Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Apple Blocks Jailbreak in New iPhone 3GS Units!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
246 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#106   miltoskat

miltoskat

iPH newbie

• 62 μηνύματα
  • Twitter:@miltoskat
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 04/01/2010 - 18:24

Μπορείς να κάνεις jailbreak και μπορείς να έχεις τα πάντα αλλά κάθε φορά που το κινητό θα κλείνει για οποιοδήποτε λόγο θα πρέπει να το συνδές με pc και να ξανατρέχεις το blackrain!

Καλά ρε φίλε και πως θα έχω οτιδήποτε αφού μου ζητάει "restart"???????

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#107   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2010 - 18:27

στις εφαρμογες και στα παιχνιδια δεν σου ζηταει επαννεκινηση...οτι εχεις εσυ τζαμπα εχω και εγω τζαμπα...δεν διαφερουμε σε αυτο

#108   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2.047 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2010 - 18:28

Νομίζω πως ήμουν σαφής!!!

Είναι απλό! Θα κάνεις jailbreak και απο εκεί και πέρα κάθε φορά που θα εγκαθηστάς κάτι που θα ζητάει επανεκίνηση της συσκευής θα το βαζεις στο pc και θα ξανατρέχεις το blackrain! Το κινητό θα ανοίγει και όλα θα είναι μια χαρά!

Απλά κάθε φορά για κάποιο λόγο θα κλείνει το κινητό θα θέλει πάλι την διαδικασία του jailbreak! Και για να το πώ πιο σωστά θα θέλει πάλι το blackrain (όχι για να ξανακάνεις jailbreak αλλά για να ανοίξει το τηλέφωνο)!

Τόσα άτομα το έχουν κάνει! Δοκίμασέ το και θα δείς!!!

#109   XRO78

XRO78

iPH newbie

• 71 μηνύματα
  • GameCenter:xro78

Δημοσίευση 04/01/2010 - 22:09

ρε παιδια αν το γυρισουμε σε πιο παλιο firmware και κανουμε jailbrake υπαρχει περιπτωση να δουμε φως? σε 3gs new εχω κανει μεσω cydia back up το ecid για επιστροφη σε παλιο firmware.

#110   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2010 - 22:13

ρε παιδια αν το γυρισουμε σε πιο παλιο firmware και κανουμε jailbrake υπαρχει περιπτωση να δουμε φως? σε 3gs new εχω κανει μεσω cydia back up το ecid για επιστροφη σε παλιο firmware.

οταν το αγορασες ηταν απο το κουτακι του με την 3.1.2 δεν επιστρεφει σε προηγουμενη εκδοση διοτι πιο πριν δεν υπηρχε αλλα και να υπηρχε δεν γινεται γιατι δεν αφηνει η apple...το ιδιο θα γινει και οταν βγει η 3.1.3 δεν σας επιτρεπετε να γυρισετε στην 3.1.2

#111   XRO78

XRO78

iPH newbie

• 71 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2010 - 23:42

οταν το αγορασες ηταν απο το κουτακι του με την 3.1.2 δεν επιστρεφει σε προηγουμενη εκδοση διοτι πιο πριν δεν υπηρχε αλλα και να υπηρχε δεν γινεται γιατι δεν αφηνει η apple...το ιδιο θα γινει και οταν βγει η 3.1.3 δεν σας επιτρεπετε να γυρισετε στην 3.1.2

η apple δεν αφηνει ο sauric ομως εχει server για αυτη την δουλεια και εμενα μολις περασα το cydia μου αποθηκευσε μονο του το ecid του 3gs μου συγκεκριμενα και για παλιοτερη εκδοση 3.0.1 κλπ ...και ρωταω οποιος ξερει η αν εχει προσπαθησει να το κανει σε new 3gs μεσο γνωστου τροπου {αλλαγη server στο itynes κλπ} οποιος γνωριζει κατι καλο θα ηταν να το πει και σε μας ευχαριστω!!!!

#112   vault

vault

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 05/01/2010 - 15:21

plz Υπάρχει κάποιος που μπορεί να απαντήσει με σιγουριά στην ερώτηση,
αν με νεο bootrom μπορείς να βάλεις custom firmware απο Pwnagetool
και να δουλέψει κανονικά χωρίς να χρειάζεται να τρέχεις το blackrain σε κάθε restart??

#113   asdkostas

asdkostas

iPH Enthousiast

• 433 μηνύματα
  • GameCenter:asdkostas

Δημοσίευση 07/01/2010 - 00:16

Δηλαδη με 359.3.2 bootrom, αν περάσω μια custom θα μπορώ να κάνω επανεκκίνηση χωρίς να τρέχω κάθε φορά το blackra1n ?

γινεται κατι τετοιο??????

#114   hostolis

hostolis

iPH Enthousiast

• 429 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2010 - 02:29

Όχι. η bootrom δεν «εμπεριέχεται» μέσα στο firmware.

#115   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 07/01/2010 - 18:24

Καλά, επειδή βλέπω καιρό να "πλανάται" αυτό το θέμα, τι γίνεται με το παλικάρι τον Geohot;; Δεν έχει βρει καμιά λύση για αυτό το "καυτό" θέμα;!;;
Δεν ρωτάω για την dev team, γιατί αυτοί βρίσκονται πάντα ages πίσω... μακάρι βέβαια μια φορά να κάνουν την έκπληξη, αλλά χλωμό...
Πάντως είναι τραγικό μετά από τόσο καιρό που είναι γνωστό το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την νέα bootrom να μην υπάρχει ακόμη λύση για full JB και στο iPhone με τη νέα bootrom!
Ευτυχώς δηλαδή που το πήρα με τη παλιά... Αλλά είναι ανησυχητικό το ότι δεν υπάρχει καμία πρόοδος στο πρόβλημα. Τι θα γίνει δηλαδή αν βγει και το 4G με τη νέα bootrom;; Τέλος το JB;!;;; Άντε βρε παλικαράκι Geohot, θα σου κάνουμε και donations! :)

#116   XRO78

XRO78

iPH newbie

• 71 μηνύματα

Δημοσίευση 09/01/2010 - 02:17

plz Υπάρχει κάποιος που μπορεί να απαντήσει με σιγουριά στην ερώτηση,
αν με νεο bootrom μπορείς να βάλεις custom firmware απο Pwnagetool
και να δουλέψει κανονικά χωρίς να χρειάζεται να τρέχεις το blackrain σε κάθε restart??

τσεκαρισμενο 10 φορες οχι!!!!

#117   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 11/01/2010 - 13:22

Παιδιά τώρα σοβαρά, υπάρχει καθόλου κινητικότητα για το θέμα του JB του iPhone με την νέα Bootrom;; Με ρωτάνε πολλοί φίλοι μου που θέλουν να αγοράσουν τώρα το iPhone (προφανώς θα έχει πάνω τη νέα Bootrom πλέον!) και φυσικά μετά να κάνουν και JB και δεν ξέρω τι να τους πω!!
Επειδή προσωπικά βλέπω μια στασιμότητα στο θέμα, αυτό σημαίνει ότι είναι πλέον αδύνατον να γίνει πλήρες JB (χωρίς να τρέχουμε μετά από κάθε reboot το Blackra1n κτλ.) στο νέο iPhone;;
Ευχαριστώ.

#118   braveheart1980

braveheart1980

iPH newbie

• 52 μηνύματα

Δημοσίευση 11/01/2010 - 15:14

Διαβάζοντας το μακροσκελες αυτό thread εχω μια απορία (ενόψει και της αγορας μεταχειρισμένου iPhone 3GS) :
Υπάρχει τρόπος ωστε να καταλάβω αν στα χέρια μου μονο το iPhone 3GS (χωρις Mac) , αν έχει ή όχι την νεα bootrom??

Θα παω μάλλον το απόγευμα για αγορα και ψιλοκαίγομαι.....

#119   braveheart1980

braveheart1980

iPH newbie

• 52 μηνύματα

Δημοσίευση 11/01/2010 - 15:48

Διαβάζοντας το μακροσκελες αυτό thread εχω μια απορία (ενόψει και της αγορας μεταχειρισμένου iPhone 3GS) :
Υπάρχει τρόπος ωστε να καταλάβω αν στα χέρια μου μονο το iPhone 3GS (χωρις Mac) , αν έχει ή όχι την νεα bootrom??

Θα παω μάλλον το απόγευμα για αγορα και ψιλοκαίγομαι.....

Ψάχνωντας βρήκα από εδώαυτο

The serial number is one way to check; if the 3rd, 4th, and 5th digits of the number are 940 or higher it more than likely has the new bootrom. If it is 939 or less you should have the old bootrom

Αρκεί;

#120   Ultralord

Ultralord

iPH Contributor

• 953 μηνύματα
  • Twitter:@levasval
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:val lev

Δημοσίευση 11/01/2010 - 17:18

ξέρει κανείς αν το φτιάξουν ή ακόμα δεν?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες