Apple Blocks Jailbreak in New iPhone 3GS Units!
Δημοσίευση 11/01/2010 - 18:06
Ad
Δημοσίευση 11/01/2010 - 21:36
Διαβάζοντας το μακροσκελες αυτό thread εχω μια απορία (ενόψει και της αγορας μεταχειρισμένου iPhone 3GS) :
Υπάρχει τρόπος ωστε να καταλάβω αν στα χέρια μου μονο το iPhone 3GS (χωρις Mac) , αν έχει ή όχι την νεα bootrom??
Θα παω μάλλον το απόγευμα για αγορα και ψιλοκαίγομαι.....
Φιλε μαλλον δεν το διαβασες καλα το thread..
Εχω γραψει πιο πριν οτι αν το 4 κ 5 ψηφιο στο σειριακο αριθμο ειναι πανω απο 39 τοτε εχει την νεα bootrom.
Αυτο το βλεπεις στο κουτι ή στο κινητο ρυθμισεις->γενικα->πληροφοριες και κοιτας το 'αριθμος σειρας'
Δημοσίευση 19/01/2010 - 13:18
μακάρι όμως να γίνει κάτι και για τους <<γκαντεμάκους>> φίλους που δε μπορούν να το κάνουν jailbreak
Εdit by thanasis: Φίλε μου θα σε παρακαλέσω να γράφεις μόνο Ελληνικά.Ευχαριστώ.
Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 19/01/2010 - 13:27
Greeklish to Greek..
Δημοσίευση 19/01/2010 - 13:40
Υπάρχει ήδη απλά δεν πρέπει να κλείσει το iPhone..Ρε μάγκες τι να λέμε τώρα το iphone 3gs τα σπάει απλά το καλύτερο κινητό που υπάρχει.....με jailbreak η χωρίς
μακάρι όμως να γίνει κάτι και για τους <<γκαντεμάκους>> φίλους που δε μπορούν να το κάνουν jailbreak
Αλλα και αν κλείσει περνάνε παλαιοί το blackra1n και ούτε γάτα ούτε ζημια!
Η μονη ατυχία θα είναι να τους κλείσει στο δρόμο αλλα το iPhone δεν κλίνη από μονο του παρα μονο από μπαταρία άρα έτσι κι αλλιώς δεν θα είχαν τηλέφωνο!
Δημοσίευση 20/01/2010 - 21:55
Οπότε, θεωρητικά πάλι, κατά το Πάσχα μεριά το βλέπω ή άντε λίγο μετά.
Στο tethered J/B τί σας χαλάει ακριβώς? Και εγώ που έχω κανονικό J/B έχω να κλείσω το τηλέφωνο ή να κάνω restart πάνω από 2 εβδομάδες. Όταν πάει στο 10% το φορτίζω και τέλος.Απλά κυκλοφορώ πάντα με τον φορτιστή στο αμάξι, γιατί τί σημασία έχει αν έχεις tethered ή untethered J/B αν μείνεις από μπαταρία? Τηλέφωνο δεν θα έχεις σε καμία από τις 2 περιπτώσεις!!!!
Μία πολύ απλή λύση είναι να βάλετε το blackra1nσε ένα φλασάκι στα κλειδιά σας και όλο και κάπου θα βρεθεί στον δρόμο σας ένα pc ή laptop για να το τρέξετε!!!!!
Δημοσίευση 23/01/2010 - 03:30
Πάντως εδώ θα είμαστε και θα δείτε τη θα γίνει στην περίπτωση που δεν υφίσταται ποια jailbreak (πράγμα που δεν το πιστεύω)μην νομοιζετε οτι ολοι ειναι οπως είμαστε εμείς εδω στην ελλαδα που οτι μασ δίνουν το μασάμε, δείτε σε άλλες ευρωπαϊκές και μη χώρες οι άνθρωποι έχουν καταναλωτική συνείδηση πως αντιδράνε στο κάθε τη που δεν τους αρέσει και πως τιμωρούν. Για αυτο δεν παμε μπροστά
Δημοσίευση 23/01/2010 - 04:16
xilaren
Δημοσίευση 23/01/2010 - 09:44
Διάβασα ολο το τοπικ ετσι απο ενδιαφέρων ειναι θλιβερό αν μι τι αλλο να λενε μερικοί πως το iPhone χωρίς J/b ειναι εντάξει τηλέφωνο, ναι οκε ειναι εντάξει τηλέφωνο αλλα δεν αγοράσατε ενα απλο τηλέφωνο αλλα ενα Smartphone, το οποίο μάλιστα χρυσοπληρώσατε, εχω το iphone εδω και 3ς μερες και μόλις άρχισα να το ψαχουλεύω αγανάκτησα features όπως ενα απλο File Browsing/Manager/Create folders ταξινόμηση εικόνων μουσικής κ.α (όπως ανέφερα και σε ενα αλλο τοπικ που ενα κινητό του 50ρικου μπορεί και τα κάνει) για ενα Smartphone 700ευρο ειναι αν μι τι άλλο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Θλίβομαι που βλέπω κάποιους χρήστες να έχουν παρωπίδες και να λενε οτι ειναι μια χαρα κινητό χωρις jailbreak και να μην το ξανα αγοράσουμε και ούτω καθεξής προσωπικά χωρίς jailbreak μου φαίνεται άχρηστο γιατί να πρέπει να αγοράζω προγράμματα για να ξεκλειδώνω αυτονόητες δυνατότητες της συσκευής μου? Γιατη θα πρεπει η apple και η καθε apple να με νομίζει για χαζό και να συμβιβαζομαι με οτι μου προσφέρει μόνο? Πλήρωσα και η συσκευή μου ανήκει το τι κάνω και θα κάνω με την συσκευή μου είναι δικό μου θέμα κάτοχος ειμαι εγω οχι η apple.
Πάντως εδώ θα είμαστε και θα δείτε τη θα γίνει στην περίπτωση που δεν υφίσταται ποια jailbreak (πράγμα που δεν το πιστεύω)μην νομοιζετε οτι ολοι ειναι οπως είμαστε εμείς εδω στην ελλαδα που οτι μασ δίνουν το μασάμε, δείτε σε άλλες ευρωπαϊκές και μη χώρες οι άνθρωποι έχουν καταναλωτική συνείδηση πως αντιδράνε στο κάθε τη που δεν τους αρέσει και πως τιμωρούν. Για αυτο δεν παμε μπροστά
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, και αυτό μάλιστα ισχύει για πολλά πράγματα...αν δεν κάνω λάθος μια εταιρία είχε ανεβάσει τη τιμή σε ένα τρόφιμο και οι καταναλωτές δεν το αγόραζαν, σε μια εβδομάδα η εταιρία έριξε τη τιμή πιό κάτω απο ότι την είχε πριν την ανεβάσει και αυτό στη γειτονική μας Ιταλία....
Εμείς εδώ στην Ελλάδα γκρινιάζουμε αλλά πάμε και τα αγοράζουμε όλα οπότε κορόιδα είναι οι εταιρίες να αλλάξουν τακτική;;;;
Αν οι πωλήσεις του iphone έπεφταν κατακόρυφα εσείς πιστεύεται ότι η apple θα συνέχιζε την ίδια τακτική η επιτέλους θα έβαζε στο κινητό ότι όφειλε να έχει σαν smart phone άξιας 700 ευρώ;;;;;
Δημοσίευση 23/01/2010 - 20:24
Την πάτησα και γω με ολοκαίνουριο ipod touch 32άρι με καινούρια bootrom με αποτέλεσμα όποτε γίνεται επανεκκίνηση η συσκευή ή σβήνει από μπαταρία να χάνεται το jailbreak και να ζητά σύνδεση με itunes όπως όταν πρωτοαγοράστηκε...
Ελεεινό και τρισάθλιο.Μόνο αυτό έχω να πω.Αφήστε που θεωρώ(και το λέω στεγνά) τεράστιο νταβατζηλίκι τις 'αγορές' applications από το itunes.Συγνώμη κυρία apple αλλά σου σκάσαμε 300 ζεστά ευρώπουλα για την παλιοσυσκευή σου δηδ πολύ παραπάνω από οποιοδήποτε mp3 player του εμπορίου.Άλλωστε,έχω την εντύπωση ότι το ipod συγκαταλλέγεται στις mp3/mp4 συσκευές.Επομένως είναι ούτως ή άλλως ακριβό από μόνο του για να αξιώνεις ως κατασκευαστής 'έξτρα' νταβατζήλίκια.
Δεν ξέρω.Έχει πράγματι καταπληκτικό ήχο, μακράν ό,τι καλύτερο έχω ακούσει σε φορητή συσκευή ήχου(και είχα αρκετές έως τώρα τέτοιες στη διαδρομή μου)αλλά αισθάνομαι μ@λ@κ@ς και συγνώμη για την αβρότητα της περιγραφής.Αν ήξερα ότι παίρνω mp3 με έναν browser(και μάλιστα χωρίς FM receiver) ίσως να έμενα και με το γλυκούτσικο LG Arena μου....
Αυτά και συγνώμη για τον εκνευρισμό και τη σύγχυση μου.
Τελευταία επεξεργασία από: giorgossalonica, 23/01/2010 - 20:28
Δημοσίευση 23/01/2010 - 20:29
αν διαβασεις καλυτερα εδω μεσα θα δεις πως δεν χρειαζεται να κανεις restore καθε φορα που σου σβηνει κ να τα χανεις ολα αρκει μονο να ξανατρεξεις το blackra1n... τωρα αν δε θες να αγοραζεις εφαρμογες οι πιο πολλες υπαρχουν κ σπασμενες..Κρίμα
Την πάτησα και γω με ολοκαίνουριο ipod touch 32άρι με καινούρια bootrom με αποτέλεσμα όποτε γίνεται επανεκκίνηση η συσκευή ή σβήνει από μπαταρία να χάνεται το jailbreak και να ζητά σύνδεση με itunes η συσκευή όπως όταν πρωτοαγοράστηκε...
Ελεεινό και τρισάθλιο.Μόνο αυτό έχω να πω.Αφήστε που θεωρώ(και το λέω στεγνά) τεράστιο νταβατζιλίκι τις 'αγορές' applications από το itunes.Συγνώμη κυρία apple αλλά σου σκάσαμε 300 ζεστά ευρώπουλα για την παλιοσυσκευή σου δηδ πολύ παραπάνω από οποιοδήποτε mp3 player του εμπορίου.Άλλωστε,έχω την εντύπωση ότι το ipod συγκαταλλέγεται στις mp3/mp4 συσκευές.Επομένως είναι ούτως ή άλλως ακριβό από μόνο του για να αξιώνεις ως κατασκευαστής 'έξτρα' νταβατζιλίκια.
Δεν ξέρω.Έχει πράγματι καταπληκτικό ήχο, μακράν ό,τι καλύτερο έχω ακούσει σε φορητή συσκευή ήχου(και είχα αρκετές έως τώρα τέτοιες στη διαδρομή μου)αλλά αισθάνομαι μ@λ@κ@ς και συγνώμη για την αβρότητα της περιγραφής.Αν ήξερα ότι παίρνω mp3 με έναν browser ίσως να έμενα και με το γλυκούτσικο LG Arena μου....
Δημοσίευση 23/01/2010 - 20:31
αν διαβασεις καλυτερα εδω μεσα θα δεις πως δεν χρειαζεται να κανεις restore καθε φορα που σου σβηνει κ να τα χανεις ολα αρκει μονο να ξανατρεξεις το blackra1n... τωρα αν δε θες να αγοραζεις εφαρμογες οι πιο πολλες υπαρχουν κ σπασμενες..
Έχεις δίκιο, το διάβασα.Το ζήτημα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω restote και backup από το itunes κάθε τόσο και πόσο μάλλον να έχω το άγχος να μη μου σβήσει ή να μην εγκαταστήσω καμιά εφαρμογή που ζητά επανεκκίνηση (πχ BScategories).
Δημοσίευση 23/01/2010 - 20:34
Κρίμα
Την πάτησα και γω με ολοκαίνουριο ipod touch 32άρι με καινούρια bootrom με αποτέλεσμα όποτε γίνεται επανεκκίνηση η συσκευή ή σβήνει από μπαταρία να χάνεται το jailbreak και να ζητά σύνδεση με itunes όπως όταν πρωτοαγοράστηκε...
Ελεεινό και τρισάθλιο.Μόνο αυτό έχω να πω.Αφήστε που θεωρώ(και το λέω στεγνά) τεράστιο νταβατζηλίκι τις 'αγορές' applications από το itunes.Συγνώμη κυρία apple αλλά σου σκάσαμε 300 ζεστά ευρώπουλα για την παλιοσυσκευή σου δηδ πολύ παραπάνω από οποιοδήποτε mp3 player του εμπορίου.Άλλωστε,έχω την εντύπωση ότι το ipod συγκαταλλέγεται στις mp3/mp4 συσκευές.Επομένως είναι ούτως ή άλλως ακριβό από μόνο του για να αξιώνεις ως κατασκευαστής 'έξτρα' νταβατζήλίκια.
Δεν ξέρω.Έχει πράγματι καταπληκτικό ήχο, μακράν ό,τι καλύτερο έχω ακούσει σε φορητή συσκευή ήχου(και είχα αρκετές έως τώρα τέτοιες στη διαδρομή μου)αλλά αισθάνομαι μ@λ@κ@ς και συγνώμη για την αβρότητα της περιγραφής.Αν ήξερα ότι παίρνω mp3 με έναν browser(και μάλιστα χωρίς FM receiver) ίσως να έμενα και με το γλυκούτσικο LG Arena μου....
Από τη στιγμή που έχεις itouch αντί για iphone είσαι από τους τυχερούς μέσα στην ατυχία σου αφού είναι πολύ πιο δύσκολο να σου σβήσει από μπαταρία (αφού δεν έχεις 3G ενεργά και τηλέφωνα να βαράνε κλπ). Επίσης και να σου σβήσει δεν βρίσκεσαι ξαφνικά χωρίς τηλέφωνο μέχρι να πας στο pc σου.
Είναι πολύ εύκολο να προσέξεις να μη σου τελειώσει η μπαταρία σε ένα mp3 player. Τι να πουν οι άλλοι που το ρισκάρουν στο κινητό και αν τους τύχει κάτι δεν μπορούν να πάρουν ένα τηλέφωνο σε μια ώρα ανάγκης σε περίπτωση που σβήσει...
Νομίζω μπορείς να αντέξεις λίγα λεπτά-ώρες χωρίς μουσική αν γίνει κάτι τέτοιο. Επίσης όπως είπε το minakiii δεν χρειάζεται να κάνεις restore κάθε φορά που σου σβήνει αλλά απλά τρέχεις το blackrain, ένα λεπτό υπόθεση...
Δημοσίευση 23/01/2010 - 20:34
κ σου ξαναλεω πως δεν χρειαζεται να κανεις restore... αγνοεις το μηνυμα που σου βγαζει το itunes κ τρεχεις το blackra1n κ θα σ ανοιξει κανονικα χωρις να εχεις χασει κατι..Έχεις δίκιο, το διάβασα.Το ζήτημα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω restote και backup από το itunes κάθε τόσο και πόσο μάλλον να έχω το άγχος να μη μου σβήσει ή να μην εγκαταστήσω καμιά εφαρμογή που ζητά επανεκκίνηση (πχ BScategories).
Δημοσίευση 23/01/2010 - 20:36
Από τη στιγμή που έχεις itouch αντί για iphone είσαι από τους τυχερούς μέσα στην ατυχία σου αφού είναι πολύ πιο δύσκολο να σου σβήσει από μπαταρία (αφού δεν έχεις 3G ενεργά και τηλέφωνα να βαράνε κλπ). Επίσης και να σου σβήσει δεν βρίσκεσαι ξαφνικά χωρίς τηλέφωνο μέχρι να πας στο pc σου.
Είναι πολύ εύκολο να προσέξεις να μη σου τελειώσει η μπαταρία σε ένα mp3 player. Τι να πουν οι άλλοι που το ρισκάρουν στο κινητό και αν τους τύχει κάτι δεν μπορούν να πάρουν ένα τηλέφωνο σε μια ώρα ανάγκης σε περίπτωση που σβήσει...
Νομίζω μπορείς να αντέξεις λίγα λεπτά-ώρες χωρίς μουσική αν γίνει κάτι τέτοιο. Επίσης όπως είπε το minakiii δεν χρειάζεται να κάνεις restore κάθε φορά που σου σβήνει αλλά απλά τρέχεις το blackrain, ένα λεπτό υπόθεση...
Έχετε δίκιο ρε κορίτσια αλλά αφήστε να γκρινιάξω λιγάκι...Που αλλού να μπω να γκρινιάξω άλλωστε!
Δημοσίευση 23/01/2010 - 20:38
χαχαχαχαΈχετε δίκιο ρε κορίτσια αλλά αφήστε να γκρινιάξω λιγάκι...Που αλλού να μπω να γκρινιάξω άλλωστε!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες