελευταία επεξεργασία από: michaelkrtikos, 12/08/2009 - 16:08

#12   thanozr

thanozr

iPH Contributor

• 1.429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 13/08/2009 - 08:33

Τεσταρεις τις αντοχες του ε; Χαχαχα next time βαλ´το κ στο φουρνο στους 250 πανω-κατω, οχι στον αερα γιατι δεν θα σου βγαλει την ενδειξη αυτη... Ελα πλακα κανω!!! Μαλλον ισχυει φιλε μου γιατι τουλαχιστον το συμπτωμα του να μην φορτιζει το εχουμε πολλοι μεχρει τωρα... Απλα την ενδειξει αυτη την βγαζει οταν φτανει στα ορια του!!!

Τις δικές μου αντοχές δοκίμαζα. Είχα λιώσει στη ζέστη αλλά αυτό τίποτα. Αυτό όμως που μου κάνει μεγάλη εντύπωση είναι πως είναι δυνατόν άλλες συσκευές να είναι ΟΚ και άλλες να βγάζουν τέτοια πράγματα. Μήπως παίζει τίποτα με τις παρτίδες των πλακετών;;

#13   jimakoylis

jimakoylis

iPH newbie

• 63 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2011 - 17:49

παιδια εμενα μοπυ το εβγαλε χτεσ και τωρα το βγαζει ολοκληρη την μερα κρυωνει και με τα απο 1 λεπτο το ξαναβγαζει στο τελος θα το πεταξω τοι να κανω ελεοσ ειναι σαν να μην εχω κινιτο ολη την μερα το δειχνει με ανεμιστιρακη το κρυωσα ηταν οκ πηρα ενα τηλ και το ξαναεβγαλε τι να κανω ζηταω τα φωτα σας

#14   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 19/11/2011 - 17:51

παιδια εμενα μοπυ το εβγαλε χτεσ και τωρα το βγαζει ολοκληρη την μερα κρυωνει και με τα απο 1 λεπτο το ξαναβγαζει στο τελος θα το πεταξω τοι να κανω ελεοσ ειναι σαν να μην εχω κινιτο ολη την μερα το δειχνει με ανεμιστιρακη το κρυωσα ηταν οκ πηρα ενα τηλ και το ξαναεβγαλε τι να κανω ζηταω τα φωτα σας

Hard reset για αρχη δοκιμασες;
Αν δεν βρεις λυση πρεπει να κανεις ενα καθαρο restore στο iphone σου και να το ελεγξεις, να δεις αν ειναι θεμα του λογισμικου η της μπαταριας.

#15   jimakoylis

jimakoylis

iPH newbie

• 63 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2011 - 17:56

restore ειχα κανει την τεταρτη γιατι κολλουσε να ξανακανω?
hard reset αν ενοεις επανακινηση εκανα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1