Πρόβλημα με Home Button iphone4
Δημοσίευση 23/04/2012 - 18:27
Ad
Δημοσίευση 23/04/2012 - 18:32
Εγω θα προτείνω να το αλλαξεις μόνος σου με ένα οδηγο απο το youtube. Λιγο να πιανουν τα χερια σου δεν θα έχεις πρόβλημα. Γνώμη μου γιατι αρκετοί επισκευαστές "βαράνε" λιγάκι.
ε Δεν βαρανε και Ολοι !
Δημοσίευση 23/04/2012 - 18:37
ε Δεν βαρανε και Ολοι !
Σαφώς και συμφωνω απόλυτα! Απλα με ορισμενους ειχα ασχημες εμπειριες γι αυτο η καχυποψια!
Τελευταία επεξεργασία από: Dimalvel, 23/04/2012 - 18:38
Δημοσίευση 02/05/2012 - 14:12
Δημοσίευση 02/05/2012 - 14:17
Δημοσίευση 02/05/2012 - 15:07
Δημοσίευση 02/05/2012 - 15:27
Και εγω αυτο σκεφτομουνα μεχρι πριν 4-5 μερες που πηρα αποφαση να το κανω. Δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα απλα αρκετα συχνα δεν επιανε και ηθελε δευτερο πατημα (δεν το πολυχρησιμοποιω ειναι η αληθεια αφου εχω κ εγω το zephyr)Διαβαζω διφορα για αυτο με το οινοπνευμα και το σκεφτομαι.Εχει καιρο που μου κανει νουμερακια το home button αλλα φοβαμαι μην γινει τιποτα και μετα πρεπει να σκασω ενα σωρο λεφτα...
Ετσι απλα ομως με το κολπακι με το οινοπνευμα ξανανιωσε το home button..
Και δεν ειναι στο μυαλο μου, παρολο που δεν το χρησιμοποιω τοσο συχνα λογω zephyr την διαφορα την καταλαβαινω γιατι παντα ειχα για το αυτοκινητο για ενεργοποιηση/απενεργοποιηση μεσω activator το bluetooth με τριπλο πατημα του home button στην lockscreen. Καταλαβαινεις οτι πριν πολλες φορες δεν επιανε με την πρωτη αφου ειναι ευκολο το 1 τουλαχιστον απο τα 3 πατηματα να μην γινει καλα. Πλεον ομως ενεργοποιειται παντα με την πρωτη..
Κλεισε την συσκευη, μην βαλεις πολυ οινοπνευμα (βρεχεις απλα το δακτυλο σου), μολις τελειωσεις την διαδικασια σκουπισε το με ενα πανακι και φυσηξε το λιγο, και αν θες αφησε το κ 5-10 λεπτα ετσι πριν το ανοιξεις. Σου λεω τι εκανα κ εγω κ τα αποτελεσματα, η αποφαση κ η ευθυνη δικια σου βεβαια εννοειται..
Τελευταία επεξεργασία από: spiros23, 02/05/2012 - 15:28
Δημοσίευση 02/05/2012 - 15:33
Δημοσίευση 02/05/2012 - 15:49
Αν βαλεις οση ποσοτητα χρειαζεται, δηλαδη αν βρεξεις ισα ισα το δακτυλο σου (εγω που στο λεω το εβρεξα παραπανω απ'οτι θα επρεπε ισως) δε νομιζω οτι μπορει να παθει κατι. Μην ξεχνας οτι το οινοπνευμα εξατμιζεται πολυ πιο γρηγορα απο αλλα υγρα, με λιγο φυσημα σε δευτερολεπτα εχει εξαφανιστει.Ευχαριστω να είσαι καλα για τη βοήθεια. Με τόσο διάβασμα τη διαδικασία δεν την φοβάμαι απλα φοβάμαι μην πάρει περισσότερο και γενικα μην πεθάνει τελείως.
Δημοσίευση 02/05/2012 - 16:46
Τελευταία επεξεργασία από: Tsaki1, 02/05/2012 - 16:53
Δημοσίευση 02/05/2012 - 18:50
Το επαναφερω και το βαζω σε παραθεση για να το βλεπουν και αλλοι, γιατι αρκετοι σιγουρα το ψαχνουν και εδω μεσα σε ενα θεμα στα "προβληματα" ειναι ψιλοθαμμενο..Το προβλημα γνωστο στο 4αρι ιδικα.
Οστοσο φτιαχνεται πανευκολα και χωρις να ανοιξεις καν το τηλεφωνο.
Θα σας πω πως εφτιαξα το δικο μου κουμπι το οποιο εκανα τα εξης : καποιες φορες παταγα μια φορα και αυτο εκανε σαν να παταγα 2.
Καποιες φορες παταγα και δεν εκανε τιποτα...
Το εφτιαξα με τον παρακατω τροπο :
Με κλειστο τηλεφωνο , βαζεις σε ενα ποτηρακι λιγο ΚΑΘΑΡΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ.
Βαζεις το δαχτυλο σου στο ποτηρακι και βρεχεις την ακρη του δαχτυλου σου με οινοπνευμα.
Αμεσως χαιδευεις με το δαχτυλο σου την περιοχη γύρω απο το κουμπι HOME ετσι ωστε να παει οινοπνευμα στο κενο που υπαρχει μεταξη του κουμπιου και της οθονης.
Αρχιζεις να πατας για καμια 20αρια φορες το κουμπι.
Θα παρατηρησετε οτι βγαινει και βρωμια μεσα απο το κενο που υπαρχη.
Σκουπιζεται με πανακι και επαναλαμβανετε για ακομα μια φορα την διαδικασια.
Μετα περιμενετε περιπου 10 λεπτα και ανοιγετε το τηλεφωνο.
Βουαλα !!!!
Το κουμπι πλεον ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΨΟΓΑ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.
Την παραπανω διαδικασια την εχω κανει πριν 3 μηνες και απο τοτε το κουμπι δουλευει ακομα ΑΨΟΓΑ.
P.S ΠΡΟΣΟΧΗ : Το οινονευμα πρεπει να ειναι ΜΟΝΟ ΚΑΘΑΡΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΤΥΠΟΥ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΧΕΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ.
P.S 2 : Το οινοπνευμα στεγνωνει πολυ γρηγορα και δεν υπαρχει προβλημα στο να χαλασει την συσκευη.
Προτεινω καποιος διαχειριστης (η εσυ) να ανοιξει ενα θεμα στα hints&tips, γιατι οχι να γινει κ pinned, αφου ειναι πολυ πιο σημαντικο απο πολλα θεματα εκει και σιγουρα θα βοηθησει αρκετους.
Ενα ευχαριστω κ απο μενα φιλε gore
Δημοσίευση 03/05/2012 - 16:42
Δημοσίευση 03/05/2012 - 17:00
Παιδιά το δοκίμασα σε ένα iPhone 4 (εννοείται) κι ενώ είμασταν έτοιμοι να το πάμε για service... Χρησιμοποίησα μπλε οινόπνευμα (93%) και πραγματικά το αποτέλεσμα ήταν απροσδόκητα καλό! Είναι σαν καινούριο! Ευχαριστώ πολύ για το tip!
Αν και στον οδηγο ειπα οτι Μονο ΚΑΘΑΡΟ ειναι σωστο , αφου σου δουλεψε και με μπλε , οκ.
Αλλα και παλι κανονικα θελει ΜΟΝΟ ΚΑΘΑΡΟ.
Και ναι φιλε μου ειναι οντως σαν καινουριο.
Τοσους μηνες το δικο μου με μια μονο εφαρμογη δουλευει μια χαρα.
Και αν παει να μου κανει τα ιδια , παλι οινοιπνευμα θα του βαλω .
Τελευταία επεξεργασία από: gore, 03/05/2012 - 17:01
Δημοσίευση 10/05/2012 - 21:24
Λέω δεν γ......ε θα το κανω.
Με δυο εφαρμογες όπως λέει ο φίλος το κουμπί είναι καινούργιο.
Κρίμα που δεν το πίστεψα απο την αρχη.
Να δούμε τώρα θα αντέξει;
Δημοσίευση 10/05/2012 - 21:37
Θα αντέξει μην φοβάσαι. Μια απο τα ίδια και εγω και εσώ και δυο μήνες ούτε μια φορα δεν κόλλησε πουθενά.Το σκέφτομαι 3 εβδομάδες να το κανω. Πριν λίγο το κουμπί τα εφτυσε.
Λέω δεν γ......ε θα το κανω.
Με δυο εφαρμογες όπως λέει ο φίλος το κουμπί είναι καινούργιο.
Κρίμα που δεν το πίστεψα απο την αρχη.
Να δούμε τώρα θα αντέξει;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες