123
1) 666 ParkAvenueΔε θα συμφωνήσω... Είχε μεν κάποιες ανατροπές αλλά δεν τρελάθηκα. Δηλαδή:
Περιμένεις να δεις μία εξήγηση ΓΙΑΤΙ γίνεται όλο αυτό και που αποσκοπεί. Περιμένεις να δεις ΠΟΙΟΣ πραγματικά είναι ο Γκάβιν και ποια είναι τα κίνητρά του και τι πραγματικά θέλει. Περιμένεις να δεις γιατί χρησιμοποιεί όλον αυτόν τον κόσμο. Και το μόνο που βλέπεις είναι απλά ότι η ξανθούλα είναι αυτό που είναι.... Ούτε πώς, τι γιατί, απλά αυτό το γεγονός. Είναι μία ανατροπή δε λέω, αλλά προσωπικά δεν περίμενα να δω αυτό.
Όσον αφορά στο Walking Dead μόλις είδα το 14 της τρίτης σεζόν. Και επιτέλους επιστρέψαμε σε λίγη ένταση και σασπένς. Προφανώς ισχύει αυτό που είπατε κάποιοι ότι είναι δηλαδή μια σειρά χαρακτήρων αλλά εξακολουθώ να πιστεύω αυτό που είπα και πριν καμια βδομάδα, οτι δηλαδή τα τα 2-3 προηγούμενα επεισόδια, σέρνονταν οικτρά. Καμία ένταση και καθόλου σασπένς. Συζητήσεις επί συζητήσεων, οράματα του Ρικ, συσκεψη με τον αρχηγό του Woodbury που κατέλαβε ένα ολόκληρο επεισόδιο.... Θα μπορούσαν να πάνε όλα λίγο πιο γρήγορα. Γενικά για να το θέσω λίγο πιο απλά και εδώ, εχω κουραστεί λίγο να βλέπω τη διαμάχη Woodbury φυλακής. Υποτίθεται ότι η σειρά μακροπρόθεσμα πρέπει να καταλήξει κάπου αλλού. Πχ να δείξουν ότι υπάρχει λύση στο θέμα με το ζόμπι... Η ότι δεν υπάρχει αλλά θα πάψουν κάποτε οι επιζώντες να ζουν σαν κηνυγημένοι... Ή ότι υπάρχει κάπου ένα μέρος με πραγματική ασφάλεια, που θα στεγάσει όλους τους επιζώντες... Anyway φαντάζομαι κάτι τέτοιο θα γίνει σε επόμενες σεζόν.. Ξέρει κανείς πόσες προβλέπονται αλήθεια;
Εγω βρηκα νοημα και μου φανηκε ικανοποιητικη η εξηγηση σχετικα με το ποιος ηταν ο Gavin, ας μην πουμε spoiler αλλα θυμησου τι ειπε στην ξανθια σχετικα με το μελλον του παιδιου της.
Δε χρειαζεται οπωσδηποτε να προσωποιησουμε το κακο.
2)The walking dead
Το κομικ book εξελισσεται αυτη τη στιγμη 9 χρονια αργοτερα απο οτι η τηλεοπτικη σειρα.
Οποτε -και αυτο ειναι χρησιμο spoiler- μην περιμενεις εξηγησεις και συμβατικο τελος συντομα...
Αγαπητε fade2black ελπιζω να μην ειδες lost, γιατι αν περασες 6 κυκλους αναμενοντας τελος θα εριξες πολυ κλαμα.
Τελευταία επεξεργασία από: omilitis1987, 19/03/2013 - 00:08