χαχαχα! Σωστοοοοος... αυτο ειναι θεμα να συζητας για χρονια...Να το λήγουμε αυτό. Πάμε στο άλλο τοπικ Jailbreak vs non-jailbreak.
Πρόβλημα με Home Button iphone4
Δημοσίευση 14/03/2012 - 02:43
Ad
Δημοσίευση 14/03/2012 - 04:08
οχι κινητο πελατη δεν θα πετουσα σε απιονισμενο καθως το αγορασμενο απιονισμενο δεν ειμαι σιγουρος για το ποσο σωστα εγινε η τοποθετηση του σε μπουκαλια και τι επεξεργασια του εχει γινει.παντως στη μητρικη απο το pc μου εχει πεσει απιονισμενο καθαρο απο εργαστηριο και δεν επαθε τιποτα απολυτος και ετυχε να χυθει και πανω στο τροφοδοτικο μου και παλι δεν επαθε τιποτα.Εσύ θα βουτούσες τηλέφωνο πελάτη σε απιονισμένο νερό;
Ας μας πουν οι τεχνικοί από την εμπειρία τους ποιές είναι οι αιτίες που μπορεί να χαλάσει ή να μη λειτουργεί σωστά το home button και πως το επιδιορθώνουν αν δεν χρειάζεται αλλαγή. Δηλαδή το καθαρίζουν εξωτερικά χωρίς να το λύσουν; Και πόσο χρεώνουν σε μία τέτοια περίπτωση, δηλαδή το απλό καθάρισμα.
οσο γιαυτο που ειπε ενας φιλος οτι δεν ειναι με απιονισμενο αλλα με oil κ baby oil ναι ξερω οτι γινεται και ετσι αλλα και με απιονισμενο το ιδιο ισχυει μονο που θελει προσοχη να μην εχει σκονες και ξενα σωματα και γινει βραχυκυκλωμα.για ενα μικρο χρονικο διαστημα θα δουλευει το pc.δεν βρισκω το βιντεακι τωρα μολις το βρω θα το ανεβασω.
προφανος nikman απο τεχνικο δεν θα μαθεις σχεδον ποτε την αληθεια επειδη πολυ σπανιο να σου πει καποιος την απολυτη αληθεια αν θα σου κανει καθαρισμα καποιος ή αν στο αλλαξει ειδικα απο μαγαζια πολυ δυσκολα θα καταλαβεις τι εχει κανει στο τηλεφωνο σου.αλλα δεν νομιζω να καθοντε πολλοι απο τους τεχνικους να τα καθαριζουν ή να παλευουν να τα επιδιορθωσουν οι περισσοτεροι πανε σε αλλαγη κουμπιου πουλανε το ανταλλακτικο πουλανε και την αλλαγη και πληρωνεις.με τον τροπο που ειπε ο φιλος τρεναρεις τον χρονο που θα το πας σε τεχνικο και που μπορει να σου πει στο αλλαξα χωρις να στο αλλαξει.
Δημοσίευση 14/03/2012 - 09:47
Εννοείς τον τρόπο με το οινόπνευμα;με τον τροπο που ειπε ο φιλος τρεναρεις τον χρονο που θα το πας σε τεχνικο και που μπορει να σου πει στο αλλαξα χωρις να στο αλλαξει.
Άρα δεν είναι μόνιμη λύση όπως επιχειρήθηκε να φανεί εδώ από κάποιους.
Προσωπικά δε θεωρώ ανούσια καμιά από τις συζητήσεις που γίνονται σε αυτό το φόρουμ γιατί ακόμα κι αν ξεφύγουν λίγο πάντα θα προσφέρουν χρήσιμες πληροφορίες.
Για παράδειγμα σε αυτό το θέμα που το ξεκίνησε κάποιος που είχε πρόβλημα με το home bottun και πιθανόν να το έχει επισκευάσει ήδη μάθαμε, εγώ και πολλοί ανίδεοι σαν κι εμένα που διάβασαν το θέμα, ότι το συγκεκριμένο κουμπί μαζεύει πολύ εύκολα βρομιά που το κάνει δυσλειτουργικό και μπορεί να το αχρηστεύσει και τελείως.
Συνήθως η επιδιόρθωση του γίνεται με αντικατάσταση του κουμπιού και το κόστος κυμαίνεται από 40 έως 100 ευρώ.
Η εγγύηση δεν καλύπτει την επιδιόρθωση παρά μόνο αν δεχτείς να πάρεις ανακατασκευασμένο πράγμα που θα συμφωνήσω ότι δεν είναι ότι καλύτερο αν το τηλέφωνο σου δεν έχει άλλα προβλήματα και είναι ολίγων μηνών.
Αν η αιτία της δυσλειτουργίας είναι μόνο η σκόνη κάποιοι έχουν δει προσωρινά αποτέλεσματα με οινόπνευμα και με κάποια άλλα κατάλληλα υγρά.
Αυτά!
Δημοσίευση 14/03/2012 - 09:52
Δημοσίευση 14/03/2012 - 09:58
https//discussions.apple.com/thread/1969583?start=0&tstart=0
Δημοσίευση 14/03/2012 - 10:00
Δικό μου λαθος
Δημοσίευση 14/03/2012 - 10:05
Αν εσυ θελεις να δωσεις 100 ευρω για 1 κουμπι που το αγοραζεις 5 ευρω δωστα!!!εγω το κινητο το φτιαχνω μονος μου οπως κανω με ολα μου τα κινητα....Εννοείς τον τρόπο με το οινόπνευμα;
Άρα δεν είναι μόνιμη λύση όπως επιχειρήθηκε να φανεί εδώ από κάποιους.
Προσωπικά δε θεωρώ ανούσια καμιά από τις συζητήσεις που γίνονται σε αυτό το φόρουμ γιατί ακόμα κι αν ξεφύγουν λίγο πάντα θα προσφέρουν χρήσιμες πληροφορίες.
Για παράδειγμα σε αυτό το θέμα που το ξεκίνησε κάποιος που είχε πρόβλημα με το home bottun και πιθανόν να το έχει επισκευάσει ήδη μάθαμε, εγώ και πολλοί ανίδεοι σαν κι εμένα που διάβασαν το θέμα, ότι το συγκεκριμένο κουμπί μαζεύει πολύ εύκολα βρομιά που το κάνει δυσλειτουργικό και μπορεί να το αχρηστεύσει και τελείως.
Συνήθως η επιδιόρθωση του γίνεται με αντικατάσταση του κουμπιού και το κόστος κυμαίνεται από 40 έως 100 ευρώ.
Η εγγύηση δεν καλύπτει την επιδιόρθωση παρά μόνο αν δεχτείς να πάρεις ανακατασκευασμένο πράγμα που θα συμφωνήσω ότι δεν είναι ότι καλύτερο αν το τηλέφωνο σου δεν έχει άλλα προβλήματα και είναι ολίγων μηνών.
Αν η αιτία της δυσλειτουργίας είναι μόνο η σκόνη κάποιοι έχουν δει προσωρινά αποτέλεσματα με οινόπνευμα και με κάποια άλλα κατάλληλα υγρά.
Αυτά!
Δημοσίευση 14/03/2012 - 11:34
Μαγκιά σου και μπράβο σου αφού μπορείς...Αν εσυ θελεις να δωσεις 100 ευρω για 1 κουμπι που το αγοραζεις 5 ευρω δωστα!!!εγω το κινητο το φτιαχνω μονος μου οπως κανω με ολα μου τα κινητα....
Αλλά κι εγώ δεν θα δώσω 100 ευρώ αλλά μέχρι 50 ευρώ με εγγύηση είναι λογική τιμή για μένα.
Δημοσίευση 14/03/2012 - 14:37
Η μόνη ανησυχία που θα είχα με τον καθαρισμό χωρίς λύσιμο, θα ήταν ότι το κινητό συνεχίζει και βρίσκεται υπό τάση. Με μια απλή αποσύνδεση της μπαταρίας (3 βίδες είναι στο 4 - 2 για το καπάκι και μια για την μπαταρία) ησυχάζει κάποιος και από αυτό.
Δημοσίευση 14/03/2012 - 17:47
Φυσικά και δεν με πείραξαν τα πειράματα του παιδιού στο ταλαιπωρημένο iPhone του. Δηλαδή ποιά ήταν η λύση που βρήκε; Το οινόπνευμα στο δάκτυλο ή το ότι με το επαναλαμβανόμενο πάτημα του κουμπιού βγήκε λίγη από την πολύ βρώμα που είχε μέσα το iPhone. Δε θα σχολιάσω την "ειλικρίνεια " του που οι 3 αρχικοί μήνες από το "σέρβις" έγιναν 4 στη πορεία.
Νομίζω ότι λέμε σε ένα φόρουμ μπορεί να διαβαστεί από όλους αλλά και να σχολιαστεί θετικά ή αρνητικά από όλους δε συμφωνείς;
Φιλικά
Δεν με πειραξε τιποτα απο οσα ειπες.
Μονο ενα και δεν στο συγχωρώ : ειπες οτι δεν ειμαι ειλικρινής.
Δεν σου κραταω κακια , απλα δεν στο συγχωρω...
Ελπιζω να μπορεις να καταλαβεις την διαφορα.
Δημοσίευση 14/03/2012 - 18:25
Δεν πειράζει. Άστον να δει τι παγκόσμια μέρα είναι σήμερα και αν είναι τυχερός και ζήσει αυτά που γιορτάζουμε, ίσως να χαλαρώσει λίγο.Δεν με πειραξε τιποτα απο οσα ειπες.
Μονο ενα και δεν στο συγχωρώ : ειπες οτι δεν ειμαι ειλικρινής.
Δεν σου κραταω κακια , απλα δεν στο συγχωρω...
Ελπιζω να μπορεις να καταλαβεις την διαφορα.
By the way, thanks for the tip φίλε, είναι εντυπωσιακό. Το δοκίμασα και έχω μείνει έκπληκτος
Δημοσίευση 14/03/2012 - 19:11
Δεν πειράζει. Άστον να δει τι παγκόσμια μέρα είναι σήμερα και αν είναι τυχερός και ζήσει αυτά που γιορτάζουμε, ίσως να χαλαρώσει λίγο.
By the way, thanks for the tip φίλε, είναι εντυπωσιακό. Το δοκίμασα και έχω μείνει έκπληκτος
Λοιπον σημερα παιδια ειναι 3πλη γιορτη:
1. Η γιορτη του Αντρα! (τι μονο οι γυναικες θα γιορταζουν )
2. Η γιορτη της κρεατοφαγιας...
3. Η γιορτη της π_π@ς... (τα 2 με το 3 συνδιαζονται...)
Παντως το θεμα τραβηξε πολυ! Εχει ενας φιλος καποιο προβλημα (το οποιο παρεπιμπτωντος ειχε λυθει απο τεχνικο). Βρηκε λυση μεσω του φορουμ, και αυτο ειναι το πιο σημαντικο για εμενα... Μετα, ενας φιλος προτεινει μια ανεξοδη, σχετικα, λυση, την εφαρμοζουν αρκετοι και δουλευει... Για ενα, δυο, τρεις μηνες ή οσο παει... Γλυτωνουν ΟΣΟΙ την προτιμουν λεφτα... Και τοτε ο φιλος (ο 2ος) κανει μια επιθεση , για εμενα, χωρις λογο, γιατι προτεινει αυτη τη λυση, δηλαδη το να φτιαξεις μονος σου. Μα ο 1ος φιλος μιλαει σε ενηλικες, που ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ αν θα κανουν αυτο που προτεινει, λανβανοντας την ευθηνη των πραξεων τους... Απο εκει και περα, οι κρισεις και τα συμπερασματα ειναι ευκολα νομιζω για τον καθενα, συνυπολογιζοντας και τον παραγοντα χρηματα στην μεγαλυτερη οικονομικη κριση που εχουμε ζησει,οι περισσοτεροι(και εως τωρα). Καλο θα ηταν το θεμα η να κλειδωθει(καλυτερα), η να διαγραφουν αυτα τα σχολια...
Ευχαριστουμε τον φιλο(και καποιον αλλο που το ειχε πει παλαιοτερα) για τη συμβουλη!
Προσωπικη μου αποψη, και παντα φιλικα!!!
Τελευταία επεξεργασία από: aquadigio, 14/03/2012 - 19:13
Δημοσίευση 15/03/2012 - 20:42
Δημοσίευση 16/03/2012 - 19:27
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες