Αυτο που περιγράφεις ειναι καθαρά υποκειμενικό. Εγω το 666 το γουστάρω απίστευτα, για να μην αναφέρουμε την εκπληκτική ερμηνεία( γκουχ γκουχ) της ξανθουλας.
Αυτο ξαναπες το
Φαντάζομαι ως ξανθούλα δεν εννοείτε την ανέραστη ξανθιά πρωταγωνίστρια ( ) αλλά τον υπέρτατο ξανθό ****ρο που έδωσε στον φλώρο γυαλάκια την έμπνευση του να ξαναγράψει... Αυτή που στο halloween party είχε γδυθεί sexy νοσοκόμα.
Από θέμα χαρακτήρων οι Τζέιν και Χένρι μπορώ να πω ότι δεν είναι και οι αγαπημένοι μου, καθώς τους παραβρίσκω αγαπουλήδες, αλλά γενικά νομίζω πώς όλοι παίζουν άψογα το κομμάτι τους και ταιριάζουν τέλεια.στην πλοκή που έχει πάρει η σειρά.
Απλά απορώ πώς μπορεί να μην πηγαίνει καλά αυτή η σειρά. Εμένα προσωπικά μου θυμίζει πολύ σε Lost. Πίσω από σχεδόν κάθε χαρακτήρα κρύβεται μία μυστήρια ιστορία (βλέπε Αλέξις και Ολίβια, για να μην σπαμάρω περισσότερο) ενώ και αυτή η σύγκρουση καλού και κακού που αφήνεται να διαφανεί στα τελευταία επεισόδια μου θυμίζει πολύ τις σκέψεις που κάναμε όλοι στο Lost όταν εμφανίστηκαν ο Jacob και ο άλλος και συζητάγαμε για καλό και κακό, για παράδεισο και κόλαση κλπ. Απορώ πώς γίνεται να μην πήγε καλά αυτή η σειρά.
Anyway όποιος γνωρίζει και ξέρει ας απαντήσει και στο προηγούμενο μου post.