Όσον αφορά το LG arena μην νομίζεις οτι όλες οι εφαρμογές που νομίζεις οτι δεν είναι με πληρωμή είναι όντως δωρεάν. Αν το ψάξεις θα δεις οτι πολλές από αυτές είναι επί πληρωμή.
Τώρα εσύ έχεις το ipod touch όπως είπες το οποίο μπορεί να συγκαταλέγεται στην κατηγορία mp3 player από την μια αλλά από την άλλη είναι ένας φορητός υπολογιστής οπότε ισχύουν τα ίδια με όσα είπα πιο πάνω. Είναι πάνω κάτω οι ίδιες συσκευές με μικρές διαφορές. Όλες έχουν το ίδιο (ή παρόμοιο) λειτουργικό και σε όλες ισχύουν οι ίδιοι κανόνες.
Επιπλέον αυτό που λες για την apple, τι θα μπορούσε να γίνει δηλαδή; Να σου έρχεται το ipod με εγκατεστημένα όλα τα παιχνίδια που θα μπορούσαν να υπάρχουν ή όλες τις εφαρμογές που θα μπορούσαν να υπάρχουν; Αυτό απλά δεν γίνεται και μόνο πρακτικά αν το δεις.
Μα εξήγησα τι θα μπορούσε να γίνει. Αγόρασα το to ipod και η apple οφείλει να με υποστηρίζει για πάντα.Πως;; Να προσλάβει εσένα και τον κάθε 'εσένα', να τους πληρώνει και να μου δίνει συνεχώς νέες εφαρμογές και δυνατότητες στη συσκευή μου.Πλήρωσα, δεν πλήρωσα; Παραγράφονται αυτά που έδωσα; Έτσι με αυτή την άκρατη ιδιωτικότητα των εφαρμογών και του pp store μου ρχεται στο μυαλό μία αναγωγή.Τα ιδιωτικά και τα δημόσια νοσοκομεία.Αν όλοι από αύριο αποφασίσουν να πηγαίνουν και να τα σκάνε στα ιδιωτικά νοσοκομεία, αν εγώ πάθω κάτι που δεν 'τα'χω' θα πεθάνω σαν το σκυλί στ'αμπέλι.Κάτι παρόμοιο ισχύει και εδω.Αν αρχίσουν όλοι από αύριο να βγάζουν apps απί πληρωμή, θα έρθει μια ωραία πρωία που είτε θα κλαίω τα λεφτά που πέταξα στο ipod είτε θα έχω πληρώσει άλλο ένα ipod σε εφαρμογές στο appstore.