Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 3 ψήφοι

Πρόβλημα με Home Button iphone4

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
222 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#121   theo83

theo83

iPH Enthousiast

• 568 μηνύματα

Δημοσίευση 19/03/2012 - 15:05

Σ'εμενα παντως παιδια το κολπο με το οινοπνευμα δεν δουλεψε,οποτε και απευθυνθηκα στον Theo83 για αλλαγη του Home button.Ο φιλος τεχνικος,παντα ευγενεστατος,εκανε την αλλαγη γρηγορα(σε μολις μιαμιση ωρα),φθηνα και προπαντος καλα.Ευχαριστω Theo83.Τον συστηνω ανεπιφυλακτα.

Thanks για τα καλά λόγια :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#122   smoothjimmy27

smoothjimmy27

iPH Addict

• 803 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:smoothjimmy27

Δημοσίευση 19/03/2012 - 15:08

Σ'εμενα παντως παιδια το κολπο με το οινοπνευμα δεν δουλεψε,οποτε και απευθυνθηκα στον Theo83 για αλλαγη του Home button.Ο φιλος τεχνικος,παντα ευγενεστατος,εκανε την αλλαγη γρηγορα(σε μολις μιαμιση ωρα),φθηνα και προπαντος καλα.Ευχαριστω Theo83.Τον συστηνω ανεπιφυλακτα.

θα ηθελα να πρσθεσω και εγω οτι ο Theo83 κανει πολυ καλη δουλεια!! αλλαξε digitiser σε 3gs φιλου και ηταν αψογο!!! πολυ καλη δουλεια, γρηγορη και πολυ καλη τιμη!! Τον συνηστω και εγω ανεπιφυλακτα!!

Τελευταία επεξεργασία από: smoothjimmy27, 19/03/2012 - 15:08

#123   xasomeris

xasomeris

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 31/03/2012 - 13:29

Καλησπέρα και από μένα... Πάνω που έτοιμος να απευθυνθώ σε κάποιο τεχνικό για να αλλάξω το home button μιας και όχι μόνο δεν ανταποκρινόταν αλλά κολούσε και όλο το κινητό, διάβασα την λύση του gore!
Δοκίμασα χθες βράδυ και προς το παρόν το πρόβλημα λύθηκε!!!!!!!
Μακάρι να κρατήσει!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον gore και από μενα...

#124   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 01/04/2012 - 14:18

Καλησπέρα και από μένα... Πάνω που έτοιμος να απευθυνθώ σε κάποιο τεχνικό για να αλλάξω το home button μιας και όχι μόνο δεν ανταποκρινόταν αλλά κολούσε και όλο το κινητό, διάβασα την λύση του gore!
Δοκίμασα χθες βράδυ και προς το παρόν το πρόβλημα λύθηκε!!!!!!!
Μακάρι να κρατήσει!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον gore και από μενα...

Παρακαλω φιλε , να εισαι καλα.
Εμενα με μια εφαρμογη μετα απο τοσους μηνες μια χαρα δουλευει.
Ευχομαι το ιδιο και για το δικο σου :)

#125   xasomeris

xasomeris

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2012 - 22:37

Μακάρι! Σήμερα το έκανα και στο κινητο μιας φίλης μου που είχε το ίδιο πρόβλημα και ήταν ακόμα πιο έντονο απο το δικο μου με θεαματικά αποτελέσματα...και πάλι!!!

#126   panosss23

panosss23

iPH Enthousiast

• 498 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 01/04/2012 - 22:39

αν εχει καποιος προβλημα με το home button να μου στειλει πμ να του πω τι να κανει, χωρις εξοδα χωρις τπτ.

#127   boogieman

boogieman

iPH Enthousiast

• 389 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2012 - 23:36

Μυστικό είναι; Πες το εδώ να το μάθουν όλοι.

#128   Dante897

Dante897

iPH Enthousiast

• 386 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 02/04/2012 - 00:13

Παιδιά έχω φωτιστικό 93 βαθμών κάνει; Στο video ο τύπος χρησιμοποιεί rubbing alcohol 70 βαθμών και είναι οκ, το καθαρό είναι 95;

#129   Vgkantis

Vgkantis

iPH Member

• 334 μηνύματα
  • Twitter:@Vgkantis
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 02/04/2012 - 00:21

Παιδιά έχω φωτιστικό 93 βαθμών κάνει; Στο video ο τύπος χρησιμοποιεί rubbing alcohol 70 βαθμών και είναι οκ, το καθαρό είναι 95;

Γενικότερα να χρησιμοποιείς καθαρό γιατί τα φωτιστικά έχουν και άλλες ουσίες (γι'αυτό έχουν και άλλο χρώμα) και μπορεί να αφήσει κατάλοιπα.. Το καθαρό δεν θα αφήσει.

#130   panosss23

panosss23

iPH Enthousiast

• 498 μηνύματα

Δημοσίευση 02/04/2012 - 01:45

Μυστικό είναι; Πες το εδώ να το μάθουν όλοι.

φυσικά κ οχι απλα,οποίος ενδιαφέρεται πμ

#131   hulio

hulio

iPH Enthousiast

• 426 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 02/04/2012 - 01:48

πεστο εδω να το δουν ολοι αν δεν σε πειραζει B)

#132   panosss23

panosss23

iPH Enthousiast

• 498 μηνύματα

Δημοσίευση 02/04/2012 - 02:11

το πρόβλημα με το οινόπνευμα δεν λύνεται,μπορει να δειτε εκεινη τι στιγμη μια διαφορα απόκρισης 80% στο πάτημα μετα την επόμενη μερα θα γίνει οπως κ πριν.
η λύση ειναι ΣΠΡΕΥ καθαρισμο ΕΠΑΦΩΝ αυτο που εχουν η ηλεκτρονική η τεχνικοί των pc που καθαρίζουν πλακετες motherboard κτλ,ειναι 100% ασφαλες.δεν βραχυκυκλώνει ειναι αντισκοριακο κ αλλες χιλιες δυο δουλειες,ειναι σε μορφη αφρου,μπορει να βαλεις σε ενα μικρο καπακι να παρει την μορφη υγρου αφου φύγει ο αφρος δλδ ,ύστερα με μια πατονετα πάνω απο το κουμπάκι κ μετα το πατας συνεχεία να περασει μεσα συνεχεία βάζεις ξανα ξανα,τα αποτελέσματα φαίνονται άμεσα.για οποιαδήποτε πληροφορία μπορώ να βοηθήσω.

#133   Dante897

Dante897

iPH Enthousiast

• 386 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 02/04/2012 - 20:43

Οκ το έκανα και εγώ με επιτυχία btw 200ml καθαρόν οινόπνευμα 8.25 ευρώ από Μασούτη... μια μεγάλη κούπα καφέ...

#134   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 03/04/2012 - 18:15

το πρόβλημα με το οινόπνευμα δεν λύνεται,μπορει να δειτε εκεινη τι στιγμη μια διαφορα απόκρισης 80% στο πάτημα μετα την επόμενη μερα θα γίνει οπως κ πριν.
η λύση ειναι ΣΠΡΕΥ καθαρισμο ΕΠΑΦΩΝ αυτο που εχουν η ηλεκτρονική η τεχνικοί των pc που καθαρίζουν πλακετες motherboard κτλ,ειναι 100% ασφαλες.δεν βραχυκυκλώνει ειναι αντισκοριακο κ αλλες χιλιες δυο δουλειες,ειναι σε μορφη αφρου,μπορει να βαλεις σε ενα μικρο καπακι να παρει την μορφη υγρου αφου φύγει ο αφρος δλδ ,ύστερα με μια πατονετα πάνω απο το κουμπάκι κ μετα το πατας συνεχεία να περασει μεσα συνεχεία βάζεις ξανα ξανα,τα αποτελέσματα φαίνονται άμεσα.για οποιαδήποτε πληροφορία μπορώ να βοηθήσω.

Μια χαρα λυνεται το προβλημα με το οινοπνευμα.
Τοσους μηνες με μια εφαρμογη και ακομα μου δουλευει σαν καινουργιο.
Οχι 80% αλλα 100% .

#135   Dimitris192

Dimitris192

iPH newbie

• 99 μηνύματα

Δημοσίευση 07/04/2012 - 09:57

Έλυσα και εγώ το πρόβλημα με το οινόπνευμα...Πόσο θα κρατήσει δεν ξέρω αλλά τα παιδιά πιο πριν λένε ότι δεν έχουν πλεον πρόβλημα. Εκτός των άλλων, η χαρά του να λύνεις επιτοπου και μόνος σου το πρόβλημα που έχεις δεν συγκρίνετε με το να πας σε άλλον. Thnx gore!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11

0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες