Κοίταξε το κατα πόσο η μετάβαση από το 2 στο 3 αξίζει εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση και τις ανάγκες του καθενός. Θα συμφωνήσω μαζί σου για την κάμερα, αν η Apple έπρεπε να φάει κράξιμο για κάτι αυτό θα έπρεπε να ήταν η front face camera! Δεν γίνεται να αναβαθμίζεις την πίσω κάμερα που λίγο πολύ είναι άχρηστη και να μην αναβαθμισεις την ανάλυση της μπροστινής κάμερας που είναι απαραίτητη για βιντεοκλήσεις!Φίλε μου οκ συμφωνώ πως τόσο δεν είναι minor upgrade!(Είπα πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ειδικά στις μέρες που ζούμε να μεταβεί κάποιος από το 2 στο 3 από αυτή την άποψη το θεωρώ minor upgrade). Κατά τα άλλα το iPad θέτει νέα δεδομένα στα Tablet με την καλύτερη οθόνη (για μένα) που έχει μπει σε φορητή συσκευή (αν και δεν έχουν βγει ακόμη εφαρμογές κατάλληλες για την γιγαντιαία ανάλυση), η αύξηση της Ram και διάρκεια της μπαταρίας που παρέμεινε ίδια παρότι που όλα τα άλλα βελτιώθηκαν κατά πολύ! Αλλά για μένα είναι ένα iPad 2 με τέλεια ανάλυση και πολύ καλή Ram, 4G (που δεν ενδιαφέρει Ελλάδα), και το GPU και CPU που βελτιώθηκε νομίζω βελτιώθηκε μόνο για την υποστήριξη της ανάλυσης, α και τέλος η κάμερα που καλύτερα να βελτίωναν την front face παρά βάζοντας την κάμερα του iPhone 4 στο iPad!
Εγώ προσωμικά δεν έχω πρόβλημα με το πάχος του επειδή δεν καταλαβαίνεις αισθητά την διαφορά. Λίγο με το βάρος του έχω, όχι για τα 51 γραμμάρια αλλά γενικά που είναι περίπου 650 γραμμαρια. Θα ήθελα να ήταν κατά πολύ ελαφρύτερο, αλλά δεν γίνεται να τα έχουμε όλα, έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει αυτή την στιγμή τεχνολογία προσιτή σε θέμα κόστους που να μπορεί να μειώσει αισθητά το βάρος της συσκευής.Αυτό πάλι με το θέμα του βάρους/πάχους δεν μπορώ να καταλάβω γιατι το κοτσάρουν όλοι. 55 γραμμάρια είναι (μισό φιλέτο κοτόπουλο) και κάτι χιλιοστά. Δεν πήρε κανα κιλό μην κάνετε έτσι πια.
Πάντος παρόλα τα χαρακτηριστικα του ipad 3, το ipad 2 εξακολουθεί να είναι μια εξαίρετη συσκευή τόσο για τους ήδη κατόχους του όσο και για τα άτομα που δεν έχουν την οικονομική άνεση να αποκτήσουν το 3.