εγω παλι το iphone το αγορασα πριν ενα μηνα σχεδον!καταφερα να το ξεκλειδωσω ενω εχω τη νεα bootroom και ως τωρτα ποτε δεν ειχα προβλημα να μεινω απο μπαταρια και οτιδηποτε τετοιο προβλημα αλλα ακομα και να μεινω δεν θα με πειραζε δεν ηρθε η συντελεια του κοσμου! παω σπιτι και το βαζω στον υπολογιστη,οπως θα κανα και με ενα κινητο αλα θα το βαζα στο φορτιστη,το προβλημα ειναι απειροελαχιστο μην κολλαμε σε τοσα μικροπραγματα!
Οσον αφορα τον geohost ακουσα προχθεσ οτι ασχολειται πλεον με το ps3 και υποστηριζει οτι το σπασε τελικα μετα απο 3 χρονων προσπαθειες απο πολλους οπου δεν καταφεραν να βγαλουν αποτελεσμα!
επιπλεον οσον αφορα τις εφαρμογες ναι υποστηριζω την πειρατεια στην ελλαδα γιατι η ''ελλαδα'',δλδ τα ατομα που εκπροσωπουν την ελλαδα,δεν μας υποστηριζουν σαν καταναλωτες απο τη στιγμη που η κατασταση της χωρας μας ειναι γνωστη αυτη μας πουλανε ενα προιον που αυθεντικο απ αλλες χωρες θα το δουμε στην μιση τιμη.Αρα οχι μονο δεν μας υποστηριζουν αρα μας εκμεταλευονται.Δεν δεχομαι καν να ακουσω οτι η πειρατεια φταει σε ενα μερος γιατι αν ολα τα αλλα ηταν σωστα οι ελεχνοι και η νοοτροπια καποιων ωστε να σε βλεπουν ως πελατη αντι για ενα πορτοφολι και εμεις εξισουμε θα ειμασταν σωστοι,αυτα πανε κυκλος,
και μην φοβαστε οσο και να εχουμε χακαρισμενα τα iphone και να μην πληρωνουμε μια για τις εφαρμογες οι ξενοι δεν ειναι χαζοι παλι ξερουν οτι η ελλαδα ειναι απο τις καλυτερες χωρες για να εισφερουν κερδη στα ταμεια τους καθως ο ελληνας εχει μεσα του και το ψωνιο.
Αυτα τα ολιγα σε οσα διαβαζα στο τοπικ αυτο!!!
εγω απο χθες που εχω το 3gs του εκανα jailbreak και μολις αρχισα να βαζω διαφορα απο το cydia εκανε ενα reboot και το τηλεφωνο μπηκε στη φαση dfu mode και αναγκαστηκα να κανω restore. δηλαδη jailbreak τελος? να πεις οτι θα μεινει το τηλεφωνο ανοικτο για να μην χασει το jailbreak αυτο ειναι ευκολο.καποια στιγγμη ομως θα κανεις ενα reboot οποτε παλι απο την αρχη. δεν υπαρχει λυση τελικα? μηπως αν βαζαμε καποια παλια filmware?