Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Apple Blocks Jailbreak in New iPhone 3GS Units!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
246 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   giorgossalonica

giorgossalonica

iPH newbie

• 31 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 23/01/2010 - 20:39

κ σου ξαναλεω πως δεν χρειαζεται να κανεις restore... αγνοεις το μηνυμα που σου βγαζει το itunes κ τρεχεις το blackra1n κ θα σ ανοιξει κανονικα χωρις να εχεις χασει κατι..

Α έτσι αλλάζει το πράγμα...Συγνώμη παρανόησα.Ως τώρα 2 φορές μου έκανε επανεκκίνηση(μία από μπαταρία και μία από επανεκκίνηση εφαρμογής που το απαιτούσε) και ακολούθησα την τυπική διαδικασία.Συνεδεσα τη συσκευή μ τον υπολογιστή, έτρεξα το itunes και κατόπιν jailbreak.Περιττό να πω βεβαίως πως τα είχα χάσει όλα και φτού κι απ'την αρχή! Μ'αυτό που μου λες τώρα μου απαλύνεις τον πόνο.

Ευχαριστώ.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 23/01/2010 - 20:41

Στις δικές μας τις γυναίκες (iphonehellas), βρηκες να γκρινιαξεις φίλε μας; ..
Και στο κάτω κάτω δεν σε υποχρεώνει κανείς να κανείς jailbreak υπάρχουν τόσες εφαρμογές στο AppStore που μπορείς να κανείς τα σχεδόν τα πάντα...

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 23/01/2010 - 20:42

#138   giorgossalonica

giorgossalonica

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 23/01/2010 - 20:42

Να υποθέσω(γιατί με συμφέρει... :lol:) ότι δεν χρειάζεται ούτε επανεγκατάσταση και ρυθμίσεις installus και Cydia? Θα χοροπηδήσω από τη χαρά μου και θα κατεβάσω κανα πολύφωτο!

#139   minakiii

minakiii

iPH Addict

• 814 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 23/01/2010 - 20:42

Α έτσι αλλάζει το πράγμα...Συγνώμη παρανόησα.Ως τώρα 2 φορές μου έκανε επανεκκίνηση(μία από μπαταρία και μία από επανεκκίνηση εφαρμογής που το απαιτούσε) και ακολούθησα την τυπική διαδικασία.Συνεδεσα τη συσκευή μ τον υπολογιστή, έτρεξα το itunes και κατόπιν jailbreak.Περιττό να πω βεβαίως πως τα είχα χάσει όλα και φτού κι απ'την αρχή! Μ'αυτό που μου λες τώρα μου απαλύνεις τον πόνο.

Ευχαριστώ.

οκ σε συγχωρω... :lol: :lol: ... οτι αλλο θες ρωτα πριν παρανοησεις...

#140   minakiii

minakiii

iPH Addict

• 814 μηνύματα

Δημοσίευση 23/01/2010 - 20:44

Να υποθέσω(γιατί με συμφέρει... :lol:) ότι δεν χρειάζεται ούτε επανεγκατάσταση και ρυθμίσεις installus και Cydia? Θα χοροπηδήσω από τη χαρά μου και θα κατεβάσω κανα πολύφωτο!

αντε κατεβασε κ κανα πολυφωτο γτ δεν χρειαζεται ουτε επανεγκατασταση...

#141   giorgossalonica

giorgossalonica

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 23/01/2010 - 20:45

Στις δικές μας τις γυναίκες (iphonehellas), βρηκες να γκρινιαξεις φίλε μας; ..
Και στο κάτω κάτω δεν σε υποχρεώνει κανείς να κανείς jailbreak υπάρχουν τόσες εφαρμογές στο AppStore που μπορείς να κανείς τα σχεδόν τα πάντα...

Ναι αλλά όπως ξέρει απείρως καλύτερα από μένα καθότι εγώ newbie, το iphone και ipod βασίζει κατά τεράστιο ποσοστό την εμπορικότητα και την επιτυχία του παγκοσμίως στο τιμημένο jailbreak...Εγώ αυτό κατάλαβα μία εβδομάδα που ασχολούμαι και το έκανα φύλλο και φτερό.

#142   giorgossalonica

giorgossalonica

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 23/01/2010 - 20:47

αντε κατεβασε κ κανα πολυφωτο γτ δεν χρειαζεται ουτε επανεγκατασταση...

Τι πολύφωτο, θα κατεβάσω τον πολυέλαιο του Αη-Δημήτρη!

#143   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 23/01/2010 - 20:48

Στην παγκόσμια αγορά οι συσκευές που jailbroken δεν ξεπερνούν το 12% , άρα δεν στηρίζεται εκεί η επιτυχία , δεν προσπαθώ να σε αποτρεψω , συζήτηση κάνουμε..

#144   minakiii

minakiii

iPH Addict

• 814 μηνύματα

Δημοσίευση 23/01/2010 - 20:50

Στην παγκόσμια αγορά οι συσκευές που jailbroken δεν ξεπερνούν το 12% , άρα δεν στηρίζεται εκεί η επιτυχία , δεν προσπαθώ να σε αποτρεψω , συζήτηση κάνουμε..

στην Ελλάδα παντως μαλλον εκει στηριζεται η επιτυχια...χαχαχα :lol:

#145   giorgossalonica

giorgossalonica

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 23/01/2010 - 20:52

Δεν έχω λόγους να το αμφισβητήσω αλλά νομίζω κανείς νοήμων άνθρωπος που ψιλοσκαμπάζει με την τεχνολογία δεν του αρέσει να ταυτίζεται με τη μάζα(στην οποία συγκαταλέγονται παιδάκια, παντελώς ανίδεοι και ολιγαρκείς σε κάθε επίπεδο)τη στιγμή που γνωρίζει ότι δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τη συσκευή που αγόρασε με αίμα ενώ θα ήθελε και θα μπορούσε υπό διαφορετικές συνθήκες....Συνυπολόγισε το γεγονός ότι το έκανα jailbreak 2 φορές έως τώρα και δυστυχώς για μένα, έχω εμπειρία και αντιλαμβάνομαι τη διαφορά με μία jailbroken συσκευή.

Τελευταία επεξεργασία από: giorgossalonica, 23/01/2010 - 20:54

#146   giorgossalonica

giorgossalonica

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 23/01/2010 - 20:53

στην Ελλάδα παντως μαλλον εκει στηριζεται η επιτυχια...χαχαχα :lol:

Ε αφού είμαστε γνωστοί τσίπηδες, πως να το κάνουμε!

#147   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 23/01/2010 - 20:53

Αν και δεν γνωρίζω κάποια συγκεκριμένη έρευνα για την Ελλάδα δεν πιστεύω πως ξεπερνάνε το 20%.. χωρίς να βάζω το χέρι μου στην φωτιά .

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 23/01/2010 - 20:54

#148   tesalat

tesalat

iPH Enthousiast

• 443 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 24/01/2010 - 00:12

Δεν γράφω για να πείσω κανενα, απλα θα πω την αποψη μου σχετικα με JB η ΟΧΙ JB.
Και τα δυο iphone που πέρασαν απο τα χέρια μου εγιναν Jailbrak αμεσως με το που βγηκαν απο το κουτι τους.
Από τότε πέρασε καιρός, απέκτησα εμπειρίες, δεν ημουν και ασχετος καθως πριν ειχα διαφορα HTC.
To iphone μ' εκανε να εκτιμήσω τα mac και στην πορεία βρέθηκα μ' ενα MacBook Pro και καθόλου windows :P

Σ' όλο αυτό το διάστημα αγόρασα όλες τις σοβαρές και χρησιμες εφαρμογές της Cydia αλλα και τις λίγες αξιόλογες από το app store.
Γιατί τις αγόρασα? Θα σας πω αμέσως.

Πρώτον είναι πάμφθηνες σε σημείο που οταν πραγματικά αξίζει μια εφαρμογή, το λιγότερο που μπορεις να κάνεις για να επιβραβευσεις μια προσπάθεια και να δωσεις κινητρο στους developers για νεες εφαρμογές, είναι να πληρώσεις 2-3 ευρω που συνηθως απαιτούνται.
Καποιος φίλος πριν ανεφερε «γιατι να πληρώνουμε στο iTunes».
Φίλε μου, αν ψάξεις λίγο θα δεις οτι οι εφαρμογές που υπάρχουν για τα windows mobiles, είναι οι ιδιες κι ιδιες τα τελευταια 5 χρόνια και όσες αξιζουν πωλούνται πανακριβα. Ακομα χειρότερα στα Symbians. θυμάμαι πριν κατι χρονια ηθελα να αγορασω το Quick office απο το ΝΟΚΙΑ Store και εκανε 45 ευρω

Αποτέλεσμα όλων αυτών ηταν κανεις να μην αγοράζει και ολοι καταφευγαμε στα διαφορα Warez μαγαζακια. Μοιραία αφου δεν πούλαγαν σταματησαν να βγαινουν αξιόλογες εφαρμογές.
Προσφατα τα αποτελεσματα ερευνας διεθνούς εταιρειας η οποια κανει στατιστικες πωλήσεων και πουλα τα αποτελεσματα στους ενδιαφερομενους, έδειξε ........ότι δεν πουλάνε σχεδόν τίποτα :P .
Μοναδικη εξαίρεση το apple store που ειχε την ιδεα για χαμηλες τιμες, κατάφερε να κάνει το αγοραστικό κοινό, να εκτιμισει και να δει την διαφορα του γνησιου απο το σπασμενο.
Θα μου πειτε μα εγω τις έχω απο το appoulous και δουλευουν μια χαρά. Ναι δεν λέω όχι.
Ομως καθε λιγο τρεχουμε να δουμε αν υπάρχει η τελευταια έκδοση κλπ κλπ. Συν του οτι καποιες εφαρμογές πλοήγησης παρουσιαζουν προβλήματα σε σχεση με την γνησια εκδοση τους.
Προσωπικά χρησιμοποιω το appoulous μονο για να μπορω να δοκιμασω τις εφαρμογές που μ ενδιαφερουν πριν τις αγοράσω. Ωριμαζοντας σαν χρηστης δεν γεμιζω πλεον την συσκευη μου με apps που δεν πρόκειται να χρησιμοποιησω ποτε.

Στις Cydia, υπάρχει πρόβλημα δεν εμπιστευομαι με τιποτα τις σπασμενες μονο γνησιες και αυστηρα τις δοκιμασμενες. Μακρια απο ανωνυμες beta.

Πάμε στο θεμα του Jailbreak.
Ολοι όσοι δουλευουμε για καιρό Jailbrocken συσκευες, παρατηρουμε καποια στιγμη μια την μπαταρια μας να πέφτει τρομερα γρηγορα, μια η συσκευη μας θελει καποια δευτερολεπτα να ανοίξει το tab των ρυθμίσεων, μια η διαθεσιμη μνημη μας πέφτει κατω απο τα 80ΜΒ κλπ.

Φυσικα για τιποτα απ' αυτα δεν ευθύνεται το jaibreak από μονο του.
Ομως με το που το ξεκλειδώνουμε, αρχιζουμε: να βαλω κι αυτό να βάλω κι εκείνο και καταλήγουμε μ' ενα σωρό πράγματα μέσα, που κάνουν το iPhone OS κουλουβαχατα. Οι δε Developers καθως δρουν ανεξέλεκτα, μπρος στο να βγάλουν κάτι καλό, δεν μετρουν τις παράπλευρες απώλειες ::)
Ολες αυτες οι εφαρμογουλες, tweaks κ.λ.π., αρχιζουν να βαραίνουν το σύστημα, πολλες μάλιστα τρεχουν στο παρασκηνιο και σιγα σιγα η συσκευη μας αρχιζει να γινεται πιο αργη συν του οτι η μπαταρια δυσκολευεται να βγαλει την μέρα με απλη smartphone χρηση.

Μοιραια καποια στιγμη, οι πιο ψαγμένοι αισθανονται οτι ήλθε η ώρα για «γενική καθαριότητα», δηλαδη restore like new, για να πετάξουμε τα άχρηστα με απόλυτη βεβαιότητα οτι δεν θα μείνουν πίσω σκουπίδια, καθως μονο με το remove δεν είμαστε σιγουροι.

Και ενω σ ενα μη Jailbrocken iphone το restore like new ειναι μια απλή υπόθεση αφου αν εχεις τακτοποιημενα τα contacts, calendars, mails, music, applications, bookmarks κλπ, συχρονιζονται με την μια και μενει μονο να περάσεις τις ρυθμίσεις, σε lailbrocken συσκευες πρέπει να περάσεις ξανα μια μια τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις τους.
Εκτός αυτού, σπάνια θα χρειαστει σε καθαρό iphone να κανεις restore. Αλλα κι αν χρειαστει καλύπτεσαι απο restore from backup.

Ολα αυτά μ΄ εκαναν τις τελευταιες μέρες να δοκιμασω την συσκευη χωρίς jailbreak. Αφορμη ηταν οτι επιασα στα χερια μου το iphone ενος φίλου που ηταν χωρίς και ανοιγοντας τις ίδιες εφαρμογές το δικό μου καθυστερούσε περισσότερο.
Ευκαιρία ήταν αφου εχοντως καλώς των πραγματων σε λίγες μέρες περιμενουμε το OS4 και συνεπώς καποια στιγμη θα επρεπε να γινει το restore like new.

Ξανα εστησα λοιπον την συσκευη μου χωρις JB και φροντισα να βρω καποιες εφαρμογές απο το apple store που εστω και πλαγίως θα αντικαθηστουσαν καποιες cydia απαραιτητες για μενα. (αποθηκευση συνημενων εγγραφων Office και pfd, download apo safari κλπ).

Αποφασια να το δουλεψω ετσι για καποιο διαστημα για να δω τι θα μου λείψει απο την καθημερινότητα μου. Σημειωτέον ότι χρησιμοποιω το iphone και επαγγελματικα.
Η χρηση που κανω εκτός απο mails, organizer ειναι πλοήγηση όταν ειναι απαραιτητο, σαν ipond στο αυτοκινητο συνδεδεμενο με aux με το στερεοφωνικό, browsing για γρηγορη ενημερωση των ειδησεων και των φορουμ που παρακολουθώ οταν δεν είμαι σε λαπτοπ, και σπανια κυριως όταν ταξιδευω, καμια ταινια και επιλεγμενα games.

Μεχρι στιγμης μου εχει λείψει το SBSettings, το lockinfo και το backgrounder. Χρησιμα ολα τους αλλα ειδικά τα δυο πρώτα συμετέχουν στην γρηγορη πτωση της μπαταρίας.

Τα οφέλη ως τώρα είναι κυρίως η μπαταρία που ενω πριν σε 8 ωρες αναμονη με τα notifications ενεργα, εχανα 13-15%, τώρα χάνω 3-4% και γενικα μπορω να βγαλω την μερα ανετα με πολυ σκληρη χρηση, οπως χθες για παραδειγμα που δεν ειχα λαπτοπ και εκανα τα παντα μεσω 3g συνδεσης με αρκετο browsing, απαντησεις σε μηνηματα στα φορουμ και πολλα άλλα. Γυρισα στις 10 το βραδυ και ήμουν στο 29%.
Με την συνηθισμενη μου χρηση περνάω πλεον 2 μερες ανετα.

Και βεβαια η αισθηση οτι εχω πιο γρηγορη συσκευη.

Οπως είπα και στην αρχη δεν προσπαθω να πείσω κανενα, αφου ακομα δεν εχω πεισει το εαυτό μου. Απλα βλεπω οτι και χωρις τις Cydia εφαρμογες κανω την δουλεια μου μια χαρά.
Βεβαιως συμφωνω με όλους οτι είναι απαραδαικτο απο την apple να μας στερει πραγματα που ειναι δεδομενα σε αλλες συσκευες και ελπίζω οτι τωρα που ο ανταγωνισμός εγινε πιο σκληρος θα αναγκαστουν να μας τα δώσουν.
Η συσκευη δεν εχει πρόβλημα, τα σηκώνει άνετα όλα αυτα. Απλα μας τα δινουν λιγα λιγα για να μας εχουν στην πριζα.

Θα μετρησει σοβαρα το τι θα κανει η apple στο θεμα αυτό, στην απόφαση μου για το αν θα αγοράσω το νεο iphone που θα βγει το καλοκαιρι η θα παραμεινω με το 3gs.
Τι να το κάνω ενα πιο εξελιγμενο hardware αν μου λειπουν βασικες software δυνατότητες. Επιτέλους θελω να πάψω να χρειαζεται να κάνω JB για να έχω τα αυτονόητα.

#149   Smaug

Smaug

iPH Contributor

• 1.771 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:smaug.gr

Δημοσίευση 24/01/2010 - 00:43

Επιτέλους θελω να πάψω να χρειαζεται να κάνω JB για να έχω τα αυτονόητα.

Όλο το post σου είναι ουσιαστικά η τελευταία γραμμή.

#150   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 24/01/2010 - 00:57

Δεν έχω λόγους να το αμφισβητήσω αλλά νομίζω κανείς νοήμων άνθρωπος που ψιλοσκαμπάζει με την τεχνολογία δεν του αρέσει να ταυτίζεται με τη μάζα(στην οποία συγκαταλέγονται παιδάκια, παντελώς ανίδεοι και ολιγαρκείς σε κάθε επίπεδο)τη στιγμή που γνωρίζει ότι δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τη συσκευή που αγόρασε με αίμα ενώ θα ήθελε και θα μπορούσε υπό διαφορετικές συνθήκες....Συνυπολόγισε το γεγονός ότι το έκανα jailbreak 2 φορές έως τώρα και δυστυχώς για μένα, έχω εμπειρία και αντιλαμβάνομαι τη διαφορά με μία jailbroken συσκευή.

εγω δεν εχω jailbroken συσκευη εδω και καιρο.. οποτε συγκαταλεγομαι.. στην μαζα.. θα 'θελα ομως την αποψη σου.. σχετικα με τις διαφορες, οπως την εχεις αντιληφθει εσυ, jailbroken και clean συσκευη..
ευχαριστω..

@ tesalat.. συμφωνω μαζι σου, εαν μετρησεις οφελη και κινδυνους μεταξυ jailbroken και clean συσκευης.., παντα κατα τη γνωμη μου, η clean συσκευη ειναι μακραν μπροστα.. και ασφαλης.. εχω να κανω restore.. απο τοτε που περασα την 3.1.2.. και τοτε για ανανέωση το εκανα..

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 24/01/2010 - 01:02

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6