PwnageTool for iPhone OS 3.1.2
Δημοσίευση 14/10/2009 - 20:19
3G απο ελλαδα. 3.0 jailbroken.
Υπάρχει πρόβλημα αμα βάλω custom firm. με το νεο baseband?
ή πρέπει να βρώ με το παλιο?
Ad
Δημοσίευση 14/10/2009 - 20:59
1. Μήπως το έκανες update σε v3.1.2 και όχι σε v3.1;
2. Αν έκανες update σε v3.1.2 την έκανες απευθείας από το iTunes και μετά έτρεξες το PwnageTool;
3. Αν η απάντηση είναι ΝΑΙ στα 2 παραπάνω τότε έχεις αναβαθμίσει το baseband της συσκευής και το unlock ΔΕΝ είναι πλέον δυνατό
εγω ειχα 3.1 OTB και εκανα jailbreak με pwnage tool οπως περιγραφεται στο iclarified. ολα ΟΚ αλλα στο τελος μου εγραφε οτι ειχα 3.1.2 και δε ξεκλεδωνε. εκανα restore και ξανα jailbreak αλλα παλι κλειδωμενο.
παιζει να βγει κατι στο μελλον για unlock η την πατησαμε οριστικα??
Δημοσίευση 14/10/2009 - 21:01
Να κάνω και έγω μια έρώτηση.
3G απο ελλαδα. 3.0 jailbroken.
Υπάρχει πρόβλημα αμα βάλω custom firm. με το νεο baseband?
ή πρέπει να βρώ με το παλιο?
Εφόσον είναι από Ελλάδα το 3GS ΔΕΝ χρειάζεται ξεκλείδωμα, άρα δεν σε ενδιαφέρει το unlock παρά μόνο το Jailbreak.
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποια μέθοδο θέλεις (blackra1n ή PwnageTool) για το jailbreak του 3G σου
Δημοσίευση 14/10/2009 - 21:11
εγω ειχα 3.1 OTB και εκανα jailbreak με pwnage tool οπως περιγραφεται στο iclarified. ολα ΟΚ αλλα στο τελος μου εγραφε οτι ειχα 3.1.2 και δε ξεκλεδωνε. εκανα restore και ξανα jailbreak αλλα παλι κλειδωμενο.
παιζει να βγει κατι στο μελλον για unlock η την πατησαμε οριστικα??
Από που είναι το κινητό σου? Τι μοντέλο είναι?
Αν είναι 3G/3GS locked (απο εξωτερικό), έκανες restore χωρίς να επιλέξεις custom firmware και εγκατέστησες την εργοστασιακή firmware από το iTunes τότε το κλείδωσες.
Αν είναι 3G/3GS από Ελλάδα τότε είναι unlocked και δεν μπορεί να το κλείδωσες... μάλλον έφτιαξες λάθος την custom .ipsw
Δημοσίευση 14/10/2009 - 21:18
ειναι 3GS απο Σουηδια κλειδωμενο στην TeliaΑπό που είναι το κινητό σου? Τι μοντέλο είναι?
Αν είναι 3G/3GS locked (απο εξωτερικό), έκανες restore χωρίς να επιλέξεις custom firmware και εγκατέστησες την εργοστασιακή firmware από το iTunes τότε το κλείδωσες.
Αν είναι 3G/3GS από Ελλάδα τότε είναι unlocked και δεν μπορεί να το κλείδωσες... μάλλον έφτιαξες λάθος την custom .ipsw
.εκανα restore επιλεγοντας το custom που μου εφτιαξε το pwnage tool...
Δημοσίευση 14/10/2009 - 21:37
το χω κανει αλλα χωρις επιτυχια..καμια αλλη ιδεα.......Το Jailbreak δεν πέτυχε; Εγκαταστήθηκε το Cydia; Κάνε εγκατάσταση μέσω του Cydia το Ultrsn0w και θα στο κάνει unlocκ
(οταν εγινε το jailbreak μου εγραφε ομως οτι εχω την 3.1.2)
Δημοσίευση 14/10/2009 - 21:44
Δημοσίευση 14/10/2009 - 23:12
μου λεει preparing iphone for restore συνεχεια!μετα βγαζει error 1604!
Το ιδιο εκανα κι εγω χθες και εβγαζε αυτο το error. Τελικα ποια εκδοση δοκιμασατε βρε παιδια σε 3g και δουλεψε χωρις error το restore; Ειμαι ηδη στην 3.1.2 χωρις j/b
Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω πως δε μπορεί να κάνει shift-restore με custom ipsw αν το iPhone δεν είναι ήδη jailbroken. Κ εγώ όταν ήμουν με "μαμά" 3.1.2 κ δε μου έπιανε με τπτ το blackra1n(ευτυχώς σε άλλο pc το κατάφερα κατα τύχη) κ δοκίμασα να βάλω παλιότερο custom ipsw(3.1 νομίζω) απο PwnageTool μου έβγαζε το ίδιο error.
Περιμένουμε να μας πεις πως πήγε!
Δημοσίευση 14/10/2009 - 23:34
Μου βγαζει μτο εξης μυνημα "Σε αναμονη για ενεργοποιηση. Αυτο μπορει να χρειαστει ωρα" κ συνεχεια καθε 5 δευτερολεπτα περιπου βγαζει το HOW are you? της vodafone. Ουσιαστικα δεν μπορω να κανω τπτ με το τηλεφωνο. Καμια ιδεα?
υγ: αυτην την στιγμη ειμαι στην ουγγαρια. Η συνδεση που εχω με vodafone εχει το roaming κανονικα activated.
Τελευταία επεξεργασία από: Akarag, 14/10/2009 - 23:40
Δημοσίευση 15/10/2009 - 02:43
ειμαι κατoχος ελληνικου 3G. Σε Macbook με leopard k itunes 9.01 με εφτιαξα το καινουργιο ipsw αλλ ενω το jailbreak γινεται κανονικα κ υπαρχει το cydia, εχω αλλο προβλημα. (Εκανα setup as new phone)
Μου βγαζει μτο εξης μυνημα "Σε αναμονη για ενεργοποιηση. Αυτο μπορει να χρειαστει ωρα" κ συνεχεια καθε 5 δευτερολεπτα περιπου βγαζει το HOW are you? της vodafone. Ουσιαστικα δεν μπορω να κανω τπτ με το τηλεφωνο. Καμια ιδεα?
υγ: αυτην την στιγμη ειμαι στην ουγγαρια. Η συνδεση που εχω με vodafone εχει το roaming κανονικα activated.
λοιπον μετα απο 10 περιπου προσπαθειες , το καταφερα, απλα ξανακατεβαζοντας τα παντα απο την αρχη, οπως ειπε εαν χρηστης πιο πανω.
Το θεμα ειναι οτι το wifi εχει τραγικο σημα, κ για να κανω κατι στο cydia πρεπει να το προσπαθησω πολλες φορες γιατι ολο μου βγαζει cashed failures, unable this unable that. error, refreshing data blablablabla και δεν μπορω ουτε μερικα ρεπο να βαλω...
εγινε κατι λαθος στο jailbreaking? φταει που ειναι 3G ?
Δημοσίευση 15/10/2009 - 21:07
Τι κάνουμε εδώ?? cancel or ok?
anyone??
Δημοσίευση 16/10/2009 - 08:41
iphone 3g, cosmote
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Bing (1)