Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iOS 5.1 Κυκλοφόρησε!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
720 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#316   georgioskio

georgioskio

iPH Contributor

• 1.787 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:georgioskio

Δημοσίευση 08/03/2012 - 12:07

Το βασικό της είναι να διορθώσει το θέμα με τις κλήσεις, οχι μόνο τη μπαταρία. Η μπαταρία θα πρεπε να είναι το τελευταίο σε αυτούς που είχαν θέμα όταν έπαιρναν/λάμβαναν τηλεφωνημα.

Η αληθεια ειναι οτι εχω ενα μικρο θεμα με τις κλησεις αλλα δεν ξερω αν οφειλεται στην εκδοση της 5.0.1.Για την ακριβεια μονο οταν καλω ο πρωτος χτυπος ή αν το σηκωσει ο αλλος αμεσως η φωνη του που ακουγεται για 1 δευτερολεπτο ειναι πολυ βαθια και παραμορφομενη...Αυτο ισα ισα για 1 δευτερολεπτο...Μετα φτιαχνει και δεν χαλαει καθολου!Μακαρι να ναι απο αυτο και να λυθει στην 5.1
XS Max 256 Gb Space Gray

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#317   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 08/03/2012 - 12:15

Η αληθεια ειναι οτι εχω ενα μικρο θεμα με τις κλησεις αλλα δεν ξερω αν οφειλεται στην εκδοση της 5.0.1.Για την ακριβεια μονο οταν καλω ο πρωτος χτυπος ή αν το σηκωσει ο αλλος αμεσως η φωνη του που ακουγεται για 1 δευτερολεπτο ειναι πολυ βαθια και παραμορφομενη...Αυτο ισα ισα για 1 δευτερολεπτο...Μετα φτιαχνει και δεν χαλαει καθολου!Μακαρι να ναι απο αυτο και να λυθει στην 5.1

Ε εντάξει μωρέ.
Whatsapp doc?

#318   nellos

nellos

iPH Addict

• 625 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 08/03/2012 - 12:16

Εννοει οτι υπηρχε ενα προβλημα καμια φορα σε εξερχομενη κληση να μην ακους καλα τον αλλον ή ο αλλος εσενα!Αυτο πλεον εχει λυθει!Εγω το εχω παρατηρησει σε αρκετες κλησεις μου αλλα για πολυ λιγο...Τοσο που δεν ηταν μεγαλο το προβλημα...

και εμένα μου έχουν πει αρκετές φορές ότι δεν με ακούνε καλά στο 4αρι μου. ο΄ποτε χιαρόμαστε?? :lol:

#319   Demonoire

Demonoire

iPH Enthousiast

• 396 μηνύματα

Δημοσίευση 08/03/2012 - 12:23

Πάντως με το 4αρι δεν είδα προβλήματα ουτε με τις κλήσεις. Τέλεια ακούω και με ακούνε. Και με τις 4.x.x που είχα δοκιμάσει, και με την 5.01 τώρα. Επίσης εκτός των άλλων επιδόσεων και η μπαταρία είναι κατα πολύ βελτιωμένη τουλάχιστον σε αναμονή.

Φυσικά η σύγκριση για την μπαταρία γίνεται με κλειστό το iCloud, αφού την συγκρινω με προ 5.x.x εκδόσεις.

Τα 3g - data και αυτά ενεργοποιούνται / απενεργοποιουνται κανονικά όπως πριν. Δεν έχω δει κάτι μη φυσιολογικό.

Τελευταία επεξεργασία από: Demonoire, 08/03/2012 - 12:27

#320   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 08/03/2012 - 12:29

Πάντως με το 4αρι δεν είδα προβλήματα ουτε με τις κλήσεις. Τέλεια ακούω και με ακούνε. Και με τις 4.x.x που είχα δοκιμάσει, και με την 5.01 τώρα. Επίσης εκτός των άλλων επιδόσεων και η μπαταρία είναι κατα πολύ βελτιωμένη τουλάχιστον σε αναμονή.

Φυσικά η σύγκριση για την μπαταρία γίνεται με κλειστό το iCloud, αφού την συγκρινω με προ 5.x.x εκδόσεις.

Τα 3g - data και αυτά ενεργοποιούνται / απενεργοποιουνται κανονικά όπως πριν. Δεν έχω δει κάτι μη φυσιολογικό.

Στο 4άρι και τις άλλες συσκευές υπάρχει ο 3g διακόπτης στην 5.0.1, στο 4s δεν υπάρχει.
Whatsapp doc?

#321   Demonoire

Demonoire

iPH Enthousiast

• 396 μηνύματα

Δημοσίευση 08/03/2012 - 12:39

Στο 4άρι και τις άλλες συσκευές υπάρχει ο 3g διακόπτης στην 5.0.1, στο 4s δεν υπάρχει.

α μάλιστα, αυτό είναι όντως θέμα. Δοκιμάστε όσοι έχουν jb με τα sbsettings .. Αν και θα το έχετε ήδη κάνει μάλλον. Λείπω καιρο από τα της Apple και το iphonehellas ... Περίεργο πάντως να μην υπάρχει διακοπής μόνο στο 4s πως το σκέφτηκαν έτσι ;
Δεν είναι παντού Αμερική με "απεριόριστα" data plan. Είμαι σίγουρος ότι θα το διορθώσουν.

Ευχαριστώ πάντως.

Τελευταία επεξεργασία από: Demonoire, 08/03/2012 - 12:40

#322   smoothjimmy27

smoothjimmy27

iPH Addict

• 803 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:smoothjimmy27

Δημοσίευση 08/03/2012 - 12:42

Δεν ξερω εαν το ανεφερε καποιος ,αλλα στο 4αρι η baseband με Ios 5.1 γινεται 4.12.01.!!!!

#323   dokis

dokis

iPH newbie

• 37 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 08/03/2012 - 13:45

καλα είναι δυνατον ακόμα και τωρα το μεσημερι να μην μπορω να κάνω update μέσω ΟΤΑ

#324   georgioskio

georgioskio

iPH Contributor

• 1.787 μηνύματα

Δημοσίευση 08/03/2012 - 13:46

καλα είναι δυνατον ακόμα και τωρα το μεσημερι να μην μπορω να κάνω update μέσω ΟΤΑ

Γινεται πανικοςςςς!!!Γι αυτο!
XS Max 256 Gb Space Gray

#325   dokis

dokis

iPH newbie

• 37 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 08/03/2012 - 13:49

Γινεται πανικοςςςς!!!Γι αυτο!

ακόμα πρώτη φορά γίνεται αυτο

#326   giodoul

giodoul

iPH newbie

• 18 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 08/03/2012 - 14:05

Για το ipad 2 εχει διαφορα σε iOS 5.1????Το εχει δοκιμασει κανεις?Ποιο πολυ οσον αφορα την μπαταρια??

#327   georgioskio

georgioskio

iPH Contributor

• 1.787 μηνύματα

Δημοσίευση 08/03/2012 - 14:07

Για το ipad 2 εχει διαφορα σε iOS 5.1????Το εχει δοκιμασει κανεις?Ποιο πολυ οσον αφορα την μπαταρια??

Εαν ειχεσ προβλημα με την μπαταρια σιγουρα θα εχει!Αλλα αν εισαι jb καλυτερα αστο...Δεν αξιζει!Αλλιως δοκιμασε το και δεν εχεις κατι να χασεις...
XS Max 256 Gb Space Gray

#328   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 08/03/2012 - 14:08

μια χαρα ειναι η μπαταρια του ipad απο πριν.. Ποσο περισσοτερο θες;;

Ειδα πολλες βελτιωσεις παντως στο ipad 2 οσον αφορα το κρασαρισμα του safari.. Και γενικα φαινεται επιτελους μια καλη βελτιωση στο ipad

Sent from my iPhone using Tapatalk

#329   vmac

vmac

iPH Enthousiast

• 413 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 08/03/2012 - 14:09

Καλησπέρα σε όλους.

Μόλις την κατέβασα, την πέρασα και όλα δείχνουν μια χαρά στο 4άρι μου.
Απορία μου, για αυτούς που γράφουν κουμπί 3G. Ποιό κουμπί λέτε ρε παιδιά? Αυτό που υπήρχε ήδη μέσα στο settings/network?

#330   georgioskio

georgioskio

iPH Contributor

• 1.787 μηνύματα

Δημοσίευση 08/03/2012 - 14:11

Καλησπέρα σε όλους.

Μόλις την κατέβασα, την πέρασα και όλα δείχνουν μια χαρά στο 4άρι μου.
Απορία μου, για αυτούς που γράφουν κουμπί 3G. Ποιό κουμπί λέτε ρε παιδιά? Αυτό που υπήρχε ήδη μέσα στο settings/network?

Για το 4s ειναι αυτο!!Στο 4s δεν υπηρχε τετοιο κουμπι!Για σενα σε αυτον τον τομεα το ιδιο ειναι!
XS Max 256 Gb Space Gray

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7