Πρόβλημα με Home Button iphone4
Δημοσίευση 10/03/2012 - 12:08
Ad
Δημοσίευση 10/03/2012 - 12:19
Δημοσίευση 10/03/2012 - 13:49
Δημοσίευση 10/03/2012 - 14:03
Δημοσίευση 10/03/2012 - 14:27
Οστοσο φτιαχνεται πανευκολα και χωρις να ανοιξεις καν το τηλεφωνο.
Θα σας πω πως εφτιαξα το δικο μου κουμπι το οποιο εκανα τα εξης : καποιες φορες παταγα μια φορα και αυτο εκανε σαν να παταγα 2.
Καποιες φορες παταγα και δεν εκανε τιποτα...
Το εφτιαξα με τον παρακατω τροπο :
Με κλειστο τηλεφωνο , βαζεις σε ενα ποτηρακι λιγο ΚΑΘΑΡΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ.
Βαζεις το δαχτυλο σου στο ποτηρακι και βρεχεις την ακρη του δαχτυλου σου με οινοπνευμα.
Αμεσως χαιδευεις με το δαχτυλο σου την περιοχη γύρω απο το κουμπι HOME ετσι ωστε να παει οινοπνευμα στο κενο που υπαρχει μεταξη του κουμπιου και της οθονης.
Αρχιζεις να πατας για καμια 20αρια φορες το κουμπι.
Θα παρατηρησετε οτι βγαινει και βρωμια μεσα απο το κενο που υπαρχη.
Σκουπιζεται με πανακι και επαναλαμβανετε για ακομα μια φορα την διαδικασια.
Μετα περιμενετε περιπου 10 λεπτα και ανοιγετε το τηλεφωνο.
Βουαλα !!!!
Το κουμπι πλεον ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΨΟΓΑ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.
Την παραπανω διαδικασια την εχω κανει πριν 3 μηνες και απο τοτε το κουμπι δουλευει ακομα ΑΨΟΓΑ.
P.S ΠΡΟΣΟΧΗ : Το οινονευμα πρεπει να ειναι ΜΟΝΟ ΚΑΘΑΡΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΤΥΠΟΥ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΧΕΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ.
P.S 2 : Το οινοπνευμα στεγνωνει πολυ γρηγορα και δεν υπαρχει προβλημα στο να χαλασει την συσκευη.
Τελευταία επεξεργασία από: gore, 10/03/2012 - 14:31
Δημοσίευση 10/03/2012 - 14:44
Το προβλημα γνωστο στο 4αρι ιδικα.
Οστοσο φτιαχνεται πανευκολα και χωρις να ανοιξεις καν το τηλεφωνο.
Θα σας πω πως εφτιαξα το δικο μου κουμπι το οποιο εκανα τα εξης : καποιες φορες παταγα μια φορα και αυτο εκανε σαν να παταγα 2.
Καποιες φορες παταγα και δεν εκανε τιποτα...
Το εφτιαξα με τον παρακατω τροπο :
Με κλειστο τηλεφωνο , βαζεις σε ενα ποτηρακι λιγο ΚΑΘΑΡΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ.
Βαζεις το δαχτυλο σου στο ποτηρακι και βρεχεις την ακρη του δαχτυλου σου με οινοπνευμα.
Αμεσως χαιδευεις με το δαχτυλο σου την περιοχη γύρω απο το κουμπι HOME ετσι ωστε να παει οινοπνευμα στο κενο που υπαρχει μεταξη του κουμπιου και της οθονης.
Αρχιζεις να πατας για καμια 20αρια φορες το κουμπι.
Θα παρατηρησετε οτι βγαινει και βρωμια μεσα απο το κενο που υπαρχη.
Σκουπιζεται με πανακι και επαναλαμβανετε για ακομα μια φορα την διαδικασια.
Μετα περιμενετε περιπου 10 λεπτα και ανοιγετε το τηλεφωνο.
Βουαλα !!!!
Το κουμπι πλεον ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΨΟΓΑ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.
Την παραπανω διαδικασια την εχω κανει πριν 3 μηνες και απο τοτε το κουμπι δουλευει ακομα ΑΨΟΓΑ.
P.S ΠΡΟΣΟΧΗ : Το οινονευμα πρεπει να ειναι ΜΟΝΟ ΚΑΘΑΡΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΤΥΠΟΥ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΧΕΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ.
P.S 2 : Το οινοπνευμα στεγνωνει πολυ γρηγορα και δεν υπαρχει προβλημα στο να χαλασει την συσκευη.
και το οινοπνευμα ειναι λαθος? αν θες να κανεις κατι τετοιο τοτε ισοπροπυλική αλκοόλη ειναι καταλληλη.
Δημοσίευση 10/03/2012 - 14:48
και το οινοπνευμα ειναι λαθος? αν θες να κανεις κατι τετοιο τοτε ισοπροπυλική αλκοόλη ειναι καταλληλη.
Ειναι οπως ακριβως το εγραψα τεσταρισμενο και δουλευει 100% : ΚΑΘΑΡΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ και δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.
Δεν ειπαμε να το πλημμυρίσετε κιολας.....
Οποιος το εχει δοκιμασει ΞΕΡΕΙ.
Οποιος οχι ..... δεν μπορει να πει οτι ειναι λαθος...
Δημοσίευση 10/03/2012 - 15:01
έτσι ακριβώς εφτιαξα και εγω το δικό μου φίλε μου!!!βεβαια δεν μπορώ να πω ότι είναι σα καινούργιο.σε μένα τουλάχιστο.αλλα κατα 90% έφτιαξε παιδιά!οπως και σε φίλο που το είπα.δε χάνει να δοκιμάσει.τωρα αν έχει τρελο θέμα ας το αλλάξει το παιδι.αυτα απο μένα.Ειναι οπως ακριβως το εγραψα τεσταρισμενο και δουλευει 100% : ΚΑΘΑΡΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ και δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.
Δεν ειπαμε να το πλημμυρίσετε κιολας.....
Οποιος το εχει δοκιμασει ΞΕΡΕΙ.
Οποιος οχι ..... δεν μπορει να πει οτι ειναι λαθος...
Sent from my iPhone4 using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: sirgeorge, 10/03/2012 - 15:05
Δημοσίευση 10/03/2012 - 15:04
έτσι ακριβώς εφτιαξα και εγω το δικό μου φίλε μου!!!βεβαια δεν μπορώ να πω ότι είναι σα καινούργιο.σε μένα τουλάχιστο.αλλα κατα 90% έφτιαξε παιδιά!οπως και σε φίλο που το είπα.δε χάνει να δοκιμάσει.τωρα αν έχεις τρελο θέμα ας το αλλάξει το παιδι.αυτα απο μένα.
Sent from my iPhone4 using Tapatalk
Σε ευχαριστώ που επιβεβαιώνεις οσα έγραψα
Δημοσίευση 10/03/2012 - 15:07
Σε ευχαριστώ που επιβεβαιώνεις οσα έγραψα
βρε δεν αμφιβαλω απλα η ισοπροπυλική αλκοόλη ειναι ακομη ποιο καθαρη απο το οινοπνευμα το καθαρο.
Δημοσίευση 10/03/2012 - 15:09
βρε δεν αμφιβαλω απλα η ισοπροπυλική αλκοόλη ειναι ακομη ποιο καθαρη απο το οινοπνευμα το καθαρο.
Οκ για να το λες κατι θα ξερεις.
Απλα το καθαρο οινοπνευμα υπαρχει σε καθε σπιτι.
Και απο την στιγμη που δεν κανει κανενα μα κανενα προβλημα στο τηλεφωνο τοτε ειναι Οκ
Δημοσίευση 10/03/2012 - 17:26
Τελευταία επεξεργασία από: KonstantinosFotos, 10/03/2012 - 17:31
Δημοσίευση 10/03/2012 - 17:42
Δημοσίευση 10/03/2012 - 17:53
Επειδή και μένα μου παρουσίασε πρόβλημα τώρα και ψάνχω να το κάνω κάπο...Τώραπ ου έψανχα το βρήκα σε ένα site ελληνικό 100 Ε !!!!!!! Αν είναι δυνατόν!!
Καθαρο Οινοπνευματακι και θα εισαι κομπλε
Δημοσίευση 10/03/2012 - 18:36
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες