Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

Αγαπημενες Τηλεοπτικες Σειρες

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
5163 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#226   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1.842 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 06/03/2013 - 09:59

Αυτο που περιγράφεις ειναι καθαρά υποκειμενικό. Εγω το 666 το γουστάρω απίστευτα, για να μην αναφέρουμε την εκπληκτική ερμηνεία( γκουχ γκουχ) της ξανθουλας.

Αυτο ξαναπες το :P

Φαντάζομαι ως ξανθούλα δεν εννοείτε την ανέραστη ξανθιά πρωταγωνίστρια ( :P ) αλλά τον υπέρτατο ξανθό ****ρο που έδωσε στον φλώρο γυαλάκια την έμπνευση του να ξαναγράψει... Αυτή που στο halloween party είχε γδυθεί sexy νοσοκόμα.

Από θέμα χαρακτήρων οι Τζέιν και Χένρι μπορώ να πω ότι δεν είναι και οι αγαπημένοι μου, καθώς τους παραβρίσκω αγαπουλήδες, αλλά γενικά νομίζω πώς όλοι παίζουν άψογα το κομμάτι τους και ταιριάζουν τέλεια.στην πλοκή που έχει πάρει η σειρά.

Απλά απορώ πώς μπορεί να μην πηγαίνει καλά αυτή η σειρά. Εμένα προσωπικά μου θυμίζει πολύ σε Lost. Πίσω από σχεδόν κάθε χαρακτήρα κρύβεται μία μυστήρια ιστορία (βλέπε Αλέξις και Ολίβια, για να μην σπαμάρω περισσότερο) ενώ και αυτή η σύγκρουση καλού και κακού που αφήνεται να διαφανεί στα τελευταία επεισόδια μου θυμίζει πολύ τις σκέψεις που κάναμε όλοι στο Lost όταν εμφανίστηκαν ο Jacob και ο άλλος και συζητάγαμε για καλό και κακό, για παράδεισο και κόλαση κλπ. Απορώ πώς γίνεται να μην πήγε καλά αυτή η σειρά.

Anyway όποιος γνωρίζει και ξέρει ας απαντήσει και στο προηγούμενο μου post.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#227   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 06/03/2013 - 12:32

Να ρωτήσω κάτι καίριο. Υπάρχει κάποιος που να βλέπει το 666 Park Avenue; Διαβάζω ότι η σειρά κόπηκε στα τελευταία 4 απο τα 13 συνολικά επεισόδια και ότι στην αμερική θα παιχτούν αλλα 4 επεισόδια το καλοκαίρι για να δώσουν τέλος στη σειρά. Ωστόσο κάτι διάβασα ότι τα 4 τελευταία επεισόδια ήταν ήδη έτοιμα και παίχτηκαν σε άλλες χώρες πχ Ισπανία.

Όντως εγω χτες είδα μέχρι και το 11 ενώ έχω κατεβάσει και το 12, 13 και τα 12, 13 απο ότι είδα είναι στα ισπανικά. Η σειρά με έχει κολλήσει άσχημα, σπέρνει απλά, οπότε οποίος έχει γνώση και εικόνα το ακριβώς γίνεται ας πει κάτι να ξέρουμε και εμείς..

Φιλε κι εγω το ιδιο θεμα με εσενα εχω.
Τα υπολοιπα επεισοδια, με τελευταιο το 13, θα παιχτουν στην Αμερικη το καλοκαιρι.
Τα κατεβασα στα ισπανικα και ειμαι διατεθειμενος να τα δω εστω και μεταγλωτισμενα αλλα δεν εχουν βγει ουτε καν αγγλικοι υποτιτλοι, παρα μονο γαλλικοι και ισπανικοι.

Αν καταφερεις να βρεις αγγλικους στειλε pm και το ιδιο θα κανω κι εγω.

#228   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1.842 μηνύματα

Δημοσίευση 06/03/2013 - 13:49

Όχι ρε συ τα κατέβασα και εγω στα ισπανικά και έχουν βγει ελληνικοί υπότιτλοι, τουλάχιστον για το 12 σίγουρα! Για το 13 δε θυμάμαι αν τους έχω κατεβάσει η όχι. Στείλε μου ένα pm το μέιλ σου αν θέλεις να στους στείλω.

Επίσης αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι το πόσα επεισόδια θεωρούνται έγκυρα και ποια όχι. Δηλαδή το καλοκαίρι στην Αμερική ποια θα παιχτούν; Από το 10 και κάτω; Από το 9; Από το 11; Δηλαδή το 11 που είδα χτες πρακτικά δεν ισχύει; Θα δω και γω 12,13 απόψε μάλλον, αλλά έχω ήδη ξενερώσει που δε θα συνεχιστεί αυτή η απίστευτη σειρά... Πόσο μάλλον που πρέπει να περιμένω μέχρι το καλοκαίρι για να δω τι τέλος θα δώσουν..

#229   Gerzzz

Gerzzz

iPH newbie

• 75 μηνύματα

Δημοσίευση 06/03/2013 - 16:06

Californication
Game of Thrones
Sons Of Anarchy
ακριβώς με αυτή τη σειρά!

#230   Donsotiriou

Donsotiriou

iPH Contributor

• 965 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 06/03/2013 - 17:01

Prison Break
Game of Throne
Breaking Bad

#231   IreneK1990

IreneK1990

iPH Elite Poster

• 3.236 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 06/03/2013 - 21:54

Βαλς με δωδεκα θεους! Κολλημα!

#232   souzana

souzana

iPH Contributor

• 914 μηνύματα
  • Twitter:@soyz__
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Tablet:iPad mini Retina +4G
  • GameCenter:souzi13

Δημοσίευση 07/03/2013 - 12:41

Πωπω βαλς ναι!!!

#233   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1.842 μηνύματα

Δημοσίευση 08/03/2013 - 01:27

Το The Following το έχει δει κανένας;

#234   giannisigoum

giannisigoum

iPH Member

• 301 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 08/03/2013 - 09:01

Εχω δει τόσες πολλές σειρές π δν γίνετε να τις καταταξω αλλά αν ξεχωριζα μια αυτή θ ήταν το breaking bad! Είναι απίστευτη σειρά αξίζει να τν δείτε σίγουρα..

#235   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1.842 μηνύματα

Δημοσίευση 12/03/2013 - 10:49

To The Following το ξεκίνησα τελικά και είδα τα 6 πρώτα επεισόδια. Είναι πολύ καλή για αστυνομική, ενώ στα θετικά είναι ότι παίζει και ο Bacon. Απίστευτος απλά. Σεναριακά είναι αρκετά έξυπνη, δε με έχει κουράσει σε κάποια στιγμή και ειδικά όσο προχωράνε τα επεισόδια το σασπένς και η ένταση αυξάνονται και το κάθε επεισόδιο μου φαίνεται σαν να κρατάει 10 λεπτά (σημάδι καλό). Εγώ θα το πρότεινα πάντως.

Είδα χτες με μεγάλη απογοήτευση επίσης το τελευταίο επεισόδιο του 666 Park Avenue. Δεν μου άρεσε καθόλου, ενώ μέχρι το 12 μπορώ να πω ότι είναι ίσως η αγαπημένη μου σειρά ως σήμερα από τις λίγες (5-6) που έχω δει, το 13 δυστυχώς με χάλασε.

Ακόμη με απογοήτευση είδα και το νέο επεισόδιο του Walking Dead. Τα τελευταία 2-3 επεισόδια αυτής της σειράς (την οποία επίσης λατρεύω) νομίζω ότι είναι πολύ αργά και ανούσια και δεν προσφέρουν πολλά στην εξέλιξη. Λείπει η ένταση, το σασπένς και η δράση που χαρακτηρίζει τη σειρά. Νομίζω ότι μέχρι το τελευταίο επεισόδιο (που αναμένεται να υπάρξει λίγη δράση) δηλαδή σε 2-3 βδομάδες, έτσι θα μας πάνε...

#236   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα

Δημοσίευση 15/03/2013 - 03:40

Είδα χτες με μεγάλη απογοήτευση επίσης το τελευταίο επεισόδιο του 666 Park Avenue. Δεν μου άρεσε καθόλου, ενώ μέχρι το 12 μπορώ να πω ότι είναι ίσως η αγαπημένη μου σειρά ως σήμερα από τις λίγες (5-6) που έχω δει, το 13 δυστυχώς με χάλασε.

Διαφωνω καθετα!!!
Τα τελευταια 10 λεπτα περιειχαν ανατροπη απο τις λιγες!!!

#237   dchristo81

dchristo81

iPH Addict

• 862 μηνύματα
  • Twitter:@ChristodApps
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:dchristo81

Δημοσίευση 15/03/2013 - 18:21

Παιδιά, σειρά με ζόμπι είναι... Τί ταχύτητα, πλοκή κ ανατροπές να έχει; Μια χαρά πάει για όσο πάει... Τούμπανο το γκομενάκι του Ιάπωνα ε;;

#238   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα

Δημοσίευση 15/03/2013 - 18:34

Παιδιά, σειρά με ζόμπι είναι... Τί ταχύτητα, πλοκή κ ανατροπές να έχει; Μια χαρά πάει για όσο πάει... Τούμπανο το γκομενάκι του Ιάπωνα ε;;

Εiναι κατι πολυ παραπανω απο μια σειρα με ζομπι
http://en.wikipedia....ead_(comic_book)

Βασιζεται σε κομικ book που κυκλοφορει εδω και 10 χρονια

Δε διακρινεται για την ταχυτητα του αλλα για τους εξαιρετικα δομημενους χαρακτηρες και τα σκοτεινα συναισθηματα που δημιουργει στον αναγνωστη

Σε ο,τι αφορα το τουμπανο...θα συμφωνησω

Τελευταία επεξεργασία από: omilitis1987, 15/03/2013 - 18:36

#239   dchristo81

dchristo81

iPH Addict

• 862 μηνύματα
  • Twitter:@ChristodApps
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:dchristo81

Δημοσίευση 16/03/2013 - 20:51

Ναι ρε μια χαρα είναι. Δεν έχω διαβάσει το κόμικ βέβαια αλλά είναι πολύ καλή σειρά. Απλά, όπως κ να 'χει το σενάριο είναι απλό, οι χαρακτήρες δεν είναι κ κάτι το ιδιαίτερο κ σίγουρα (τουλάχιστον στη σειρά) δεν δείχνουν να έχουν "βάθος" ως προσωπικότητες.

#240   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1.842 μηνύματα

Δημοσίευση 18/03/2013 - 23:36

Διαφωνω καθετα!!!
Τα τελευταια 10 λεπτα περιειχαν ανατροπη απο τις λιγες!!!

Δε θα συμφωνήσω... Είχε μεν κάποιες ανατροπές αλλά δεν τρελάθηκα. Δηλαδή:
Περιμένεις να δεις μία εξήγηση ΓΙΑΤΙ γίνεται όλο αυτό και που αποσκοπεί. Περιμένεις να δεις ΠΟΙΟΣ πραγματικά είναι ο Γκάβιν και ποια είναι τα κίνητρά του και τι πραγματικά θέλει. Περιμένεις να δεις γιατί χρησιμοποιεί όλον αυτόν τον κόσμο. Και το μόνο που βλέπεις είναι απλά ότι η ξανθούλα είναι αυτό που είναι.... Ούτε πώς, τι γιατί, απλά αυτό το γεγονός. Είναι μία ανατροπή δε λέω, αλλά προσωπικά δεν περίμενα να δω αυτό.

Όσον αφορά στο Walking Dead μόλις είδα το 14 της τρίτης σεζόν. Και επιτέλους επιστρέψαμε σε λίγη ένταση και σασπένς. Προφανώς ισχύει αυτό που είπατε κάποιοι ότι είναι δηλαδή μια σειρά χαρακτήρων αλλά εξακολουθώ να πιστεύω αυτό που είπα και πριν καμια βδομάδα, οτι δηλαδή τα τα 2-3 προηγούμενα επεισόδια, σέρνονταν οικτρά. Καμία ένταση και καθόλου σασπένς. Συζητήσεις επί συζητήσεων, οράματα του Ρικ, συσκεψη με τον αρχηγό του Woodbury που κατέλαβε ένα ολόκληρο επεισόδιο.... Θα μπορούσαν να πάνε όλα λίγο πιο γρήγορα. Γενικά για να το θέσω λίγο πιο απλά και εδώ, εχω κουραστεί λίγο να βλέπω τη διαμάχη Woodbury φυλακής. Υποτίθεται ότι η σειρά μακροπρόθεσμα πρέπει να καταλήξει κάπου αλλού. Πχ να δείξουν ότι υπάρχει λύση στο θέμα με το ζόμπι... Η ότι δεν υπάρχει αλλά θα πάψουν κάποτε οι επιζώντες να ζουν σαν κηνυγημένοι... Ή ότι υπάρχει κάπου ένα μέρος με πραγματική ασφάλεια, που θα στεγάσει όλους τους επιζώντες... Anyway φαντάζομαι κάτι τέτοιο θα γίνει σε επόμενες σεζόν.. Ξέρει κανείς πόσες προβλέπονται αλήθεια;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 22

0 μέλη, 20 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες