Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Είδατε διαφορές στην iOS 5.1;

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
242 μηνύματα σε αυτό το θέμα

Δημοσκόπηση: Είδατε διαφορές στην iOS 5.1;

Είδατε διαφορά στο σήμα.?

Δεν μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης μέχρι να ψηφίσετε. Παρακαλούμε συνδεθείτε και δώστε την ψήφο σας για να δείτε τα αποτελέσματα.

Είδατε διαφορά σην Μπαταρία σε οσους ειχα ίδιους χρόνους.?

Δεν μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης μέχρι να ψηφίσετε. Παρακαλούμε συνδεθείτε και δώστε την ψήφο σας για να δείτε τα αποτελέσματα.
Ψηφίστε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#166   aquadigio

aquadigio

iPH Enthousiast

• 392 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 12/03/2012 - 16:03

Εμένα πάλι με τρώει να αναβαθμίσω...το μόνο που θεωρώ χρήσιμο για μένα στο jb είναι τα sbsettings και ένα navi πρόγραμμα (που είναι τσουχτερά τα άτιμα)! :/

Ειναι καθαρα θεμα επιλογης και αποψης...
Αν ειναι αυτα τα μονα που ζηλευεις απο το Jb, αναβαθμισου. Υπαρχουν και απο το AppStore Νavi με 10 Ε. Ασε που οταν βγει το Jb και για την 5.1, ξανακανεις...
Και αυτα παντα σε συναρτηση με τον αν εχεις προβλημα με τη μπαταρια(κυριως, εχει δειξει βελτιωση), και το σημα(λιγοτερο). Αν δεν εχεις, αστο μεχρι να βγει το Jb για την 5.1 !

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   zarzonis

zarzonis

iPH Elite Poster

• 2.065 μηνύματα
  • Twitter:@zarzonis
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G
  • GameCenter:zarzonis

Δημοσίευση 12/03/2012 - 16:09

Εμένα πάλι με τρώει να αναβαθμίσω...το μόνο που θεωρώ χρήσιμο για μένα στο jb είναι τα sbsettings και ένα navi πρόγραμμα (που είναι τσουχτερά τα άτιμα)! :/

Για μένα φίλε μου κανε... Και εγώ έτσι έλεγα στην αρχή αλλά μετά που ήμουνα καθαρός χωρίς jailbreak είδα ότι το κινητό είχε άλλη χάρη... Τέρμα τα κολλήματα και όποια προβλήματα είχε το κινητό με το jailbreak. Έχω πλέον το κεφάλι μου ήσυχο... :P

#168   iKostis

iKostis

iPH Enthousiast

• 361 μηνύματα

Δημοσίευση 12/03/2012 - 16:17

Ειναι καθαρα θεμα επιλογης και αποψης...
Αν ειναι αυτα τα μονα που ζηλευεις απο το Jb, αναβαθμισου. Υπαρχουν και απο το AppStore Νavi με 10 Ε. Ασε που οταν βγει το Jb και για την 5.1, ξανακανεις...
Και αυτα παντα σε συναρτηση με τον αν εχεις προβλημα με τη μπαταρια(κυριως, εχει δειξει βελτιωση), και το σημα(λιγοτερο). Αν δεν εχεις, αστο μεχρι να βγει το Jb για την 5.1 !

Με το σήμα δεν έχω θέμα ευτυχώς! Όσο για τη μπαταρία πιστεύω θα κρατάει περισσότερο!

Για μένα φίλε μου κανε... Και εγώ έτσι έλεγα στην αρχή αλλά μετά που ήμουνα καθαρός χωρίς jailbreak είδα ότι το κινητό είχε άλλη χάρη... Τέρμα τα κολλήματα και όποια προβλήματα είχε το κινητό με το jailbreak. Έχω πλέον το κεφάλι μου ήσυχο... :P

Όταν πρωτοέκανα jb με το 4αρι του 'χα περάσει οτι tweak θες και θέματα!! Όταν πήγα στο 4S καταλάβα οτι τα μόνα ουσιαστικά πράγματα που μου έλειπαν ήταν τα 2 παραπάνω + το carrier logo της cosmote! :D Αν δε με εκνεύριζε το οτι πρέπει να μπαίνω στα settings ν ανοιγω το wifi θα 'χα αναβαθμίσει ήδη! Όντως έχει αρκετή διαφορά όταν είναι καθαρή η συσκευή!!

#169   iFasMan

iFasMan

iPH Elite Poster

• 3.477 μηνύματα
  • Twitter:@iFasMan7
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:iFasMan7

Δημοσίευση 12/03/2012 - 21:49

Αυτα στα 28%

Μεχρι το 7% ποσο περιπου ηταν δεν ειδα το κουμποσα και το φορτιζω.!!

Αναρτημένη εικόνα

:) :) :)

Τι λετε ειναι καλα.??

Τελευταία επεξεργασία από: iFasMan, 12/03/2012 - 21:51

#170   stef10

stef10

iPH User

• 195 μηνύματα

Δημοσίευση 12/03/2012 - 21:55

φιλε σε παω γιατι εχεις τρελο κολλημα...

#171   aquadigio

aquadigio

iPH Enthousiast

• 392 μηνύματα

Δημοσίευση 12/03/2012 - 21:55

Πολυ καλα! Σε σχεση με τους χρονους που ειχες και ηθελες να το πας για σερβις!

Αλλα, τους δικους μου χρονους δε τους σπας!!! Χαχαχαχα... Πλακα κανω, αλλωστε εσυ του κανεις ελαφρως πιο σκληρη χρηση... οχι οτι και εγω παω πισω...

#172   iFasMan

iFasMan

iPH Elite Poster

• 3.477 μηνύματα
  • Twitter:@iFasMan7
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:iFasMan7

Δημοσίευση 12/03/2012 - 21:56

φιλε σε παω γιατι εχεις τρελο κολλημα...

:lol: :lol: :lol: :lol:

Πολυ καλα! Σε σχεση με τους χρονους που ειχες και ηθελες να το πας για σερβις!

Αλλα, τους δικους μου χρονους δε τους σπας!!! Χαχαχαχα... Πλακα κανω, αλλωστε εσυ του κανεις ελαφρως πιο σκληρη χρηση... οχι οτι και εγω παω πισω...

ΕΕ ναι πιο πολλα games και τετοια.!!!

#173   aquadigio

aquadigio

iPH Enthousiast

• 392 μηνύματα

Δημοσίευση 12/03/2012 - 21:59

Ναι εγω μονο games δε παιζω... Ολα τα αλλα...

#174   stef10

stef10

iPH User

• 195 μηνύματα

Δημοσίευση 12/03/2012 - 22:03

λοιπον εγω παιδια εχω το 4s 5.01 στην αρχη ειχα μεγαλο προβλημα με την μπαταρια τα ειχα ολα κλειστα κ μου ετρωγε παρα πολυ στην αναμονη.. αντε οταν το επαιζα οκ αλλα στην αναμονη?? το κορυφαιο τα κλεινω ολα (gps ,3g.. τα παντα) και το βαζω σε λειτουργεια πτησης και μ εφαγε μεσα σε ενα βραδυ 40%!!! επισης εδειχνε τουσ ιδιους χρονους αναμονης και χρησης... ανοιξα το 3g κανα δυο φορες το αφησα λιγο και μετα το εκλεισα και απο τοτε λες και εγινε θαυμα η μπαταρια παει πολυ καλα (1-2% στις 8-10 ωρες το βραδυ) τωρα σκεφτομαι να κανω και την αναβαθμιση...

#175   aquadigio

aquadigio

iPH Enthousiast

• 392 μηνύματα

Δημοσίευση 12/03/2012 - 22:05

λοιπον εγω παιδια εχω το 4s 5.01 στην αρχη ειχα μεγαλο προβλημα με την μπαταρια τα ειχα ολα κλειστα κ μου ετρωγε παρα πολυ στην αναμονη.. αντε οταν το επαιζα οκ αλλα στην αναμονη?? το κορυφαιο τα κλεινω ολα (gps ,3g.. τα παντα) και το βαζω σε λειτουργεια πτησης και μ εφαγε μεσα σε ενα βραδυ 40%!!! επισης εδειχνε τουσ ιδιους χρονους αναμονης και χρησης... ανοιξα το 3g κανα δυο φορες το αφησα λιγο και μετα το εκλεισα και απο τοτε λες και εγινε θαυμα η μπαταρια παει πολυ καλα (1-2% στις 8-10 ωρες το βραδυ) τωρα σκεφτομαι να κανω και την αναβαθμιση...

Παιζει να παει και καλυτερα τωρα, αλλα να μη σε παρω στο λαιμο μου... Ειναι προσωπικη αποφαση!

#176   stef10

stef10

iPH User

• 195 μηνύματα

Δημοσίευση 12/03/2012 - 22:08

το ξερω ...απλα λεω να το χαρω λιγο ακομα ετσι οπως ειναι :P

#177   soki7

soki7

iPH Contributor

• 1.547 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:sokhetfield

Δημοσίευση 13/03/2012 - 00:51

Εγώ έκανα 2 φορές restore και set up as new....στην 2η φορά η χρόνοι είναι τραγική....αναμονή 4 ώρες και χρήση 40 λεπτά είναι στο 94%.cκαι ΙΚΑ είναι κλειστά...εκτός από το wi-fi που άνοιξα για 10 λεπτά.
Να ξανά κάνω restore?

#178   JohnCforVTS

JohnCforVTS

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 13/03/2012 - 01:49

εγώ πάλι διαφορά δέν είδα, άσε που πηγαίνοντας στο settings/general/netrwork(που τωρα υπάρχει και ο διακοπτης του 3g) κυλώντας την σελίδα πρως τα κάτω περιπου στο μέσο την διαδρομής κολλάει για λίγο και μέτά συνεχίζει να κυλάει... <_<

#179   NiKlaus

NiKlaus

iPH Contributor

• 1.406 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 13/03/2012 - 02:01

εγώ πάλι διαφορά δέν είδα, άσε που πηγαίνοντας στο settings/general/netrwork(που τωρα υπάρχει και ο διακοπτης του 3g) κυλώντας την σελίδα πρως τα κάτω περιπου στο μέσο την διαδρομής κολλάει για λίγο και μέτά συνεχίζει να κυλάει... <_<

εγω το εχω αυτο στο ''ρυθμισεις-γενικα-χρηση'', οταν παω χρηση και δεν ειναι σε wifi η σε 3g συνδεδεμενο μου κανει το ιδιο...το εχω απ'οταν το πρωτοπηρα ετσι, απο την 5.0.1,
το ειχα πει και σε αλλο ποστ αυτο..αλλα τελικα δεν με ενοχλει και δεν το εχω κανει restore as new..το εχω προσπερασει..

#180   lorenz

lorenz

iPH Enthousiast

• 355 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:lory1980renz

Δημοσίευση 13/03/2012 - 02:49

γεια σας παιδες,

το πρωτο μου post λοιπον

ειμαι κατοχος εδω και 2 μηνες περιπου του 3g ή 3gs 16gb (δεν ξερω ποιο ειναι και πως τα ξεχωριζεις :( ) και μετα απο 1 μηνα χρησης του περασα την 5.01 ευχαριστημενος αρκετα γιατι δεν ετρωγε τπτ κολληματα, πριν λιγες μερες περασα την καινουργια αναβαθμιση 5.1 απο τοτε που την περασα βλεπω οτι ψιλοκολλαει δεν ειναι γρηγορο οπως ηταν με την 5.01, σαφως η μπαταρια μου κραταει λιγο παραπανω απο οτι πριν. ειναι κανενας με 3g ή 3gs που να εχει το ιδιο προβλημα?

α το κινητο ειναι καθαρο χωρις jb

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14