Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iOS 5.1 Κυκλοφόρησε!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
720 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#421   niklakis

niklakis

iPH Member

• 329 μηνύματα
  • Twitter:@Nick_Bourlai
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:niklakis2

Δημοσίευση 08/03/2012 - 20:42

καλησπερα....καλα ειστε?παλι ερωτηση εχω....τι κανουμε με το νεο ios?το αναβαθμιζουμε η οχι?θα υπαρξει καποιο προβλημα με τις εγαρμογες που εχουμε ηδη>?το κινητο μου ειναι jailbreak....... :blush:

τις εφαρμογες δεν τις χανεις , αν θες να πας στην 5.1 και εισαι jb πρεπει να κανεις restore και set up as new για να σου φυγουν τα σκουπιδια που μπορει να εχουν περασει απο το jb . βεβαια τοτε θα πρεπει να περασεις τις εφαρμογες απο την αρχη (οχι δεν θα τις ξανα αγορασεις ακομα και αν σου λεει buy δεν θα σε χρεωσει) . ομως αν θες να παραμενεις σε jailbreak εγω θα σε συμβουλευα να μεινεις στην 5.0.1 μεχρι να βγει untethered jailbreak για την 5.1

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#422   nantiafx

nantiafx

iPH Enthousiast

• 508 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 08/03/2012 - 20:49

σας ευαριστω .......οποτε μενουμε οπως ειμαστε μεχρι νεοτερης ενημερωσης....thanks :rolleyes:

#423   nantiafx

nantiafx

iPH Enthousiast

• 508 μηνύματα

Δημοσίευση 08/03/2012 - 20:51

να ρωτησω και κατι για την μπαταρια?δεν ξερω σε εσας και αν ειναι φυσιολογικο αλλα ποσο σας κραταει η μπαταρια?
εμενα να κανω χρηση παιχνιδιων και τηλεφωνα συνολο 2 ωρες την ημερα θελει καθε μερα φορτισμα.....!!!!

#424   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 08/03/2012 - 20:52

να ρωτησω και κατι για την μπαταρια?δεν ξερω σε εσας και αν ειναι φυσιολογικο αλλα ποσο σας κραταει η μπαταρια?
εμενα να κανω χρηση παιχνιδιων και τηλεφωνα συνολο 2 ωρες την ημερα θελει καθε μερα φορτισμα.....!!!!

τα παιχνιδια καταναλωνουν αρκετη μπαταρια.φυσιολογικο ειναι.

#425   nantiafx

nantiafx

iPH Enthousiast

• 508 μηνύματα

Δημοσίευση 08/03/2012 - 20:53

τα παιχνιδια καταναλωνουν αρκετη μπαταρια.φυσιολογικο ειναι.

:blush: :blush: :blush:

#426   aquadigio

aquadigio

iPH Enthousiast

• 392 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 08/03/2012 - 20:54

Εξαρτατε απο τα παιχνιδια, αλλα μου φαινετε ελαχιστο αυτο που λες...

Εμενα , στο 4ς, με την προηγουμενη εκδοση, οχι αυτη που θεωρητικα τη βελτιωνει, μη το ματιασω, κραταγε 2 μερες με μετρια χρηση, 1,5 με βαρια χρηση...

Βαλε κανα προγραμμα να δεις τη μπαταρια, και ελεγχε τους χρονους σου...

Υ.Γ. μια μερα εννοεις με παιχνιδια;;; Ε, μια χαρα ειναι, οντως τρωνε αχορταγα...

Τελευταία επεξεργασία από: aquadigio, 08/03/2012 - 20:55

#427   nantiafx

nantiafx

iPH Enthousiast

• 508 μηνύματα

Δημοσίευση 08/03/2012 - 21:03

Εμενα , στο 4ς, με την προηγουμενη εκδοση, οχι αυτη που θεωρητικα τη βελτιωνει, μη το ματιασω, κραταγε 2 μερες με μετρια χρηση, 1,5 με βαρια χρηση...

Υ.Γ. μια μερα εννοεις με παιχνιδια;;; Ε, μια χαρα ειναι, οντως τρωνε αχορταγα...

οχι εννοω οτι η καθημερινη του χρηση να ειναι 2 ωρες(μεσα στιε 2 ωρες συνολο να εχω παιξει παιχνιδι,να εχω ,μιλησει στο τηλεφωνο,ολες τισ υπολοιπες ξεκουραζεται)υπαρχουν μερες βεβαια που το χρησιμοποιω πιο πολυ αλλα κατα μεσο οσο 2 ωρες την ημερα ειναι η χρηση του.καθε βραδυ το φορτιζω......!τι προγραμμα να βαλω?

#428   lazos

lazos

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 08/03/2012 - 21:04

Παιδιά το BUI κουμπί (bolt italic underline ) στις σημειώσεις το έχετε κανονικά; Εμένα μετά το update σε 5.1 εξαφανίστηκε...!

θα απαντήσει κάποιος;

#429   nantiafx

nantiafx

iPH Enthousiast

• 508 μηνύματα

Δημοσίευση 08/03/2012 - 21:04

οχι εννοω οτι η καθημερινη του χρηση να ειναι 2 ωρες(μεσα στιε 2 ωρες συνολο να εχω παιξει παιχνιδι,να εχω ,μιλησει στο τηλεφωνο,ολες τισ υπολοιπες ξεκουραζεται)υπαρχουν μερες βεβαια που το χρησιμοποιω πιο πολυ αλλα κατα μεσο οσο 2 ωρες την ημερα ειναι η χρηση του.καθε βραδυ το φορτιζω......!τι προγραμμα να βαλω?

#430   niklakis

niklakis

iPH Member

• 329 μηνύματα
  • Twitter:@Nick_Bourlai
  • Κινητό: iPhone 5S
  • GameCenter:niklakis2

Δημοσίευση 08/03/2012 - 21:06

απο το cydia μπορεις να κατεβασεις το BatteryInfo Lite για να δεις πληροφοριες για την μπαταρια σου και σε τι κατασταση ειναι

#431   nantiafx

nantiafx

iPH Enthousiast

• 508 μηνύματα

Δημοσίευση 08/03/2012 - 21:08

απο το cydia μπορεις να κατεβασεις το BatteryInfo Lite για να δεις πληροφοριες για την μπαταρια σου και σε τι κατασταση ειναι

οκ θα το δω thanks ;)

#432   aquadigio

aquadigio

iPH Enthousiast

• 392 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 08/03/2012 - 21:09

Αφου εισαι Jb, καλυτερα να σου απαντησουν τα παιδια κατι απο cydia, γιατι εγω δεν ειμαι Jb , και τα προγραμματα για τη μπαταρια που εχω παρει, ειναι αγορασμενα... εγω εχω το battery doctor... Υπαρχει ομως απο Cydia ενα νομιζω που λεγεται battery life info, η καπως ετσι...

#433   nantiafx

nantiafx

iPH Enthousiast

• 508 μηνύματα

Δημοσίευση 08/03/2012 - 21:14

Αφου εισαι Jb, καλυτερα να σου απαντησουν τα παιδια κατι απο cydia, γιατι εγω δεν ειμαι Jb , και τα προγραμματα για τη μπαταρια που εχω παρει, ειναι αγορασμενα... εγω εχω το battery doctor... Υπαρχει ομως απο Cydia ενα νομιζω που λεγεται battery life info, η καπως ετσι...

οκ thanks

#434   makemono

makemono

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 08/03/2012 - 21:33

Λοιπόν να πω και εγω την αποψη μου για το update !!
Καταρχήν μου εγινε οκ χτες κατευθείαν χωρίς τα θέματα που είχαν εδω μέσα κάποιοι! Στο Ipad2 έγινε για κάποιο λόγο ακαριαια ενώ στο 3gs μου είχε κολήσει για λίγη ώρα στο τέλος, αλλά το άφησα και τελείωσε και εκεί.
Και πριν πω γιατί το θεωρώ παπάτζα σαν update ! To iphoto πως έγινε ακαριαια top paid app με το που βγήκε και στην πρώτη θέση λέω εγώ έτσι για να μην λέμε τι γίνεται με τις εφαρμογές στο app store!

Δεν ξέρω για το 4S αλλά τα θέματα που είχαμε στο 3gs συνεχίζουν και παραμένουν! Πάλι κάποιες κλήσεις δεν έχουν ήχο χωρίς το handsfree και το μόνο πράμα που είδα να διορθώνεται είναι να δουλεύει καλά το fix του (δηλ. είτε να βάλεις το handfree είται να πατήσεις το ανοιχτή ακρόαση) γιατί πριν δεν δουλευε πάντα! Εδώ μπορώ να τους πω μπράβο! γενικά μαλλον κάνουν άλλα πράγματα ........ όταν γράφουν κώδικες!!

Σιγά μην επαναφέρουν πάλι τα έστω και 2-3 emoticons που είχαν στα μηνύματα επι Ιος 3-4 !! Έστω να στα αναγνωρίζει!

Και τέλος το delete photos από το stream ειναι μπούρδα! Τις σβήνει μόνο από την εκάστοτε συσκευή και δεν έχει ούτε ένα select all! Αρα πρέπει να το κάνει μία μία και σε κάθε συσκευή σου! Να σου βράσω post pc εποχή ! Τέσπα σταματάω γιατί θα βρω και άλλες μπούρδες εκει μέσα !

Αυτό που έκαιγε τους χρήστες 3gs για να κάνουν την αναβάθμιση μπορεί να βελτιώθηκε αλλά συνεχίζει να υπάρχει !! Και το δεύτερο για το delete photos from stream ειναι για τους ΤΙΤΛΟΥΣ. Πιο πολύ τα έγραψα για αυτούς που έχουν jb και το σκεφτονται τι να κάνουν.

#435   TrankLL

TrankLL

iPH Member

• 292 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 08/03/2012 - 22:09

Παιδεία εγώ έχω το 4ς χωρίς jb και δεν σκοπεύω να κάνω σύντομα, αξίζει να περάσω την 5.1, και να κάνω αργότερα jb(όταν βγει)? Αν ναι, τι πρέπει να κάνω για να την περάσω την 5.1? και αν την περάσω χάνω τίποτα εφαρμογές,φωτογραφίες,μουσική κτλπ όταν δεν έχω κάνει jb στο κινητό?

Τελευταία επεξεργασία από: TrankLL, 08/03/2012 - 22:09

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8