Αγαπημενες Τηλεοπτικες Σειρες
Δημοσίευση 16/04/2013 - 23:36
Ad
Δημοσίευση 17/04/2013 - 09:23
το πτώμα του Σπάρτακου ποτέ δεν βρέθηκε ούτε αναγνωρίστηκε
Είπε κανείς ότι βρέθηκε; Όμως ΑΠΕΙΡΕΣ μαρτυρίες (λεγεωνάριων κτλ) λένε, ότι αναγκάστηκε να μονομαχήσει με τον υπασπιστή του (ο Κράσσος τον είχε επίτηδες αφήσει τελευταίο να βλέπει τους συντρόφους του να πεθαίνουν) και αφού μονομάχησε και σκότωσε τον Αντωνίνο, μετά σταυρώθηκε και αυτός - και μάλιστα έξω από την πόλη Κάπια, που εκεί ξεκίνησε ο θρύλος του ως μονομάχος.
Δημοσίευση 17/04/2013 - 09:48
Είπε κανείς ότι βρέθηκε; Όμως ΑΠΕΙΡΕΣ μαρτυρίες (λεγεωνάριων κτλ) λένε, ότι αναγκάστηκε να μονομαχήσει με τον υπασπιστή του (ο Κράσσος τον είχε επίτηδες αφήσει τελευταίο να βλέπει τους συντρόφους του να πεθαίνουν) και αφού μονομάχησε και σκότωσε τον Αντωνίνο, μετά σταυρώθηκε και αυτός - και μάλιστα έξω από την πόλη Κάπια, που εκεί ξεκίνησε ο θρύλος του ως μονομάχος.
Ιστορικά τέτοιες μαρτυρίες δεν υπάρχουν δεν ξέρω που τις βρήκες αυτές τις πηγές αλλα θα ηθελα να μου στείλεις καποια λινκ να διαβάσω.
Για να λες οτι σταυρωθηκε αρα θα πρεπει και να βρεθηκε δεν γινεται αλλιώς.
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend
Δημοσίευση 17/04/2013 - 10:57
Καμια καλη εφαρμογη για να σε ενημερωνει για το ποτε παιζονται οι σειρες?
Βλεπω πολλες και εχω χασει τη μπαλα.
Τωρα εχω το seriously series....Αν ειναι και free ακομα καλυτερα.
Δημοσίευση 17/04/2013 - 11:07
Σε εμένα μια χαρά είναι.
Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 17/04/2013 - 11:07
Δημοσίευση 17/04/2013 - 11:09
Πρεπει να ψαξεις να βρεις ποιες ειναι.
Δε ξερω αν με καταλαβες.
Τελευταία επεξεργασία από: tgousopoulos, 17/04/2013 - 11:09
Δημοσίευση 17/04/2013 - 12:01
Ιστορικά τέτοιες μαρτυρίες δεν υπάρχουν δεν ξέρω που τις βρήκες αυτές τις πηγές αλλα θα ηθελα να μου στείλεις καποια λινκ να διαβάσω.
Για να λες οτι σταυρωθηκε αρα θα πρεπει και να βρεθηκε δεν γινεται αλλιώς.
Δεν είναι απαραίτητο να "βρέθηκε", επειδή "εκτελέστηκε". Ένα σορό π.χ. αντάρτες στον Β'ΠΠ που τους εκτέλεσαν, τους πέταξαν όπου να 'ναι και δεν βρέθηκαν τα πτώματά τους.
Για παράδειγμα - και το ξέρω ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ, απ' τον επιζώντα πεθερό μου! - τα πτώματα των Γερμανών αιχμαλώτων που εκτέλεσαν (πέταξαν σε γκρεμό) οι ΕΑΜίτες στα Καλάβρυτα και μετά για αντίποινα έγινε το Ολοκαύτωμα, δεν βρέθηκαν ποτέ. Απλά, γνώριζαν πως αιχμαλωτίστηκαν, μετά δεν επέστρεψαν, οπότε "πέθαναν" - σκοτώθηκαν απ' τους δέσμιούς τους, τους αντάρτες.
Θα σου βρω τις πηγές να τις διαβάσεις - δεν μορφώνομαι από "λινκς", αλλά από βιβλία. Θα σου βρω τίτλους και συγγραφείς.
Τελευταία επεξεργασία από: lupushegemonia, 17/04/2013 - 12:03
Δημοσίευση 17/04/2013 - 17:14
iTV shows 2 μπορεί να έχει 2.99 αλλά τα αξίζει και με το παραπάνω iTVΞερεις τι...Με βολευει απλα αν ειναι 2 -3 σειρες μαζι και ανοιξεις την εφαρμογη δε σου λεει καπου οτι πχ αυτες οι τρεις εχουν νεα επεισοδια.
Δε ξερω αν με καταλαβες.
Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend
Δημοσίευση 17/04/2013 - 19:53
Κατάλαβα.Ξερεις τι...Με βολευει απλα αν ειναι 2 -3 σειρες μαζι και ανοιξεις την εφαρμογη δε σου λεει καπου οτι πχ αυτες οι τρεις εχουν νεα επεισοδια.
Δε ξερω αν με καταλαβες.
Αλλά σε αυτό στο seriously βοηθάνε τα notifications Που βγάζει.
Δε σου έρχονται εσένα?
Δημοσίευση 17/04/2013 - 20:24
Τέλειωσε και το "ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ", αναμενόμενο το φινάλε (όσοι γνώριζαν την πραγματική ιστορία του), βέβαια "πήδησαν" κομματάκι τον θάνατο του Σπάρτακο - τον έκαναν πιο "έπικ" και... "300 Μίλλερ" (ενώ στην πραγματικότητα αιχμαλωτίστηκε, αναγκάστηκε να μονομαχήσει με έναν υπασπιστή του ονόματι Αντωνίνο και μετά σταυρώθηκε κι αυτός)...
...Πριν τελειώσει, έχω ξεκινήσει το VIKING, που 'ναι ΜΑΚΡΑΝ καλύτερο του GoT και ισάξιο (μέχρι στιγμής) του παλαιού φοβερού "Rome".
Ρε παιδια μη λετε spoilers!!!το πτώμα του Σπάρτακου ποτέ δεν βρέθηκε ούτε αναγνωρίστηκε
Υπαρχουν και καποιοι που δεν εχουν δει την original ταινια http://www.imdb.com/title/tt0054331/ και δεν ξερουν το τελος
Δημοσίευση 17/04/2013 - 21:47
Κατάλαβα.
Αλλά σε αυτό στο seriously βοηθάνε τα notifications Που βγάζει.
Δε σου έρχονται εσένα?
Ναι μου ερχονται αλλα οπως ειπα αν ειναι 2-3 μαζεμενες και ανοιξω την εφαρμογη δεν θυμαμαι ποιες ειναι.
Εβαλα το itv που ειπε ο φιλος και φαινεται καλη.
Δημοσίευση 23/04/2013 - 23:56
Πολύ καλή σειρά κρίμα που ειναι λιγα επεισοδια και περιμένουμε πολυ καιρό να ξανά δουμε σεζονTo Continuum επέστρεψε χθές με 2η σεζόν.
Όποιος δεν έχει ασχοληθεί, καιρός να το κάνει.
Δημοσίευση 24/04/2013 - 00:15
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17
0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες