Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Apple Blocks Jailbreak in New iPhone 3GS Units!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
246 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#151   computeras

computeras

Advanced Member

• 916 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 24/01/2010 - 01:07

@DINFUN

Οφέλη και κίνδυνοι υπάρχουν πάντα και παντού. Τα οφέλη μιας jailbroken συσκευής για εμένα είναι αυτά που δεν μου προσφέρει η clean. Καταρχάς το iFile για να πλοηγούμαι στα αρχεία μου, winterboard, sbsettings, SSH (το οποίο με βολεύει σε πολλά πράγματα), Terminal,ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ καθώς και πολλά δευτερεύοντα όπως αναφορά στα μηνύματα, μετρητές μηνυμάτων, και πολλά πολλά ακόμα.

Ο καθένας μας έχει κάποιες ανάγκες και ο καθένας καλύπτεται διαφορετικά. Δεν έχω jailbreak για να έχω σπασμένες εφαρμογές, έχω γιατί θέλω να έχω κάποια πράγματα που δεν μου προσφέρει μια clean συσκευή. Πίστεψέ με έχω σκεφτεί και εγώ να πάω σε clean αλλά το σκέφτομαι μόνο και ποτέ δεν το κάνω γιατί θα χάσω όλα τα πιο πάνω.

ΥΓ: Είμαστε και από την ίδια πόλη :P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#152   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 24/01/2010 - 01:19

1) η ερωτηση μου αναφερεται στον φιλο @giorgosalonica.. λογω της αναφορας του για την μαζα..
2) σεβαστη η αποψη σου συντοπιτη ( νομιζω το ειχες ξαναναφερει οτι εισαι απο Λαμια).. εγω για να μπορω να διαχειριζομαι τα αρχεια μου εχω το mobileme, to winderboard δεν με ενδιαφερει..εννοω τα themes, αναφορες στα μηνυματα καλο θα ηταν να υπηρχε.. οπως και το ilog.. συμφωνω απολυτα μαζι σου.. οτι το jailbreak δεν γινεται μονο για σπασμενες εφαρμογες.. ειναι αρκετοι ομως που το κανουν κυριως γι' αυτο.

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 24/01/2010 - 01:21

#153   computeras

computeras

Advanced Member

• 916 μηνύματα

Δημοσίευση 24/01/2010 - 01:50

Όταν μιλάω για διαχείριση αρχείων δεν εννοώ αποκλειστικά αρχεία που είναι συμβατά στην clean έκδοση. Μπορώ πχ να δω avi ή να ακούσω mp3, άσε που δεν βλέπω τον λόγο να πληρώσω για το mobileme για πράγματα που θα έπρεπε να είναι δωρεάν.

Αυτοί που κάνουν jailbreak για τις σπασμένες εφαρμογές αποτελούν και αυτοί μια μάζα. Την μάζα των χρηστών που πιστεύουν οτι όλα στην ζωή είναι δωρεάν και δεν σέβονται τον κόπο κάποιων ανθρώπων.

#154   giorgossalonica

giorgossalonica

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 24/01/2010 - 01:56

1) η ερωτηση μου αναφερεται στον φιλο @giorgosalonica.. λογω της αναφορας του για την μαζα..
2) σεβαστη η αποψη σου συντοπιτη ( νομιζω το ειχες ξαναναφερει οτι εισαι απο Λαμια).. εγω για να μπορω να διαχειριζομαι τα αρχεια μου εχω το mobileme, to winderboard δεν με ενδιαφερει..εννοω τα themes, αναφορες στα μηνυματα καλο θα ηταν να υπηρχε.. οπως και το ilog.. συμφωνω απολυτα μαζι σου.. οτι το jailbreak δεν γινεται μονο για σπασμενες εφαρμογες.. ειναι αρκετοι ομως που το κανουν κυριως γι' αυτο.

Το ότι δεν έχεις κάνει είναι διαφορετικό γιατί είμαι σίγουρος ότι μπορείς αλλά δεν θέλεις για τους δικούς σου λόγους που είναι φυσικά σεβαστοί.Μίλησα για ανθρώπους δεν γνωρίζουν ίσως καν τι είναι το jailbreak και αρκούνται σε μια εντελώς βασική και επιδερμική χρήση της συσκευής τους.Είμαι βέβαιος ότι και συ θα στοιχημάτιζες πως η μεγαλύτερη μερίδα χρηστών παγκοσμίως εντάσσεται σε αυτή την κατηγορία.

Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά όπως πολλές περισσότερες δωρεάν εφαρμογές μέσω installous,διαφορετικές και χρηστικές εφαρμογές μέσω cydia, καλύτερη οργάνωση της συσκευής με φακέλους και κατηγοριοποιήσεις, downloads video και ποικίλων αρχείων,δυνατότητες avi αναπαραγωγής ακόμη και flash player browser, mail attachments, unzip και και γω δεν ξέρω τι άλλο....Λίγα είναι;

#155   giorgossalonica

giorgossalonica

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 24/01/2010 - 02:06

Όταν μιλάω για διαχείριση αρχείων δεν εννοώ αποκλειστικά αρχεία που είναι συμβατά στην clean έκδοση. Μπορώ πχ να δω avi ή να ακούσω mp3, άσε που δεν βλέπω τον λόγο να πληρώσω για το mobileme για πράγματα που θα έπρεπε να είναι δωρεάν.

Αυτοί που κάνουν jailbreak για τις σπασμένες εφαρμογές αποτελούν και αυτοί μια μάζα. Την μάζα των χρηστών που πιστεύουν οτι όλα στην ζωή είναι δωρεάν και δεν σέβονται τον κόπο κάποιων ανθρώπων.

Όχι φίλε διαφωνούμε κάθετα.Ποιός κόπος ανθρώπων; Ποιός τους ζήτησε να παραγουν ο,τιδήποτε; Η apple; Αν ναι, κάκιστα έκανε γιατί θα έρεπε να συνυπολογίσει ότι τα έχει τσιμπημένα και ίσως υπερκοστολογημένα τα μηχανήματά της για να ζητά από τους πελάτες της και επιπλέον έξοδα.Αν πάλι αυτοί οι προγραμματιστές είναι αυτόνομοι και διεκδικούν τον κόπο τους ποσώς με απασχολεί γιατί αφενός δεν τους το ζήτησε κανείς και αφετέρου χρησιμοποιούν το app store και τη συσκευή της apple για να πλασάρουν τον όποιο κόπο τους και μάλιστα συγκρούονται και μεταξύ τους για το ποιός θα βγάλει κάτι καλύτερο.Κοινώς οι γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα....Θα μου πείς τι φταίνε αυτοί; Φυσικά.Η apple φταίει όπως είπα και παραπάνω που τους αφήνει να ασελγούν πάνω στους πελάτες της που την εμπιστεύτηκαν.Κανονικά θα έπρεπε δεδομένου πως πως πρόκειται για πολυχρηστικές και καρα-εμπορικές συσκευές (iphone/itouch) να έχει επί 24ώρου developers που να δουλεύουν για να εξελίσσουν το λογισμικό και τις δυνατότητες σε ό,τι άφορά στις συσκευές παραγωγής τους γιατί μην μου πείτε πως τα iphone/ipod touch τα αγοράσαμε φτηνά για να νομιμοποιούνται κάποιοι κύριοι να μας πιάνουν τα οπίσθια στο...διηνεκές;;

#156   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 24/01/2010 - 02:08

Οχι αρκετά είναι και θα συμπληρώσω και πολλά περισσότερα , το θέμα είναι τι έχεις πραγματικά ανάγκη .. Και όχι μόνο τι μπορείς να κάνεις.. Όσο το installus με βρίσκεις κάθετα αντίθετο σχετικά με τα cracked apps.. Θα συμφωνήσω μαζί σου στο ότι κάποιοι αγοράζουν το iPhone γιατι ξερουν τι περιμένουν, και άλλοι γιατί είναι μια ομορφη συσκευη και μετά ψάχνονται για το πως θα κάνω αυτό και πως εκείνο..
Ευχαριστώ για τις αποψεις σου !

#157   tesalat

tesalat

iPH Enthousiast

• 443 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 24/01/2010 - 02:16

@DINFUN

Οφέλη και κίνδυνοι υπάρχουν πάντα και παντού. Τα οφέλη μιας jailbroken συσκευής για εμένα είναι αυτά που δεν μου προσφέρει η clean. Καταρχάς το iFile για να πλοηγούμαι στα αρχεία μου, winterboard, sbsettings, SSH (το οποίο με βολεύει σε πολλά πράγματα), Terminal,ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ καθώς και πολλά δευτερεύοντα όπως αναφορά στα μηνύματα, μετρητές μηνυμάτων, και πολλά πολλά ακόμα.

Ο καθένας μας έχει κάποιες ανάγκες και ο καθένας καλύπτεται διαφορετικά. .......

Δεν βλέπω κινδυνο περα απο το να αναγκαστουμε σε restore. Ενταξη υπαρχουν τα σκουλικια αλλα υπάρχει λύση.

Συμφωνω σε πολλα γιατι κι εγω τις ίδιες αναγκες πανω κάτω έχω.
Εκτός του winterboard που αν και μ αρεσουν τα θεματα στο κινητό μου (παλιότερα εφτιαχνα θεματα για WWM και τα ανεβαζα στο XDA), το θεωρω οτι σε παρασυρει σε φορτωμα που αποβαινει σε βαρος οσων ειπα και στο προηγουμενο μηνυμα μου.

Λογικό είναι να θέλουμε πρόσβαση στα αρχεια της συσκευης μας, αλλα η αναγκη αυτη πολλαπλασιαζεται οταν εχεις JB και θες να προσθεσεις πραγματακια κλπ
Σε μη JB iPhone μαλον δεν χρειαζεται αφου υπάρχουν εφαρμογές που αποθηκευεις οτι θέλεις και τα βλεπεις. Το σπασιμο ειναι οτι ειτε με τον ενα τροπο είτε με τον αλλον δεν ειναι οσο απλο θα επρεπε.
Με το SSH θελεις κομπιουτερ να εχει το προγραμματακι, με iphone explorer να εχει iTunes. Μεσω app store εφαρμογών θελεις κομπιουτερ συνδεδεμενο στο ιδιο wifi. Δεν υπάρχει η απλοτητα να βαζεις το καλωδιο και να κανεις οτι θελεις. Ειναι σπαστικο να πηγαινεις σε καποιο γραφειο και να λες δωσε μου τον κωδικο του wifi klp Αλλα πάλι όλοι εχουμε ενα usb στα κλειδιά μας.

Εγω τα απαραιτητα στο ζητημα αυτό τα εχω λύσει με το GoodReader και το Quick Office. Μπορω να αποθηκευσω attachments που λογικα θα ειναι word, excel, pfd και να τα επεξεργαστω όσο γινεται σε μια τετοια οθονιτσα.
Με το GoodReader μπορω εκτος απο αρχεια να κατεβασω οτι θελω απο τον Safari.

Εκει που δεν μπορω να κάνω τιποτα χωρίς JB είναι για παράδειγμα το μαγείρεμα σ' ενα πρόγραμμα πλοήγησης. Εχω αγοράσει το NDrive Egypt. Δεν περιέχει Ελληνικές φωνές. Οταν ημουν σε JB, εμπαινα στην Library της εφαρμογής και εριχνα το αρχειακι της Ελληνικης γλώσσας που είχα βρει στο διαδυκτιο. Η το αρχειο με τα αγαπημενα pois.

Πάντως και στα WWM που είναι μπατε σκυλοι αλέστε, αμα δειτε σε κανα φορουμ, ολο ερωτησεις του στυλ ρε παιδια εβαλα αυτο και τώρα μου κάνει εκεινο κλπ. Απο τα πολλα tweaks κανουν το λειτουργικο αγνωριστο. Και καλα καποιος που ξερει τι κανει. Οι περισσότεροι ομως δεν εχουν ιδεα και παιδευονται αφανταστα.

Εγω θα ημουν ευχαριστημενος με μια διαχειριση οπως στο mac os η αντε, κλειδωσε μου τα αρχεια του συστηματος αλλα ασε μου την δυνατοτητα να διαχειριζομαι οπως θελω τους φακελους μου. Να μπορω να επισυναψω ευκολα ενα αρχειο excel χωρις να χρησιμοποιω εφαρμογη.
Να γινεται με την ιδια απλοτητα που επισυναπτω μια φωτογραφια. Αλλα σου λέει αμα τους τ' αφησω ανοικτα, ο καθε Γιωργακης θα βρισκει πιο ευκολα τρυπες και μετα θα χανω απο τις σπασμενες εφαρμογές.

#158   giorgossalonica

giorgossalonica

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 24/01/2010 - 02:17

Οχι αρκετά είναι και θα συμπληρώσω και πολλά περισσότερα , το θέμα είναι τι έχεις πραγματικά ανάγκη .. Και όχι μόνο τι μπορείς να κάνεις.. Όσο το installus με βρίσκεις κάθετα αντίθετο σχετικά με τα cracked apps.. Θα συμφωνήσω μαζί σου στο ότι κάποιοι αγοράζουν το iPhone γιατι ξερουν τι περιμένουν, και άλλοι γιατί είναι μια ομορφη συσκευη και μετά ψάχνονται για το πως θα κάνω αυτό και πως εκείνο..
Ευχαριστώ για τις αποψεις σου !

Μην με ευχαριστείς γιατί εγώ εδώ μπήκα για να μάθω από εσάς που ξέρετε περισσότερα.Αν ήξερα τα ίδια η παραπάνω δεν θα ασχολούμουν με το φόρουμ.Γνωρίζω όμως ότι εδώ μέσα είστε όλοι ειδικοί και γι αυτό το σκοπό θέλω να μοιραστείτε μαζί μου τις γνώσεις σας.Εγώ έχω μόλις 8 ημέρες τη συσκευή μου(και μάλιστα γίνομαι κάτοχος οποιασδήποτε apple συσκευής για πρώτη φορά) και θέλω να την ξεκοκκαλίσω όσο με παίρνει και να την αξιοποιήσω στο έπακρο είτε γιατί θα μου ανοιχθούν δυνατότητες που τις χρειάζομαι είτε απλά για να ικανοποιήσω την γκατζετίστικη ματαιοδοξία μου που λίγο πολύ όλους θεωρώ πως διέπει εδώ μέσα.... :lol:

#159   computeras

computeras

Advanced Member

• 916 μηνύματα

Δημοσίευση 24/01/2010 - 02:24

@giorgossalonica

Δεν ξέρω με τι ασχολείσαι αλλά απ' ότι καταλαβαίνω δεν είσαι στον τομέα της πληροφορικής και κυρίως του προγραμματισμού. Εσένα πως θα σου φαινόταν αν εγώ σου έλεγα "δεν με νοιάζει τι κάνεις αλλά ποιος σου είπε να το κάνεις;" και "δεν με νοιάζει ο κόπος σου εγώ θα καταφέρω να πάρω τζάμπα αυτό που έκανες γιατί δεν με νοιάζει;";

Ως προγραμματιστής έχω να σου δηλώσω κάποια πράγματα. Ναι και εγώ θέλω να φτιάξω κάποιες εφαρμογές για iphone και να τις πουλήσω στο appstore (γιατί εκεί; Γιατί είναι ο μοναδικός τόπος όπου μπορώ να πουλήσω τις εφαρμογές μου) για να βγάλω κάποια χρήματα για να ζήσω. Σκέψου πόσο χάλια θα σου φαινόταν να περνούσες ώρες για να κάνεις κάτι και την αμέσως επόμενη μέρα κυκλοφορίας του να το έβρισκες σπασμένο σε εκατοντάδες συσκευές... Δεν σου ρίχνει το ηθικό κάτι τέτοιο;

Τώρα το γεγονός οτι θα έπρεπε να υπάρχουν κάποια επιπλέον πράγματα στο λειτουργικό, ναι θα έπρεπε αλλά σε ΚΑΜΙΑ συσκευή δεν θα βρεις στο λειτουργικό να υπάρχουν τα πάντα. Το λειτουργικό είναι αυτό που λέει οτι είναι. Είναι λειτουργικό σύστημα, δεν είναι ένα σύστημα με προεγκατεστημένες όλες τις λειτουργίες που χρειάζεται ο καθένας. Γι' αυτό υπάρχουν οι προγραμματιστές και τα προγράμματα που αγοράζεις για τον υπολογιστή σου,το κινητό σου, ακόμα και για το πλυντήριο.

Αυτό εσύ που αποκαλείς "οι γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα...." λέγεται ανταγωνισμός και είναι αυτό που κάνει την αγορά και την κοινωνία να εξελίσσεται και να προχωρά.

#160   giorgossalonica

giorgossalonica

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 24/01/2010 - 02:36

@giorgossalonica

Δεν ξέρω με τι ασχολείσαι αλλά απ' ότι καταλαβαίνω δεν είσαι στον τομέα της πληροφορικής και κυρίως του προγραμματισμού. Εσένα πως θα σου φαινόταν αν εγώ σου έλεγα "δεν με νοιάζει τι κάνεις αλλά ποιος σου είπε να το κάνεις;" και "δεν με νοιάζει ο κόπος σου εγώ θα καταφέρω να πάρω τζάμπα αυτό που έκανες γιατί δεν με νοιάζει;";

Ως προγραμματιστής έχω να σου δηλώσω κάποια πράγματα. Ναι και εγώ θέλω να φτιάξω κάποιες εφαρμογές για iphone και να τις πουλήσω στο appstore (γιατί εκεί; Γιατί είναι ο μοναδικός τόπος όπου μπορώ να πουλήσω τις εφαρμογές μου) για να βγάλω κάποια χρήματα για να ζήσω. Σκέψου πόσο χάλια θα σου φαινόταν να περνούσες ώρες για να κάνεις κάτι και την αμέσως επόμενη μέρα κυκλοφορίας του να το έβρισκες σπασμένο σε εκατοντάδες συσκευές... Δεν σου ρίχνει το ηθικό κάτι τέτοιο;

Τώρα το γεγονός οτι θα έπρεπε να υπάρχουν κάποια επιπλέον πράγματα στο λειτουργικό, ναι θα έπρεπε αλλά σε ΚΑΜΙΑ συσκευή δεν θα βρεις στο λειτουργικό να υπάρχουν τα πάντα. Το λειτουργικό είναι αυτό που λέει οτι είναι. Είναι λειτουργικό σύστημα, δεν είναι ένα σύστημα με προεγκατεστημένες όλες τις λειτουργίες που χρειάζεται ο καθένας. Γι' αυτό υπάρχουν οι προγραμματιστές και τα προγράμματα που αγοράζεις για τον υπολογιστή σου,το κινητό σου, ακόμα και για το πλυντήριο.

Αυτό εσύ που αποκαλείς "οι γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα...." λέγεται ανταγωνισμός και είναι αυτό που κάνει την αγορά και την κοινωνία να εξελίσσεται και να προχωρά.

Όχι δεν είμαι προγραμματιστής και πιθανότατα να είμαι και πιο ανίδεος από έναν μέσο χρήστη του iphonehellas σε ό,τι αφορά την τεχνολογία και την εξέλιξή της αφού περιορίζομαι στο να την απολαμβάνω χωρίς να δημιουργώ.

Πραγματικά εσείς οι προγραμματιστές πρέπει όντως να ζήσετε αλλά υπάρχουν πλατφόρμες για να ξεδιπλώσετε τη δουλειά σας όπως είναι τα PC όπου τα πάντα γύρω από το λογισμικό είναι αγοραστέα και έχουν την τιμή τους πλην ελαχίστων.Στα PC όμως γνωρίζει ο αγοραστής πως πέρα από τα windows που του παρέχονται με την αγορά και ίσως κάποιον ασήμαντων προγραμμάτων, οφείλει ότι άλλο χρειάζεται να το αγοράσει για να κάνει τη δουλειά του.Το ότι υπάρχει πειρατεία κατά κόρον είναι άλλο ζήτημα που αν θέλεις το εξετάζουμε.Πληροφοριακά, εγώ έχω αγοράσει γνήσια αρκετά προγράμματα που τρέχω στο pc γιατί αφενός άξιζαν και αφετέρου ήθελα να έχω τα updates και τα οφέλη τους απροβλημάτιστα.

Το iphone/ipod όμως δεν είναι pc ή mac και αν δεν κάνω λάθος εμπίπτει στην κατηγορία των mp3/mp4 players και μ'αυτά κονταροχτυπιέται εκεί έξω στο στίβο του ανταγωνισμού.Όλα τα υπόλοιπα της κατηγορίας τα αγοράζεις εφάπαξ και τα απολαμβάνεις μέχρι να σου χαλάσουν χωρίς να σου χτυπά εμμέσως ή αμέσως την πόρτα ο κατασκευαστής και να σου ζητά χαράτσια.

#161   giorgossalonica

giorgossalonica

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 24/01/2010 - 02:39

ο καθε Γιωργακης θα βρισκει πιο ευκολα τρυπες και μετα θα χανω απο τις σπασμενες εφαρμογές.

Προτιμώ να είμαι ο κάθε γιωργάκης και να μη μου βάζουν χέρι σε επίμαχα σημεία στη ζωή μου........................................................

#162   computeras

computeras

Advanced Member

• 916 μηνύματα

Δημοσίευση 24/01/2010 - 02:56

@giorgossalonica

Όπως είπες δεν είσαι και τόσο γνώστης της τεχνολογίας γι' αυτό και κάνεις κάποια λάθη. Το iphone ΔΕΝ είναι mp3 player. Είναι spartphone το οποίο σημαίνει οτι είναι ένας φορητός υπολογιστής που είναι ταυτόχρονα και τηλέφωνο. Άρα όπως κάθε υπολογιστής έχει ένα λειτουργικό σύστημα που τρέχει πάνω του και όλα τα υπόλοιπα είναι εφαρμογές.

Ακόμα και στα απλά κινητά (που δεν είναι smartphones) υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν και βγάζουν προγράμματα που πουλάνε κυρίως στην πλατφόρμα της java.

#163   giorgossalonica

giorgossalonica

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 24/01/2010 - 02:59

@giorgossalonica

Όπως είπες δεν είσαι και τόσο γνώστης της τεχνολογίας γι' αυτό και κάνεις κάποια λάθη. Το iphone ΔΕΝ είναι mp3 player. Είναι spartphone το οποίο σημαίνει οτι είναι ένας φορητός υπολογιστής που είναι ταυτόχρονα και τηλέφωνο. Άρα όπως κάθε υπολογιστής έχει ένα λειτουργικό σύστημα που τρέχει πάνω του και όλα τα υπόλοιπα είναι εφαρμογές.

Ακόμα και στα απλά κινητά (που δεν είναι smartphones) υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν και βγάζουν προγράμματα που πουλάνε κυρίως στην πλατφόρμα της java.

Εγώ μίλησα για το άτομό μου που δεν έχω iphone(και ειλικρινά δεν θα έπαιρνα iphone για πολλούς λόγους και όχι μόνο για την τιμή του)αλλά ipod touch που ανήκει στην κατηγορία mp3/mp4 players και ως τέτοιο το αγόρασα.

Όσο για τηλέφωνο και java, εχω το LG Arena και όποια εφαρμογή θέλω του περνάω.Ως τώρα δεν έχω συναντήσει κάποια επί πληρωμή.

Τελευταία επεξεργασία από: giorgossalonica, 24/01/2010 - 03:01

#164   giorgossalonica

giorgossalonica

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 24/01/2010 - 03:06

Και πάλι όμως εξ αρχής διατύπωσα τη θέση μου πως δεν φταίει ο οποιοσδήποτε ιδιώτης προγραμματιστής ή developer αλλά η apple που με αυτόν τον τρόπο είναι σαν να μη με σέβεται και εμένα και οποιονδήποτε πελάτη της.Αισθάνομαι σαν να μου επινοικιάζει εφ'όρου ζωής κάτι που αγόρασα και μάλιστα ιδιαίτερα ακριβά.Είναι δεοντολογικό και ίσως ιδεολογικό το θέμα και φυσικά ο καθένας το προσεγγίζει από τη σκοπιά του.Εγώ απλά λέω τη δική μου γνώμη και θεώρηση των πραγμάτων....

Ύστερα εγώ πλήρωσα για να το πάρω αυτό το μαραφέτι.Ο κάθε πργραμματιστής δεν πλήρωσε κάτι αλλά θέλει να...πληρωθεί.Θα μου πεις, δεν σε εξανάγκασε κανείς να αγοράσεις τον πνευματικό του κόπο.ΌΧΙ αλλά αυτός και άλλοι χιλιάδες τέτοιοι, συντελούν στον να 'χάσω' ουσιαστικά βαθμηδόν την ιδιοκτησϊα που καποτε αγορασα με τα λεφτα μου

Τελευταία επεξεργασία από: giorgossalonica, 24/01/2010 - 03:12

#165   computeras

computeras

Advanced Member

• 916 μηνύματα

Δημοσίευση 24/01/2010 - 03:22

Όσον αφορά το LG arena μην νομίζεις οτι όλες οι εφαρμογές που νομίζεις οτι δεν είναι με πληρωμή είναι όντως δωρεάν. Αν το ψάξεις θα δεις οτι πολλές από αυτές είναι επί πληρωμή.

Τώρα εσύ έχεις το ipod touch όπως είπες το οποίο μπορεί να συγκαταλέγεται στην κατηγορία mp3 player από την μια αλλά από την άλλη είναι ένας φορητός υπολογιστής οπότε ισχύουν τα ίδια με όσα είπα πιο πάνω. Είναι πάνω κάτω οι ίδιες συσκευές με μικρές διαφορές. Όλες έχουν το ίδιο (ή παρόμοιο) λειτουργικό και σε όλες ισχύουν οι ίδιοι κανόνες.

Επιπλέον αυτό που λες για την apple, τι θα μπορούσε να γίνει δηλαδή; Να σου έρχεται το ipod με εγκατεστημένα όλα τα παιχνίδια που θα μπορούσαν να υπάρχουν ή όλες τις εφαρμογές που θα μπορούσαν να υπάρχουν; Αυτό απλά δεν γίνεται και μόνο πρακτικά αν το δεις.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες