Παιδιά είναι δικαίωμα καθενός να κάνει οτι θέλει. Απλά μην προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε κατι που δεν είμαστε σωστοι και βάζω τον εαυτό μου μεσα πρώτο πρώτο.
Κανεις δεν μας υποχρεωνει να αγοράσουμε εφαρμογές.
Κανεις δεν δουλευει τζαμπα.
Αν όλοι εβαζαν μονο appoulous σε λίγο δεν θα υπήρχαν εφαρμογες αφου κανενας δεν θα δουλευε χωρις αμοιβη.
Για μενα με εξαιρεση τα παιχνιδια που μπορει καποιος να εχει απεριοριστο αριθμό, ο μεσος χρηστης δεν χρειαζεται και δεν χρησιμοποιεί περισσότερες απο 30 εφαρμογές.
Αυτη την στιγμη εχω στο iphone μου 56 εφαρμογές συμπεριλαμβανομενων παιχνιδιων, ειδησιογραφικων, messenger κλπ, απο τις οποιες είναι 33 free, 17 αγορασμενες και 6 προσφορες δωρεαν για μικρο διαστημα.
Στο iTUnes εχω καπου 108 απο τις οποιες ακομα θελουν πεταμα αρκετες συν το τι εχω πεταξει ως τωρα.
Αυτες που πραγματικά αξιζουν και τις χρησιμοποιω και αν δεν τις είχα θα δυσκολευομουν να κανω την δουλεια μου, τις εχω πληρωσει ολες ακομα και το Ndrive.
Για Δευτερευουσας σημασιας εφαρμογές μπορω να χρησιμοποιησω με καποιες μικρες παραχωρησεις αλλες παρομοιες που ειναι free.
Επίσης υπάρχουν και οι προσφορες δωρεαν για λιγες μερες.
Κάποιες ψιλοχαζες τις ειχα τσαμπε μεχρι πριν λιγο που αποφασισα να κρατησω την συσκευη μου χωρίς JB οπότε και τις πέταξα.
Γι᾽αυτο το καλυτερο είναι δοκιμη μεσω του γνωστου μαγαζιου και αν δεν σας κάνει η δεν ειναι απαραιτητη: delete. Αν σας είναι απόλυτα χρησιμη καντε ενα πακετο τσιγαρα λιγότερο και επιβραβευστε τον developer αγοράζοντας την.
Συμφωνώ απόλυτα με το ποστ σου
Τελευταία επεξεργασία από: marian, 26/01/2010 - 16:06