iPhoto για iPhone και iPad
Δημοσίευση 07/05/2012 - 18:12
Ad
Δημοσίευση 21/08/2012 - 18:04
Έχω δημιουργήσει ένα ημερολογιο στο iPhoto Απτις πρόσφατες διακοπες μου το έκανα δημοσίευση στο iCloud και τώρα θέλω να το στείλω στη παρέα μου.πατησα το πείτε το σε φίλο και στέλνει το mail το θέμα είναι ότι δεν παίζει τα video ενώ έχω και το quick time , κανω κάτι λάθος ;;
Επίσης θα ήθελα να βάλω και ένα τραγούδι για background το οποίο παίζει μεν στην παρουσίαση αλλα χάνονται όλα τα καλουδια απτο journal (σχόλια ,χάρτες κτλ)
Δημοσίευση 13/09/2012 - 13:14
Δημοσίευση 13/09/2012 - 17:30
πραγματικα απ' οσο εψαξα δεν βρηκα κατι μονο αν το κανεις host σε δικο σου server
Δημοσίευση 13/09/2012 - 18:06
Και μετα απο το icloud στο mac
Τελευταία επεξεργασία από: Alex0077, 13/09/2012 - 18:06
Δημοσίευση 13/09/2012 - 18:38
πως μπορουμε να αποθηκευσουμε ενα journal του iphoto sto pc γνωριζει κανεις ρε παιδια?
πραγματικα απ' οσο εψαξα δεν βρηκα κατι μονο αν το κανεις host σε δικο σου server
Το journal αποτελείται από φωτογραφίες που ήδη έχεις και μπορείς να σώσεις. Το journal απλώς είναι μία συλλογή, δε μπορείς να την αποθηκεύσεις. Απλά βάζεις σε ένα φάκελο τις φωτό αυτές, ή κάνεις ένα jourbal στο iphoto, υπάρχει επιλογή στο iphoto.
Αν τώρα αυτό που εννοείς είναι το journal που έχεις ποστάρςι και το έκανες ιστοσελίδα, τότε αυτό μπορείς από το pc με ένα web page grabber.
Δημοσίευση 17/09/2012 - 17:12
Μεσω του icloud νομιζω μονο. Τι σε πειραζει με συτο;
Και μετα απο το icloud στο mac
ναι ομως αν αναγκαστω να το διαγραψω απτο icloud λογω περιορισεμνης χωριτικοτητας που θα μπορω να το βρω αν δεν τοχω σωσμενο καπου?
Το journal αποτελείται από φωτογραφίες που ήδη έχεις και μπορείς να σώσεις. Το journal απλώς είναι μία συλλογή, δε μπορείς να την αποθηκεύσεις. Απλά βάζεις σε ένα φάκελο τις φωτό αυτές, ή κάνεις ένα jourbal στο iphoto, υπάρχει επιλογή στο iphoto.
Αν τώρα αυτό που εννοείς είναι το journal που έχεις ποστάρςι και το έκανες ιστοσελίδα, τότε αυτό μπορείς από το pc με ένα web page grabber.
φιλε researcher δεν εννοω να αποθηκευσω τις φωτο ,θελω να κρατησω το journal που εφτιαξα στο iphoto ( ημερομηνιες ,σχολια κλπ ) να ειναι προσβασιμο απο το pc
αυτο που προτεινεις πως το κανω ?
Δημοσίευση 20/09/2012 - 13:37
Δημοσίευση 29/09/2012 - 13:15
Δημοσίευση 16/12/2012 - 01:10
Είδα 2-3 video στο youtube για το iPhoto και κάνει πολλά πράγματα.
Σκέφτομαι να το αγοράσω αλλά θέλω και τη γνώμη όσων το χρησιμοποιούν. Αξίζει? Ή υπάρχει κάποια εναλλακτική εφαρμογή να μου προτείνετε?
Δημοσίευση 16/12/2012 - 15:44
Με ενδιαφέρει ένα πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφίας. Θα το χρησιμοποιώ στο iPhone 5.
Σκέφτομαι να το αγοράσω αλλά θέλω και τη γνώμη όσων το χρησιμοποιούν. Αξίζει? Ή υπάρχει κάποια εναλλακτική εφαρμογή να μου προτείνετε?
κλαίω τα λεφτά που έδωσα για αυτό το προγραμμα. θα σου έλεγα να το αποφύγεις. η πιο εύκολη λύση είναι το snapseed για μένα αλλα δυστυχώς αγοράστηκε από google και μένει να δούμε την τύχη του.
Δημοσίευση 16/12/2012 - 15:51
κλαίω τα λεφτά που έδωσα για αυτό το προγραμμα. θα σου έλεγα να το αποφύγεις. η πιο εύκολη λύση είναι το snapseed για μένα αλλα δυστυχώς αγοράστηκε από google και μένει να δούμε την τύχη του.
Τώρα άργησες
Το αγόρασα ήδη. Γιατί όμως έτσι αρνητικός? Εγώ μια χαρά το βρήκα. Εύκολο στη χρήση και με καλό αποτέλεσμα.
Value for money δεν ξέρω αν είναι αλλά είναι Apple εφαρμογή και θα έχει υποστήριξη.
Δημοσίευση 16/12/2012 - 16:22
Με ενδιαφέρει ένα πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφίας. Θα το χρησιμοποιώ στο iPhone 5.
Ωραίο το iPhoto και με αρκετές λειτουργίες που γίνονται εύκολα.
Εναλλακτικά: snapseed (free) ή camera+.
Δες και το kitcam που βγήκε τελευταία και έχει αποσπάσει καλές κριτικές.
Δημοσίευση 16/12/2012 - 16:26
PhotoForge2, Snapseed και Photo Studio.
Δημοσίευση 16/12/2012 - 16:54
Έκανα και την 1η μου "δουλειά"
Χωρίς iPhoto
Mε iPhoto
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες