Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

Αγαπημενες Τηλεοπτικες Σειρες

• Please log in to reply
5163 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2401   Badass

Badass

iPH Contributor

• 1,128 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 20/03/2016 - 01:39

Ο 1ος μουφανηκε πιο ατμοσφαιρικος. Ο 2ος μ αρεσε σε κατι πλανα του στυλ 3 σκηνες που εξελισσονται παραλληλα αλλα 70s. Και οι χαρακτηρες πολυ γραφικοι. Γενικα πολυ καλη σειρα. Δε το ξερα για το 11.22.63

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2402   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3,006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 20/03/2016 - 02:36

Πραγματικά κάνω το σταυρό μου από έκπληξη. Πίστευα ότι είμαι ο μοναδικός άνθρωπος στον πλανήτη γη που δεν θεωρεί κάτι φοβερό το Blacklist, και που σταμάτησε να το βλέπει.

Από κει και πέρα για να κάνω και γω κάποιες κριτικές για τη φετινή σεζόν ως τώρα.

H σειρά που παραμένει η αγαπημένη μου την τελευταία διετία και εξακολουθώ να τρελαίνομαι από χαρά κάθε φορά που βγαίνουν οι υπότιτλοι για να δω καινούριο επεισόδιο είναι το How to get away with murder. Διεστραμμένα έξυπνη. Φοβερό καστ, φοβερό σενάριο, ωραίο στόρι. Όλα ωραία.

Άλλη μία σειρά που season με τη season ανεβαίνει στην υπόληψη μου κατακόρυφα (ειδικά μετά την τρίτη απογειώθηκε) είναι το Vikings. Παρακολουθώ τώρα την τέταρτη με πολύ ενδιαφέρον (αν και έχω αρχίσει να μπλέκομαι ελαφρώς με τους βασιλιάδες τις βασίλισσες τα βασίλεια-Γουέσεξ, Μερκία, Παρίσι κλπ) και η σειρά απλά τα σπάει. Ράγκναρ ο ορισμός του ψυχάκια, πόσο θεός.

Το Walking Dead νομίζω είχε καλό δεύτερο μισό στην 6η σεζόν, τουλάχιστον πολύ καλύτερο από το πρώτο), ενώ και το Fear the Walking Dead με έχει αφήσει με μία σχετικά γλυκιά ανάμνηση και περιμένω να δω τη συνέχεια. Απλά δεν μου άρεσε καθόλου το καστ. Δεν συμπάθησα κάποιον χαρακτήρα, αλλά δεν βαριέσαι.

Άλλη σειρά που περιμένω κι είναι από τις αγαπημένες μου είναι το The Strain. Μία από τις καλύτερες.
Μόλις δω και τον δεύτερο κύκλο του Bosch θα πω εντυπώσεις και για αυτό, πάντως η πρώτη σεζόν μου άρεσε.

Για να περάσω τώρα σε τρεις σειρές που όσο περνάει ο καιρός χάνω το ενδιαφέρον μου. Πρώτον το Arrow. Ήταν από τις αγαπημένες μου μεχρι την δεύτερη σεζόν, αλλά πραγματικά έχει αρχίσει να με κουράζει απίστευτα. Όλο ανακυκλώνονται τα ίδια και τα ίδια, γενικά μία βαρεμάρα. Νομίζω ότι αυτή είναι η τελευταία μου σεζόν. Δεύτερον, το Quantico. Ενώ ξεκίνησα να τη βλέπω με απίστευτη ευχαρίστηση, θεωρώντας ότι έχει ένα νεανικό συμπαθητικό καστ, όσο περνάει ο καιρός όσο περνάνε τα επεισόδια συνειδητοποιώ ότι απλά δεν μου προσφέρει κάτι. Κακογραμμένο σενάριο, μετριότατες ερμηνείες, φτωχοί διάλογοι, που σώζονται μόνο από την βραχνή αισθησιακή φωνή της Άλεξ Πάρις. Και ενώ νόμιζα ότι ήμουν υπερβολικός μία επίσκεψη στο user reviews του imdb όπου υπάρχει οχετός από τους τηλεθεατές με έκαναν να αντιληφθώ ότι δεν είμαι μόνος μου. Το ίδιο τέλος έπαθα σε μικρότερο βέβαια βαθμό με το Blindspot. Ξεκίνησα ενθουσιωδώς αλλά όσο περνάει ο καιρός αρχίζει και γίνεται λίγο άσκοπο και ανακυκλώνεται. Μετά την διακοπή μπήκε λίγο δυνατά πάλι, αλλά δεν έχει καθιερωθεί στη συνείδηση μου ως μία από τις σειρές που τις προτείνω σε κάποιον για να τις δει. Βέβαια ερμηνείες πολύ καλύτερες από το Quantico. Παρομοίως, άπειρο κράξιμο τρώει και αυτή στο imdb από τους τηλεθεατές. Quantico και Blindspot λογικά θα τελειώσω τις σεζόν και απλά θα εγκαταλείψω.

Τέλος πρέπει να πω ότι ξεκίνησα και το Colony καθαρά λόγω cast, και μετά από 3 επεισόδια, δηλώνω ότι θα τη συνεχίσω, φαίνεται καλοστημμένη και δουλεμμένη για επιστημονικής φαντασίας. Σε πρώτη φάση μ αρέσει.

11.22.63 είναι το επόμενο στη λίστα μαζί με Fargo.

Αυτο που είπες για την ανακύκλωση του arrow έχεις ένα δίκιο αλλα μη μου πεις οτι και το walking dead δεν ανακυκλώνεται εδω και τόσο καιρό.Σε καθε σεζόν πάνε απο το ένα μέρος στο άλλο και απλά θα κάνουν Μαχες με κάποιους άλλους.Τιποτα καινούργιο.
Όσες σειρές έχω δει με θέμα την "επιβίωση" υπήρχε και ένα στορυ απο πίσω,ένας σκοπός.
Δεν ξερω αν το βλέπω λάθος αλλα πλεον μου δίνει την εντύπωση οτι απλά τραβάνε τη σειρά απο τα μαλλιά μόνο και μόνο επειδή για κάποιο λόγο πουλάει.

Μη ξεχνάτε και το daredevil,απο τις καλύτερες με σούπερ ήρωες.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#2403   EchiDNA

EchiDNA

iPH Enthousiast

• 359 μηνύματα

Δημοσίευση 20/03/2016 - 11:59

Better call Saul
Vikings
Black sails

Αυτά βλέπω τώρα

Sent from my iPad using Tapatalk

#2404   natsoscocco

natsoscocco

iPH newbie

• 66 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 20/03/2016 - 17:47

Έχουμε άποψη για το "Show me a hero"?

#2405   giabri

giabri

iPH Elite Poster

• 3,131 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 22/03/2016 - 20:58

ειδα τα 2 πρωτα του fargo...δε με ενθουσιασε.επισης αυτη η αμερικανια με αηδιαζει...αυτος ο τροπος ζωης τους στην επαρχια.ετσι παει ολη η σειρα?

RF forever

#2406   dimvavas

dimvavas

iPH Enthousiast

• 361 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 22/03/2016 - 20:59

Και το suits ενδιαφέρον

#2407   giabri

giabri

iPH Elite Poster

• 3,131 μηνύματα

Δημοσίευση 22/03/2016 - 21:22

αν το λες για μενα το βλεπω,αν το ξεκινησες τωρα μετραει πολυ...δες το

RF forever

#2408   dimvavas

dimvavas

iPH Enthousiast

• 361 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 22/03/2016 - 22:04

αν το λες για μενα το βλεπω,αν το ξεκινησες τωρα μετραει πολυ...δες το

Άρχισα πριν κάποιες μέρες (είμαι στο 9ο ep.). Φοβερός ο Macht! Μέχρι στιγμής ωραίο φαίνεται. Δεν ξέρω αν γίνεται βαρετό τώρα που βρίσκεται στην 3η σεζόν -αν δεν κάνω λάθος- στην Αμερική.

#2409   giabri

giabri

iPH Elite Poster

• 3,131 μηνύματα

Δημοσίευση 22/03/2016 - 22:16

Άρχισα πριν κάποιες μέρες (είμαι στο 9ο ep.). Φοβερός ο Macht! Μέχρι στιγμής ωραίο φαίνεται. Δεν ξέρω αν γίνεται βαρετό τώρα που βρίσκεται στην 3η σεζόν -αν δεν κάνω λάθος- στην Αμερική.

5η σεζον και καθολου βαρετο...μετα την 1η σεζον γινεται ακομα καλυτερο

RF forever

#2410   iPhoneHellas

iPhoneHellas

iPH Admin

• 640,961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 24/03/2016 - 00:03

Προς νέους επισκέπτες: Δείτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το Peaky Blinders

Behind the Scenes...

#2411   dpapae

dpapae

iPH Enthousiast

• 378 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 24/03/2016 - 18:07

Προς νέους επισκέπτες: Δείτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το Peaky Blinders

Πολυ δυνατο casting. Πως ξεφυγε τοσο καιρο;

#2412   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 29/03/2016 - 20:05

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#2413   zoinas

zoinas

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 29/03/2016 - 20:13

Απογοήτευση η season 1

#2414   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3,006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 29/03/2016 - 23:06

Είδα τα 10 πρώτα επεισόδια της δεύτερης σεζόν του Daredevil...Μαμαει και δέρνει στη κυριολεξία...Ηλεκτρα,Τιμωρός και επιτέλους έσκασε μύτη και ο Ονουφριος.Οποιος δεν το έχει ξεκινήσει να το κάνει οποσδηποτε.

#2415   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 29/03/2016 - 23:20

Μπήκει όντως πολύ δυνατά ο "Κόκκινος".

Καλύτερο Punisher απο τη σκ@τόφατσα τον Bernthal δε θα μπορούσαν να βρουν.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;