Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

Αγαπημενες Τηλεοπτικες Σειρες

• Please log in to reply
5163 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3646   panos027

panos027

iPH Contributor

• 998 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:PANOYKLAS027

Δημοσίευση 25/05/2018 - 11:23

Καλημερα παιδια ! Και εγω συνδρομητης του Netflix αλλα νμζ πως πολλες σειρες δεν υπαρχουν ! Για παραδειγμα σειρες οπως The Sopranos , Taboo , Night of , Walking dead δεν υπαρχουν ! Καπου ειχα διαβασει πως υπαρχουν καποιοι κωδικοι για να βλεπεις και αλλο περιεχομενο αλλα δεν ξερω αν ισχυει για καποιες απο τις σειρες που ανεφερα ! Ξερετε καποιον αλλο τροπο να δω καποιες σειρες ? 

Ευχαριστω 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3647   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 25/05/2018 - 11:55

Ο πρώτος κύκλος του 13reasonswhy για εμένα είναι εκπληκτικός, περνάει φοβερά μηνύματα και δίνει τροφή για σκέψη για όλους μας. 

Τον δεύτερο δεν τον έχω αρχίσει ακόμα. 

Ξεκίνησα το La casa de papel, είμαι στο 7ο επεισόδιο και για να είμαι ειλικρινής δεν έχω τρελαθεί, δεν είναι η σειρά που θα σε καθηλώσει και θα πεις, θέλω να δω και το επόμενο επεισόδιο, ώστε να μείνεις ξύπνιος μέχρι τις 2 το πρωί και την άλλη μέρα στη δουλειά να είσαι κοτόπουλο  :P  :P

Η 1η σεζόν του 13 ήταν απλά εκπληκτική.

Η 2η μιας και την τελειώνω, απλά δε χρειαζόταν.. Και απ' ότι διαβάζω πάει και για 3η(!).

Καλημερα παιδια ! Και εγω συνδρομητης του Netflix αλλα νμζ πως πολλες σειρες δεν υπαρχουν ! Για παραδειγμα σειρες οπως The Sopranos , Taboo , Night of , Walking dead δεν υπαρχουν ! Καπου ειχα διαβασει πως υπαρχουν καποιοι κωδικοι για να βλεπεις και αλλο περιεχομενο αλλα δεν ξερω αν ισχυει για καποιες απο τις σειρες που ανεφερα ! Ξερετε καποιον αλλο τροπο να δω καποιες σειρες ? 

Ευχαριστω 

Το Netflix δε σημαίνει πως έχει οτι σειρά κυκλοφορεί..

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#3648   laniel

laniel

iPH Addict

• 710 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 25/05/2018 - 11:58

Γεια σας και απο μενα, το la casa de papel δεν μπορω να το βρω στο netflix βεβαια ειμαι στον δοκιμαστικο μηνα παιζει ρολο αυτο;
Ευχαριστω πολυ

#3649   emminad1925

emminad1925

iPH Addict

• 657 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 25/05/2018 - 12:00

Γεια σας και απο μενα, το la casa de papel δεν μπορω να το βρω στο netflix βεβαια ειμαι στον δοκιμαστικο μηνα παιζει ρολο αυτο;
Ευχαριστω πολυ

Ίσως αν κάνεις αναζήτηση με τίτλο "Η τέλεια ληστεία" να στο βγαλει..

Sent from my iPhone using Tapatalk

#3650   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10,213 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 25/05/2018 - 12:01

Ευχαριστω πολυ

Κάνε search η "τέλεια" ληστεία. 

Once You Go Mac You Never Go Back

#3651   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1,442 μηνύματα

Δημοσίευση 25/05/2018 - 12:24

Ευχαριστω

Το Netflix έχει συγκεκριμένες σειρές, ταινίες κτλ. Δεν έχει ότι κυκλοφορεί έξω zero day. Το περιεχόμενο ανανεώνεται συνεχώς αλλα μην περιμένεις και τα πάντα όλα. Πχ μπορεί να παίξει το game of thrones μετά από κανα 2 χρόνια..
Αν θες τα πάντα όλα μόνο Kodi

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

#3652   panos027

panos027

iPH Contributor

• 998 μηνύματα

Δημοσίευση 25/05/2018 - 12:39

Το Netflix έχει συγκεκριμένες σειρές, ταινίες κτλ. Δεν έχει ότι κυκλοφορεί έξω zero day. Το περιεχόμενο ανανεώνεται συνεχώς αλλα μην περιμένεις και τα πάντα όλα. Πχ μπορεί να παίξει το game of thrones μετά από κανα 2 χρόνια..
Αν θες τα πάντα όλα μόνο Kodi

Μιας και αναφερεσαι στο Kodi , θα μπορω να βρισκω ελληνικους υποτιτλους η ειναι ενσωματωμενοι ?

#3653   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1,442 μηνύματα

Δημοσίευση 25/05/2018 - 12:49

Άνετα. Σαν πηγή αναζητήσεις βάζεις το subtitles.gr και βρίσκεις τον κατάλληλο υπότιτλο. Δεν ξέρω αν είσαι νέος στο άθλημα, δεν θα ήθελα να πω περισσότερα εδώ (νομίζω υπάρχει κατάλληλο νήμα) όρεξη να έχεις και κανεις παπάδες

#3654   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3,874 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 25/05/2018 - 13:05

Μιας και αναφερεσαι στο Kodi , θα μπορω να βρισκω ελληνικους υποτιτλους η ειναι ενσωματωμενοι ?

Θα μπορείς να βρίσκεις ΑΝ υπάρχουν. Το λέω αυτό γιατί το τελευταίο δίαστημα και μετά την διείσδυση του Netflix στην Ελλάδα έχει παρατηρηθεί (από προσωπική εμπειρία) το φαινόμενο κάποιες σειρές να μην υποτιτλίζονται καθόλου ή να καθυστερούν πολύ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#3655   panos027

panos027

iPH Contributor

• 998 μηνύματα

Δημοσίευση 25/05/2018 - 22:21

Δηλαδη παιδια απο οτι καταλαβαινω , οι επιλογες περαν του Netflix ειναι το Kodi και το Rarbg για κατεβασμα torrents ! Καποια αλλη προταση ?

#3656   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 25/05/2018 - 23:22

Το 'χα γράψει και πιο πίσω, αλλά τι διαμάντι είναι τελικά αυτό το Patrick Melrose?

Και δεν είναι μόνο ο Cumberbatch, που ειδικά στο 1ο επ. είναι καθηλωτικός, αλλά και το υπόλοιπο Cast.

Τρομερές ερμηνείες, αληθινές. Μπορεί να έχει μόνο 5 επ. (έχουν παιχτεί τα 2) αλλά προσωπικά θεωρώ πως ίσως είναι η καλύτερη νέα σειρά του '18.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#3657   laniel

laniel

iPH Addict

• 710 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 26/05/2018 - 01:32

Ευχαριστω πολυ

ναι με αναζητηση σαν τελεια ληστεια μου το εβγαλε να στε καλα ευχαριστω πολυ

#3658   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1,442 μηνύματα

Δημοσίευση 28/05/2018 - 14:23

Τελικά η «τέλεια ληστεία» δεν είναι τόσο τέλεια... Χιουμοριστικά αν το δεις μπορεί. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται στην πραγματικότητα οκ σειρά είναι αλλα να μην το ξεφτιλίζουν.. Το σενάριο μπάζει από παντού, γίνονται απίθανα πράγματα που ούτε σε επιστημονική φαντασία δεν παίζει, ο αστυνόμος Μπέκας μοιάζει ευφυΐα μπροστά στους γκαφατζηδες Ισπανούς.. Είναι δυνατόν να σουλατσάρει ο γκόμενος σου άνετα σε σκηνή εγκλήματος παρέα με την αντιτρομοκρατική και να ακούει τα πάντα!! Έλεος δηλαδή, λίγη σοβαρότητα
Αλλα κάτι τέτοια like βλέπουν οι σεναριογράφοι και ξεχειλωνουν μια σειρά όσο δεν πάει.. Κατα τα αλλα «διαμάντια» του Netflix...

#3659   petervgr

petervgr

iPH Elite Poster

• 2,599 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 28/05/2018 - 14:58

Τελικά η «τέλεια ληστεία» δεν είναι τόσο τέλεια... Χιουμοριστικά αν το δεις μπορεί. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται στην πραγματικότητα οκ σειρά είναι αλλα να μην το ξεφτιλίζουν.. Το σενάριο μπάζει από παντού, γίνονται απίθανα πράγματα που ούτε σε επιστημονική φαντασία δεν παίζει, ο αστυνόμος Μπέκας μοιάζει ευφυΐα μπροστά στους γκαφατζηδες Ισπανούς.. Είναι δυνατόν να σουλατσάρει ο γκόμενος σου άνετα σε σκηνή εγκλήματος παρέα με την αντιτρομοκρατική και να ακούει τα πάντα!! Έλεος δηλαδή, λίγη σοβαρότητα
Αλλα κάτι τέτοια like βλέπουν οι σεναριογράφοι και ξεχειλωνουν μια σειρά όσο δεν πάει.. Κατα τα αλλα «διαμάντια» του Netflix...

Ρε τύπωσαν και πήραν μαζί τους 1 δις οι άνθρωποι , ποιο ρεαλισμό θέλεις στη σειρά ;

Το άλλο που η Τόκιο ξαναγυρνάει στο νομισματοκοπείο και μπαίνει με την μηχανή μέσα ;

Κοινωνικόμελόπεριπέτειοδράμα ειναι !!

Βλέπεται όμως ευχάριστα και το τραγούδι της σειράς πολύ όμορφο.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#3660   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1,442 μηνύματα

Δημοσίευση 28/05/2018 - 16:04

Δεν έχεις και άδικο, έκατσα και την είδα μόνο και μόνο για να δω μεχρι ποσό θα παίζουν με την απιθανοτητα. Βέβαια το είδα στο βουβό όχι γιατί δεν μου αρέσουν τα ισπανικά αλλα αυτή η μόδα να ψιθυρίζουν όταν αφηγούνται η όταν σοβαρεύουν οι ατάκες μου τη δίνει στα νεύρα..
Η φωνή της Τόκιο στην αφήγηση σαν κατσαρίδα σε κουτάκι...

Τελευταία επεξεργασία από: ikaros13, 28/05/2018 - 16:05.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 21

0 μέλη, 19 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες