Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

PwnageTool for iPhone OS 3.1.2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
258 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   minakiii

minakiii

iPH Addict

• 814 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 20:10

τ εκανα σε ενα 2g κ λειτουργει αψογα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   panosfg

panosfg

iPH newbie

• 9 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/10/2009 - 21:02

εγινε j/b στην 3.1.2 με pwnage tool σε hackintosh με την πρώτη. Με το  blackrain δεν τα καταφερνα με τιποτα.

Τελευταία επεξεργασία από: panosfg, 13/10/2009 - 21:02

#138   kinetik

kinetik

Advanced Member

• 223 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 13/10/2009 - 21:06

Κ εγω με custom .ipsw απο xsellize ολα καλα!

#139   nikolas1977

nikolas1977

iPH newbie

• 49 μηνύματα
  • Twitter:@Papageorgiou_N
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 13/10/2009 - 21:10

Παιδες εβαλα custom firmware 3.1.2 μεσω Pwnage tool αλλα δεν μπορω να το κανω activate δεν την δεχεται την simcard cosmote ειαι αγορασμενο απο αμερικη
3GS

#140   teriparatide

teriparatide

iPH Member

• 332 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 21:18

εχω το ιδιο παρομοιο προβλημα με συσκευη απο Σουηδια και 3.1 OTB. activate OK αλλα unlock παπαλα.....

ακολουθησα τον οδηγο του sepsis και ολα ΟΚ με jailbreak(τωρα βεβαια εχω 3.1.4) αλλα το ultrasnow δε κανει τιποτα..φοβαμαι πως προς το παρον δε παιζει να τα ξεκλειδωσουμε.....

αν ξερει κατι κανεις ας βοηθησει!!

#141   tetragon

tetragon

iPH newbie

• 50 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 21:18

να κανω μια ερωτηση εγω τωρα?αμα εχω κινητο αγορασμενο απο αγγλια με προεγκατεστημενο firmware 3.1 μπορω με το καινουριο pwnage που βγαλανε να φτιαξω μια custom firmware σε mac και μετα να το περασω στο κινητο μου και κατι αλλο που ξεχασα ειναι οτι το modem firmware ειναι 05 απο τη μαμα του οπως το αγορασα

#142   nikolas1977

nikolas1977

iPH newbie

• 49 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 21:27

3GS απο Αμερικη δεν ξεκλειδωνει??? Ας βοηθησει καποιος

#143   larris

larris

iPH newbie

• 15 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 21:54

Μια ερωτηση .
Διαβασα παραπανω στο report της devteam οτι μπορουμε να κανουμε restore στην 3.1.2 χωρις να μπουμε σε DFU mode.Αυτο υσχιει το εχει δοκιμασει κανεις ή θα πρεπει να κανουμε reatore οπως παλια (Ειμαι κατοχος iphone 3G)

#144   nikolas1977

nikolas1977

iPH newbie

• 49 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 21:57

Ολα οκ με το jailbrake αλλα το ultrasn0w δεν το κανει unlock..............

#145   nikolas1977

nikolas1977

iPH newbie

• 49 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 22:07

ξερουμε ποτε θα βγει καινουργιο ultrasn0w????? για unlock 3gs απο Αμερικη????

#146   soiramk

soiramk

iPH Enthousiast

• 524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:soiramk

Δημοσίευση 13/10/2009 - 23:00

Η Dev-Team αναφέρει εδώ

For the early adopters who ran blackra1n and are having problems with mobilesubstrate, winterboard, diskaid, or ifunbox, you can install a custom .ipsw from PwnageTool to fix these issues

Μπορείτε να μου πείτε ποία είναι τα προβλήματα με το mobilesubstrate σε jaibrake απο blackra1n? Στο afc2 αναφέρεται ή καμία σχέση? Μόλις το κατάφερα να δουλέψει κ θέλω να ξέρω. Επίσης τώρα που είναι ήδη jailbraked με blackra1n μπορώ με shift-restore να βάλω custom ipsw απο PwnageTool στο 3G μου? Και τέλος ποίο είναι το repo του xsellize τελικά για το 3G?

Τελευταία επεξεργασία από: soiramk, 13/10/2009 - 23:01

#147   spongebob

spongebob

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 23:00

ρε παιδια παρακολουθω πολυ καιρο το forum και πραγματικα γινεται χαμος...αλλα οπωσ φαινεται ο καθενασ ειναι ξεχωριστη περιπτωση και ειπα να πω και τη δικη μου...

εχω 3G απο ελλαδα,με εγκατεστημενο το πρωτοτυπο update 3.1.2(7d11) απο το itunes, σε περιβαλλον windows xp.

ωστοσο εχω και Mac και παλευω να το κανω jailbreak αλλα δεν μπορω.ενω ακολουθω τις οδηγιεσ κανονικα,οταν πρεπει να συνδεσω το iphone μου στην usb,δεν κανει τιποτα.ουτε μου ζητα να το κλεισω οπωσ επρεπε,αλλα κι οταν το κλεινω εκ των προτερων το ανοιγει αυτοματα.anyway,τι μπορω να κανω γιατι πραγματικα εχω εκνευριστει?

σας ευχαριστω...

#148   yianko

yianko

iPH Member

• 236 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 23:19

Η Dev-Team αναφέρει εδώ

For the early adopters who ran blackra1n and are having problems with mobilesubstrate, winterboard, diskaid, or ifunbox, you can install a custom .ipsw from PwnageTool to fix these issues

Μπορείτε να μου πείτε ποία είναι τα προβλήματα με το mobilesubstrate σε jaibrake απο blackra1n? Στο afc2 αναφέρεται ή καμία σχέση? Μόλις το κατάφερα να δουλέψει κ θέλω να ξέρω. Επίσης τώρα που είναι ήδη jailbraked με blackra1n μπορώ με shift-restore να βάλω custom ipsw απο PwnageTool στο 3G μου? Και τέλος ποίο είναι το repo του xsellize τελικά για το 3G?

1)Απλα τα προγραμματα που αναφερει πιο πανω υπολειτουργουσαν σε καποια iPhone οπως το δικο μου
2)Ναι μπορεις να το κανεις τωρα που εινια jailbreaked με shift+Restore...Εγω εκανα το ιδιο...
3)http://apt.xsellize.com

#149   yianko

yianko

iPH Member

• 236 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 23:20

ρε παιδια παρακολουθω πολυ καιρο το forum και πραγματικα γινεται χαμος...αλλα οπωσ φαινεται ο καθενασ ειναι ξεχωριστη περιπτωση και ειπα να πω και τη δικη μου...

εχω 3G απο ελλαδα,με εγκατεστημενο το πρωτοτυπο update 3.1.2(7d11) απο το itunes, σε περιβαλλον windows xp.

ωστοσο εχω και Mac και παλευω να το κανω jailbreak αλλα δεν μπορω.ενω ακολουθω τις οδηγιεσ κανονικα,οταν πρεπει να συνδεσω το iphone μου στην usb,δεν κανει τιποτα.ουτε μου ζητα να το κλεισω οπωσ επρεπε,αλλα κι οταν το κλεινω εκ των προτερων το ανοιγει αυτοματα.anyway,τι μπορω να κανω γιατι πραγματικα εχω εκνευριστει?

σας ευχαριστω...

Πες μας λιγο τι κανεις ακριβως και που εχεις προβλημα ακριβως να καταλαβουμε....

#150   spongebob

spongebob

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 23:27

Πες μας λιγο τι κανεις ακριβως και που εχεις προβλημα ακριβως να καταλαβουμε....

κανω τα βηματα κανονικα με το pwnagetool 3.1.4 αλλα η συσκευη μου δεν ηταν jailbreaked πριν. εκανα update μεσω itunes se windows στην 3.1.2. μετα προσπαθω να το κανω jailbreak αλλα τιποτα.εκει που μου λεει να συνδεσω το iphone σε usb, αφου το συνδεω δεν κανει κατι.και το εχω αφησει πολυ ωρα.μπορει και κανενα μισωρο.δεν επρεπε να μου ζητησει να το κλεισω? δοκιμασα και σε αλλη usb (στο mac μου παντα) αλλα τζιφος.

λετε να φταει οτι δεν ηταν jailbreaked πριν ?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες