Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Apple Blocks Jailbreak in New iPhone 3GS Units!

• Please log in to reply
246 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   giorgossalonica

giorgossalonica

iPH newbie

• 31 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 24/01/2010 - 03:33

Όσον αφορά το LG arena μην νομίζεις οτι όλες οι εφαρμογές που νομίζεις οτι δεν είναι με πληρωμή είναι όντως δωρεάν. Αν το ψάξεις θα δεις οτι πολλές από αυτές είναι επί πληρωμή.

Τώρα εσύ έχεις το ipod touch όπως είπες το οποίο μπορεί να συγκαταλέγεται στην κατηγορία mp3 player από την μια αλλά από την άλλη είναι ένας φορητός υπολογιστής οπότε ισχύουν τα ίδια με όσα είπα πιο πάνω. Είναι πάνω κάτω οι ίδιες συσκευές με μικρές διαφορές. Όλες έχουν το ίδιο (ή παρόμοιο) λειτουργικό και σε όλες ισχύουν οι ίδιοι κανόνες.

Επιπλέον αυτό που λες για την apple, τι θα μπορούσε να γίνει δηλαδή; Να σου έρχεται το ipod με εγκατεστημένα όλα τα παιχνίδια που θα μπορούσαν να υπάρχουν ή όλες τις εφαρμογές που θα μπορούσαν να υπάρχουν; Αυτό απλά δεν γίνεται και μόνο πρακτικά αν το δεις.

Μα εξήγησα τι θα μπορούσε να γίνει. Αγόρασα το to ipod και η apple οφείλει να με υποστηρίζει για πάντα.Πως;; Να προσλάβει εσένα και τον κάθε 'εσένα', να τους πληρώνει και να μου δίνει συνεχώς νέες εφαρμογές και δυνατότητες στη συσκευή μου.Πλήρωσα, δεν πλήρωσα; Παραγράφονται αυτά που έδωσα; Έτσι με αυτή την άκρατη ιδιωτικότητα των εφαρμογών και του pp store μου ρχεται στο μυαλό μία αναγωγή.Τα ιδιωτικά και τα δημόσια νοσοκομεία.Αν όλοι από αύριο αποφασίσουν να πηγαίνουν και να τα σκάνε στα ιδιωτικά νοσοκομεία, αν εγώ πάθω κάτι που δεν 'τα'χω' θα πεθάνω σαν το σκυλί στ'αμπέλι.Κάτι παρόμοιο ισχύει και εδω.Αν αρχίσουν όλοι από αύριο να βγάζουν apps απί πληρωμή, θα έρθει μια ωραία πρωία που είτε θα κλαίω τα λεφτά που πέταξα στο ipod είτε θα έχω πληρώσει άλλο ένα ipod σε εφαρμογές στο appstore.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   computeras

computeras

Advanced Member

• 916 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 24/01/2010 - 04:40

Όπως έχω πει ήδη τόσες φορές το ipod και το iphone είναι υπολογιστές με κανονικό λειτουργικό. Όπως ανέφερες και εσύ πιο πριν όπως στον υπολογιστή σου το λειτουργικό δεν τα έχει όλα μέσα, έτσι και εδώ ισχύει το ίδιο.

Επιπλέον δεν μπορεί μια εταιρία να "αγοράσει" τον κάθε developer για διάφορους λόγους.
1) υπάρχει η ελεύθερη αγορά
2) φαντάσου ένα ipod με μερικές χιλιάδες εφαρμογές μέσα ??? wtf δηλαδή...
3) δεν θα δεχόταν κανένας ιδιώτης developer να πληρωθεί έναν βασικό μισθό για να βγάλει κάτι δικό του με δικές του ιδέες το οποίο θα ήταν ιδιοκτησία της apple και όχι να πληρωθεί από τον καθένα που την αγοράζει.

Και τέλος για να σου φέρω ένα παράδειγμα, φαντάσου έναν υπολογιστή με ένα οποιοδήποτε λειτουργικό (unix ή windows (ναι και τα mac από το unix προέρχονται για όποιον δεν το ξέρει)) με όλα τα διαθέσιμα προγράμματα προεγκατεστημένα... Έτσι θα ήταν ένα ipod/iphone όπως το περιγράφεις εσύ. :)

Αυτά για σήμερα. Καληνύχτα :)

#168   marian

marian

iPH Addict

• 894 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 24/01/2010 - 14:57

Ο κάθε πργραμματιστής δεν πλήρωσε κάτι αλλά θέλει να...πληρωθεί.Θα μου πεις, δεν σε εξανάγκασε κανείς να αγοράσεις τον πνευματικό του κόπο.ΌΧΙ αλλά αυτός και άλλοι χιλιάδες τέτοιοι, συντελούν στον να 'χάσω' ουσιαστικά βαθμηδόν την ιδιοκτησϊα που καποτε αγορασα με τα λεφτα μου

Για να προγραμματίσει κάποιος για ένα iphone/ipod touch χρειάζεται έναν mac (600€ στην καλύτερη αν έχεις mac mini και μετά ανεβαίνει σχεδόν στα 2000 αν θες ένα mac book) και επίσης 99$ το χρόνο μόνο για να έχεις την πλατφόρμα της apple εγκατεστημένη ώστε να μπορείς να προγραμματίζεις, να δοκιμάζεις και να κάνεις upload στο appstore. Δηλαδή στην καλύτερη 700 μαζεμένα.

Σκέψου ότι πολλοί προγραμματιστές δίνουν free εφαρμογές παρόλα τα πάγια έξοδα που υπάρχουν από πίσω.

Το να σε χρεώνει κάποιος 1€ δεν είναι τίποτα. 1€ δεν κάνει ούτε μια τυρόπιτα που σε 10λεπτά είναι στο στομάχι σου και σε 3 ώρες στην τουαλέτα σου (σορρυ :P )

Αυτό που θα προτιμούσα εγώ θα ήταν να έχει κανείς το δικαίωμα να τις κατεβάζει free για 24 ώρες και μετά να αποφασίζει να πληρώσει ή να τις αφαιρέσει από τη συσκευή αφού μερικές άλλα λένε και άλλα κάνουν

Και εγώ προγραμματίστρια είμαι αν και δεν έχω βγει ακόμα στην αγορά εργασίας, αλλά δε θα μου άρεσε να βλέπω τον κόπο μου να κυκλοφορεί δωρεάν χωρίς τη θέλησή μου.

Τελευταία επεξεργασία από: marian, 24/01/2010 - 14:58.

#169   giorgossalonica

giorgossalonica

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 25/01/2010 - 02:59

Για να προγραμματίσει κάποιος για ένα iphone/ipod touch χρειάζεται έναν mac (600€ στην καλύτερη αν έχεις mac mini και μετά ανεβαίνει σχεδόν στα 2000 αν θες ένα mac book) και επίσης 99$ το χρόνο μόνο για να έχεις την πλατφόρμα της apple εγκατεστημένη ώστε να μπορείς να προγραμματίζεις, να δοκιμάζεις και να κάνεις upload στο appstore. Δηλαδή στην καλύτερη 700 μαζεμένα.

Σκέψου ότι πολλοί προγραμματιστές δίνουν free εφαρμογές παρόλα τα πάγια έξοδα που υπάρχουν από πίσω.

Το να σε χρεώνει κάποιος 1€ δεν είναι τίποτα. 1€ δεν κάνει ούτε μια τυρόπιτα που σε 10λεπτά είναι στο στομάχι σου και σε 3 ώρες στην τουαλέτα σου (σορρυ :P )

Αυτό που θα προτιμούσα εγώ θα ήταν να έχει κανείς το δικαίωμα να τις κατεβάζει free για 24 ώρες και μετά να αποφασίζει να πληρώσει ή να τις αφαιρέσει από τη συσκευή αφού μερικές άλλα λένε και άλλα κάνουν

Και εγώ προγραμματίστρια είμαι αν και δεν έχω βγει ακόμα στην αγορά εργασίας, αλλά δε θα μου άρεσε να βλέπω τον κόπο μου να κυκλοφορεί δωρεάν χωρίς τη θέλησή μου.

Το θέμα Μαριάννα είναι ότι δεν είναι 2 ευρώ.Τα 2 γίνονται 4, τα 4-8 κ.ο.κ...Αν ήταν 2 ευρώ θα ήταν όντως μία εύπεπτη και ευκολοαφοδεύσιμη πίτα.Ξέρεις καλά πως όλοι πέφτουμε σε αυτή τη λούμπα και φτάνουμε να ξοδεύουμε κανα 20ευρω το μήνα.Κανονική συνδρομή δηλαδή.Να δούμε στο τέλος όταν το χάσουμε,το πετάξουμε, το δωρίσουμε, το αντικαταστήσουμε πόσο θα μας έχει βγει το μαλλί!

#170   computeras

computeras

Advanced Member

• 916 μηνύματα

Δημοσίευση 25/01/2010 - 14:32

Είναι μια αγορά και αυτή και σαν καταναλωτής έχεις το δικαίωμα να αγοράσεις ή να μην αγοράσεις καθώς και μπορείς να κάνεις έρευνα αγοράς και να επιλέξεις τι θα αγοράσεις. Άλλωστε δεν είναι προϊόντα πρώτης ανάγκης για να κάνουμε σαν τρελοί.

#171   marian

marian

iPH Addict

• 894 μηνύματα

Δημοσίευση 25/01/2010 - 17:20

Το θέμα Μαριάννα είναι ότι δεν είναι 2 ευρώ.Τα 2 γίνονται 4, τα 4-8 κ.ο.κ...Αν ήταν 2 ευρώ θα ήταν όντως μία εύπεπτη και ευκολοαφοδεύσιμη πίτα.Ξέρεις καλά πως όλοι πέφτουμε σε αυτή τη λούμπα και φτάνουμε να ξοδεύουμε κανα 20ευρω το μήνα.Κανονική συνδρομή δηλαδή.Να δούμε στο τέλος όταν το χάσουμε,το πετάξουμε, το δωρίσουμε, το αντικαταστήσουμε πόσο θα μας έχει βγει το μαλλί!

Μπα.. Δεν είναι έτσι.. Στην αρχή να κατεβάζεις μόνο δωρεάν, να δεις τι παίζει, να κάνεις συγκρίσεις κλπ και μετά πας στις paid. Άσε που πολλές paid έχουν free version για να τις δοκιμασεις με λιγότερα features.

Εγώ προσωπικά τον πρώτο μήνα που πήρα το 1ο itouch μου (τι θυμήθηκα τώρα..) χάλασα 10-20€ και μετά έκανα 4-5 μήνες να αγοράσω ξανά paid εφαρμογή. Δεν είναι τόσο τραγικά όσο σου φαίνονται τα πράγματα, αρκεί να μην πατάς Install σε ότι βρεις πριν διαβάσεις reviews και δοκιμάσεις την free αν υπάρχει.

Υ.Γ Γιατί όλοι νομίζουν ότι με λένε Μαριάννα?! :unsure: Δεν υπάρχει το Άννα στο όνομά μου. Μάριαν με λένε (ή Μάριον, ότι αρέσει στον κάθε ένα!)

Τελευταία επεξεργασία από: marian, 25/01/2010 - 17:29.

#172   nikolis9

nikolis9

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 25/01/2010 - 18:00

Δεν ηξερα οτι υπαρχουν και γυναικες σε αυτο το forum
....καλη αρχη

#173   DINFUN

DINFUN

-

• 16,182 μηνύματα

Δημοσίευση 25/01/2010 - 18:39

και τι γυναικες.. μια και μια .. μοντελα με iphone.. :lol:

#174   giorgossalonica

giorgossalonica

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 26/01/2010 - 01:19

Είναι μια αγορά και αυτή και σαν καταναλωτής έχεις το δικαίωμα να αγοράσεις ή να μην αγοράσεις καθώς και μπορείς να κάνεις έρευνα αγοράς και να επιλέξεις τι θα αγοράσεις. Άλλωστε δεν είναι προϊόντα πρώτης ανάγκης για να κάνουμε σαν τρελοί.

Φυσικά και είναι θέμα έρευνας αγοράς αλλά όπως προείπα είναι ήδη μια ακριβή αγορά για ...άλλα κόλπα.Ακριβότερη τουλάχιστον από άλλα ανταγωνιστικά(ή μη) προϊόντα εκεί έξω.

#175   giorgossalonica

giorgossalonica

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 26/01/2010 - 01:23

Μπα.. Δεν είναι έτσι.. Στην αρχή να κατεβάζεις μόνο δωρεάν, να δεις τι παίζει, να κάνεις συγκρίσεις κλπ και μετά πας στις paid. Άσε που πολλές paid έχουν free version για να τις δοκιμασεις με λιγότερα features.

Εγώ προσωπικά τον πρώτο μήνα που πήρα το 1ο itouch μου (τι θυμήθηκα τώρα..) χάλασα 10-20€ και μετά έκανα 4-5 μήνες να αγοράσω ξανά paid εφαρμογή. Δεν είναι τόσο τραγικά όσο σου φαίνονται τα πράγματα, αρκεί να μην πατάς Install σε ότι βρεις πριν διαβάσεις reviews και δοκιμάσεις την free αν υπάρχει.

Υ.Γ Γιατί όλοι νομίζουν ότι με λένε Μαριάννα?! :unsure: Δεν υπάρχει το Άννα στο όνομά μου. Μάριαν με λένε (ή Μάριον, ότι αρέσει στον κάθε ένα!)

Σόρυ για το Μαριάνα λοιπόν Μάριον.

Πληροφοριακά θα σου πω ότι ήδη έχω φάει ένα 30ευρω σε 10 μέρες.Τελικά το έκανα jailbreak και αγόρασα και 2 'παράνομες' εφαρμογές από το Cydia...
βρε βρε....να που και τα παράνομα έχουν τιμή...Να που δυστυχώς η κατάσταση τείνει να επιβεβαιώσει από μόνη της όσα λέω.

#176   marian

marian

iPH Addict

• 894 μηνύματα

Δημοσίευση 26/01/2010 - 01:46

Πιστεύω ότι χάλασες τόσα επειδη είναι αρχή. Όταν περάσει ο πρώτος ενθουσιασμός, σταματάς να αγοράζεις τόσες πολλές paid.

Εξάλλου δεν βγαίνουν κάθε μέρα καινούριες που είναι τόσο καλές ώστε να αξίζουν να τις αγοράζεις, εκτός αν αγοράζεις εφαρμογές από το entertainment category τύπου ifart κλπ! :lol: Ουσιαστικά χαλάς στην αρχή κάποια € για τις βασικές αρχικές που όλοι λίγο πολύ πρέπει να έχουμε και μετά είναι λίγες οι καινούριες που αξίζουν και δεν βγαίνουν όλες ταυτόχρονα στο appstore για να ξοδέψεις 20€ σε ένα 2ήμερο...

Μπορείς επίσεις να κατεβάσεις εφαρμογές τύπου PandoraBox που σου λένε κάθε μέρα ποιες εφαρμογές έχουν έκπτωση ή δίνονται δωρεάν για λίγες μέρες. Έχω βρει αρκετές ευκαιρίες εκεί.

Γενικά καταλαβαίνω το σκεπτικό σου ότι σε ξεγελάει και κατεβάζεις γιατί ακριβώς κάνουν 0.8-1.5€ οι περισσότερες, αλλά είναι πιο πολύ γιατί είσαι στην αρχή. Επίσης μια καλή τακτική που ακούω ότι δουλεύει είναι να βγάλεις μια προπληρωμένη και να τις βάλεις 10-15€. Όταν την αδειάσεις βαριέσαι να περιμένεις ουρά στην τράπεζα ή 3 μέρες για deposit από atm (αν τα θέλει σε φάκελο) για να την ξαναγεμίσεις και σιγά σιγά αρχίζεις και κατεβάζεις μόνο όσες πραγματικά αξίζουν και σου χρειάζονται (αντιστέκεσαι στον υπαρκαταναλωτισμό :P )

Πάντως είμαι κατά της πειρατικής εφαρμογής πέραν της δοκιμής. Αν κάτι που έβαλες πειρατικό βλέπεις ότι σου χρησιμεύει και κάνει αυτά που έλεγε πιστεύω πρέπει να το αγοράσεις...
Προσωπικά θα αγόραζα μέχρι και gps εφαρμογή που οι περισσότεροι χρησιμοποιούν μόνιμα cracked, αφού τις δοκίμαζα όλες για λίγο διάστημα σπασμένες. (προς το παρόν βέβαια απλά περιμένω ένα καινούριο iphone από το service...)

#177   giorgossalonica

giorgossalonica

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 26/01/2010 - 02:56

Πιστεύω ότι χάλασες τόσα επειδη είναι αρχή. Όταν περάσει ο πρώτος ενθουσιασμός, σταματάς να αγοράζεις τόσες πολλές paid.

Εξάλλου δεν βγαίνουν κάθε μέρα καινούριες που είναι τόσο καλές ώστε να αξίζουν να τις αγοράζεις, εκτός αν αγοράζεις εφαρμογές από το entertainment category τύπου ifart κλπ! :lol: Ουσιαστικά χαλάς στην αρχή κάποια € για τις βασικές αρχικές που όλοι λίγο πολύ πρέπει να έχουμε και μετά είναι λίγες οι καινούριες που αξίζουν και δεν βγαίνουν όλες ταυτόχρονα στο appstore για να ξοδέψεις 20€ σε ένα 2ήμερο...

Μπορείς επίσεις να κατεβάσεις εφαρμογές τύπου PandoraBox που σου λένε κάθε μέρα ποιες εφαρμογές έχουν έκπτωση ή δίνονται δωρεάν για λίγες μέρες. Έχω βρει αρκετές ευκαιρίες εκεί.

Γενικά καταλαβαίνω το σκεπτικό σου ότι σε ξεγελάει και κατεβάζεις γιατί ακριβώς κάνουν 0.8-1.5€ οι περισσότερες, αλλά είναι πιο πολύ γιατί είσαι στην αρχή. Επίσης μια καλή τακτική που ακούω ότι δουλεύει είναι να βγάλεις μια προπληρωμένη και να τις βάλεις 10-15€. Όταν την αδειάσεις βαριέσαι να περιμένεις ουρά στην τράπεζα ή 3 μέρες για deposit από atm (αν τα θέλει σε φάκελο) για να την ξαναγεμίσεις και σιγά σιγά αρχίζεις και κατεβάζεις μόνο όσες πραγματικά αξίζουν και σου χρειάζονται (αντιστέκεσαι στον υπαρκαταναλωτισμό :P )

Πάντως είμαι κατά της πειρατικής εφαρμογής πέραν της δοκιμής. Αν κάτι που έβαλες πειρατικό βλέπεις ότι σου χρησιμεύει και κάνει αυτά που έλεγε πιστεύω πρέπει να το αγοράσεις...
Προσωπικά θα αγόραζα μέχρι και gps εφαρμογή που οι περισσότεροι χρησιμοποιούν μόνιμα cracked, αφού τις δοκίμαζα όλες για λίγο διάστημα σπασμένες. (προς το παρόν βέβαια απλά περιμένω ένα καινούριο iphone από το service...)

Σίγουρα ο ενθουσιασμός υποχωρεί ή φθίνει με τον καιρό αλλά βγαίνουν και ήδη υπάρχουν μερικές χιλιάδες εφαρμογές χρήσιμες και μη για να σε δελεάσουν.Κατάλαβες πάντως το σκεπτικό μου που είναι ότι προκιεται μάλλον για μια συσκευή που 'κερδίζει' after sales παρά με την ίδια την τσουχτερή τιμή αγοράς της....

Το Πανδώρα το έχω βάλει ήδη και έχω φροντίσει να κατεβάσω σχεδόν ό,τι δωρεάν υπάρχει εκ των οποίων ούτε το ένα τρίτο δεν είναι άξιο λόγου.Πάντως αυτό το ifart δεν είνια άσχημη ιδέα... :lol:

Ήδη με προπληρωμένη δουλεύω η οποία είχε πάνω 20άρικο που έκανε φτερά και χθες τη νύχτα κατέθεσα μέσω atm άλλο ένα δεκάρικο το οποίο πήγε σχεδόν όλο σήμερα στο cydia..

Εγω όπως κατάλαβες Μάριον είμαι κατά της 'πληρωμένης' εφαρμογής και θα πληρώσω μόνον όπου θεωρήσω ότι είναι απαραίτητο και δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά,Γενικά μου τη δίνει απείρως το γεγονός πως πέφτουνε σφήκες όπου ρέει άφθονο το μέλι και στην προκειμένη το iphone/ipod έχει καταντήσει ήδη μια σφηκοφωλιά με αρκετές χιλιάδες εργάτριες αλλά και πολλούς προκλητικούς κηφήνες.............

Τελευταία επεξεργασία από: giorgossalonica, 26/01/2010 - 02:59.

#178   xilaren

xilaren

iPH Member

• 337 μηνύματα

Δημοσίευση 26/01/2010 - 05:29

Σόρρυ για την επέμβαση, αλλά εγώ, τους πρώτους 2 μήνες περίπου, με το τηλεφωνό μου, και προτού το κάνω jb, είχα αγοράσει ίσα με καμμιά 200άρα ευρώ εφαρμογές -και όχι, καμμία από αυτές δεν ήταν πλοήγησης! Αφού, να φανταστείτε, μέχρι και στο εγγλέζικο το appstore με είχαν μάθει!!! Όχι, δεν κάνω πλάκα... Μια φορά που χρειάστηκε να έρθω σε επαφή μαζί τους για κάποιο θέμα, μου έδειξαν, μέσες-άκρες, (χωρίς όμως να το αναφέρουν) ότι ξέρουν πολύ καλά τί "τζίρο" τους κάνω και το εκτιμούν! Μέχρι που, τελικά, "μπήκα" στα κόλπα, (ας είναι καλά τα παιδιά εδώ, και τους ευχαριστώ θερμά όλους που με βοήθησαν και με ανέχτηκαν), έκανα jb στη συσκευή μου, βρήκα την υγειά μου -γιατί ως γνωστόν, διανύουμε και περίοδο κρίσης, οπότε, καλό είναι να μας μένουν τα λεφτά- και... με χάσανε κι από πελάτη!

xilaren

#179   giorgossalonica

giorgossalonica

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 26/01/2010 - 14:34

Σόρρυ για την επέμβαση, αλλά εγώ, τους πρώτους 2 μήνες περίπου, με το τηλεφωνό μου, και προτού το κάνω jb, είχα αγοράσει ίσα με καμμιά 200άρα ευρώ εφαρμογές -και όχι, καμμία από αυτές δεν ήταν πλοήγησης! Αφού, να φανταστείτε, μέχρι και στο εγγλέζικο το appstore με είχαν μάθει!!! Όχι, δεν κάνω πλάκα... Μια φορά που χρειάστηκε να έρθω σε επαφή μαζί τους για κάποιο θέμα, μου έδειξαν, μέσες-άκρες, (χωρίς όμως να το αναφέρουν) ότι ξέρουν πολύ καλά τί "τζίρο" τους κάνω και το εκτιμούν! Μέχρι που, τελικά, "μπήκα" στα κόλπα, (ας είναι καλά τα παιδιά εδώ, και τους ευχαριστώ θερμά όλους που με βοήθησαν και με ανέχτηκαν), έκανα jb στη συσκευή μου, βρήκα την υγειά μου -γιατί ως γνωστόν, διανύουμε και περίοδο κρίσης, οπότε, καλό είναι να μας μένουν τα λεφτά- και... με χάσανε κι από πελάτη!

xilaren

Έτσι ειναι φίλε μου γι αυτό από δω και πέρα....ούτε πεπόνι! Ούτε φλούδα αυτού...

#180   tesalat

tesalat

iPH Enthousiast

• 443 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 26/01/2010 - 15:54

Παιδιά είναι δικαίωμα καθενός να κάνει οτι θέλει. Απλά μην προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε κατι που δεν είμαστε σωστοι και βάζω τον εαυτό μου μεσα πρώτο πρώτο.
Κανεις δεν μας υποχρεωνει να αγοράσουμε εφαρμογές.
Κανεις δεν δουλευει τζαμπα.
Αν όλοι εβαζαν μονο appoulous σε λίγο δεν θα υπήρχαν εφαρμογες αφου κανενας δεν θα δουλευε χωρις αμοιβη.

Για μενα με εξαιρεση τα παιχνιδια που μπορει καποιος να εχει απεριοριστο αριθμό, ο μεσος χρηστης δεν χρειαζεται και δεν χρησιμοποιεί περισσότερες απο 30 εφαρμογές.
Αυτη την στιγμη εχω στο iphone μου 56 εφαρμογές συμπεριλαμβανομενων παιχνιδιων, ειδησιογραφικων, messenger κλπ, απο τις οποιες είναι 33 free, 17 αγορασμενες και 6 προσφορες δωρεαν για μικρο διαστημα.
Στο iTUnes εχω καπου 108 απο τις οποιες ακομα θελουν πεταμα αρκετες συν το τι εχω πεταξει ως τωρα.

Αυτες που πραγματικά αξιζουν και τις χρησιμοποιω και αν δεν τις είχα θα δυσκολευομουν να κανω την δουλεια μου, τις εχω πληρωσει ολες ακομα και το Ndrive.
Για Δευτερευουσας σημασιας εφαρμογές μπορω να χρησιμοποιησω με καποιες μικρες παραχωρησεις αλλες παρομοιες που ειναι free.
Επίσης υπάρχουν και οι προσφορες δωρεαν για λιγες μερες.

Κάποιες ψιλοχαζες τις ειχα τσαμπε μεχρι πριν λιγο που αποφασισα να κρατησω την συσκευη μου χωρίς JB οπότε και τις πέταξα.

Γι᾽αυτο το καλυτερο είναι δοκιμη μεσω του γνωστου μαγαζιου και αν δεν σας κάνει η δεν ειναι απαραιτητη: delete. Αν σας είναι απόλυτα χρησιμη καντε ενα πακετο τσιγαρα λιγότερο και επιβραβευστε τον developer αγοράζοντας την.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες