Τελικά η «τέλεια ληστεία» δεν είναι τόσο τέλεια... Χιουμοριστικά αν το δεις μπορεί. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται στην πραγματικότητα οκ σειρά είναι αλλα να μην το ξεφτιλίζουν.. Το σενάριο μπάζει από παντού, γίνονται απίθανα πράγματα που ούτε σε επιστημονική φαντασία δεν παίζει, ο αστυνόμος Μπέκας μοιάζει ευφυΐα μπροστά στους γκαφατζηδες Ισπανούς.. Είναι δυνατόν να σουλατσάρει ο γκόμενος σου άνετα σε σκηνή εγκλήματος παρέα με την αντιτρομοκρατική και να ακούει τα πάντα!! Έλεος δηλαδή, λίγη σοβαρότητα
Αλλα κάτι τέτοια like βλέπουν οι σεναριογράφοι και ξεχειλωνουν μια σειρά όσο δεν πάει.. Κατα τα αλλα «διαμάντια» του Netflix...
Νομίζω πως εξαρτάται από το τι σειρές και ταινίες γουστάρει ο καθένας..Δεν λέω μπορεί να έχει σενάρια φαντασίας τα οποία ίσως να μην είναι εφικτά στην πραγματική ζωή αλλά εγώ προσωπικά τα θεωρώ πολύ έξυπνα!ειμαι κι εγώ σ αυτους που πατάνε like στην σειρά και αν έβγαινε κι άλλη σειρά τέτοιου είδους θα ξαναπατουσα like !!το ότι δεν είναι σειρά που σε αντιπροσωπεύει ή σου φαίνονται παράλογα ή ότι μπάζει το σενάριο δεν νομίζω ότι την κάνει γελοία σειρά...εγώ πάλι θα πω ότι για μένα οντως ανήκει στα διαμάντια του Netflix!μη ξεχνας ότι πρόκειται για σειρά!!!!!
Sent from my iPhone 7 Plus using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk