...θες να πεις ότι έκανες jailbreak για να βάζεις cracked apps?
οχι δεν ειπα αυτο, και σαφως ηξερα τι μηλο ειναι το iphone πριν το παρω και σαφως δεν συμφωνω με την φιλοσοφια της εταιριας (που κοβει πραγματικα χρησιμα προγραμματα οπως πχ το google voice), αλλα εχουν βγαλει ενα πανεμορφο κινητο και ως καταναλωτικο οργιο το πηρα κι εγω.
οσο για τα apps του applestore εχω αγορασει 10δες μικρα ωραια apps και θα αγορασω πολλα ακομα γιατι μ'αρεσει να στηριζω μικρους developers. αλλα μην μου πεις πως τα 100 ευρω που σκας για να αγορασεις το tomtom (ειμαι fan) αξιζανε ή πιασανε τοπο? μου με 150 ευρω παιρνεις standalone navigation συσκευη..ειναι overpriced οπως και να το κανουμε..
αλλα μην τρελενομαστε κιολας, δηλαδη προτιματε να καταφερει η apple να κλεισει ολα τα blackholes και να σου ερθει μετα και να σου πουλαει για 10$ τη δυνατοτητα να αλλαζεις wallpapers στο springboard? ελεος? η να σου πουλαει 5$ το καθε skin? θες να μου πεις πως θα σας αρεσει αυτο? το αυτονοητο πως θα επρεπε να ειναι δωρεαν παροχη σε ενα κινητο οπως αυτο?
ενταξει μπορει να ειμαι πολλα αλλα προβατο δεν θεωρω τον εαυτο μου σορρυ και αν δεν υπηρχε JB οχι δεν θα το επαιρνα ποτε το 3GS.
το 3GS ειναι εκπληκτικο τηλεφωνο και αν κλειδωθει τελειως απλα θα το εχω ως default και θα παρω κι ενα android για να ικανοποιησω τις αναγκες customising που εχω κολησει (αν και θεωρω πως υπαρχουν πολυ ικανοτεροι hackers, απο οποιονδηποτε προγραμματιστη της apple και παντα θα βρισκουν τροπο).
τεσπα..το θεμα παει να ξεφυγει..και λογικο καθως ο καθενας εχει παρει αυτο το κινητουλι για τους δικους του λογους που δεν ειναι απαραιτητα ιδιοι με τους υπολοιπους.
Τελευταία επεξεργασία από: WishmasteR, 15/10/2009 - 08:15