Καταλαβαίνω απόλυτα τι λες.
Έχουν μια ιδιαίτερη αισθητική που τι περνάνε τόσο αληθινά και στις σειρές τους.
Δημοσίευση 02/06/2018 - 13:37
Δημοσίευση 03/06/2018 - 14:18
Δημοσίευση 03/06/2018 - 22:26
Ρε παιδια, με το billions που ειναι κορυφαια σειρα που βρισκουμε ελληνικους υποτιτλους;
Η σειρα η συγκεκριμενη χωρις subs δεν βλεπεται, μιας και περιεχει δεκαδες χρηματοοικονομικους ορους και κτλ....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 07/06/2018 - 10:33
Ρε παιδιά, μόνο σε εμένα δεν αρέσει ο 2ος κύκλος του Westworld? Ο πρώτος ήταν όλα τα λεφτά, αλλά ξενερώνω με τον δεύτερο.
Δημοσίευση 07/06/2018 - 10:33
Νίκο, πρότεινε καμιά σειρά γιατί τελείωσα το Happy Valley, τελειώνω και το Bridge (πολύ καλό) που είχες προτείνει πιο πάνω και δεν ξέρω τι να ξεκινήσω!!!
Δημοσίευση 07/06/2018 - 12:10
Νίκο, πρότεινε καμιά σειρά γιατί τελείωσα το Happy Valley, τελειώνω και το Bridge (πολύ καλό) που είχες προτείνει πιο πάνω και δεν ξέρω τι να ξεκινήσω!!!
Ακου κριτικες για το Happy Valley που θελω να το ξεκινησω...!
Δημοσίευση 07/06/2018 - 12:11
Ακουω *
Δημοσίευση 07/06/2018 - 12:11
Ρε παιδιά, μόνο σε εμένα δεν αρέσει ο 2ος κύκλος του Westworld? Ο πρώτος ήταν όλα τα λεφτά, αλλά ξενερώνω με τον δεύτερο.
Απλά εξελίσσεται αργά..
Έχει πολύ ζουμί η ιστορία με βάση το τελευταίο επ. οπότε και τελικά δε με ενοχλεί τόσο.
Σε τέτοιο στύλ?
Luther έχεις δει? River?
Επίσης τα Missing, Unforgotten, Safe, Hard Sun, το ΕΠΟΣ Broadchurch, Sinner, Top of the lake, Killing.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 07/06/2018 - 12:12
Δημοσίευση 07/06/2018 - 12:23
Απλά εξελίσσεται αργά..
Έχει πολύ ζουμί η ιστορία με βάση το τελευταίο επ. οπότε και τελικά δε με ενοχλεί τόσο.
Σε τέτοιο στύλ?
Luther έχεις δει? River?
Επίσης τα Missing, Unforgotten, Safe, Hard Sun, το ΕΠΟΣ Broadchurch, Sinner, Top of the lake, Killing.
Ta unforgotten και missing κατι μου εκαναν να τα ξεκινησω ! Το sinner δεν το βρηκα καν , και το top of the lake ! Σαν αρκετα εμπειρος με σειρες απο οτι φαινεται δωσε μου τα φωτα σου , για το αν θα ηταν κσαλο να ξεκινησω το taboo ( θα ηθελα αποψη ) η καποιο απο αυτα που δου προανεφερα !
Ta ( οπως λενε και στην βορεια Αγγλια )
Δημοσίευση 07/06/2018 - 12:56
Σε τέτοιο στύλ?
Luther έχεις δει? River?
Luther -> το έχω στην λίστα μου στο Netflix
River -> το ξεκίνησα αλλά δεν με ενθουσίασε και το παράτησα
Missing -> εννοείς αυτό ή το The Missing? Το the Missing το έχω δει (φοβερό!!!)
Broadchurch -> το έχω δει
Safe -> το έχω δει
Τα υπόλοιπα θα τα τσεκάρω!!!
Τελευταία επεξεργασία από: georgeol, 07/06/2018 - 13:03
Δημοσίευση 07/06/2018 - 12:59
Ακου κριτικες για το Happy Valley που θελω να το ξεκινησω...!
Είναι στο ίδιο στυλ με το Broadchurch, θα σου πρότεινα να δεις πρώτα το The Bridge, αν δεν το έχεις δει!
0 μέλη, 21 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες