Greek TV Guide
Δημοσίευση 02/10/2009 - 14:04
είμαστε δύο έλληνες προγραμματιστές (Αποστόλης & Νίκος) και φτιάξαμε την πρώτη μας εφαρμογή για το iPhone και iPod Touch (OS 3.x).
Πρόκειται για το Greek TV Guide, μία ελληνική εφαρμογή η οποία μας κρατάει ενήμερους με το ημερήσιο πρόγραμμα της ελληνικής τηλεόρασης. Υποστηρίζουμε τα εθνικής εμβέλειας κανάλια, τα συνδρομητικά της NOVA και τα digital της ΕΡΤ.
Ο χρήστης μπορεί να δεί το πρόγραμμα ανά κανάλι, κατηγορία καθώς επίσης και να δει τι παίζεται τώρα ή τι πρόκειται να ξεκινήσει αμέσως μετά σε όλα τα κανάλια. Οποιαδήποτε εκπομπή μπορεί να προστεθεί σε λίστα αγαπημένων ή να σταλεί με email.
Η εφαρμογή μας εγκρίθηκε χθες το απόγευμα και στέκεται υπερήφανα στο App Store. Περισσότερες πληροφορίες στο App Store και στο site μας.
Ad
Δημοσίευση 02/10/2009 - 14:55
Δημοσίευση 02/10/2009 - 15:38
Δημοσίευση 02/10/2009 - 16:04
Δημοσίευση 02/10/2009 - 16:32
Θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή
Δημοσίευση 04/10/2009 - 12:58
χμμ καλο ειναι να υπαρχει και λιγο εγχωριος ανταγωνισμος...κατι ασχετο, πως μπορουμε να βαλουμε το τηλεοπτικο προγραμμα στο eyetv?!
Δεν νομίζω να γίνεται, πρέπει να υπάρχει κάποιος EPG provider που να συνεργάζεται με την Elgato... Αλλά και πάλι αυτήν την υπηρεσία να έχεις το τηλεοπτικό πρόγραμμα (στις χώρες που παίζει) την πληρώνεις με το μήνα.
Να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου κάτι λίγο άσχετο... έχεις (ή κάποιος άλλος) το EyeTV 3.2; Γιατί το app της EyeTV για iPhone (που μπορείς - έχοντας ανοιχτό το EyeTV στον Mac - να βλέπεις τλεόραση στο iPhone από οπουδήποτε με wi-fi, ακόμα και να δίνεις εντολή για record) παίζει μόνο στο 3.2... όχι ότι βλέπω και πολύ τηλεόραση αλλά έχω κολλήσει να το κάνω...
Η Elgato είναι απαράδεκτη πάντως γιατί δεν μου δίνει αναβάθμιση software επειδή αγόρασα το tuner της πριν την 1/12/2007...
btw καλή επιτυχία στον Αποστόλη & Νίκο για την εφαρμογή τους, χαιρόμαστε να βλέπουμε εφαρμογές από Έλληνες στο Apple store!
Τελευταία επεξεργασία από: adenadoume, 04/10/2009 - 13:01
Δημοσίευση 04/10/2009 - 14:51
Δημοσίευση 04/10/2009 - 20:09
Επειδή είδα και τα σχόλια στο post για την - ανταγωνιστική - εφαρμογή του Σλαβίκου, νομίζω πως έχεις καταλάβει λάθος το νόημα της "αρπαχτής". Υγιής ανταγωνισμός ευτυχώς υπάρχει, ο οποίος και θα ρυθμίσει τις τιμές. Πιο καλά θα μου καθόταν αν τα σχόλια ήταν πιο πολύ συμβουλευτικού χαρακτήρα σχετικά με την τιμολόγηση της συγκεκριμένης εφαρμογής. Στο κάτω κάτω τα παιδιά έχουν δουλέψει, νομίζω αξίζουν καλύτερη αντιμετώπιση.
Πάντα φιλικά...
Δημοσίευση 04/10/2009 - 23:50
Όλα τα παραπάνω τα βλέπω απο την σκοπιά της απλής οικονομικής προώθησης προϊόντος, πράγματα δηλαδή που τα διδάσκεται κανείς στο πρώτο εξάμηνο σε οποιαδήποτε σχολή ασχολείται με marketing. Μην τα δείτε ως "χώσιμο στους συμπατριώτες μας" γιατί δεν είναι τέτοια η πρόθεση μου. Απλά τονίζω κάποια πράγματα που ενδεχομένως να τους βοηθήσουν κιόλας στο να καταλάβουν πως παίζεται το παιχνίδι. Μπορεί τα παιδιά να είναι καλοί προγραμματιστές, σίγουρα όμως δεν έχουν εμπειρία απο marketing. Και αν σκοπεύουν να ασχοληθούν σοβαρά με το αντικείμενο, τότε κάθε συμβουλή είναι χρήσιμη πιστεύω.
Επίσης φιλικά...
Δημοσίευση 05/10/2009 - 00:26
Προσπάθησε την επόμενη φορά ανα μια-δυο σειρές να αφήνεις ένα κενό γιατί χάνομαι!Μη γραφεις κείμενο συνεχόμενα γιατί ειναι δύσκολο να το διαβάσουμε!
Το πιο πιθανόν είναι οτι συμφωνό με αυτά που λες(απο προηγούμενο ποστ σου)
Δημοσίευση 05/10/2009 - 01:11
Δεν κάνω quote την απάντησή σου γιατί αν και έχεις κάνει μια μικρή διάλεξη με πολύ σωστά επιχειρήματα...ζαλίστηκα
Έχοντας σπουδάσει marketing θα μου επιτρέψεις να κάνω μια μόνο παρατήρηση:
Δεν μιλάμε για κάποιο βασικό αναγκαίο αγαθό (εκτός αν κάποιος έχει παθολογική εξάρτηση από την τηλεόραση και το iPhone ) , στην συγκεκριμένη περίπτωση είσαι ελεύθερος να δεις το πρόγραμμα της TV αλλού και σαφώς να μην αγοράσεις την εφαρμογή εφόσον την βρίσκεις (κατά πολύ) υπερτιμολογημένη - δικαίωμα που το έχουμε όλοι οι πελάτες του Applestore, καθώς και να διαμορφώσουμε και μια (αρνητική) ιδέα για το συγκεκριμένο προίόν, την εταιρεία που το πουλάει και τα μελλοντικά προίόντα της εταιρείας (των παιδιών).
Τώρα αν τα παιδιά κάνουν λάθος στην τιμολόγηση της εφαρμογής ή αν πάσχουν στον τομέα του marketing μπορείς να παραθέσεις τα επιχειρήματά σου ως συμβουλές χωρίς όμως κριτική.
Κοινώς συμφωνώ με όλα όσα λες αλλά διαφωνώ με τον τρόπο που τα λες.
Φιλικά
Δημοσίευση 05/10/2009 - 01:38
Τώρα αν τα παιδιά κάνουν λάθος στην τιμολόγηση της εφαρμογής ή αν πάσχουν στον τομέα του marketing μπορείς να παραθέσεις τα επιχειρήματά σου ως συμβουλές χωρίς όμως κριτική.
Φιλικά
Για να δώσεις σε κάποιον μια συμβουλή ώστε να αλλάξει κάτι που θεωρείς αρνητικό, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να αιτιολογήσεις αρχικά το ΓΙΑΤΙ το θεωρείς αρνητικό (και στην συνέχεια να προτείνεις κάτι θετικό, aka "η συμβουλή"), αλλιώς δεν συμβουλεύεις αλλά αερολογείς. Ως εκ τούτου είναι αδύνατον να υποστηρίξεις την θέση σου αν πρώτα δεν ασκήσεις κριτική. Εντάξει, θα μπορούσα απλά να πω "οκ παιδιά, καλή η προσπάθεια, αλλά καλύτερα βάλτε την εφαρμογή στα 0.79 ευρώ και βγάλτε και μια lite έκδοση", αλλά το αναπόφευκτο ερώτημα θα ήταν "και γιατί ρε φίλε;". Ε, εκεί δεν θα έπρεπε και πάλι να γράψω όλα όσα έγραψα παραπάνω;
Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τέτοια αντίδραση στην κριτική, την αντιμετωπίζετε πάντοτε σαν να είναι κάτι το κακό και απαγορευμένο. Χωρίς κριτική ούτε αντίλογος υπάρχει, ούτε βελτίωση, ούτε προόδος, ούτε τίποτα. Η κριτική είναι και καλή, και θεμιτή, εφόσον φυσικά συνοδεύεται απο καλή θέληση και επιχειρηματολογία. Μην σπεύδετε λοιπόν να την καταδικάσετε, γιατί πάντα κάτι καλό βγαίνει απο αυτήν...
Δημοσίευση 05/10/2009 - 01:46
Η κριτική είναι και καλή, και θεμιτή, εφόσον φυσικά συνοδεύεται απο καλή θέληση και επιχειρηματολογία.
Με έχεις καλύψει με μία πρόταση...
Δημοσίευση 05/10/2009 - 11:50
Θα ήθελα οπωσδήποτε εβδομαδιαίο πρόγραμμα. Κλασσικό παράδειγμα είναι οι ταινίες της εβδομάδας ή να μπεις το βράδυ να δεις τι έχει την επόμενη μέρα ή τι αγώνες μεταδίδει το Σάββατο το Filmnet κλπ κλπ. Αν γίνει και αυτό τότε θα μπει σίγουρα στο WishList μου.
Κανένα reaction από τους δημιουργούς?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες