Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

PwnageTool for iPhone OS 3.1.2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
258 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   bobislog

bobislog

iPH newbie

• 12 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 13/10/2009 - 15:15

ερωτηση οταν το κανω jailbreak θα χασω τα sms και οτι προγραμμα εχω εγκατεστημενο μεχρι στιγμης?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   tesalat

tesalat

iPH Enthousiast

• 443 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 13/10/2009 - 15:20

Δεν τρέχει τπτ φίλε μου αλλα εμένα γτ μου ωγάζει οτι δεν αναγνωρίζει τον φορέα???δλδ δεν μου κάνει activate?

Οταν λέτε δεν σας αναγνωρίζει το φορέα,εννοείτε οτι δεν βλέπετε το carrier logo Πανω αριστερά?

Αν είναι αυτό υπάρχει η λύση απο το προηγούμενο pwnage Tool.
Απλά βρειτε το ποστ που εχει τα αρχειακια του carrier που εχετε και ακολουθηστε την διαδικασια που περιγράφει παρακατω ο συμφορουμητης Gres

Εμφανιση Carrier Logo σε 3.1 JB
Τοποθετουμε μεσα στον φακελλο

/System/Library/Carrier Bundles/Unknown.bundle

τα δυο carrier logos της εταιρειας που θελουμε (πχ της Vodafone) και αντικαθιστουμε τα ήδη υπαρχοντα

1. Default_CARRIER_Vodafone Greece.png
2. FSO_CARRIER_Vodafone Greece.png

Στην συνεχεια χρησιμοποιωντας ενα απο τα δυο προγραμματα Fakecarrier ή MakeitMine , εγκατασταση μεσω Cydia , αλλαζουμε το ονομα του παρόχου.
ΠΡΟΣΟΧΗ .. Το ονομα πρεπει να ειναι το ιδιο οπως στα αρχεια που καναμε εγκατασταση ... πχ σε αυτα που εχω βαλει εγω, το ονομα που εβαλα στο Fakecarrier ειναι "Vodafone Greece".

#48   Aggelos

Aggelos

iPH newbie

• 13 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 15:31

παιδιά και εγώ μόλις έκανα jailbreak σε iphone 3gs αγορασμένο απο Ελλάδα, με το εργαλείο-πρόγραμμα της dev-team...για άλλη μία φορά ΟΛΑ πήγαν τέλεια...βλέπω και carrier logos cosmote...ΟΛΑ άψογα! ευχαριστούμε την dev-team!

επίσης να ευχαριστήσω θερμά το παιδί που έκατσε και ασχολήθηκε γράφωντας αυτόν τον καταπληκτικό οδηγό jailbreak...

#49   mikrovioslive

mikrovioslive

iPH Addict

• 757 μηνύματα
  • Twitter:@mikrovioslive
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:mikrovioslive

Δημοσίευση 13/10/2009 - 15:38

Αν κατάλαβα καλά όσοι εκαναν jaibreak για πρωτη φορα με το blackra1n και δεν εχουν ECID αποθηκευμενο στον server του Cydia θα πρεπει οπωσδηποτε να το κάνουν τωρα γιατι οταν κλεισει η apple την τρυπα που βρηκε ο GeoHot δεν θα μπορουν να γυρισουν στην 3.1 η 3.1.χχ αν συμβει κάτι και θα αναγκαστουν να κάνουν update στο οποιαδήποτε official OS που θα εχει σε κυκλοφορία η apple εκείνη την στιγμή χάνοντας το JB.

Τελικα γινεται ενας αγώνας μεταξύ apple και χακερ που δεν ξερω σε τι θα οδηγησει στο μέλλον.
Δεν ξέρω ως πότε θα τους ξεφευγουν τρυπες για τους χάκερς.

Εγω πάντως το δηλώνω από τώρα ότι δεν κρατω iphone που δεν μπορει να γινει lailbreak.
Αν συμβει κατι τετοιο θα επιστρεψω στα WWM.

Χωρις τις εφαρμογές της Cydia, που μου λυνουν τα χέρια για επαγγελματικη χρηση, πολυ λιγη σημασία έχουν οι ευκολίες του multy tauching & browsing οταν δεν θα μπορω να αποθηκευσω ενα attachment η να επισυνάψω κάποιο άλλο.

Οι εφαρμογές του appstore ειναι κατα 90% άχρηστες. Σε καμια περίπτωση δεν κανουν την ίδια δουλεια.
Δείτε και συγκρίνετε τον καρναβαλο smart dialer του appstore με το iSmartDialer του Cydia και θα καταλάβετε.

εγω που εχω 3gs με balckra1n αλλα δουλευει μια χαρα.. πως θα σωσω τα ECID μου? please...

#50   tesalat

tesalat

iPH Enthousiast

• 443 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 13/10/2009 - 15:42

Εχω ηδη JB με blackra1n to iphone μου, οπότε δεν παρακολουθησα λεπτομέριες του νεου pwnage Tool.
Επειδή θελω να κανω JB την συσκευη ενός φίλου ελεγα να αποφυγω το blackra1n αλλα εχω την εντυπωση οτι το pwnage Tool OS 3.1.2 δεν κανει αφου ο φίλος το αγόρασε με την 3.1
Εκτός και αν η εκδοση αυτή εχει περασμενο το baseband της 3.1

Ξερει κανεις τίποτα?

#51   djmike

djmike

iPH newbie

• 74 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/10/2009 - 15:52

Εχω ηδη JB με blackra1n to iphone μου, οπότε δεν παρακολουθησα λεπτομέριες του νεου pwnage Tool.
Επειδή θελω να κανω JB την συσκευη ενός φίλου ελεγα να αποφυγω το blackra1n αλλα εχω την εντυπωση οτι το pwnage Tool OS 3.1.2 δεν κανει αφου ο φίλος το αγόρασε με την 3.1
Εκτός και αν η εκδοση αυτή εχει περασμενο το baseband της 3.1

Ξερει κανεις τίποτα?

* The iPhone 3GS is now supported out of the box in PwnageTool 3.1.4 (or if you have upgraded to 3.1.x in iTunes)
όπως τουλάχιστον γράφει στο αρχικό post στο site

#52   grigoris_a

grigoris_a

iPH User

• 127 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 16:09

εγω που εχω 3gs με balckra1n αλλα δουλευει μια χαρα.. πως θα σωσω τα ECID μου? please...

Κατεβασε το umbrella απο ΕΔΩ

#53   minotavrs

minotavrs

iPH User

• 178 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 13/10/2009 - 16:14

16αρι 3G latest firmware Greek unlocked δεν κανει jailbrake με τιποτα...εχουν δοκιμασθει..
blackra1n kai custom ipsw απο pwnagetool τοσο σε 7αρια οσο και σε ΧP καμια ιδεα κανεις?

#54   360kias

360kias

iPH User

• PipPip
  • 135 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 16:28

κανενας βρε παιδια?

#55   taitienitsa

taitienitsa

iPH Member

• 208 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 13/10/2009 - 16:48

Παιδιά custom ipsw της 3.1.2 και για 3GS κατεβάζετε από εδώ --> LINK

#56   acrux

acrux

iPH newbie

• 68 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 16:55

To προβλημα σχετικα με το παροχο το εχω και γω. Δεν εμφανιζεται ουτε επανω αριστερα ουτε στα options, με τον οδηγο που δινετε λυνετε το προβλημα γενικα? Μεχρι τωρα ειχα το make it mine αλλα σε λιγο καιρο θα φυγω εξωτερικο και θελω να βλεπω το παροχο που εχω τουλαχιστων τα options λογω χαμηλοτερων χρεωσεων κτλ (χειροκινητη λειτουρια κτλ). Ξερουμε????

#57   minotavrs

minotavrs

iPH User

• 178 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 17:09

Παιδιά custom ipsw της 3.1.2 και για 3GS κατεβάζετε από εδώ --> LINK

να υποθεσω οτι για αγορασμενα απο Ελλαδα iphones επιλεγουμε Unactivated

#58   360kias

360kias

iPH User

• PipPip
  • 135 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 17:12

παιδια δεν ασχολειστε καθολου μετο προβλημα υπαρχει και αλλοσ ενας που εχει το ιδιο προβλημα κι εσεις τπτ

#59   minotavrs

minotavrs

iPH User

• 178 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 17:14

παιδια δεν ασχολειστε καθολου μετο προβλημα υπαρχει και αλλοσ ενας που εχει το ιδιο προβλημα κι εσεις τπτ

ποιο προβλημα εδω δεν μπορει να περασει το jailbrake....

#60   360kias

360kias

iPH User

• PipPip
  • 135 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 17:16

ποιο προβλημα εδω δεν μπορει να περασει το jailbrake....

εσυ μπορεισ να λυσεισ το προβλημα μας και ασε δεν μπορει να περασει το jailbreak θα τον παρω τηλ να τοθ το πω σιγα το πραγμα εσυ εισαι ικανοσ να μασ λυσεισ αυτο το προβλημα?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες