Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

Αγαπημενες Τηλεοπτικες Σειρες

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
5163 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#256   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 23/03/2013 - 01:35

Μια συντομη παρουσιαση του Vikings
http://www.oneman.gr...es.2164736.html

Στο τελος αναφερεται και στο Rome, το οποιο ειναι η σειρα που καθιερωσε το HBO και ανοιξε το δρομο για σειρες οπως Game of Thrones, Spartacus ,κα
http://www.imdb.com/title/tt0384766/

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#257   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 23/03/2013 - 01:58

Το Vikings είναι "αλλού"..

Το καλύτερο ορεκτικό για το Game Of Thrones που έρχεται..
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#258   dchristo81

dchristo81

iPH Addict

• 862 μηνύματα
  • Twitter:@ChristodApps
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:dchristo81

Δημοσίευση 23/03/2013 - 09:24

Το Rome ήτανε εκπληκτικό. Ξεκίνησα κ το Vikings, καλό είναι...

#259   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1.842 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 23/03/2013 - 19:15

Αν η τηλεόραση που έχεις δεν είναι Full HD 1080p δε θα παίξει.

Προφανώς και το καλύτερο είναι BluRay Rip.

Νομίζω ότι είναι HD, είναι μία από αυτές τις καινούριες τις μεγάλες Samsung οπότε με βάση τα λεγόμενα σου πρέπει να παίζει.

1) Το ερώτημα μου ήταν όταν λέει ένα τόρεντ BRRip 720p και BRRip 1080p ποιο από τα δύο είναι το καλύτερο;;; Το BRRip δε σημαίνει ότι και τα δύο είναι από Blue Ray;
2) Επίσης πώς γίνεται για την ίδια ταινία ένα τόρεντ 720p να είναι πχ 1,5GB και άλλο ένα επίσης 720p να είναι ας πούμε 3,5 GB; Τι αλλάζει;;;
3) Για να καταλήξω και να μου λυθούν όλες οι απορίες, όταν λέμε 720p kai 1080p αναφερόμαστε αυτομάτως σε Blue Ray;

#260   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα
  • GameCenter:livas26

Δημοσίευση 23/03/2013 - 20:04

Νομίζω ότι είναι HD, είναι μία από αυτές τις καινούριες τις μεγάλες Samsung οπότε με βάση τα λεγόμενα σου πρέπει να παίζει.

1) Το ερώτημα μου ήταν όταν λέει ένα τόρεντ BRRip 720p και BRRip 1080p ποιο από τα δύο είναι το καλύτερο;;; Το BRRip δε σημαίνει ότι και τα δύο είναι από Blue Ray;
2) Επίσης πώς γίνεται για την ίδια ταινία ένα τόρεντ 720p να είναι πχ 1,5GB και άλλο ένα επίσης 720p να είναι ας πούμε 3,5 GB; Τι αλλάζει;;;
3) Για να καταλήξω και να μου λυθούν όλες οι απορίες, όταν λέμε 720p kai 1080p αναφερόμαστε αυτομάτως σε Blue Ray;

Ειναι ναι μεν απο bluray αλλα εχουν διαφορετικη κωδικοποιηση ... Επισης παιζει κ ο ηχος να ναι διαφορετικη κωδικοποιηση ac3 εναντι dts που εχουν καποια ριπ..
Τα 720 κ 1080 αναφερονται σε hd ποιοτητες αλλα παιζουν μερικες microhd / remux (που ειναι ασυμπιεστο blueray δλδ περιπου 30gb η ταινια)
Κ τα κανονικα mkv 720/1080p

Η τηλεοραση παντως αν δεν ειναι πανω απο 42" μην περιμενεις να δεις διαφορα αναμεσα σε 720&1080 κ ειδικα σε αποσταση μικροτερη τν 2μ.
:)

#261   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1.842 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2013 - 11:56

Σε ευχαριστώ για τις εξηγήσεις Livas. Η τηλεόρασή μου είναι 40άρα, οπότε θα δοκιμάσω να δω τι διαφορές μπορεί να έχει το 720 και το 1080. Μεταξύ ac3 και dts καλύτερο είναι το dts ε;

#262   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα
  • GameCenter:livas26

Δημοσίευση 25/03/2013 - 12:19

Σε ευχαριστώ για τις εξηγήσεις Livas. Η τηλεόρασή μου είναι 40άρα, οπότε θα δοκιμάσω να δω τι διαφορές μπορεί να έχει το 720 και το 1080. Μεταξύ ac3 και dts καλύτερο είναι το dts ε;

Κοιτα για εμενα τα θεωρω ψιλα γραμματα αυτα ... το DTS βγαζει περιπου 1.5mbps και το ac3 περιπου 650kbps οποτε βλεπεις οτι ποιοτικοτερο ειναι το DTS αλλα και να εχεις καλο συστημα για να ακουσεις αλλα και λιγο ψειρας να σαι για να καταλαβεις διαφορα !!
:P

το DTS πολλες φορες δεν υποστηριζεται απο τηλεορασεις ..και τα παιζει χωρις ηχο (οπως στην δικια μου δεν υποστηριζει dts) και θελει ειτε κανα media/blueray player ειτε με πισι συνδεση (οπως το εχω εγω) ειτε κανα home cinema (με κανα ενισχυτη και ετσι)!

δες και μονος σου τις "διαφοες" 720π/1080π !!
στην δικια μου στο δωματιο που εχω 42" και βλεπω σε αποσταση μαξ 2 μετρα (συνηθως 1.8μ ειμαι) δεν μπορεις να διακρινεις καμια διαφορα ....!
ειναι πολυ μικρη η αποσταση και η τηλεοραση γενικα ....!!
για να δεις διαφορα θελει καμια 55αρα σε αποσταση πανω απο 2.5μ !
;)

#263   lupushegemonia

lupushegemonia

iPH Addict

• 894 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2013 - 13:57

Κατ' εμέ, οι κορυφαίες σειρές (για σύγχρονες εννοώ), είναι οι εξής:
  • Battlestar Galactica... ... ...Φοβερή σειρά, που εστιάζει ουσιαστικά στην θεωρία του Έριχ φον Ντένικεν "Οι Θεοί απ' το Διάστημα", εννοώντας ότι η ανθρωπότητα εδώ στην Γη ήταν μια πρωτόγονη μορφή ζωής και έπειτα υπήρξε ένα "γκαπ" εξέλιξης (επιστημονικά τεκμηριωμένο) και από τον σχεδόν πιθηκάνθρωπο Νεάντερνταλ "πηδήξαμε" γρήγορα στον σύγχρονο και εξελιγμένο "Κρο-Μανιόν" - λόγο κάποιας "εξωτερικής παρεμβάσεως", δηλαδή κάποιου εξωγήινου πολιτισμού που έφτασε και αποίκησε την Γη, δημιουργώντας μάλιστα αυτούς τους θαυμάσιους πολιτισμούς (Αιγύπτου, Ελλάδος, Περσίας, Κίνας κτλ) που είχαν ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ μεταξύ τους κτλ... Μάλιστα, στην σύγχρονη αυτή μεταφορά της παλαιάς σειράς επιστ. φαντασίας (που τότε "εστίαζαν" στον ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ πολιτισμό), πλέον εστιάζει στον ΕΛΛΗΝΟ-ΡΩΜΑΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. Γενικά, θεωρώ ότι εκτός των άλλων, οι ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΙ της σειράς είναι ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ, έκαναν εκπληκτική δουλειά, το στόρυ είναι καταπληκτικό, η πλοκή φοβερή, η εξέλιξη της ιστορίας απίστευτη... και γενικά η σειρά αυτή κατ' εμέ είναι απ' τις σπουδαιότερες που έχουν γυριστεί. Τέσσερις σεζόν (γύρω στα 70-80 επεισόδια), συν μια 2ωρη ταινία "pilot" πριν τις σεζόν, συν 2 επιπλέον ταινίες ("Razor" & "The Plan"), συνθέτουν μια υπερ-πλήρης φοβερή σειρά, που την έχω ήδη δει... 12 φορές (και ΠΑΛΙ την ξεκίνησα πριν μερικές μέρες)! http://www.imdb.com/...7362/?ref_=sr_2
  • Rome... ... ...Μιλάμε για μια ακόμα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ σειρά! Δυστυχώς, μόλις δύο σεζόν (η 2η τελείωσε "πατ-κιουτ" και επίσπευσαν τα γεγονότα) - διότι ήταν πανάκριβη (ενοικίαση σκηνικών της "Τσινετσιτά" από παλαιές επικές ταινίες, πανάκριβα κοστούμια, εφέ, μεγάλο καστ και πολλοί κομπάρσοι κτλ). Είναι κρίμα που τελείωσε έτσι γρήγορα, διότι για πρώτη φορά σε μια επική/ιστορική σειρά (ή ταινία), οι παραγωγοί/σεναριογράφοι/σκηνοθέτες ΔΕΝ ΕΣΤΙΑΣΑΝ στη "κλασσική συνταγή" να προβάλλουν τους ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ και εκείνους που γενικά έμειναν γνωστοί στην Ιστορία, αλλά ουσιαστικά οι ΚΥΡΙΟΙ ΗΡΩΕΣ της σειράς ήταν "Πλείβιοι" (φτωχή-κατώτερη τάξη) - ο Λούσιους Βορίνιους (ένας φτωχός εκατόνταρχος, κατώτερη βαθμίδα αξιωματικού) και ο Τίτους Πούλους (ένας "αγρίκος" απλός λεγεωνάριος). Η σειρά - γι' αυτό λέγεται "Ρώμη" - εστιάζει ουσιαστικά στην ΖΩΗ ΤΩΝ ΡΩΜΑΙΩΝ στην Ρώμη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται (ίντριγκες, δολοφονίες, δολοπλοκίες, συμμαχίες και εκτοπισμοί "εχθρών", καθημερινούς τσακωμούς και ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ της ζωής στην πόλη). Ουσιαστικά, σαν σε μηχανή του χρόνου, η σειρά σε βάζει μέσα σε απλά... σανδάλια φτωχού/απλού Ρωμαίου και είναι σαν να "σουλατσάρεις" στην τότε ένδοση ρωμαική πρωτεύσα, ακούοντας και βλέποντας τα δραματικά γεγονότα της τότε εποχής (άνοδος του Ιούλιου Γάιου Καίσαρα στην εξουσία, δολοφονία του, άνοδος του ένδοξου πρώτου σκληρού αλλά δικαίου αυτοκράτορα Αυγούστου - "ψυχογιός" του Καίσαρα). Mιλάμε για ΣΟΥΠΕΡ ρεαλισμό, για ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΟΡΘΕΣ παραβολές σε ό,τι δείχνει η σειρά (πχ. οι στολές των λεγεωνάριων είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙΝΗΣ της εποχής ή για πχ. ο τρόπος που δείχνει να μάχεται μια λεγεώνα, είναι ιστορικά σωστός!)... Είναι MUST σειρά! http://www.imdb.com/...ref_=fn_al_tt_1
  • Carnivale... ... ...Mία επίσης φοβερή σειρά, που ΕΠΙΣΗΣ "πήγε άκλαυτη" σαν το "Rome" - κόπηκε για οικονομικούς λόγους. Είναι μια σειρά μυστηρίου, με φυσιολογικά και παραφυσιολογικά φαινόμενα, που λαμβάνουν χώρα σε ένα πλανόδιο τσίρκο γεμάτο από "φρικιά" (σιαμαίους, μεταλλαγμένους κτλ). Φοβερή πλοκή, τρομερό σενάριο... και διακοπή της ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΤΟΜΑ (ούτε καν δεν μπήκαν στο κόπο να κλείσουν "κάπως" την ιστορία!). http://www.imdb.com/title/tt0319969/
  • Band of Brothers... ... ...Όταν βγήκε στους κινηματογράφους το φιλμ "Saving Private Ryan", λέγαμε ότι πρόκειται για μια σπουδαία και άκρως ρεαλιστικότατη μεταφορά της ατμόσφαιρας του Β' Π.Π. Ε... το "Band of Brothers" είναι ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑ ΠΙΟ μεγαλειώδες, όσο και τα δέκα επεισόδιά του! Πρόκειται για μια μίνι σειρά (10 επεισόδια) που εστιάζει στις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ μαρτυρίες των επιζήσαντων στρατιωτών που αποτελούσαν τον "E" λόχο της 101η Αερομεταφερόμενης Μεραρχίας Αλεξιπτωτιστών των ΗΠΑ, στον Β' Π.Π. Μάλιστα, πριν κάθε επεισόδιο - που εστιάζει και σε έναν ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΤΟΜΟ του λόχου (πχ. τον επικεφαλή αξιωματικό, στο άλλο επεισόδιο τον νοσοκόμο κτλ), οι πραγματικοί επιζώντες ηλικιωμένοι πια φαντάροι, εξιστορούν τα γεγονότα που μετά παρακολουθούμε στο επεισόδιο, που φυσικά δεν έχει "φανταστικά ονόματα" κτλ. αλλά ουσιαστικά μοιάζει σαν ένα "interactive ημερολόγιο" του πραγματικού λόχου. ΑΚΡΩΣ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ (πολύ σκληρές), ΑΚΡΩΣ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ (δίχως σαχλαμάρες και "Χολυγουντιανές" υπερβολές), πολύ δόση συναισθημάτων... γενικά, μια φοβερή πολεμική/αντιπολεμική σειρά που καθηλώνει! http://www.imdb.com/...5906/?ref_=sr_1
  • Generation Kill... ... ...Μια άλλη πολεμική μίνι σειρά, που εξιστορεί την πορεία ενός μηχανοκίνητου λόχου πεζοναυτών, απ' την αρχή του πολέμου "Καταιγίδα της Ερήμου" έως και την κατάληψη της Βηρυττού. Επίσης άκρως ρεαλιστική σειρά, πολύ ωμή, δείχνει με σκληρό τρόπο τον "νέο τρόπο πολέμου" και τους "σύχρονους μαχητές" των ΗΠΑ - αμούστακα και ανώριμα παιδιά. Αξίζει απόλυτα! http://www.imdb.com/...ref_=fn_al_tt_1
  • Horatio Hornblower... ... ...Πρόκειται για μια απ' τις πιο ΕΠΙΚΕΣ και καταπληκτικές... και ταυτόχρονα απ' τις πιο "αδικημένες" μίνι σειρές! Ουσιαστικά είναι ένα παζλ, ένα σύνολο από οκτώ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ταινίες/επεισόδια, που συνολικά εξιστορούν την ζωή ενός πιτσιρικά φιλόδοξου ανθυποπλοιάρχου του Βασιλικού Βρετανικού Ναυτικού στους Ναπολεόντιους Πολέμους. Είναι ίσως η πλέον ΠΙΟ ΔΑΠΑΝΗΡΗ/ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ σειρά όλων των εποχών! Μιλούμε ότι ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του '90 και τελείωσε ("γρήγορα") στις αρχές του 21ου αιώνα! Τα γυρίσματα έχουν γίνει ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΡΗ που έλαβαν χώρα τα γεγονότα (Πορτογαλία, Βρετανία, Ισπανία, ακόμα και... Καραιβική!), τα κοστούμια είναι ΑΚΡΙΒΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ (ακόμα και η ποιότητα του υφάσματος!) της εποχής, τα πλοία είναι ΟΛΑ ανακατασκευασμένες αντίκες του 17ου αιώνα ή σύχρονα πιστά αντίγραφα (!), τα εφέ μαχών είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ήταν στην εποχή εκείνη δίχως "σπέσιαλ εφέ" κτλ. (αλλά δημιουργημένα με κανονική πυρίττιδα κτλ!), άπειροι κομπάρσοι κτλ.! Είναι μια σειρά που συνήθως την πρόβαλλε η ΕΡΤ καλοκαιριάτικα, τα μεσημέρια. Προσωπικά, μια απ' τις αγαπημένες μου και ...σπατάλησα κάμποσους μήνες απ' την ζωή μου για να βρω όλα τα επεισόδια και να τα... μεταφράσω προσωπικά, με την βοήθεια μιας Αγγλίδας φίλης μου (φιλόλογος), διότι τα αγγλικά στην σειρά είναι "ΠΑΛΑΙΑ" (σαν να λέμε "Καθαρεύουσα" στα ελληνικά) του 17ου αιώνα, καθώς βέβαια διαθέτει ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΟΡΟΥΣ... ναυτικής διαλέκτου (στα αγγλικά), που ακόμα και ναυτικός να είναι κάποιος, δυσκολεύται να παρακολουθήσει. http://www.imdb.com/...ref_=fn_al_tt_4 (η πρώτη "ταινία-επεισόδιο")
  • The X Files... ... ...Δεν νομίζω ότι χρειάζονται πολλά λόγια, για την μεταφορά (με κάμποση "σάλτσα" βέβαια) του γνωστού "ΜΠΛΕ ΒΙΒΛΙΟΥ" της Νάσα, ως τηλεοπτική σειρά. Φαντάζομαι θα ΠΡΕΠΕΙ να την έχετε δει!... http://www.imdb.com/...ref_=fn_al_tt_1

Γενικά, αν επιθυμείτε να σας πω και για άλλες σειρές (είμαι φανατικός με τις σειρές, απ' ό,τι με τις ταινίες) - αν θέλετε μάλιστα ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ (παλαιές, ΕΠΙΚΕΣ!), εδώ είμαι και θα ξαναγράψω, εφόσον το επιθυμήσετε.

#264   s0t0spower

s0t0spower

iPH Contributor

• 1.097 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 25/03/2013 - 14:08

Καλημερα και χρονια πολλα. Παρολο που εχω δει υπερβολικα πολλες σειρες λιγες ξεχωρισε. Η καλητερη σειρα για μενα ειναι το breaking bad και το suits. Και παλιοτερη το entiurage. Περιμενω τη ταινια να δω. :) απο την αλλη πολυ υπερκτημημενη ειναι το homeland. Που τη βαρεθηκα τη 2η σαιζον και η τριτη σαιζον του walking dead δε μ αρεσε. Επισης πολυ καλη ηταν και η 4h σαιζον του boardwalk empire. Και το person of interest αρκετα ενδιαφερουσα σειρα. Τη βλεπω απο τη πρωτη βδομαδα που παιχτηκε και η δευτερη σαιζον εχει ανεβει παρα πολυ.

#265   afanoulis

afanoulis

iPH User

• 184 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:nikiforosvin

Δημοσίευση 25/03/2013 - 14:57

Supernatural
Arrow
Fringe
Grimm
Bones / Criminal minds
Vampire diaries
Castle
Game of Thrones
VikingS new
Torchwood
Elementary
Sherlock
Jo new
Whitechapel
Merlin

H κάθε μια μου κράτησε-κρατάει ξεχωριστή συντροφία!!!

Τελευταία επεξεργασία από: afanoulis, 25/03/2013 - 15:01

#266   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1.842 μηνύματα

Δημοσίευση 26/03/2013 - 10:30

Πολύ καλό το τελευταίο επεισόδιο από Walking Dead.. Πάμε για Grand Finale... Ελπίζουμε δηλαδή...

#267   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 26/03/2013 - 12:27

Πολύ δυνατό.. Έπρεπε να γίνει μετά τη πατάτα του προηγούμενου..

Τη Κυριακή στο τελευταίο θα γίνει απλά χαμός.. Όπως έγινε και στη 2η σαιζόν στη φάρμα..
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#268   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1.842 μηνύματα

Δημοσίευση 26/03/2013 - 14:14

Αυτό πιστεύω και εγω.... Και θέλω πολύ να δω τον governor να ψοφάει από τα χέρια του Ντάριλ...

#269   dchristo81

dchristo81

iPH Addict

• 862 μηνύματα
  • Twitter:@ChristodApps
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:dchristo81

Δημοσίευση 26/03/2013 - 18:05

Όχι spoilers παιδιά! Υπάρχουν κ κάποιοι που δεν έχουν δει το τελευταίο επεισόδιο. Κ εγώ ποστεύω ότι πάμε για μεγάλο φινάλε κ αλλαγή σκηνικού από την ερχόμενη σεζόν. Άντε να δούμε :)

#270   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 26/03/2013 - 18:19

Όχι spoilers παιδιά! Υπάρχουν κ κάποιοι που δεν έχουν δει το τελευταίο επεισόδιο. Κ εγώ ποστεύω ότι πάμε για μεγάλο φινάλε κ αλλαγή σκηνικού από την ερχόμενη σεζόν. Άντε να δούμε :)

Μεγάλο φιναλε ναι...αλλαγή σκηνικού όχι :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14

0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες