Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Πτωση μπαταριας και "περιεργα παρασιτα"

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
18 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   JeisBlack

JeisBlack

iPH Member

• 347 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 14/10/2009 - 12:28

Τίποτα φίλε μου λογικά αυτό σημαίνει ότι δεν εχεις τις ρυθμήσεις ώστε να μπορεί να μπει..άρα λογικά είσαι καθαρός αλλά τσέκαρε το για καλό και για κακό!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   Giorgos7

Giorgos7

iPH newbie

• 23 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 14/10/2009 - 13:26

Μιλησα με ενα τεχνικο της vodafone και μου ειπε οτι επεφτε η μπαταρια γιατι ειχα το Push στο mail on αλλα δεν υπαρχει προβλημα γιατι δεν εχω συνδεση στο internet με την vodafone!Αυτο που με προβληματιζει ειναι γιατι τις τελευταιες 2 μερες ενω τοσο καιρο ειναι το push στο on???και γιατι στο απν υπηρχε διευθυνση ενω παλιοτερα οχι???τελος παντων μου ειπαν να παρω τηλ. για να μαθω τις χρεωσεις internet σε 2 μερες γιατι σημερα μου ειπαν οτι οι χρεωσεις ηταν 0 μεχρι 2 μερες πριν αλλα για τις τελευταιες 2 μερες που ειχα(ελπιζω)το προβλημα θα μπορουν να μου πουν μεθαυριο!Τελικα το απν να το αφησω κενο?

#18   JeisBlack

JeisBlack

iPH Member

• 347 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 14/10/2009 - 13:33

Ναι άστο κενό μη βάλεις τίποτα..
παράσητα σταμάτησε να έχει??

#19   Giorgos7

Giorgos7

iPH newbie

• 23 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 14/10/2009 - 13:49

Ναι μετα απο ενα restart παρασιτα γιοκ...και η μπαταρια μεχρις στιγμης δεν πεφτει!Το μονο που μενει ειναι να βεβαιωθω οτι αυτες τις 2 μερες δεν υπαρχει καποια χρεωση!Κατι ασχετο με το κυκλακι διπλα απο το carrier τι παιζει;μια εμφανιζεται μια εξαφανιζεται...και καλα οπου πιανει 3G γραφει 3G και οπου δεν πιανει δειχνει το κυκλακι?

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες