ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!! ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ!!!
Από κει και πέρα μπήκα να γράψω και εγώ ότι ξεκίνησα με τη γυναίκα μου το Σάββατο το Fargo. Τον τελευταίο χρόνο μπορώ να πω ότι μου χε λείψει λίγο να κολλήσω με σειρά, αυτό το αίσθημα που θες επειγόντως να δεις το επόμενο επεισόδιο. Ε το Fargo το κατάφερε. Σειράρα απλά! Ο κυνικός χαρακτήρας του Billy bob Thorton είναι απλά συγκλονιστικός και ερμηνεύει τέλεια, ενώ γενικά όλο το στόρι ξετυλίγεται πανέμορφα. Τέσσερα επεισόδια είδαμε όλα κι όλα αλλά δεν κρατιόμαστε να πάμε παρακάτω. Από μένα σε πρώτη φάση απόλυτο respect.
Για το Following που αναφέρθηκε πιο πάνω, έχω πει και στο παρελθόν ότι ήταν από τις σειρές που παρακολουθούσα με φανατισμό όσο έπαιζε. Ίσως και λόγω του αγαπημένου Kevin Bacon. Για μένα η πρώτη σεζόν είναι από τις καλύτερες σεζόν σειράς με serial killer. Το πρόβλημα για μένα ήταν η δεύτερη που έπεσε κατακόρυφα. Θλιβερή σε σχέση με την πολύ καλή πρώτη. Η τρίτη επανέρχεται λίγο αλλά σε καμία περίπτωση δεν αγγίζει τα στάνταρ της πρώτης. Πάντως αξίζει να τη δεις για μένα. Φυσικά και δεν λείπουν οι αμερικανιές και οι υπερβολές έτσι... Αλλά αξίζει για την πρώτη σεζόν και μόνο θεωρώ...
Όσο για το ΟΑ σε κάτι γκρουπάκια για σειρές που διαβάζω στο φεισμπουκ είναι κάποιοι που λένε πως η σειρά είναι love it or hate it. Κανα δυο την αποθέωσαν και κανας δυο την έκραξαν άσχημα. Εγώ θα την δω πάντως όταν βγουν υπότιτλοι. Και μόνο που είναι Netflix και θυμίζει Stranger things μπαίνει στη λίστα.
Το Goliath τι πραγματεύεται και είναι τόσο καλό;
Επίσης το 3% το έχει δει κάποιος; Έχουμε εικόνα;
Συμφωνώ για το Fargo, απλά για μένα ο 2ος και 3ος κύκλος ούτε που πλησιάζουν τον 1ο