Καλησπέρα
Έχω διαβάσει μέχρι ώρας άπειρα fora και άκρη δεν έχω βγάλει. Το μόνο που έχω καταλάβει, μάλλον, είναι το πρόβλημα εστιάζεται στο baseband.
Η περίπτωση έχει ως εξής:
iPhone 3GS, out of the box στις 8 Νοεμβρίου.
Φτιάχνω το custom firmware με το pwnage tool
κλεισμένα τα Itunes.app και iTunes Helper
μπαίνω σε DFU κανονικά
γίνεται κανονικά το πέρασμα του custom firmware
όταν η διαδικασία ολοκληρώνεται και το τηλέφωνο κάνει reboot για να ξεκινήσει κανονικά το μήνυμα "your iphone is rebooting" κλπ αντικαθίσταται αμέσως, πριν τελειώσει η αντιστροφη μέτρηση στο iTunes, από την "κλασσική" οθόνη "itunes has detected a phone in recovery mode". Κάνω κάτι λάθος η απλώς δεν υπάρχει ελπίδα (προς το παρόν)?
ευχαριστώ εκ των προτέρων
+1 και από εμένα
ΒΟΗΘΕΙΑ θα το κάψω, θα το πετάξω από το μπαλκόνι και μετά θα το πυροβολήσω κατόπιν θα το πατήσω με το αυτοκίνητο αφού το πετάξω στην Θάλασσα
3GS 16GB Ver 3.1.2 Baseband 5.11.07 από Vodafone
Όλα καλά με blackra1n αλλά όταν πάω να περάσω custom ipsw είτε έτοιμο από download (με firefox αλλά και από safari) είτε δικό μου από pwnage tool 3.1.4, τη μια ξεκινάει περνάει την ipsw και στο reboot κολλάει σε recovery mode οπότε άντε απ'την αρχή ή δεν ξεκινάει καθόλου και βγάζει διάφορα error 16..
Άσχετο, ο λόγος που θέλω custom ipsw είναι επειδή ελπίζω ότι δεν θα θέλει συνέχεια jailbrake με κάθε reboot όπως το blackra1n, ισχύει αυτό?