Εδώ να πούμε πως είχαν γυρίσει το θάνατο κάθε ένα χαρακτήρα ξεχωριστά έτσι ώστε να μη διαρεύσει τίποτα για το ποιός τελικά θα μας αφήσει χρόνους. Το παρακάτω είναι ένα δείγμα απο αυτά.
Δημοσίευση 26/10/2016 - 22:46
Δημοσίευση 30/10/2016 - 19:30
Έχει κάποιος να προτείνει κάποια/ες σιερά/ες παρόμοιες με το Ttrapped?
Δημοσίευση 31/10/2016 - 00:10
Broadchurch,The missingΈχει κάποιος να προτείνει κάποια/ες σιερά/ες παρόμοιες με το Ttrapped?
Δημοσίευση 05/11/2016 - 14:07
Δημοσίευση 07/11/2016 - 20:20
Δημοσίευση 08/11/2016 - 00:31
Είδα την πρώτη σεζόν, ενδιαφέρον στορυ, κάψιμο εγκεφαλικών κυττάρων, περίεργη σειρά, πολύ περίεργηΚαλησπερα, έχεις δει κάποιος το sense 8 του Netflix, να μου πει εντυπώσεις...;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 08/11/2016 - 10:05
Καλησπερα, έχεις δει κάποιος το sense 8 του Netflix, να μου πει εντυπώσεις...;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Το είδα εγώ. Και ουσιαστικά θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα. Πολύ περίεργη. Αρκετά ενδιαφέρουσα, αλλά από την άλλη λίγο ακατανόητη και άσκοπη. Γενικά κάψιμο.Βγαίνει τα Χριστούγεννα δεύτερη σεζόν και δεν νομίζω ότι ενθουσιάζομαι να τη δω. Γενικά πάντως οι κριτικές που πήρε ήταν θετικότατες.
Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο όλους εσάς που διαβάζετε το κόμικ του walking dead. Αυτό το κόμικ είναι ακόμη σε εξέλιξη ή έχει ολοκληρωθεί και αφήνει να εννοηθεί ότι κάποια στιγμή θα τελειώσει και η σειρά; Γιατί μετά την πρώτη επεισοδιάρα ξενέρωσα τη ζωή μου με το θλιβερό και αισχρό δεύτερο επεισόδιο και ούτε καν κουράγιο να δω το τρίτο δεν είχα χτες. Παίζει να γίνει μία νέα τόλμη και γοητεία και να παίζει για 40 χρόνια;;;
Δημοσίευση 08/11/2016 - 12:43
Καλησπερα, έχεις δει κάποιος το sense 8 του Netflix, να μου πει εντυπώσεις...;
Είναι πολύ ιδιαίτερη και διαφορετική που είτε θα τη μισήσεις, είτε θα την αγαπήσεις. Προσωπικά ανήκω στη 2η κατηγορία.
Πολυπολιτισμικό και κοινωνικοπολιτικό το όλο Concept σίγουρα. Δες τη.
Δημοσίευση 08/11/2016 - 18:49
Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο όλους εσάς που διαβάζετε το κόμικ του walking dead. Αυτό το κόμικ είναι ακόμη σε εξέλιξη ή έχει ολοκληρωθεί και αφήνει να εννοηθεί ότι κάποια στιγμή θα τελειώσει και η σειρά; Γιατί μετά την πρώτη επεισοδιάρα ξενέρωσα τη ζωή μου με το θλιβερό και αισχρό δεύτερο επεισόδιο και ούτε καν κουράγιο να δω το τρίτο δεν είχα χτες. Παίζει να γίνει μία νέα τόλμη και γοητεία και να παίζει για 40 χρόνια;;;
Rick Forester και τα μυαλα στο blender!
Οσα γινονται στο κομικ φτανουν για 18 κυκλους περιπου...κανε τα κουμαντα σου!!!
Δημοσίευση 08/11/2016 - 22:55
Rick Forester και τα μυαλα στο blender!
Οσα γινονται στο κομικ φτανουν για 18 κυκλους περιπου...κανε τα κουμαντα σου!!!
0 μέλη, 21 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες