Δες 11.22.63 που παίζεται τώρα. Και Person Of Interest που ξεκινάει τελευταία 5η σαιζόν το Μάιο.
Θα τα δείς όλα μαζεμένα.
Δημοσίευση 17/03/2016 - 17:20
Poi τα εχω δει ολα και περιμενω ...οκ θενκςΔες 11.22.63 που παίζεται τώρα. Και Person Of Interest που ξεκινάει τελευταία 5η σαιζόν το Μάιο.
Θα τα δείς όλα μαζεμένα.
RF forever
Δημοσίευση 17/03/2016 - 19:36
Απο το SyFy (πρώην sci-fi) υπάρχει το Expanse.Κατι σε φαντασιας ;αλλα καλο..το continuum δε με τρελανε πολυ ουτε σκηνοθετικα ουτε σε ηθοποιια..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 17/03/2016 - 23:02
Fringe εχεις δει;Κατι σε φαντασιας ;αλλα καλο..το continuum δε με τρελανε πολυ ουτε σκηνοθετικα ουτε σε ηθοποιια..
Δημοσίευση 18/03/2016 - 00:16
Εννοειται το γραφω και πιο πανω,τελεια σειραFringe εχεις δει;
http://www.imdb.com/title/tt1119644/
RF forever
Δημοσίευση 19/03/2016 - 01:05
Δημοσίευση 19/03/2016 - 11:45
Τελευταία επεξεργασία από: georgeol, 19/03/2016 - 11:46
Δημοσίευση 19/03/2016 - 13:00
person of interest εννοεις και εγω θα ελεγα να δεις 2-3 επεισοδια ακομα,το πρωτο δε σε βαζει στο νοημαΈχει κάποιος να προτείνει κάποια σειρά, με 2-3 κύκλους ήδη, να ξεκινήσω;
Να πω ότι μου άρεσαν πολύ, homeland, how to get away with murder, house of cards, breaking bad, Boardwalk empire.
Δεν με ενδιαφέρουν σειρές τύπου game of thrones.
Είδα το πρώτο επεισόδιο του Point of interest και δεν ενθουσιάστηκα.
Sent from my iPad using Tapatalk
RF forever
Δημοσίευση 19/03/2016 - 13:09
Έχει κάποιος να προτείνει κάποια σειρά, με 2-3 κύκλους ήδη, να ξεκινήσω;
Να πω ότι μου άρεσαν πολύ, homeland, how to get away with murder, house of cards, breaking bad, Boardwalk empire.
Δεν με ενδιαφέρουν σειρές τύπου game of thrones.
Είδα το πρώτο επεισόδιο του Point of interest και δεν ενθουσιάστηκα.
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 19/03/2016 - 17:25
Δημοσίευση 19/03/2016 - 19:46
Gotham
Bates motel
Penny dreadful
Blacklist
Sherlock
Suits
The last ship
The strain
True detective
Sherlock, suits, true detective τα έχω δει. Blacklist το θεωρώ αφελές και κοινότυπο, θα ρίξω μια ματιά στα υπόλοιπα
Τελευταία επεξεργασία από: georgeol, 19/03/2016 - 19:46
Δημοσίευση 19/03/2016 - 20:24
Sherlock, suits, true detective τα έχω δει. Blacklist το θεωρώ αφελές και κοινότυπο, θα ρίξω μια ματιά στα υπόλοιπα
Δες το το blacklist. Είναι φοβερό. Ειδικά ο πρωταγωνιστής όλα τα λεφτά!
Δημοσίευση 19/03/2016 - 23:44
Πραγματικά κάνω το σταυρό μου από έκπληξη. Πίστευα ότι είμαι ο μοναδικός άνθρωπος στον πλανήτη γη που δεν θεωρεί κάτι φοβερό το Blacklist, και που σταμάτησε να το βλέπει.
Από κει και πέρα για να κάνω και γω κάποιες κριτικές για τη φετινή σεζόν ως τώρα.
H σειρά που παραμένει η αγαπημένη μου την τελευταία διετία και εξακολουθώ να τρελαίνομαι από χαρά κάθε φορά που βγαίνουν οι υπότιτλοι για να δω καινούριο επεισόδιο είναι το How to get away with murder. Διεστραμμένα έξυπνη. Φοβερό καστ, φοβερό σενάριο, ωραίο στόρι. Όλα ωραία.
Άλλη μία σειρά που season με τη season ανεβαίνει στην υπόληψη μου κατακόρυφα (ειδικά μετά την τρίτη απογειώθηκε) είναι το Vikings. Παρακολουθώ τώρα την τέταρτη με πολύ ενδιαφέρον (αν και έχω αρχίσει να μπλέκομαι ελαφρώς με τους βασιλιάδες τις βασίλισσες τα βασίλεια-Γουέσεξ, Μερκία, Παρίσι κλπ) και η σειρά απλά τα σπάει. Ράγκναρ ο ορισμός του ψυχάκια, πόσο θεός.
Το Walking Dead νομίζω είχε καλό δεύτερο μισό στην 6η σεζόν, τουλάχιστον πολύ καλύτερο από το πρώτο), ενώ και το Fear the Walking Dead με έχει αφήσει με μία σχετικά γλυκιά ανάμνηση και περιμένω να δω τη συνέχεια. Απλά δεν μου άρεσε καθόλου το καστ. Δεν συμπάθησα κάποιον χαρακτήρα, αλλά δεν βαριέσαι.
Άλλη σειρά που περιμένω κι είναι από τις αγαπημένες μου είναι το The Strain. Μία από τις καλύτερες.
Μόλις δω και τον δεύτερο κύκλο του Bosch θα πω εντυπώσεις και για αυτό, πάντως η πρώτη σεζόν μου άρεσε.
Για να περάσω τώρα σε τρεις σειρές που όσο περνάει ο καιρός χάνω το ενδιαφέρον μου. Πρώτον το Arrow. Ήταν από τις αγαπημένες μου μεχρι την δεύτερη σεζόν, αλλά πραγματικά έχει αρχίσει να με κουράζει απίστευτα. Όλο ανακυκλώνονται τα ίδια και τα ίδια, γενικά μία βαρεμάρα. Νομίζω ότι αυτή είναι η τελευταία μου σεζόν. Δεύτερον, το Quantico. Ενώ ξεκίνησα να τη βλέπω με απίστευτη ευχαρίστηση, θεωρώντας ότι έχει ένα νεανικό συμπαθητικό καστ, όσο περνάει ο καιρός όσο περνάνε τα επεισόδια συνειδητοποιώ ότι απλά δεν μου προσφέρει κάτι. Κακογραμμένο σενάριο, μετριότατες ερμηνείες, φτωχοί διάλογοι, που σώζονται μόνο από την βραχνή αισθησιακή φωνή της Άλεξ Πάρις. Και ενώ νόμιζα ότι ήμουν υπερβολικός μία επίσκεψη στο user reviews του imdb όπου υπάρχει οχετός από τους τηλεθεατές με έκαναν να αντιληφθώ ότι δεν είμαι μόνος μου. Το ίδιο τέλος έπαθα σε μικρότερο βέβαια βαθμό με το Blindspot. Ξεκίνησα ενθουσιωδώς αλλά όσο περνάει ο καιρός αρχίζει και γίνεται λίγο άσκοπο και ανακυκλώνεται. Μετά την διακοπή μπήκε λίγο δυνατά πάλι, αλλά δεν έχει καθιερωθεί στη συνείδηση μου ως μία από τις σειρές που τις προτείνω σε κάποιον για να τις δει. Βέβαια ερμηνείες πολύ καλύτερες από το Quantico. Παρομοίως, άπειρο κράξιμο τρώει και αυτή στο imdb από τους τηλεθεατές. Quantico και Blindspot λογικά θα τελειώσω τις σεζόν και απλά θα εγκαταλείψω.
Τέλος πρέπει να πω ότι ξεκίνησα και το Colony καθαρά λόγω cast, και μετά από 3 επεισόδια, δηλώνω ότι θα τη συνεχίσω, φαίνεται καλοστημμένη και δουλεμμένη για επιστημονικής φαντασίας. Σε πρώτη φάση μ αρέσει.
11.22.63 είναι το επόμενο στη λίστα μαζί με Fargo.
Τελευταία επεξεργασία από: Fade2Black, 19/03/2016 - 23:49
Δημοσίευση 20/03/2016 - 00:41
0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες