Πρόβλημα με Home Button iphone4
Ad
Δημοσίευση 10/03/2012 - 18:45
Δημοσίευση 10/03/2012 - 18:47
Δημοσίευση 10/03/2012 - 18:52
Επειδή και μένα μου παρουσίασε πρόβλημα τώρα και ψάνχω να το κάνω κάπο...Τώραπ ου έψανχα το βρήκα σε ένα site ελληνικό 100 Ε !!!!!!! Αν είναι δυνατόν!!
Δεν ειναι αυτο αισχροκερδια; Ε, αφου τους τα δινουν... Παντως, τα παιδια του φορουμ δε νπμιζω να εχουν τετοιες τιμες...
Πολυ καλο το κολπο του φιλου!
Δημοσίευση 10/03/2012 - 19:59
Έχω εντυπωσιαστεί. Μετα απο πολυ καιρο μου φαίνεται και συμπεριφέρεται όπως παλιά. Μπράβο. Δοκιμάστε άφοβα.
Δεν σου φαίνεται.
Ειναι πλεον σαν καινουργιο
Με γεια το νεο κουμπι και το σημαντικότερο : ΤΣΑΜΠΑ
Τελευταία επεξεργασία από: gore, 10/03/2012 - 20:01
Δημοσίευση 10/03/2012 - 20:12
Να είσαι καλα. Απο εκείνη την ώρα όλο το home button πατάω. Το έχω κατα χαρεί. Σαν παιδάκι. ΧΑ ΧΑ ΧΑ. Και πάντα χωρίς ούτε ενα σφάλμαΔεν σου φαίνεται.
Ειναι πλεον σαν καινουργιο
Με γεια το νεο κουμπι και το σημαντικότερο : ΤΣΑΜΠΑ
Δημοσίευση 10/03/2012 - 20:14
Να είσαι καλα. Απο εκείνη την ώρα όλο το home button πατάω. Το έχω κατα χαρεί. Σαν παιδάκι. ΧΑ ΧΑ ΧΑ. Και πάντα χωρίς ούτε ενα σφάλμα
Και εσυ να εισαι καλα
Εμενα το δικο μου μου ειχε σπασει τα νευρα.
Ωσπου ανακαλυψα το κολπο με το οινοπνευμα.
Απο τοτε ( 3 μηνες και βαλε ) δουλευει αψογα .
Τετοιες μερες ειναι δύσκολο να δινουμε λεφτα για κατι που μπορουμε να φτιάξουμε μονοι μας τοσο ευκολα.
Δημοσίευση 10/03/2012 - 21:29
Αν και το φοβάμαι λίγο αν συνεχίσει να το κάνει έντονα θα το δοκιμάσω....!!Καθαρο Οινοπνευματακι και θα εισαι κομπλε
Τώρα παρατήρησα οτι αν πατήσω το home λίγο πιο δεξιά ή αριστερά και όχι στο κέντρο πιάνει σχεδόν πάντα...όπως και να έχει ευχαριστούμε για το tip!!
Δημοσίευση 10/03/2012 - 21:31
Μην φοβάσαι προχώρα άφοβα. Θα πάθεις πλάκα με την διάφορα. Σαν καινούργιο. Το έκανα νωρίτερα και απλα εγινε καινούργιο.Αν και το φοβάμαι λίγο αν συνεχίσει να το κάνει έντονα θα το δοκιμάσω....!!
Τώρα παρατήρησα οτι αν πατήσω το home λίγο πιο δεξιά ή αριστερά και όχι στο κέντρο πιάνει σχεδόν πάντα...όπως και να έχει ευχαριστούμε για το tip!!
Δημοσίευση 10/03/2012 - 21:32
Αν και το φοβάμαι λίγο αν συνεχίσει να το κάνει έντονα θα το δοκιμάσω....!!
Μην το φοβασε καθολου.
Απλα κανε οτι εγραψα ακριβως.
Το οινοπνευμα θα στεγνωσει πολυ γρηγορα.
Δεν παθαινει τιποτα το τηλεφωνο.
Στο εγγυώμαι.
Δημοσίευση 10/03/2012 - 21:35
ακολουθάς τον οδηγο απο το ifixit, το ανοίγεις και το φτιάχνεις. 2 φορές το έχω φτιάξει στα 2 χρόνια που το έχω.Και εσυ να εισαι καλα
Εμενα το δικο μου μου ειχε σπασει τα νευρα.
Ωσπου ανακαλυψα το κολπο με το οινοπνευμα.
Απο τοτε ( 3 μηνες και βαλε ) δουλευει αψογα .
Τετοιες μερες ειναι δύσκολο να δινουμε λεφτα για κατι που μπορουμε να φτιάξουμε μονοι μας τοσο ευκολα.
Δημοσίευση 10/03/2012 - 21:36
ακολουθάς τον οδηγο απο το ifixit, το ανοίγεις και το φτιάχνεις. 2 φορές το έχω φτιάξει στα 2 χρόνια που το έχω.
Μα δεν χρειαζεται να ανοιξεις τιποτα.
Δες στην προηγουμενη σελιδα πως φτιαχνεται χωρις κοπο και χρημα
Δημοσίευση 10/03/2012 - 21:41
Δημοσίευση 10/03/2012 - 21:42
Καλα αυτο ειναι πολυ δύσκολο. Φαντάσου να σου πέσει κάτω καμία μικρή βίδα και να μην την βρεις. Η αν καταφέρεις και το λύσεις στο τέλος να σου περισσέψει καμία. Δεν θα το επιχειρούσα ποτέ. Πρέπει να είσαι μάστορας για να το κανείς αυτο.ακολουθάς τον οδηγο απο το ifixit, το ανοίγεις και το φτιάχνεις. 2 φορές το έχω φτιάξει στα 2 χρόνια που το έχω.
Δημοσίευση 10/03/2012 - 21:44
χαχαχα! γερμανος ποιοτητα στην εξυπηρετηση!Δοκίμασα με το οινόπνευμα. Σε πέντε λεπτά ανοίγω και ενημερώνω. Πάντως έτυχε να ρωτήσω σε ενα κατάστημα Γερμανός για αλλαγή και μου είπε ότι το κόστος ειναι περίπου η μισή αξία του τηλεφώνου. Έπαθα πλάκα. ΑΣΕ που ήθελα να αγοράσω ενα smart cover για το iPad και δυο κοπέλες που ήταν εκει δεν είχαν ιδέα τι είναι αυτο.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες