Αγαπημενες Τηλεοπτικες Σειρες
Δημοσίευση 09/01/2015 - 02:33
Ad
Δημοσίευση 09/01/2015 - 02:40
Πολύ καλό συνεχίζει λιγο μετά το τέλος του πολέμου....Αρκετά καλός ο πιλότος του agent carter και η Πέγκυ όλα τα λεφτά
Γενικά εγώ βλέπω τα εξής:agent carter,flash,walking dead,csi Las Vegas (και τωρα από Μάρτιο μιας και τα αλλα δυο τα έκοψαν ξεκινάει και ενα καινούργιο csi:cyber) agents of shields και φυσικά arrow......
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 09/01/2015 - 10:23
gotham βλεπετε;
Ναι αλλα δε με 'χει τρελανει.
Αρκετά καλός ο πιλότος του agent carter και η Πέγκυ όλα τα λεφτά
Εχει σχεση με το agents of shield?
Δημοσίευση 09/01/2015 - 10:33
ναι τόλη είναι η αρχή της S.H.I.E.L.D
Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend
Δημοσίευση 09/01/2015 - 10:40
Χρονικά είναι μετά το Captain America: The First Avenger όπου και εξαφανίζεται ο Captain America και η υπηρεσία που εργάζεται λέγεται Strategic Scientific Reserve (SSR)
Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend
Δημοσίευση 09/01/2015 - 12:01
Το The Missing το βλέπει κάποιος?
Φίλε Vanni να σε ρωτήσω με την ευκαιρία.
Για το The Missing θα βγουν υπότιτλοι? Ρωτάω γιατί δεν έχω καταλάβει αν αναεώθηκε για 2η σεζόν και λέω μήπως έχετε δώσει βαρύτητα σε άλλες σειρές που επείγουν
Δημοσίευση 09/01/2015 - 12:37
Χρονικά είναι μετά το Captain America: The First Avenger όπου και εξαφανίζεται ο Captain America και η υπηρεσία που εργάζεται λέγεται Strategic Scientific Reserve (SSR)
Θενκς. Ισως το ξεκινησω.
Δημοσίευση 10/01/2015 - 11:22
Το The Missing το βλέπει κάποιος?
Φίλε Vanni να σε ρωτήσω με την ευκαιρία.
Για το The Missing θα βγουν υπότιτλοι? Ρωτάω γιατί δεν έχω καταλάβει αν αναεώθηκε για 2η σεζόν και λέω μήπως έχετε δώσει βαρύτητα σε άλλες σειρές που επείγουν
Από όσο γνωρίζω θα μεταφραστούν και τα οκτώ επεισόδια κανονικά (6 του μηνός βγήκε το 4ο) τώρα για 2 σεζόν δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση
Δημοσίευση 10/01/2015 - 14:35
Από όσο γνωρίζω θα μεταφραστούν και τα οκτώ επεισόδια κανονικά (6 του μηνός βγήκε το 4ο) τώρα για 2 σεζόν δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση
Οκ ευχαριστώ!
Δημοσίευση 10/01/2015 - 20:28
Τελείωσα πρόσφατα τις 9 σεζόν του 24. Όπως είχα ξαναγράψει πολλάκις εδώ μέσα, το είχα ξεκινήσει με τη γυναίκα μου πηγαίνοντας ταξίδι μέλιτος στην αμερική τον Αύγουστο και καήκαμε αυτομάτως. Δεν χρειάζεται να πω κριτικές, ούτε πόσο πολύ καήκαμε και γουστάραμε για να το τελειώσουμε μέσα σε ένα 5άμηνο. Από τις πιο καλές αμερικανιές που έχω δει στη ζωή μου, Jack Bauer rules και πραγματικά ελπίζω να βγει και 10η σεζόν.
Από κει και πέρα μας έχε πιάσει στερητικό σύνδρομο και αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι καινούριο να δούμε που να αξίζει. Κατά προτίμηση κάτι με σασπένς και δράση.
Ταυτόχρονα με αυτό βλέπουμε/βλέπαμε
Walking Dead (είμαστε και οι δύο απογοητευμένοι και σκεφτόμαστε να το κόψουμε)
Arrow
Forever
Stalker (όπως έχω ξαναπεί ότι καλύτερο από τις φετινές)
Homeland
Strain
Legends
και περιμένουμε για τους επόμενους μήνες
GoT
Following
True Detective
Αυτό που θέλω από εσάς είναι να μας προτείνετε κάτι να αναπληρώσουμε το κενό του 24. Τι προτείνετε;
Κάποιος μου είπε ότι είδε και του άρεσε πολύ το How to get away with murder.
Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει το Life.... Και αν ξέρουμε κάτι για ένα Bosch που βγαίνει το Φλεβάρη...
Ακούω προτάσεις!
Δημοσίευση 10/01/2015 - 21:22
Τελείωσα πρόσφατα τις 9 σεζόν του 24. Όπως είχα ξαναγράψει πολλάκις εδώ μέσα, το είχα ξεκινήσει με τη γυναίκα μου πηγαίνοντας ταξίδι μέλιτος στην αμερική τον Αύγουστο και καήκαμε αυτομάτως. Δεν χρειάζεται να πω κριτικές, ούτε πόσο πολύ καήκαμε και γουστάραμε για να το τελειώσουμε μέσα σε ένα 5άμηνο. Από τις πιο καλές αμερικανιές που έχω δει στη ζωή μου, Jack Bauer rules και πραγματικά ελπίζω να βγει και 10η σεζόν.
Από κει και πέρα μας έχε πιάσει στερητικό σύνδρομο και αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι καινούριο να δούμε που να αξίζει. Κατά προτίμηση κάτι με σασπένς και δράση.
Ταυτόχρονα με αυτό βλέπουμε/βλέπαμε
Walking Dead (είμαστε και οι δύο απογοητευμένοι και σκεφτόμαστε να το κόψουμε)
Arrow
Forever
Stalker (όπως έχω ξαναπεί ότι καλύτερο από τις φετινές)
Homeland
Strain
Legends
και περιμένουμε για τους επόμενους μήνες
GoT
Following
True Detective
Αυτό που θέλω από εσάς είναι να μας προτείνετε κάτι να αναπληρώσουμε το κενό του 24. Τι προτείνετε;
Κάποιος μου είπε ότι είδε και του άρεσε πολύ το How to get away with murder.
Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει το Life.... Και αν ξέρουμε κάτι για ένα Bosch που βγαίνει το Φλεβάρη...
Ακούω προτάσεις!
Αυτό ακυρώθηκε?
Δημοσίευση 10/01/2015 - 21:32
Προσοχή όμως γιατί θα φάτε κόλλημα...
Vikings
Orphan Black
Hell on wheels
Murder in the first
Orange is the new black
Sherlock
Top of the lake
True detective
Person Of Interest
The Mentalist
Suits
Damages (ended)
Δημοσίευση 10/01/2015 - 21:53
Δημοσίευση 10/01/2015 - 21:57
Αυτό ειναι η 9η σεζόν ουσιαστικά...
Alej πιο απο αυτά είναι πιο κοντά σε αστυνομικό με δράση κλπ; Ξερω πχ οτι το Vikings δεν ειναι... Όπως και ο Suits για το οποίο βέβαια έχω ακούσει αποθεωτικά σχόλια..
αν θες αστυνομικο με δραση τοτε ξεικινα ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ το Blacklist
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 22
0 μέλη, 20 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Google (1), Bing (1)